Σελίδες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

'' Βορειοηπειρώτες : '' Εδώ είναι σκέτη Ελλάδα, σκέτη.Τι να μας πουν εκεί στην κυβέρνηση.Εδώ η φωτιά της Ελλάδος, δεν θα σβήσει ποτέ '' ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα μας εγκατέλειψε...! ! !
Για κότες μας έχουν οι Αλβ@νοι....


Η περιήγηση και το οδοιπορικό στα Ελληνικά χώματα της Βορείου Ηπείρου, δεν σταματά για εμάς.

Η απεσταλμένη μας, συνεχίζει άοκνα το ρεπορτάζ και την «αυτοψία» στα φτωχά και εγκαταλελειμμένα από τη μάνα πατρίδα χωριά μας και τους κατοίκους της , ζώντας σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες ζωής, καθημερινότητας και οικονομικής δυσπραγίας.

Πολιτικοί στην Ελλάδα, «Ομόνοια», το υποτίθεται διακοινοτικό όργανο της Ελληνικής μειονότητας που «εξελίχθηκε σε πολιτικάντηδες που ξεπουλήθηκαν στα συμφέροντα» , Αλβανικές κυβερνήσεις καθώς και εξωτερική πολιτική της «μητριάς» και όχι της μάνας μας, όπως λένε οι κάτοικοι που παρόλο την καταφρόνια από την Μητροπολιτική Αθήνα, είναι πιο Έλληνες απ όλους μας, θεωρώντας τον δολοφονημένο εθνομάρτυρα, Κωνσταντίνο Κατσίφα, έναν ήρωα που προσπάθησε να μας ξυπνήσει όλους μας.

«Εδώ είναι σκέτη Ελλάδα, σκέτη. Τι να μας πουν εκεί στην κυβέρνηση. Εδώ η φωτιά της Ελλάδος, δεν θα σβήσει ποτέ», αναφέρουν στην κάμερα της συναδέρφου, οι ντόπιοι, γηγενείς Έλληνες.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή