Σελίδες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! 800.000 Ελληνες λιγοτεροι τα επομενα χρονια!!Κινδυνος αλλοιωσης του πληθυσμου απο.....

ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Κρουουν οι επιστημονες που μετα απο δημογραφικη ερευνα ο πληθυσμος σε Ελληνες θα μειωθει τουλαχιστον κατα 800.000!!!Την ιδια ωρα που πολλοι νεοι μας φευγουν για το εξωτερικο!!!Οι γεννησεις σαφως εχουν μειωθει απο τις αρχες της περασμενης δεκαετιας.....και συνεχειζεται με ολο και αυξανομενους ρυθμους!!!Απο την αλλη μερια...οι αφιξεις των λ@θρομετ@ν@στων ολο και αυξανονται ραγδαια.....με αποτελεσμα ο κινδυνος αλλοιωσης του πληθυσμου να ειναι ορατος....<<σχεδον σιγουρος>>!!!....ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ????ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ???....Τα συμπερασματα δικα σας!!!!

«Σκάει» δημογραφική «βόμβα» – Τουλάχιστον 800.000 λιγότεροι Έλληνες τα επόμενα χρόνια – Μη αναστρέψιμη η κατάσταση

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τη δημογραφική εξέλιξη του ελληνικού πληθυσμού. Την ίδια ώρα, οι νέοι της πατρίδας μας φεύγουν οριστικά από τη χώρα, η οποία μετατρέπεται σε κοινωνία γερόντων και ο πληθυσμός της μιξάρεται με εκατοντάδες χιλιάδες ξένους.

Το δημογραφικό επιδεινώνεται με τη μεγάλη μεταναστευτική ροή, με αποτέλεσμα ακόμα και ο πιο δύσπιστος αναγνώστης, που αρνείται να απαλλαγεί από τις μικροκομματικές ιδεοληπτικές παρωπίδες, να αντιλαμβάνεται τον άμεσο κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας.

Για να διατηρηθεί ένα έθνος πληθυσμιακά θα πρέπει ο δείκτης γεννήσεων να είναι 2,1. Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι 1,3 και εάν αφαιρεθεί το 0,2 που είναι παιδιά μεταναστών, απομένει 1,1, που καταδεικνύει πορεία εξαφάνισης. Επίσης η σύγκριση των γεννήσεων και των θανάτων της πρόσφατης πενταετίας είναι αποκαρδιωτική.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα που ξεκίνησε από τις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας συνεχίζεται απρόσκοπτα. Στη μείωση αυτή συμβάλει σημαντικά το ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων που είναι όλο και περισσότερο αρνητικό.

πηγη