Σελίδες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!....ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΥΡ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο.......

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ!!!!Η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο....και ολα δειχνουν οτι η εξεγερση ειναι γενικη !!!!Στο εκτακτο υπουργικο συμβουλιο που συγκαλεσε ο Μακρον.....οι υπουργοι του φοβουνται ακομα και για την ζωη τους!!!Ο Μακρον εδωσε εντολη να ριξει στο ψαχνο η Χωροφυλακη εαν αυτο απαιτηθει!!!Ο λαος δεν τους θελει ουτε ζωγραφιστους.....οπως ειπαμε ομως ο Μακρον δεν ειναι διατεθημενος να αποχωρησει απο την κυβερνηση και κανει οτιδηποτε για να μην χασει την καρεκλα !!!ακομα και να ριξει στο ψαχνο στους Γαλλους πολιτες!!!!......

Δραματικές στιγμές στη σύσκεψη με Μακρόν: «Θέλουν να μας σκοτώσουν -Να ρίξει στο "ψαχνό" η Αστυνομία αν χρειαστεί»

"Εχουμε πραξικόπημα σε εξέλιξη".

Διάγγελμα έχει ετοιμάσει ο Ε.Μακρόν μετά το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο και την θυελλώδη σύσκεψη που ακολούθησε με πολλούς Υπουργούς να διαφωνούν ριζικά με τους χειρισμούς του και να εκφράζουν φόβους ακόμη και για την ζωή τους.

Ο Μακρόν έδωσε άδεια στις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας να ανοίξουν πυρ αν αυτό χρειαστεί ενώ στο Υπουργικό συμβούλιο έκαναν λόγο για "πραξικόπημα"! Λίγο αργότερα ο Υπουργός Εσωτερικών το επιβεβαίωσε ελπίζοντας βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί.

"Εχουμε πραξικόπημα. Θα επιτεθούν σε αξιωματούχους, γραφειοκράτες και κυβερνητικούς. Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών μας προειδοποίησαν. Είναι οπλισμένοι. Θα επιτεθούν σε κυβερνητικά κτίρια. Αν έχουμε νεκρούς ο Υπουργός θα παραιτηθεί".

Το διάγγελμα θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τα επεισόδια και ανάλογα με την εξέλιξη θα τροποποιηθεί.

Πολλοί αξιωματούχοι της πλειοψηφίας κάνουν λόγο για ανησυχητικά φαινόμενα.  Αιρετοί αξιωματούχοι και οι οικογένειές τους υπέστησαν εκφοβισμό λένε κυβερνητικές πηγές της Γαλλίας

Στενοί συνεργάτες του Μακρόν δέχθηκαν θανατικές απειλές μέχρι και στο τηλέφωνό τους.

«Αν δεν μου σπάσουν τα μούτρα μέχρι το τέλος της θητείας μου, θεωρώ πως θα είμαι τυχερός.  Λέω στον εαυτό μου πως αυτό θα συμβεί, μέσα σ' αυτό το βίαιο κλίμα υστερίας», σημειώνει  βουλευτής του LREM, του κόμματος του Μακρόν.

Ο Ε.Μακρόν είναι περισσότερο παρά ποτέ ο υπ' αριθμόν ένα στόχος των «κίτρινων γιλέκων».

Στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης γίνεται λόγος για ανατροπή των θεσμών:

«διάλυση της Εθνοσυνέλευσης», «Μανού (σ.σ.: υποκοριστικό του Emmanuel) ερχόμαστε!» ή ακόμη «Όλοι στη Βαστίλη».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πληθύνει τα μηνύματα υπέρ μίας αλλαγής της κυβέρνησης, ή ακόμη και απομάκρυνσης του Μακρόν, ο οποίος ήδη έχει πέσει στην εκτίμηση των πολιτών, οι οποίοι όλο και συχνότερα τον κατηγορούν πως είναι «ο πρόεδρος των πλουσίων».

«Σημείο καμπής» για το μέλλον των κίτρινων γιλέκων  θα αποτελέσει το σημερινό, τέταρτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και για το πεπρωμένο  του Γάλλου προέδρου E. Μακρόν.

πηγη