Σελίδες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!! ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!Διαλυουν το Ελληνικο Εθνος οι @θεοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επερχομενη αναθεωρηση του συνταγματος!!!!

<<ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ>>Με την συνταγματικη αναθεωρηση που προανηγγειλαν οι @θεοι Τσυριζ@ιοι,πετανε την Ορθοδοξια μας απ'εξω...και δηλωνουν οτι θρησκευτικα η Ελλαδα μας θα ειναι ουδετερη!!!Αυτο σημαινει φιλοι μου την διαλυση του Εθνους μας....και η Πατριδα μας θα πεσει .....και νομιμα πλεον....στις ορεξεις καθε αλλοθρησκου!!!!Το σχεδιο της Ν.Τ.Π για την διαλυση της χωρας μας  προχωραει κανονικα.....αφου πλεον εχει βρει εκφραστες της .....τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!Εσυ Ιερωνυμε σαν κεφαλη της Εκκλησιας......τι εχεις να πεις??????

Έρχεται το «σχίσμα» Εκκλησίας-Κράτους – Α. Τσίπρας: «Έφθασε η ώρα, θρησκευτικά ουδέτερη πλέον η Ελλάδα» – Διαλύουν τα πάντα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ήρθε η στιγμή της διάλυσης του Ελληνικού Έθνους. Ο Α. Τσίπρας έχει βάλει τις βάσεις για να ισοπεδώσει αρχές και αξίες, καθώς σήμερα ομολόγησε πως ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας έρχεται.
Φυσικά ούτε λόγο για την εκτέλεση του Κ. Κατσίφα, ένας τραγικός και επικίνδυνος Πρωθυπουργός για τα εθνικά συμφέροντα!!!!!

Σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας
Αναφερόμενος στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, ο πρωθυπουργός είπε:«Νομίζω ότι η Πολιτεία, ο πολιτικός κόσμος, η Εκκλησία, οι πολίτες αλλά και οι πιστοί, έχουν σήμερα την ωριμότητα, την σωφροσύνη και την ευαισθησία να αποδεχτούν τον εξορθολογισμο των σχέσεων αυτών. Και έχω την εκτίμηση ότι και εδώ διαμορφώνονται ευρείες συναινέσεις ώστε να περάσουμε σε μια νέα εποχή. Διότι ούτε η Εκκλησία ούτε η Πολιτεία θέλουν τον εναγκαλισμό τους εντός ενός θεσμικού πλαισίου που δημιουργεί σύγχυση για τα όρια και τους ρόλους τους. Έχει έρθει λοιπόν ο καιρός ώστε να κατοχυρωθεί ρητά στο Σύνταγμα η θρησκευτική ουδετερότητα του ελληνικού κράτους με ότι αυτό συνεπάγεται κανονιστικά και πρακτικά. Και αυτή η ρητή κατοχύρωση είμαι βέβαιος ότι θα βρει σύμφωνη την Εκκλησία που και εκείνη θέλει ένα σαφές περίγραμμα των σχέσεων της με το Κράτος. Και αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό και τη φιλελευθεροποίηση του Συντάγματος. Ένα σημαντικό βήμα για τον αναγκαίο διαχωρισμό των ρόλων ανάμεσα στο κράτος και την εκκλησία, που δεν είναι ένα αποκλειστικά συνταγματικό θέμα. Αλλά αφορά ένα δαιδαλώδες νομοθετικό και κανονιστικό πλέγμα το οποίο δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Αντίθετα προϋποθέτει διάλογο με σεβασμό και ειλικρίνεια. Προυποθέτει καλή θέληση και μακρόχρονη κοινή εργασία. Και θέλω να διαβεβαιώσω και από αυτό εδώ το βήμα την Ηγεσία της Εκκλησίας ότι εμείς προσερχόμαστε σε αυτό το διάλογο με ακριβώς αυτό το πνεύμα.

Το ίδιο εξάλλου με έχει διαβεβαιώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον οποίο μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και ο διάλογός μας έχει νομίζω εδώ και τρία χρόνια ωριμάσει αρκετά, ώστε να γνωρίζουμε πια τι είναι αναγκαίο και τι είναι αμοιβαία επωφελές, τόσο για την εκκλησία όσο και για το κράτος»

πηγη