Σελίδες

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Μεχρι και Πραιτωριανους απο Αθηνα, φερνουν στην Θεσσαλονικη, για να τους φυλαξουν....

@ναρχικοι σε ρολο Πραιτωριανων για τον Τσιπρα....
Μεγαλα γλεντια ετοιμαζονται στην Θεσσαλονικη.....



Τέσσερις “αντιεξουσιαστές” που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και είχαν, σύμφωνα με την αστυνομία, βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες στο αυτοκίνητό τους, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Οι “αντιεξουσιαστές”, που ήταν γνωστοί στην αστυνομία για την δράση τους, οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στα περσινά επίπεδα η αστυνομική παρουσία… αλλά με αύξηση 10%

Στα «περσινά επίπεδα περίπου, με μια αύξηση της τάξης του 10%», κυμαίνεται ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος.

«Το κριτήριο για το σχεδιασμό των μέτρων είναι ποιοτικό και όχι ποσοτικό. Σταδιακά γίνεται η ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων. Έχει αρχίσει από την Τετάρτη με αποκορύφωμα το Σάββατο που θα γίνει η ομιλία του πρωθυπουργού και τα εγκαίνια της ΔΕΘ» διευκρίνισε.

Ο κ. Χρονόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι «η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, είναι εμφανής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα και διακριτική» και τόνισε πως «κύριο μέλημα μας είναι η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, θα δίνουμε τους δρόμους άμεσα μόλις ελευθερώνονται, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος. Καλό όμως είναι να αποφύγουν οι πολίτες να πάρουν το αυτοκίνητο τους στο κέντρο, τουλάχιστον το Σάββατο».

Αναφερόμενος δε στις νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν και περικλείονται στα μέτρα, όπως η χρήση ελικοπτέρου και drones, είπε πως «σε ένα τέτοιο σπουδαίο και σημαντικό γεγονός όπως η ΔΕΘ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία, με γνώμονα πάντα την αποτελεσματικότητα».
πηγη