Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Δεύτερη Τουρκία στον Βορρά!!! Άρχισαν οι συμμαχίες…


Είναι για το Εθνικό συμφέρον.
Το δικό τους…
Είναι μια σχέση καλής γειτονίας.
Την βλέπουμε χρόνια στο Αιγαίο…
Είναι μια ελπιδοφόρα συνεργασία
Μεταξύ τους για τον κατακερματισμό των εδαφών που ονειρεύονται…
Ποιόν άλλο ιδανικότερο σύμμαχο συν την ανέχεια συνοδευόμενη από την μη παρεμβατική πολιτική μεταξύ κρατών μελών της Ε.Ε. θα μπορούσε να προσφέρει ο Τσίπρας και οι    ‘’οραματιστές’’ του  στα Σκόπια; Φυσικά τη Τουρκία!!!
Οι δύο γάιδαροι που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα τα βρήκαν μια χαρά μεταξύ τους προς μεγάλη χαρά του σημερινού «ιδιοκτήτη» του αχυρώνα ο οποίος έχει το θράσος να πρεσβεύει ακόμα κουράδες που ούτε βόθρος δεν μπορεί να δεχτεί.


«Ευχόμαστε να καλωσορίσουμε την Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ως τον 30ό μας σύμμαχο, χωρίς άλλη καθυστέρηση», είπε αφήνοντας κατά της Ελλάδας υπόνοιες ο τούρκος ΥΠΕΞ.
Την αναγνώριση της πΓΔΜ με τη συνταγματική της ονομασία επαναβεβαίωσε, κατά τη συνάντησή του με τον Νικολά Ντιμιτρόφ, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 
Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι «σεβόμαστε τις αποφάσεις του λαού της "Μακεδονίας"» ενώ ο κ. Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε «στον σημαντικό αγώνα κατά της τρομοκρατίας». «Έχουμε την βούληση στο πλαίσιο των διεθνών και νομικών υποχρεώσεών μας να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την Τουρκία», συμπλήρωσε.
τον επίσημο λογαριασμό του Τούρκου υπουργού άλλωστε, αναφορικά με την συνάντηση, έγινε η εξής δήλωση: «Συζητήσαμε τις σχέσεις Τουρκίας - Μακεδονίας και περιφερειακά ζητήματα με τον υπουργό Ντιμιτρόφ. Ευχόμαστε να καλωσορίσουμε την Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ως τον 30ό μας σύμμαχο, χωρίς άλλη καθυστέρηση».



Πηγή