Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΗ...Εκοψαν το ρευμα σε μονογονεικη οικογενεια με 4 ανηλικα παιδια!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!!!!Βυθισμενοι στο σκοταδι βρισκονται εδω και μερες συνανθρωποι μας στην Πατρα .....επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα!!!!Συγκεκριμενα μονογονεικη οικογενεια με τεσσερα ανηλικα παιδια εδω και μερες ειναι βυθισμενοι στο σκοταδι με αποτελεσμα να χρησιμοποιει κερια!!!!Το αποτελεσμα ειναι να καει ενα ανηλικο κοριτσακι στην κοιλιακη χωρα και να παθει εγκαυματα!!!Και αυτο φιλοι μου ειναι ενα παραδειγμα απο τις τοσες εκατονταδων περιπτωσεων οικογενειων που δυστυχως ειναι αναγκασμενοι να ζουν στο σκοταδι......επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα!!! Αυτη ειναι φιλοι μου η για <<πρωτη φορα αριστερα>>κυβερνηση....που εχουν καταντησει τον ελληνικο λαο να ζει σε αυτην την καταντια!!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριοι-ες της κυβερνησης!!!!!....Αμφιβαλω ομως κατα ποσον ειστε ελληνες ολοι εσεις οι καρεκλοκενταυροι τυχοδιωκτες πολιτικοι!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!ΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!

Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια στην Πάτρα, εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, σοκάρει η νέα αποκάλυψη του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες  ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον Δ. Πελεκούδα η οικογένεια για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι

Ο Δ. Πελεκούδας μιλώντας στην εκπομπή του Γ.Γεωργόπουλου , «πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, περιέγραψε απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών μονογονεϊκών οικογενειών χωρίς ρεύμα επί ημέρες.

πηγη