Σελίδες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ο Συριακος Στρατος, πριν προλαβουν οι Τουρκοι, κατελαβε την Μανμπιζ που εγκατελειψαν οι Αμερικανοι....


Πρακτορείο Αναντολού: Δυνάμεις του Άσαντ μπήκαν στο Μανμπιζ...
Περιμένουν τον Στρατό του Σαλεμένου...
Τώρα καρδιά μου Σαλεμενε, τι γίνονται τα σχέδια σου;


Το πρακτορείο Αναντολού, αναφέρει πως σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται στο Μένμπιτς, στρατός της Συρίας σε συντονισμό με το YPG εισήλθαν στο Αριμάχ-στην δυτική περιοχή του ΜΑνμπιζ.

Στην είδηση αναφέρονται τα εξής: ¨Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στο πρακτορείο Αναντολού έμπιστες πηγές από το Μανμπιζ, 40 φορτηγά πικάπ που μετέφεραν καθεστωτικές δυνάμεις2 άρματα

μάχης, φορτηγά με υλικά και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πριν από περίπου 1 ώρα μπήκαν στην περιοχή. Μετά από σύντομη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής του κονβόι με επικεφαλής των τρομοκρατικών οργανώσεων YPG/PKK, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αριμάχ στα δυτικά της περιοχής. Το YPG/PKK, άφησε τον έλεγχο του Αριμάχ στις καθεστωτικές δυνάμεις¨.
Η περιοχή Αριμάχ βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή του Μανμπιζ και την περιοχή της Ασπίδας Ευφράτη (σημ. μεταφρ. : Είναι η τουρκοκρατούμενη περιοχή)

Οι ΗΠΑ που αναμένεται να αποσυρθούνε από την περιοχή, είναι εγκατεστημένοι στο κέντρο του Μανμπιζ και στα βόρεια στην γραμμή του μετώπου με την περιοχή Ασπίδα Ευφράτη, στις όχθες του ποταμού Σατζού.

http://www.haberdar.com/gundem/aa-esed-rejimi-gucleri-munbic-e-girdi-h116105.html

Σχ: Σήμερα το πρωί ο Χουλουσί Ακάρ, ο Τούρκος υπουργός Αμύνης, δήλωνε σχετικά με την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη πως ¨Όλα έχουν σχεδιαστεί, έχουν προγραμματιστεί, όλα συνεχίζονται στον κατάλληλο χρόνο¨.

πηγη