Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονια εκδικειται και διαλυει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ! ! !

Υποτιμησαν τους Μακεδονες και το πληρωνουν ηδη.....
Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα, λεει το τραγουδι και δεν το λεει τυχαια....
Ας προσεχαν δεν θα τους λυπηθουμε !



Η υπόθεση τη συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, πέρα από  τις φιέστες και τα χαμόγελα φέρνει μαζί της πολλά μυστικά και ψέματα που μπορούν να αποτελέσουν τον γενεσιουργό αιτία πολλών και σοβαρών πολιτικών εξελίξεων.
Η καθίζηση, όπως περιγράφεται από τις δημοσκοπήσεις των  Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το πρώτο μήνυμα της κοινωνίας προς τον Πάνο Καμμένο.
Το ίδιo και με το ΣΥΡΙΖΑ όπου  μυστικές έρευνες που έχει στα χέρια του και το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι το κόμμα καταγράφει μονοψήφια ποσοστά στις περιοχές πάνω από τη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρεις νομούς της Βορείου Ελλάδας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται στα επίπεδα του 5% όταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά παίρνοντας «γαλάζια κάστρα».
Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς οι ψηφοφόροι της βορείου Ελλάδας αποδοκιμάζουν τις επιλογές του Πάνου Καμμένου και οι μετρήσεις δείχνουν ότι επί της ουσίας το κόμμα δεν υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές.
Αλλωστε, πολλά σημαίνοντα στελέχη αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καταγγέλλοντας τη στήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση την ίδια στιγμή που η συμφωνία για το Μακεδονικό περνούσε χωρίς ουσιαστικά αντίδραση από τον κυβερνητικό εταίρο.
Η αντίδραση των πολιτών
Σαν  να μην έφτανε η πολιτική καθίζηση ήρθαν και οι αποδοκιμασίες κατά υπουργών και βουλευτών.
Το κλίμα στο πεζοδρόμιο  τρομάζει την κυβέρνηση καθώς φοβούνται ότι ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα δεν θα μπορέσουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να πάνε, που αλλού, μα  στις περιφέρειές τους.
Η  υπουργός Τουρισμού δέχθηκε βροχή αποδοκιμασιών στα Χανιά.
Διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία στο Μέγαρο Πάνθεον και με συνθήματα, ύβρεις και απαξιωτικές εκφράσεις διαμαρτυρήθηκαν για την στάση του κόμματος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ενώ στο σημείο υπήρχαν από την αρχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύουν την υπουργό και ορισμένα στελέχη από πίσω πόρτα χωρίς να γίνεται αντιληπτή η έξοδός της από τους διαδηλωτές.
Οι διαδηλωτές κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν πλέον έφευγαν από την πίσω έξοδο και τα τελευταία στελέχη των ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τρέχουν πίσω τους για αρκετή απόσταση στο κέντρο των Χανίων φωνάζοντάς τους
Η υπουργός σε δηλώσεις της εξαπέλυσε βολές στην αντιπολίτευση για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, αναφέροντας ότι.....
Η συνεχεια ΕΔΩ