Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Δεκανικι του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυση Αυγη ;Αποβληθηκε απο την συνεδριαση και ο Συριζα δεν χρειαζεται 151 ψηφους για να σωθει ;

 Δυστυχως, εγινε κι αυτο.....
Πεταξε μια παπαρια ο Μπαρμπαρουσης και ελυσε το προβλημα του ΣΥΡΙΖΑ...
Αθελα του, η ηθελημενα δεν το ξερουμε....
Την ζημια, την εκανε ομως !





 Με ομόφωνη απόφασή τους τα κόμματα της Βουλής συμφώνησαν στην πρόταση του Προέδρου της Νίκου Βούτση για την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, μετά την προτροπή για πραξικόπημα που εισηγήθηκε βουλευτής της.
 «Πριν από λίγο στην ελληνική Βουλή υπήρξε ένα πρωτοφανές συμβάν όπου εκπρόσωπος ενός κόμματος προέβη σε ανοιχτή πρόσκληση για στρατιωτικό πραξικόπημα ενάντια στη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας και ο κ. Μπαρμπαρούσης στράφηκε κατά του πρωθυπουργού» αναφέρει στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Βουλής και συνεχίζει:
 «Οι εκφράσεις αυτές, πέραν όλων των άλλων των προφανών και αυτονοήτων, θίγουν και την τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που προφανώς δεν θίγονται από τέτοιου είδους προκλήσεις. Ταυτόχρονα αποτελούν μια πρόκληση διχασμού, μια πρόκληση προς τη δημοκρατία, με ενδεχόμενο πρόκλησης ακραίων στοιχείων και δημιουργίας επεισοδίων σε όλη τη χώρα. Παίρνω την ευθύνη να εισηγηθώ στην ολομέλεια του Σώματος κανείς εκ των κυρίων και κυριών της Χρυσής Αυγής να μην έχουν το προνόμιο που δίνει αυτή η αίθουσα στην παρουσία τους. Διότι πρέπει...
Η συνεχεια ΕΔΩ