Σελίδες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΜΟΚ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥ!!Μεχρι και ξενοι τουριστες θα συλλαμβανονται οταν ειναι υποπτοι για κριτικη εναντια στο καθεστως Ερντογαν!!!

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥ!!!Συμφωνα με δημοσιευματα Αγγλικης εφημεριδας το καθεστως Ερντογαν θα συλαμβανει ακομα και τουριστες οι οποιοι ειναι υποπτοι για κριτικη εναντια στο καθεστως!!!Λεγωντας χαρακτηριστικα οτι: <<Μόλις πατάν το πόδι τους στα τουρκικά εδάφη θα συλλαμβάνονται¨>>.Μαλιστα το υπουργειο εξωτερικων της Γερμανιας προειδοποίησε τους Γερμανούς πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, να είναι προσεκτικοί στα αναρτήσεις που κάνουν στα σόσιαλ μίντια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κατά τα τελευταία δύο έτη στην Τουρκία έχουν ¨συλληφθεί αυθαίρετα¨  Γερμανοί πολίτες.

Η αγγλική εφημερίδα ¨The Times¨έγραψε μια είδηση σχετικά με την δήλωση πως ¨Αυτοί που μετέχουν σε διαδηλώσεις του ΠΚΚ στην Ευρώπη, όταν έρχονται για διακοπές στην Τουρκία θα συλλαμβάνονται¨ που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC-τουρκικά, η εφημερίδα αυτή έγραψε πως ¨Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι είναι ύποπτοι για κριτική ενάντια στο καθεστώς του ΠτΔ Ερντογάν , μόλις πατάν το πόδι τους στα τουρκικά εδάφη θα συλλαμβάνονται¨.

Ακολούθως υπενθυμίζεται η ομιλία που έκανε στο Πόλατλι της Άγκυρας ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού : Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχοντας μετάσχει σε συγκεντρώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ευρώπη στη Γερμανία και μετά έρχονται για διακοπές στη Ατταλεια στο Μποντρουμ και στα Μούγλα. Τώρα λοιπόν πήραμε μέτρα για αυτούς. Άντε ας έρθουν να δούμε, ας μπουν μέσα από τα αεροδρόμια. Θα συλληφθούν, δεν είναι πια τόσο εύκολο. Αυτοί οι οποίοι στο εξωτερικό κάνουν την προδοσία τους και μετά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα κέφια τους στην Τουρκία, πλέον από τώρα και μετά δεν θα είναι τόσο εύκολο¨

Στο κείμενο που φέρει την υπογραφή Όλιβερ Μούντι, αναφέρεται πως ¨H απειλή έκανε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας να προειδοποιήσει αυτούς που ασκούν κριτική διαμέσου των σόσιαλ μίντια στον Ερντογάν  και προτίθενται να ταξιδέψουν στην Τουρκία¨.

Παρόμοιες ειδήσεις δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες  Alman Der Tagesspiegel και στην  Bild. Μετά από αυτό ο εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών Χαμίτ Αξόϊ προέβη σε γραπτή δήλωση στις 5 Μαρτίου. Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζονται οι ειδήσεις που εμφανίστηκαν στον γερμανικό τύπο ως ¨έωλες¨ και υποστηρίζεται πως ¨Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού ¨που έγιναν στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού αγώνα, απομονώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν. Η Τουρκία όπως πάντα θα συνεχίσει να υποδέχεται τους τουρίστες από την Γερμανία και τις άλλες χώρες στα πλαίσια της παραδοσιακής τουρκικής φιλοξενίας¨.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Ιανουάριο προειδοποίησε τους Γερμανούς πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, να είναι προσεκτικοί στα αναρτήσεις που κάνουν στα σόσιαλ μίντια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κατά τα τελευταία δύο έτη στην Τουρκία έχουν ¨συλληφθεί αυθαίρετα¨  Γερμανοί πολίτες.

Στην είδηση αναφέρεται πως ¨Μια από τις μεγαλύτερες διαφωνίες είναι ¨Η προσπάθεια του Ερντογάν να ασκήσει επιρροή πάνω στους περίπου 3 εκ. Γερμανούς πολίτες¨ .

πηγη