Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η Αλβανια , ενωνεται με το Κοσσοβο ! Θα το επιτρεψουν ο Πουτιν και οι Σερβοι ;

Το ονειρο τους για Μεγαλη Αλβανια πανε να πραγματοποιησουν τα Αλβανα εις βαρος της Ελλαδος και της Σερβιας.......
Και αντι να πιεζονται τα Σκοπια, πιεζεται η Ελλαδα...
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη χωρα με τοσο ανικανους πολιτικους !






Την στιγμή που η Ελλάδα ασχολείται αποκλειστικά με το ζήτημα των Σκοπίων μια πολύ σημαντική γεωπολιτική εξέλιξη που αποτελεί εν δυνάμει απειλή για τον Ελληνισμό, λαμβάνει χώρα στα Βαλκάνια, καθώς η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν την ενοποίηση, αφού η Πρίστινα αποφάσισε να έχουν κοινά τελωνεία με τα Τίρανα.
Η Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου ενέκρινε την ενοποίηση των τελωνειακών σημείων με την Αλβανία. Στο κοινοβούλιο ψήφισαν 67 υπέρ, ένας κατά και υπήρξε μία αποχή.

Το ψήφισμα προτάθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών σύμφωνα με τον Εχέδωρο
Οι εκπρόσωποι αυτού του πολιτικού φορέα κάλεσαν την κυβέρνηση να συμμετάσχει το συντομότερο δυνατόν στην εφαρμογή αυτού του ψηφίσματος που θα διευκολύνει τη ροή των αγαθών μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, ωθώντας την οικονομική ανάπτυξη και των δύο χωρών.

Η Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου ενέκρινε και ένα άλλο ψήφισμα σχετικά με την κατάργηση των τιμολογίων των τηλεπικοινωνιών μεταξύ των δύο χωρών.
Εν ολίγοις οδεύουν και προς τηλεπικοινωνιακή ένωση

Οι βουλευτές ενέκριναν, επίσης, σήμερα, ψήφισμα σχετικά με την κακή κατάσταση της νεολαίας του Κοσσυφοπεδίου και αποφάσισαν  για μια κοινοβουλευτική συζήτηση για την Πράσινη Κάρτα.

Σημειώνεται ότι σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση υπηρετούν....
Η συνεχεια ΕΔΩ