Σελίδες

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Εσβησαν το <Северна>.......Γιατι οχι και το <Македониjа>!!!

<<ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ>>!!!Ακομα δεν προλαβαν να γραψουν το <<Βορειο Μακεδονια>> στις πινακιδες.....και οι πρωτες αντιδρασεις ειναι γεγονος!!!Αγνωστοι εσβησαν την λεξη <<Βορειο>>και την αντικατεστησαν με την λεξη|<<Ποτε>>!!!Το συμβαν αυτο εγεινε στο συνοριακο περασμα με το Κοσοβο κοντα στην πολη Κουμανοβο. Μπορει ο Τσιπρας και η παρεα του να αποφασισαν την <<συμφωνια της προδοσιας>>αλλα τον τελευταιο λογο τον εχουν οι λαοι!!!Δεν θα περασει αυτο το εκτρωμα....και ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση με τους ιδιους τους Σκοπιανους να αντιδρουν !!!

Σκόπια: Βανδάλισαν πινακίδα με το «Βόρεια Μακεδονία» στα σύνορα με το Κόσοβο

Έγραψαν μπροστά από το νέο όνομα τη λέξη «ποτέ»
Ξεκίνησε σήμερα η αντικατάσταση σε κτίρια και κεντρικά σημεία της ΠΓΔΜ, των επιγραφών που έγραφαν Δημοκρατία της Μακεδονίας, με νέες όπου αναγράφεται το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Πολύ γρήγορα, όπως φαίνεται άρχισαν ωστόσο και τα προβλήματα στη γειτονική χώρα καθώς η πρώτη πινακίδα με την επιγραφή «Северна Македониjа - North Macedonia» που τοποθετήθηκε σε συνοριακό πέρασμα με το Κόσοβο κοντά στο Κουμανοβο βανδαλίστηκε από αγνώστους που έγραψαν μπροστά «никогаш», που σημαίνει «ποτέ».

Δηλαδή «Ποτέ Βόρεια Μακεδονία».

 makedonsianew
Η φωτογραφία της βανδαλισμένης πινακίδας έχει αναρτηθεί από το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα και στις σελίδες μελών του εθνικιστικού VMRO, ενώ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές. Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο μέλη του εθνικιστικού VΜRΟ είχαν προειδοποιήσει πως δεν θα επιτρέψουν να τοποθετηθούν πινακίδες με τη νέα ονομασία στις επίσημες εισόδους της χώρας.

πηγη