Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Μπραβο ! ! ! Συμπαρασταση στους μαθητες που απεβληθησαν για τα συνθηματα υπερ της Μακεδονιας....τσουναμι καταληψεων ! ! !

Νομιζαν οτι θα περασει στα ψιλα....
Επεσαν εξω ομως....
Υπαρχουν Ελληνες πολλοι ακομη !



Ας μας πουν οι “ερευνητές δημοσιογράφοι” πόσα σχολεία βρίσκονταν σε κατάληψη την Πέμπτη και σε πόσα αυξήθηκαν την Παρασκευή…

Αυτό που λέω είναι κομβικό.. Ο νόμος Γαβρόγλου υπήρχε την Τετάρτη, όμως την Πέμπτη το μεσημέρι έπεσε η αποβολή στους μαθητές του Γέρακα..

Γιατί άλλο πράγμα να έχεις πχ 10 σχολεία την Πέμπτη και άλλο 70 την Παρασκευή… (τα νούμερα είναι ενδεικτικά, τα πραγματικά νούμερα είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγαλύτερα και θα σας τα παραθέσω την Τρίτη πρώτα ο Θεός).

Για να καταλάβουν μερικοί ότι τελικά η προπαγάνδα της φασιστεράς ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχει περάσει στην πλειοψηφία των παιδιών μας… Βλέπετε εμείς οι πραγματικοί πατριώτες δεν έχουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά.

Αγαπάμε την πατρίδα και ΠΡΩΤΟ και κυρίαρχο μέλημα μας είναι η συνέχεια της, άρα αυτό που κοιτάμε είναι να “δημιουργήσουμε” πραγματικά Ελληνόπουλα, να τους εμφυσήσουμε την αγάπη, την ιδέα, το μεγαλείο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!!!

Τα στοιχεία που ζητάω είναι εύκολα να τα βρείτε… μόνον μην ρωτήσετε τον Τουρκόσπορο υπουργό… Κάντε μια απλή ερώτηση στην τοπική σας διεύθυνση δευτεροβάθμιας αγαπητοί δημοσιογράφοι και πιστέψτε με τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν…

Το καλύτερο που έχει γίνει είναι ότι πρώτη ίσως φορά παιδιά και γονείς συμφωνούν στις καταλήψεις και διαφωνούν οι καθηγητές, που ξαφνικά έμαθαν και το τηλέφωνο της αστυνομίας… Αυτά αγαπητοί να ξέρετε καταγράφονται και η ώρα της πληρωμής να ξέρετε δεν είναι μακριά…
πηγη