Σελίδες

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πανικος στο συστημα.....Με το συνθημα "ακυρώστε τη συμφωνία, μία είναι η Μακεδονία" περιμενουν και προετοιμαζονται στην Θεσσαλονικη....

Βραζει η Θεσσαλονικη και ολη η Μακεδονια....
Δεν ξεχναμε, δεν συγχωρουμε την προδοσια για την Μακεδονια....
Ελατε, θα καλοπερασετε...


Νέα παρέμβαση για το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνεται για τη Μακεδονία το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19.00 έξω από το Βελλίδειο πραγματοποίησαν πριν από λίγο μέλη τηςνεολαίας χριστιανικών σωματείων στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Οι διαδηλωτές κρατώντας πανώ με την ώρα και το σημείο της συγκέντρωσης αλλά και τεράστιες ελληνικές σημαίες, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία φώναζαν συνθήματα όπως "ακυρώστε τη συμφωνία, μία είναι η Μακεδονία" και καλούσουν τους διερχόμενους στο συλλαλητήριο.

Μάλιστα τύγχαναν θερμής υποδοχής από τους οδηγούς οι οποίοι τους εμψύχωναν κορνάροντας. Μετά τη λεωφόρο γεωργικής σχολής οι διαδηλωτές συνέχισαν με νέα παρέμβαση στην πλατεία της Θέρμης από όπου και οι φωτογραφίες.

Εκεί υπήρχε σε εξέλιξη πολιτιστική εκδήλωση οι διοργανωτές της οποίας τη διέκοψαν και έδωσαν το μικρόφωνο στους διαδηλωτές προκειμένου να καλέσουν τους πολίτες στη συγκέντρωση
πηγη