Σελίδες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!..ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠEIΣΟΔIΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ....ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ......

ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες Ρωσικα πολεμικα πλοια ανοιξαν πυρ κατα Ουκρανικων κανονιοφορων!!Απο τις συμπλοκες σκοτωθηκε ενας Ουκρανος στρατιωτης απο τα πληρωματα των σκαφων!!!.....Το συμβαν εγεινε στον πορθμο του Κερτς οταν τα Ουκρανικα πλοια ειχαν λαβει διαταγη να προσεγγισουν το λιμανι της Μαριουπολης.....Παμε για γενικη συρραξη???.....Παντως το κλιμα στην περιοχη ειναι πολυ τεταμενο!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – «Πυρ κατά βούληση» του ρωσικού Ναυτικού κατά ουκρανικών πλοίων: Ένας νεκρός - Κίεβο: «Απαντάμε με πυρά»

 Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέλαβαν εξ εφόδου δύο ουκρανικές κανονιοφόρους και ένα ρυμουλκό το οποίο το ρωσικό Ναυτικό είχε εμβολίσει νωρίτερα σήμερα.

Οι κανονιοφόροι του ουκρανικού Ναυτικού BERDYANSK και NIKOPOL δέχθηκαν τα πυρά του ρωσικού Ναυτικού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις.
Πυρ άνοιξαν οι ρωσικές δυνάμεις κατά των ουκρανικών σκαφών στο Κερτς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ουκρανικά σκάφη βρίσκονταν στον πορθμό του Κερτς έχοντας λάβει διαταγή να συνεχίσουν προς το λιμάνι της Μαριούπολης πάση θυσία αλλά το ρωσικό Ναυτικό τους είχε αποκλείσει στην περιοχή επιδίδοντας τελεσίγραφο για την αποχώρηση των σκαφών αλλιώς θα άνοιγαν πυρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν απώλειες μεταξύ των Ουκρανικών πληρωμάτων των σκαφων.
Να σημειωθεί ότι στη Μαριούπολη υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί και Βρετανοί μισθοφόροι οι οποίοι εκπαιδεύουν τις ουκρανικές δυνάμεις.

πηγη