Σελίδες

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Κατευθειαν κοκκινη καρτα εβγαλε στα ΜΜΕ ο Ντοναλτ....

Ουτε καν σκεφτηκε την κιτρινη...
Με την μια, κοκκινη....
Καιρος ηταν καποιος να το κανει, γιατι πολυ αερα πηραν...



Ο πρόεδρος της FIFA εξήγησε στον Ντόναλντ Τραμπ τη χρήση των κίτρινων και των κόκκινων καρτών στο ποδόσφαιρο και ο αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε «αποβάλλοντας» τους δημοσιογράφους.

Με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τη συνάντηση να καταλήγει στην… «αποβολή» των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το δίκτυο Fox News, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για τη σημασία της κόκκινης κάρτας στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να τη δείξει στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι στο γραφείο του.

Όπως αναφέρθηκε, ο Ινφαντίνο εξήγησε τη χρήση των κίντρινων και των κόκκινων καρτών, με τον Τραμπ να απαντά ότι «μπορεί να είναι χρήσιμες» για τον ίδιο στον Λευκό Οίκο.

«Η κίτρινη κάρτα είναι προειδοποίηση, η κόκκινη χρειάζεται αν θέλεις να αποβάλεις κάποιον», εξήγησε ο Ινφαντίνο. «Αυτό είναι πολύ καλό, μ' αρέσει αυτό», απάντησε ο αμερικανός πρόεδρος δείχνοντάς την στους δημοσιογράφους αστειευόμενος.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα πλαίσια της προετοιμασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 που θα γίνει στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά.
πηγη