Σελίδες

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ @ΠΛΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.......ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!







ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ!!!Καθε χρονο ζουμε τα ιδια και τα ιδια!!!!Για αλλη μια φορα η Αθηνα βρισκεται στο ελεος των καθε εγκληματιων @ριστεροστροφων @πλυτ@ριων!!!με μια αστυνομια που παρακολουθει ανημπορη να επεμβει!!!!Και το ερωτημα ειναι......ειναι δυνατον μια χουφτα @ν@ρχο@πλυτων να καταστρεφουν καθε χρονο ιδιωτικες και δημοσιες περιουσιες να καινε τα εθνικα μας συμβολα......και οι αρχες να μην τους συλλαμβανουν???Τα αιτια πολλα και βαθυτερα!!!!πισω απ ολα αυτα υπαρχει σχεδιο τρομοκρατιας του λαου ξηλωματος της εννομου ταξεως και καταργηση καθετι ηθικου χριστιανικου και ελληνικου ιδεωδους!!!!Δεν ειναι φιλοι μου τυχαιο οπου μεσα στο πολυτεχνειο εδω και μερες βρισκονται Αλβανοι Σκοπιανοι και Τουρκοι!!!!Για ποιο λογο????Οι απαντησεις δικες σας!!!!

Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι μέσα στο Πολυτεχνείο. Η ιστορία των εαμοβούλγαρων 1944 και 1973 σε πλήρη εξέλιξη

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι πράκτορες έχουν εδώ και μέρες καταφθάσει στην Αθήνα και παίρνουν μέρος με «αόρατο σχεδιασμό», υποκινώντας και υποδαυλίζοντας εθνικό μίσος.

Άλλωστε εικόνες κουκουλοφόρων να καίνε εθνικά σύμβολα, λέει πολλά και δίνει συμβολισμούς κατάλυσης και ισοπέδωσης του ελληνορθόδοξου ύφους της Ελληνικής Πολιτείας.

Αυτά τα ήξεραν καλά οι κυβερνήσεις των Αθηνών αλλά μέσα στο γενικό σχέδιο τρομοκρατίας και ξηλώματος της εννόμου τάξεως,  για να τρομοκρατήσουν τον Λαό και να τον βάλουν σε ένα καθεστώς ανομίας, εθνομηδενιστικής κατάργησης των πάντων και «ουκρανοποίησης» της εθνικής ζωής, είναι λεπτομέρειες. Ίσα ίσα το επιζητούν και το επιδιώκουν.

Το χεράκι τους σε αυτό το επικίνδυνο παιχνιδάκι το έχουν βάλει και τα πρακτοράκια των Αμερικανών. Κολατσιό γι αυτούς το παραμύθι εδώ και μισό αιώνα.

πηγη