Σελίδες

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Σε Ελληνικο εδαφος επεσαν σε Τουρκικη ενεδρα οι Στρατιωτικοι που συνεληφθησαν αιχμαλωτοι....

Ουτε λαθος εκαναν, ουτε μπηκαν σε Τουρκικο εδαφος....
Οι Τουρκοι μπηκαν σε Ελληνικο εδαφος και τους αστησαν ενεδρα...
Διαβαστε τι πληροφοριες εχει το αρθρο...




Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι τα δυό Στελέχη μας έπεσαν σε ενέδρα και αιχμαλωτίστηκαν. Από την πρώτη στιγμή και όχι από την δεύτερη.

Τα χνάρια του πολυπληθούς τουρκικού περιπόλου έπεσαν στην αντίληψη τους και τα ακολούθησαν... Μέχρι του σημείου που άρχισαν να γίνονται ιδαίτρερα υπόπτα λόγω διάταξης και κίνησης τους.

Τα χνάρια φαινόταν ξεκαθαρά ότι αποτελούσαν ίχνη σχεδόν διμοιρίας που κινήθηκε προς διασπορά και απόκρυψη...

Δεν τους αιφνιδίασαν οι τούρκοι μολονοτι ήταν κρυμένοι μεσα στην ομίχλη... Ο Άγγελος και ο Δημήτρης εκπαιδεύμενοι σαν κομάντο και γνωρίζοντας ΑΡΙΣΤΑ το σημείο, τους μυρίστηκαν αμέσως.

Ο Αξιωματικός Άγγελος Μητρετώδης καλούσε ήδη στο τηλέφωνο τον Ταξίαρχο και ο Δημήτρης Κούκλατζης σήκωσε το όπλο οσμιζόμενος τον κίνδυνο.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή εμφανιστηκαν οι τούρκοι στρατιώτες και τους ζητησαν να παραδωθούν ενω τα όπλα των δικών μας ηταν ΣΤΡΑΜΕΝΑ κατά πάνω τους.

Οι τούρκοι ήταν 9 και καλυμένοι πίσω από κορμούς δέντρων ακολουθόντας κατά γράμμα την προσχεδιαμένη ενέργεια τους.

Ο Αγγελος με το ένα χέρι κρατούσε το τηλέφωνο και με το άλλο σημάδευε τους τούρκους...

Ο Δημήτρης και ο Άγγελος ήταν ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, αλλά ο Ταξίαρχος που βρισκόταν ήδη στην γραμμή του τηλεφώνου ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ...

Κι όλα αυτά συνέβησαν ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ... Πριν το ανάχωμα του Άδρα.

Το τι παραδέχτηκαν και τι όχι οι δυό Έλληνες Στρατιωτικοί μπροστά στις τουρκικές Αρχές, ήταν προϊόν α) υποδείξεων από την Ελληνική πλευρά και β) "πιέσεων" από την τουρκική...! Και με αυτά θα ασχολήθουμε σύντομα...
Πηγη