Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ρε σεις, απο που θα φυγετε; Ξυπνησατε τον Ελληνα ! Ξεσηκωμος σε ολη την Ελλαδα ! Νομιζατε οτι θα ξεπουλησετε την Μακεδονια, αλλαξτε χωρα τωρα να σωθειτε.......

Δεν σας λυπαμε καθολου....
Το ποταμι φουσκωσε και πισω δεν γυριζει....
Το ενα συλλαλητηριο διαδεχεται το αλλο σε ολη την Ελλαδα.....
Υποραψατε το τελος σας και την δικογραφια σας στις Πρεσπες ! ! !





 Οργή σε όλη την Ελλάδα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λόγω της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας με τους βουλευτές τους να μην μπορούν να σταθούν πουθενά και να αποδοκιμάζονται ή να απειλούνται με ξυλοδαρμό παντού.

Τελευταίο περιστατικό σε βάρος τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, όπου όταν οι πολίτες της πόλης αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο κέντρο της πόλης τον προπηλάκισαν με σφοδρότητα.

Οι πολίτες τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «Προδότες». Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ γλίτωσε τον βουλευτή.


«Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».



Μήνυμα προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα έστειλαν και οι πολίτες των Γρεβενών, με το οποίο χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο» αναρτώντας πανό στο κέντρο της πόλης.


O φιλοσκοπιανός πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης προπηλακίστηκε άγρια από πολίτες σε πεζόδρομο της πόλης της Φλώρινας.

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα, θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα».

Η δήλωση του αυτή εξόργισε τους κατοίκους της Φλώρινας, οι όποιοι όταν συνάντησαν τον Γ.Λιάνη του επιτέθηκαν φραστικά και του είπαν ότι «πρέπει να ντρέπεται» και παραλίγο να τον κτυπήσουν αν δεν επενέβαιναν κάποιοι από την ίδια την ομάδα που του «τα έσερνε» λέγοντας «Δεν πρέπει να τους δώσουμε αφορμή να υποδυθούν τα θύματα».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε κλιμάκωση της έντασης.

Στην Κατερίνη, το ψήφισμα – ανακοίνωση των 68 Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Πιερίας υπογεγραμμένο από τους Προέδρους, θυροκολήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωση Μανιατών με την οποία αποδοκιμάζει σφοδρά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

«Για την ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ‘’Η ΜΑΝΗ’’ συγκαλέστηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη,20/6 και συμφώνησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα :

Με αφορμή την ανακοίνωση από τα Μ.Μ.Ε. της υπογραφείσας από τον.....
Η συνεχεια ΕΔΩ