Σελίδες

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Πρ@σφυγες; Απο ποιον πολεμο;

Ολοι αυτοι που ερχονται....
Μπορει καποιος να μας πει απο ποιον πολεμο εφυγαν και τους λενε πρ@σφυγες;




Εκατομμύρια νέοι υγιείς άνδρες διέσχισαν παράνομα τα ευρωπαϊκά σύνορα, με τη βοήθεια ισραηλινής ΜΚΟ (που χρηματοδοτήθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση), εγκαταστάθηκαν στις πόλεις μας, έλαβαν δωρεάν στέγαση, δωρεάν φαγητό, δωρεάν χρήματα και ελεύθερη πρόσβαση σε όλα όσα οι πρόγονοί μας και εμείς χτίσαμε.

Kανένας από αυτούς δεν είναι ένας πρόσφυγας που εγκαταλείπει τον πόλεμο.

Οι περισσότεροι προέρχονται από τη Νότια Ασία (Πακιστάν, Μπαγκλαντές), την Αφρική (Κονγκό, Σομαλία), τη Νότια Αμερική (Βενεζουέλα, Χιλή), την Τζαμάικα, την Κούβα και την Caribic.

Ακόμα και λαθρομετανάστες από την καραϊβική φτάνουν στην Ελλάδα. Στην Σάμο και στην Μυτιλήνη το 2016 από τους 800 λαθρομετανάστες που έφτασαν μόνο 40 ήταν από την Συρία. Άρα λοιπόν μόνο 4,8 %. Ούτε καν 5% το υπόλοιπο ποσοστό το 95 % από πού μας έρχονται ???

Σύμφωνα με το CNN προέρχονται από το Κονγκό , από την Αλγερία , Αφγανιστάν, Ιράκ , Καμερούν Αφρική , Μαρόκο , Πακιστάν Ιράν , Παλαιστίνη και από όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς , πάντως δεν είναι Σύριοι πρόσφυγες .

Φτάνουν λοιπόν με τα φουσκωτά τους στα νησιά μας και ποιοι τους καλωσορίζουν εκεί, οι ισραηλινές ΜΚΟ από το Ισραήλ παρακαλώ.

Και που είναι όλοι αυτοί σήμερα , στην Γερμανία, Σουηδία, Δανία και στην Ευρώπη γενικά παντού.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ πηγη