Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ο βουλευτής της ΠΑΤΡΙΕ, κ.Κουκούτσης απαντά αντρίκια στον Καμμένο....

Σε πρωινή εκπομπή σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος όταν ερωτήθη για τον πατριωτικό χώρο στο άκουσμα της ΠΑΤΡΙΕ και του στρατηγού ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ είπε ότι ουδεμία σχέση έχει με πρώην και νυν χρυσαυγίτες.Επειδή είμαι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΠΑΤΡΙΕ και πρώην βουλευτής της Χ.Α οφείλω μιαν απάντηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ...

Δημήτρη έχω αποχωρήσει απο την Χ.Α και έχω διαφωνήσει δημοσίως σε πολλά θέματα αλλά να ξέρεις ότι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την πορεία μου και δεν απαξιώνω σημαντικές στιγμές που έζησα με τον κόσμο της και αρκετούς απο τους συνοδοιπόρους μου, τους τότε.

Οσο για το ποιοί συνομιλούσαν και ποιοί συνομιλούν με την Χ.Α ρώτησε ΔΙΠΛΑ σου και θα μάθεις....Οταν εγώ πάλευα ενάντια στα μνημόνια και την κομμουνιστική λαίλαπα ΑΛΛΟΙ τα ΨΗΦΙΖΑΝ και ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.Αποφάσισα να συμπορευτώ με έναν έντιμο Έλληνα αξιωματικό και εχθροί μου είναι αυτοί που κατάντησαν την χώρα μας προτεκτοράτο..

Ή ιστορία θα μας κρίνει όλους και πολλά χαιρετίσματα στον Αντώνη Σαμαρά....(Γιατί η Ελλάδα μας τι είναι;..ένα μικρό χωριό που όλοι γνωριζόμαστε...)

Δημητρης Κουκούτσης στο facebook