Σελίδες

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΞΕΥΤΙΛΑ.... Οι Αμερικανοι κλεβουν πετρελαιο απο την Συρια !

Αποδεικνυουν οτι ολα για το πετρελαιο γινονται...
Και για το δολαριο τους φυσικα...
Γι αυτα εχουν σκοτωσει πολλους αθωους...



Oι ΗΠΑ σαν την ΙSIS με βυτιοφόρα κάνουν λαθρεμπόριο του συριακού πετρελαίου που ληστεύουν από το β΄μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της Συρίας το Τanak….

Έκαναν εκεί μια βάση και ένα εργοστάσιο εξόρυξης…

Στη Συρία το κέντρο εξόρυξης πετρελαίου του Tanak που βρίσκεται στα 20km στα ανατολικά του Ευφράτη στα μισά του δρόμου μεταξύ Mayadin και Bukamal στην επαρχία Deir Ezzor και είναι μετά το Οmar το δεύτερο μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της Συρίας είναι υπό αμερικανική κατοχή. Οι ΗΠΑ εγκατέστησαν εκεί μια βάση εδώ και κάποιον καιρό και μια εικόνα από δορυφόρο αν είναι αυθεντική

δείχνει βυτιοφόρα και τουλάχιστον ένα »πυρσό » κάτι που προσιδιάζει σε εργοστάσιο σε πλήρη λειτουργία όπου οι αμερικάνοι κάνουν εξόρυξη συριακού πετρελαίου για λογαριασμό τους.
Μετά τα βυτιοφόρα της ISIS που καταλήστεψαν το συριακό πετρέλαιο είναι τώρα οι ΗΠΑ που τη διαδέχθηκαν να εφαρμόζουν την ίδια πρακτική και να κάνουν επίσημα λαθρεμπόριο κλεψιμαίικου συριακού πετρελαίου σε μια χώρα που τη μαστίζει και ενεργειακή κρίση μετά τον 7ετή πόλεμο που κατέστρεψε υποδομές και τη στέρησε από πλουτοπαραγωγικές πηγές.
πηγη