Σελίδες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Σαλβινι προς Ιταλο Πρωθυπουργο...Μην τολμησεις και κανεις κωλοτουμπα, θα ριξω την κυβερνηση ! ! !

Εναν τετοιο θελουμε στην Ελλαδα...
Εναν Σαλβινι....
Ανω κατω εχει κανει την Ευρωπη και ειναι στην αρχη ακομη....




Σε μια ευθεία προειδοποίηση, προς τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Κόντε -ο οποίος έχει προγραμματίσει συνάντηση με αξιωματούχους των Βρυξελλών για το καυτό θέμα του ιταλικού προϋπολογισμού- να μην τολμήσει να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω, προχώρησε ο Σαλβίνι.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εφημερίδα La Repubblica, δήλωσε: «θα ρίξω την κυβέρνηση συνεργασίας αν αλλάξει ο στόχος για το έλλειμμα στον προϋπολογισμό της χώρας».

Σύμφωνα σε με ρεπορτάζ της εφημερίδας, η εντολή Σαλβίνι προς τον Κόντε είναι ότι «δεν πρέπει να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες για το 2,4%».

Εν τω μεταξύ, στα ύψη έχουν ανέβει τα ποσοστά της Λέγκας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos.
Έτσι, η εκλογική δύναμη του κόμματος του Σαλβίνι –που είναι πρώτο και με διαφορά- έχει ανέβει στο 36,2% (από το 17% που είχε πάρει στις εκλογές του Μαρτίου 2018).

Δεύτερο κόμμα είναι το συγκυβερνών Κίνημα των Πέντε Αστέρων (M5S) με 28%, τρίτοι και καταϊδρωμένοι έρχονται οι Σοσιαλδημοκράτες με 17% (PD) και τέταρτη είναι η Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με 8%.

Υπενθυμίζουμε, πως το φαινόμενο κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας να υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά του μέσα σε λίγους μόνο μήνες, είναι μοναδικό στην σύγχρονη πολιτική ιστορία!

πηγη