Σελίδες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Καλα ρε, πιστευετε οτι η Ρωσία, θα σταματησει την προδοσια της αλλαγης του ονοματος των Σκοπιων;

Το μόνο που ενδιαφέρει την Ρωσία, είναι πως τα Σκόπια, δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ.....
Το αν αλλάξει όνομα η όχι, δεν την ενδιαφέρει καθόλου...
Κι αν υπογράψουν οι προδότες μας, τότε δεν θα μπορεί να το εμποδίσει.....
Απλώς, θα αποκτήσουμε άλλον έναν εχθρό!
Αφού ο Καμμένος διαψεύστηκε σε κάθε πομπώδη «πρόβλεψη» που είχε κάνει, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει στα Σκόπια, δημιουργήθηκε η ανάγκη να ρίξει στην πιάτσα ένα νέο παραμύθι, για να δικαιολογήσει την συνεχιζόμενη παραμονή του στην καρέκλα της συγκυβέρνησης των προδοτών.

Έτσι, εκμεταλλευόμενος μια ανακοίνωση της ρωσσικής πρεσβείας στα Σκόπια, ότι δεν αλλάζει την αρνητική θέση της σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών και την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», έβαλε τα

ξεφωνημένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του να πουλήσουν νέες φρούδες ελπίδες, ότι «μπορεί η Ρωσία να σώσει την παρτίδα και να μην υπάρξει Βόρεια Μακεδονία, επιστρέφοντας τα Σκόπια στο καθεστώς που ισχύει σήμερα (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ως διεθνή ονομασία)».
Βέβαια, αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι «δύσκολο», αλλά ελπίζουν –τάχα!- ότι «κάποια στιγμή σίγουρα με αφορμή κάποιο θέμα θα έρθει ζήτημα των Σκοπίων στον ΣΑ, κι εκεί η Ρωσία απλά δεν θα αναγνωρίζει ότι υπάρχει τέτοιο μέλος στον ΟΗΕ».

Για να μην μας δουλεύει ο ψεκασμένος καρεκλάκιας, εκείνο που ενδιαφέρει την Ρωσσία στην παρούσα φάση είναι να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και πιέζει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εφόσον μπουν, τελειώνει εκεί η υπόθεση, οριστικά και αμετάκλητα!
πηγη