Σελίδες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΑΝΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ............

<<ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ>>..Με αυτα τα λογια η υπουργος μεταναστευσης της Δανιας δινει τις προθεσεις της χωρας για τους λ@θρ@ιους....!!!!Σε ενα νησι 17 στρεμματων στην Βαλτικη θαλασσα ετοιμαζονται να τους μαντρωσουν.....και ετσι η χωρα θα γλιτωσει απο πολλα δεινα απο δαυτους!!!!Σημειωτεον ....οτι απο τον περασμενο μηνα η κυβερνηση της Δανιας ανακοινωσε οτι πλεον δεν θα ενσωματωνονται οι λ@θρομετ@ν@στες στην κοινωνια.αλλα η παραμονη τους στην χωρα θα ειναι προσωρινη με στοχο μελλοντικα να επιστρεψουν στην χωρα τους!!!Ηδη εχουν απαγορευσει οι αρχες την χρηση της λεγομενης <<burga>>!!!

Η Δανία σχεδιάζει να φιλοξενήσει τους πιο ανεπιθύμητους αλλοδαπούς της χώρας σε ένα μικροσκοπικό, δύσκολο να φτάσει κανείς νησί, όπου τώρα βρίσκονται εργαστήρια, στάβλοι και ένα κέντρο για την έρευνα μεταδοτικών ασθενειών των ζώων.

Μάλιστα ένα από τα δύο πορθμεία που εξυπηρετούν το νησί ονομάζεται Virus (μτφρ ιός).

«Είναι ανεπιθύμητοι στη Δανία και θα το αισθάνονται «, γράφει η υπουργός μετανάστευσης, Inger Stojberg στο Facebook.

Την Παρασκευή, η κεντροδεξιά κυβέρνηση και το δεξιό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας ανακοίνωσαν συμφωνία για τη στέγαση έως και 100 ατόμων στο νησί Lindholm. Πρόκειται για αλλοδαπούς που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα και άτομα που τους έχουν απορρίψει τις αιτήσεις για άσυλο και που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους.

Το νησί των 17 στρεμμάτων, στη Βαλτική Θάλασσα, βρίσκεται περίπου δύο μίλια από την πλησιέστερη ακτή και η υπηρεσία των πορθμείων είναι σπάνια. Οι αλλοδαποί θα πρέπει να αναφέρονται καθημερινά στο κέντρο του νησιού και θα αντιμετωπίζουν φυλάκιση εάν δεν το κάνουν.

«Θα ελαχιστοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των αναχωρήσεων στα πορθμεία», δήλωσε ο Martin Henriksen, εκπρόσωπος του Δανικού Λαϊκού Κόμματος για τη μετανάστευση. «Θα το καταστήσουμε τόσο περίπλοκο και ακριβό όσο δυνατόν.”

Η συμφωνία κατανέμει περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια για εγκαταστάσεις μεταναστών στο νησί, οι οποίες προγραμματίζονται να ανοίξουν το 2021.

Η υπουργός Οικονομικών Κριστίν Γιένσεν, η οποία ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων, δήλωσε ότι το νησί δεν ήταν φυλακή, αλλά πρόσθεσε ότι όποιος έχει τοποθετηθεί εκεί θα πρέπει να κοιμηθεί εκεί.

Η Louise Holck, αναπληρωτρια εκτελεστική διευθυντρια του Δανικού Ινστιτούτου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε ότι η οργάνωσή της θα παρακολουθήσει την κατάσταση «πολύ στενά” για πιθανές παραβιάσεις των διεθνών υποχρεώσεων της Δανίας.

Η συμφωνία επετεύχθη στο πλαίσιο των ετήσιων διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό. Κάθε χρόνο, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας απαιτεί περιορισμούς στους μετανάστες ή στους πρόσφυγες σε αντάλλαγμα των ψήφων του για έναν προϋπολογισμό.

Οι νομικοί εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί εάν το έργο του νησιού Lindholm συνιστά παράνομο περιορισμό. Είπαν ότι έμοιαζε με ένα σχέδιο της ιταλικής κυβέρνησης το οποίο απορρίφθηκε το 1980 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός Lars Lokke Rasmussen δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι ο στόχος της κυβέρνησης όσον αφορά την υποδοχή προσφύγων δεν θα είναι πλέον η ενσωμάτωσή τους, αλλά η υποδοχή τους μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους.

Αυτό το καλοκαίρι εισήχθη στη χώρα απαγόρευση κάλυψης προσώπου και «απαγόρευση της burqa” με βαριά πρόστιμα για όσους δεν τηρήσουν την απαγόρευση.

πηγη