Σελίδες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ.....ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ <ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ>.......

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....εισπρατει πλεον ο σαλεμενος υστερα και απο την επιδειξη ισχυος της κοινης ασκησης ΜΕΔΟΥΣΑ..Ελλαδας Κυπρου και Αιγυπτου!!!Αποτρεπτικη πλεον ειναι η πολυεθνικη στρατιωτικη δυναμη των χωρων ...για τα μεγαλεπιβλεπα σχεδια της Αγκυρας...για μεριδιο του ενεργειακου πλουτου!!!Η Τουρκια πλεον ανημπορη απλα παρακολουθει....τα τεκτενομενα στην περιοχη...και δεν μπορει να αντιδρασει ετσι οπως ειναι στριμωγμενη!!!!

Μήνυμα αποτροπής από Ελλάδα-Κύπρο-Αίγυπτο – Απέναντι σε πολυεθνική δύναμη η Τουρκία

Πλήρως ενισχυμένη είναι η συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου μετά από την ολοκλήρωση της κοινής άσκησης, αλλά και την επικείμενη ηλεκτρική διασύνδεση των τριών χωρών που θα αναβαθμίσει ενεργειακά τη χώρα μας.

Η εν λόγω άσκηση ήταν μια καθοριστικής σημασίας επίδειξη ισχύος και αποτρεπτικής ικανότητας, κυρίως απέναντι στους προκλητικούς Τούρκους, που ψάχνουν με κάθε τρόπο να υφαρπάξουν εδάφη και μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Η Τουρκία έχει στριμωχτεί από την πολυεθνική δύναμη που έχει βρεθεί απέναντί της λόγω των γεωτρήσεων, ενώ η άσκηση «Μέδουσα 7” απλά «κλείδωσε” το γεγονός πως το μόνο που μπορεί να κάνει η Άγκυρα είναι να παρατηρεί.

 Η παρουσία των επιθετικών και Μεταγωγικών Ελληνικών Ελικοπτέρων και των Ειδικών Δυνάμεων έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναμφίβολα η παρουσία των Ειδικών Δυνάμεων και των τριών χωρών που πήραν μέρος είναι καθοριστική και αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας οτι ο ρόλος που θα κληθούν να παίξουν, θα είναι είναι καθοριστικός σε ένα πεδίο μάχης με πολλαπλές αποστολές σε Αέρα ,Θάλασσα και Ξηρά.

πηγη