Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τι σημαινει η συμφωνια του Τσιπρα με τους Αλβανογυφτοβουλγαρους ;

Οσο κι αν προσπαθουν να μας πεισουν οτι κατι καλο θα βγει, τοσο περισσοτερο καχυποπτοι γινομαστε.....
Ουτε εχουν το δικαιωμα αλλωστε να προχωρησουν σε αναγνωριση χωρις την λαικη βουληση, ουτε και τους 180 θα βρουν στην βουλη !



Κρίνεται σκόπιμο να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες για το τι περιλαμβάνει η συμφωνία την οποία θέλει η κυβέρνηση να επιβάλλει ως «αναγκαιότητα» στον ελληνικό λαό και να γίνει κατανοητό γιατί εκχωρείται η Μακεδονία σε αλλότριο κράτος μαζί με την Ιστορία της και τα κληρονομικά της δικαιώματα.
Οι δύο πρωθυπουργοί Ελλάδας και Σκοπίων συμφώνησαν όπως όλα δείχνουν στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» (Severna Makedonija-Republic of North Macedonia) το οποίο θα εγκριθεί μετά από συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια και αναμένεται να υπογραφεί στις Πρέσπες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Την ημέρα εκείνη βέβαια αναμένεται έντονη λαϊκή αντίδραση καθώς όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος, ετοιμάζεται νέο συλλαλητήριο και μάλιστα στις Πρέσπες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.
Σύμφωνα με τον κ. Τάτσιο, στόχος είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής και στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών.
«Όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε στις Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού», είπε ο ίδιος.
«Θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, γιατί δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις....
Η συνεχεια ΕΔΩ