Σελίδες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!!Οι ΗΠΑ και αλλες χωρες δεν το στηριζουν!!!!...Η Ελλαδα????

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ....Θεωρειται το συμφωνο για το μεταναστευτικο που καλουνται να υπογραψουν οι χωρες!!!Σε ενα κειμενο που εστειλε αντιπροσωπεια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ...Εξηγει οτι στην ουσια το συμφωνο αυτο καταργει τα κυριαρχικα δικαιωματα των κρατων γι αυτο και η Ουασινγκτον απεχωρησε και δεν το στηριζει!!! ...Αληθεια....η Ελλαδα τι θα κανει??θα το υπογραψει????

Η.Π.Α: «Το Σύμφωνο για τη μετανάστευση του Ο.Η.Ε, έχει ως στόχο να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών”

Στο λεπτομερές, πολυσέλιδο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η Ουάσινγκτον υπενθυμίζει ότι αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις το 2017 επειδή οι στόχοι του Παγκόσμιου Συμφώνου είναι:

“…ασύμβατοι με το αμερικανικό δίκαιο, την πολιτική και τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού. Οι αποφάσεις για την ασφάλεια των συνόρων, για το ποιος θα εγκατασταθεί νόμιμα ή θα λάβει την υπηκοότητα, είναι μεταξύ των σημαντικότερων κυριαρχικών αποφάσεων που λαμβάνει μια χώρα, Δεν είναι επομένως

δυνατόν να τεθούν υπό διαπραγμάτευση στο πλαίσιο μιας διεθνούς συμφωνίας”.

“δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα Σύμφωνο ή μια διαδιαδικασία που επιβάλει ή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κανονισμούς (…) ή δεσμεύσεις, που θα μπορούσαν να είναι αντίθετοι με τη δυνατότητά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις προς το συμφέρον του έθνους και των πολιτών μας”.

Περισσότερες από 100 χώρες αναμένεται να το επικυρώσουν στη σύνοδο του Μαρακές, την Δευτέρα και την Τρίτη. Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

πηγη