Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ηλθε με δικα του εξοδα απ την Χιο, να βοηθησει στην κατασβεση της Πυρκαγιας....Υπαρχουν ακομη λεβεντες Ελληνες ! ! !

Αυτοι οι Ελληνες δικαιουνται παρασημα....
Οχι εσεις, λεχριτες, προδοτες, που πουλησατε την Μακεδονια, καψατε τους Ελληνες στο Ματι και τους πνιξατε στην Μανδρα.....






Συ­γκλο­νί­ζει η ιστο­ρία του εθε­λο­ντή Πυ­ρο­σβέ­στη, Λε­ω­νί­δα Βοριά, ο οποί­ος με δικά του έξοδα, ξε­κί­νη­σε από τη Χίο τη Δευ­τέ­ρα, έφτα­σε στον Πει­ραιά , και από εκεί στη Ρα­φή­να, για να βοη­θή­σει και εκεί­νος στην κα­τά­σβε­ση της φο­νι­κής, όπως απο­δεί­χθη­κε, πυρ­κα­γιάς.

Την συ­γκι­νη­τι­κή αυτή ιστο­ρία, φα­νέ­ρω­σε στο irafina.​gr, ο πρό­ε­δρος των Ερ­γα­ζο­μέ­νων του Δήμου Ρα­φή­νας – Πι­κερ­μί­ου, Σταύ­ρος Τζι­βι­τζής, ο οποί­ος μας ανέ­φε­ρε:

Ο Λε­ω­νί­δας, δυο ημέ­ρες χωρίς στα­μα­τη­μό δίπλα και μαζί με τους εθε­λο­ντές και το προ­σω­πι­κό της Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Ρα­φή­νας – Πι­κερ­μί­ου, συμ­με­τεί­χε στην κα­τά­σβε­ση και σε όλες τις επι­χει­ρή­σεις του Τμή­μα­τος και στις  εθε­λο­ντι­κές ερ­γα­σί­ες που του ζη­τή­θη­καν.

Κοι­μή­θη­κε λίγες ώρες στο πα­γκά­κι έξω στο πυ­ρο­φυ­λά­κιο, και μας θύ­μι­σε,πως είναι η ανι­διο­τε­λή προ­σφο­ρά και το φι­λό­τι­μο.

Αυτός είναι ο Λε­ω­νί­δας Βο­ριάς από την Χίο. Αθλη­τής του ΜΜΑ (πα­γκρα­τιο) μέλος πο­λύ­τε­κνης οι­κο­γέ­νειας.

Ο Λε­ω­νί­δας για μας πλέον δεν είναι απλά ένας γνω­στός, αλλά είναι οι­κο­γέ­νεια.

Φεύ­γο­ντας απόψε θα μας λεί­ψει αλλά σύ­ντο­μα θα τον ξα­να­δού­με τον αδερ­φό μας. Είτε εδώ, είτε εκεί, είτε κάπου αλλού που θα χρεια­στεί η πραγ­μα­τι­κή εθε­λο­ντι­κή προ­σφο­ρά.

Τιμή μας που σε γνω­ρί­σα­με Λε­ω­νί­δα και που σε εί­χα­με δίπλα μας.

    Στην φωτό από αρι­στε­ρά προς τα δεξιά: Ο Διοι­κη­τής της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Ν. Μά­κρης Δα­μια­νός Πα­πα­δό­που­λος, ο Απο­στό­λης Ασβε­στά­ρης, ο Λε­ω­νί­δας Βο­ριάς και ο Μάνος Τσα­λια­γκός
https://www.xiakoslaos.gr