Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Μονο ετσι θα αποφυγουμε το ξεπουλημα της Μακεδονιας..

Παρολο που οι κυβερνωντες μας, φαινονται αποφασισμενοι να ξεπουλησουν την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας, υπαρχει μια ελπιδα....
Η ελπιδα ηλθε σαν το μανα εξ ουρανου....
Σφαζονται μεταξυ τους οι Σκοπιανοι και πανε για διαλυση αν συνεχισουν ετσι!








Πολιτικό θρίλερ στα Σκόπια, καθώς κυβέρνηση, αντιπολίτευση και Ιβάνοφ τρώγονται μεταξύ τους. Οι χαρακτηρισμοί που ρίχνει ο ένας στον άλλον είναι βαρύτατοι, με ολα τα σενάρια να είναι ορθάνοιχτα αυτή την στιγμή.

Aν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε τα Σκόπια μπορεί να μπουν σε τέλμα και η κατάσταση να ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Το ζήτημα είναι ένα βέβαια. Με ποιους διαπραγματευόμαστε κααι γιατί;

Ο Πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ μετά τη συνάντηση της Τετάρτης έριξε «βόμβα» υποστηρίζοντας με διάγγελμα ότι δεν υπογράφει αυτή τη συμφωνία για να έρθει λίγο αργότερα ο Πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ να αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζάεφ απάντησε στον Γκιόργκι Ιβάνοφ με κάλπες. Τι ακριβώς είπε; Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις Σκοπιανών δημοσιογράφων, άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο των πρόωρων εκλογών. «Εάν οι περιστάσεις το απαιτήσουν», απάντησε σε σχετική ερώτηση για τις κάλπες εξηγώντας πως μπορεί να στηθούν ταυτόχρονα με το δημοψήφισμα το φθινόπωρο.

Τι δήλωσε ο Ιβάνοφ:

«Η συμφωνία παραβιάζει τη συνταγματική τάξη και το νομικό καθεστώς».

Είπε ακόμα πως «σήμερα για πρώτη φορά σήμερα είχε μια εικόνα για τη συμφωνία ότι και τις θέσεις που έχουν «χτιστεί» μέχρι τώρα, έχουν παραβιαστεί».

«Με αυτή τη συμφωνία, η μακεδονική ταυτότητα δεν ενισχύεται και τα ήδη αποκτηθέντα δικαιώματα στα Ηνωμένα Έθνη υποβαθμίζονται. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση ηττήθηκε, ενώ η 20ετής ιστορία του ανεξάρτητου κράτους της πΓΔΜ διαγράφεται.

Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν πρέπει...
Η συνεχεια ΕΔΩ