Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Εγκαταλειπουν τον Συριζα τα ποντικια, οπως τον καραβι που βυθιζεται....

Οταν λεμε ποντικια εννοουμε, ολους τους γλυφτες που προσπαθουν να βολευτουν...
Κι οπως οταν βυθιζεται το καραβι τα ποντικια φευγουν πρωτα ετσι και οι διαφοροι κατα λαθος βολευτες τωρα !




«Θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, διότι στρέφεται συνολικά κατά της κυβέρνησης και εμείς είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση» ανέφεραν πριν λίγο πηγές του Ποταμιού για τη στάση που θα τηρήσουν στην επικείμενη συζήτηση και ψηφοφορία. Και πλέον την Κυβέρνηση ή θα σώσουν οι ΑΝ.ΕΛ και ο Π.Καμμένος ή θα πάμε σε εκλογές.

Ταυτόχρονα, αίσθηση έχει προκαλέσει η οξεία επίθεση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτών των ΑΝΕΛ Δ.Καμμένου προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας στην κυβέρνηση.

Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής, ο Δ.Καμμένος εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έφεραν; Αν το διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη, απαγορεύει μέχρι και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων. Αυτή τη συμφωνία την έκαναν ερασιτέχνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν αυτό σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, σχολίασε πως ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος κατέστησε σαφές ότι όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θα διαγραφεί....
Η συνεχεια ΕΔΩ