Σελίδες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΛΥΓΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ!!! <Θα σας βρει ο πατερας μου,αφηστε με να φυγω>...Ηταν τα τελευταια λογια της ατυχης Ελενης......

ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!!!! Λυγισε και η ανακριτρια μπροστα στα συγκλονιστικα λογια που ακουστηκαν .....για την ατυχη κοπελα που εκλιπαρουσε τους φονιαδες ....για να γλυτωσει!!!!Σε μια απελπιδη προσπαθεια η ατυχη κοπελα τους εκλιπαρουσε να την μεταφερουν στο νοσοκομειο .....και οτι θα τους καταδωσει στην Αστυνομια. Αυτοι ομως σαν απανθρωπα κτηνη.....την πεταξαν στην θαλασσα για να της κλεισουν το στομα μια για παντα!!! Τα τελευταια λογια της Ελενης ηταν ....<<θα σας βρει ο πατερας μου αφηστε με να φυγω>>.   Αλλα οι δολοφονοι αποτελειωσαν το σατανικο τους σχεδιο.....!!

Σοκάρουν τα τελευταία λόγια της Ελένης Τοπαλούδη: «Θα σας βρει ο πατέρας μου, αφήστε με να φύγω» – Πανελλήνια οργή για τους δολοφόνους


Οργή έχει ξεσπάσει σε εθνικό επίπεδο για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σοκάρουν και ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια της 21χρονης, η οποία με κάθε τρόπο προσπαθούσε να γλιτώσει από τα βρώμικα χέρια των δολοφόνων της.

Απέλπιδες προσπάθειες να γλιτώσει από τα χέρια των βιαστών της και δολοφόνων της έκανε η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, στις τελευταίες βασανιστικές στιγμές, προτού την πετάξουν τραυματισμένη στη θάλασσα, στη Ρόδο.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της, περιέγραψαν στην απολογία τους με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην εξοχική κατοικία του 21χρονου Ροδίτη καθώς και τις τελευταίες στιγμές του θύματος. Τα όσα είπαν είναι τόσο συγκλονιστικά που «λύγισαν» ακόμη και την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα είπαν, το θύμα τους μιλούσε συνεχώς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους εκφοβίσει για να την αφήσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι είπαν στην ανακρίτρια ότι η κοπέλα αρχικά τους απείλησε ότι θα τους καταδώσει την αστυνομία. Τότε, οι δυο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν, φοβήθηκαν και αποφάσισαν να την «ξεφορτωθούν» πετώντας την στα βράχια και στη θάλασσα προκειμένου να προκαλέσουν τον πνιγμό της.

Η 21χρονη όμως, προσπάθησε ως και την ύστατη στιγμή να τους αλλάξει γνώμη, λέγοντάς τους ότι εάν το μάθει ο πατέρας της, θα ψάξει να τους βρει. «Θα σας βρει ο πατέρας μου αφήστε με να φύγω» ήταν τα τελευταία της λόγια πριν ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός την πετάξουν στη θάλασσα για να εξασφαλίσουν μια για πάντα την σιωπή της.

πηγη