Σελίδες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Κουρδοι μαχητες εστειλαν ολους τους στρατιωτες Τουρκικου φυλακιου....να βρουν τις 72 παρθενες !!!!

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!Αιφνιδια επιθεση εκαναν μαχητες του ΡΚΚ σε απομονωμενο τουρκικο φυλακιο και επιασαν κυριολεκτικα στον <υπνο|>τους τουρκους στρατιωτες!!!Με κάλυψη το σκοτάδι, οι Κούρδοι αρχίζουν να εξαπολύουν σφοδρά πυρά από πολλές κατευθύνσεις.Με το πρωινό φως που αρχίζει να φωτίζει την κατάσταση, οι Κούρδοι ρίχνουν διαδοχικά χειροβομβίδες στο τουρκικό φυλάκιο.Το αποτελεσμα να σκοτωθουν πολλοι τουρκοι στρατιωτες μεσα και εξω απο το φυλακιο!

Έτσι εκδικούνται οι Κούρδοι: Mαχητές του PKK «γάζωσαν» Τούρκους στρατιώτες & ανατίναξαν φυλάκιο – Δείτε βίντεο.

Γερό μάθημα έδωσαν στην Τουρκία Κούρδοι αντάρτες. Έπιασαν στον ύπνο τουρκικό φυλάκιο και έκαναν επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε Tούρκους στρατιώτες.

Η αντίσταση συνεχίζεται και η Τουρκία δέχεται την μία ήττα μετά την άλλη. Οι μαχητές δίνουν το νυν υπέρ πάντων των αγών για να τσακίσουν το ηθικό των Τούρκων. Κάτι μάλιστα που το καταφέρνουν και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό.

Μαχητές του ΡΚΚ, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, επιτίθενται και καταστρέφουν ένα απομονωμένο και ευάλωτο τουρκικό φυλάκιο, σε μάχες σχεδόν σώμα με σώμα, χρησιμοποιόντας χειροβομβίδες και σκοτώνοντας πολλούς Τούρκους στρατιώτες.

Οι μαχητές του ΡΚΚ καταλαμβάνουν κρυμμένες θέσεις σε βουνά που περιβάλλουν μια τουρκική φρουρά και βάση για δορυφορικό έλεγχο. Με κάλυψη το σκοτάδι, οι Κούρδοι αρχίζουν να εξαπολύουν σφοδρά πυρά από πολλές κατευθύνσεις. Βγαίνοντας από ψηλά στο βουνό, η τουρκική θέση δέχεται χτυπήματα από κονιάματα, RPG και βαριά πολυβόλα.

Με το πρωινό φως που αρχίζει να φωτίζει την κατάσταση, οι Κούρδοι ρίχνουν διαδοχικά χειροβομβίδες στο τουρκικό φυλάκιο.

Αυτό εκθέτει αρκετούς νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην είσοδο του φυλακιου. Δύο από αυτούς πέθαναν στην είσοδο, πιθανότατα προσπαθώντας να ξεφύγουν. Αρκετά ακόμα πτώματα είναι ορατά μέσα στο φυλάκιο, καθώς οι Κούρδοι καθαρίζουν γρήγορα την περιοχή.

δειτε εδω το βιντεο