Σελίδες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ρώσος πρόεδρος, ο Βλαδιμηρος,αναμετρήθηκε με πρωταθλητή του τζούντο....

Τιποτα δεν σταματα τον Βλαδιμηρο....
Ουτε η ηλικια του, ουτε η ασφαλεια του....
Κανει αυτο που θελει και μπραβο του!


Ο Ρώσος πρόεδρος αναμετρήθηκε με πρωταθλητή του τζούντο, μετά από τριμερή συνάντηση για τη Συρία με Ιρανούς και Τούρκους αξιωματούχους στο Σότσι. Παρά τον τραυματισμό, δήλωσε ότι η άσκηση τον βοηθάει να φτιάξει τη διάθεσή του.

Ο Μπεσλάν Μουντράνοβ, ολυμπιονίκης του τζούντο στους αγώνες του 2016, τραυμάτισε το δάχτυλο του Ρώσου προέδρου, Βλαντμίρ Πούτιν την περασμένη Τρίτη όταν εκείνος αποφάσισε να αναμετρηθεί με τον χρυσό ολυμπιονίκη στο Σότσι.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Πούτιν αποφάσισε να συμμετέχει στην εκπαίδευση της εθνικής ομάδας τζούντο μετά τις συνομιλίες που είχε για τη Συρία.

Μιλώντας με δημοσιογράφους για το περιστατικό, ο Πούτιν δήλωσε ότι ο αθλητισμός τον βοηθά να φτιάξει τη διάθεσή του.

«Είναι μια ευρέως γνωστή πραγματικότητα: το επίπεδο της αδρεναλίνης αυξάνεται στους ανθρώπους που γυμνάζονται, έτσι η διάθεση βελτιώνεται και βλέπεις με διαφορετικό μάτι τον κόσμο γύρω σου. Θα μπορούσα ενδεχομένως να πω ότι σε βοηθάει να γίνεσαι «αληθινός»», δήλωσε.

Ο φιλικός αγώνας και ο τραυματισμός του προέδρου, συνέβη μετά τη συμμετοχή του προέδρου Πούτιν σε τριμερείς συνομιλίες με Ιρανούς και Τούρκους αξιωματούχους για το θέμα της Συρίας.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ