Σελίδες

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΕΟΣ ! ! ! Στο Νοσοκομείο Νίκαιας κατέρρευσε το ταβάνι και τραυμάτισε στο κεφαλι μια μητερα...

Αν είναι δυνατόν ! ! !
Αυτό βεβαία συμβαίνει στα περισσότερα Δημοσία Νοσοκομεία οπού γίνεται ο χαμός ! ! !    
Λεφτά για να φτιαχτούν τα Νοσοκομεία δεν δίνουν για την μαντάμ Νοτοπούλου να αλλάξει κουρτίνες και να βάψει το Υπουργείο τα δίνουν οι κοπρίτες ! ! !
Κατέρρευσε το ταβάνι σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  σοβαρά η μητέρα νεαρού ασθενή.

Τριτοκοσμικές συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία καταγγέλλει για ακόμη μία φορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  σοβαρά η μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Η ΠΟΕΔΗΝ, τόνισε, για ακόμη μία φορά, ότι ο υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.

«Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία



Πηγή