Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Γεννημένος λαμόγιο ο Σαλεμένος!!!!!!

Ηθελε εναν τίτλο δεν είχε όμως πρωθυπουργός ηταν παραγγείλει ενα πτυχίο....
Το τσιράκι του ομως έκανε λάθος και του βγαλε πτυχίο με ημερομηνία πριν κτιστεί το πανεμιστήμιο....
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄







Για ακόμα μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν φέρνει τους νόμους στα μέτρα του. Για να είναι κανείς υποψήφιος στην Τουρκία πρέπει να έχει πτυχίο. Ο Ερντογάν όμως δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πτυχίο. Και για να μην έχει μπλεξίματα τι αποφάσισε; Έβαλε το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να προσκομίσουν κάποιο πτυχίο.

Ο «σουλτάνος» πήγε σε ισλαμικό σχολείο, τα λεγόμενα «Ιμάμ-Χατίπ», που εκπαιδεύουν θρησκευτικούς

κήρυκες. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και του 1980, οι απόφοιτοι αυτών των σχολών μπορούσαν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μόνο στη θεολογία. Ο Ερντογάν, ωστόσο, εμφανίζεται να έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά. Όμως για να έχει δικαίωμα εγγραφής σε αυτήν χρειαζόταν ένα πιστοποιητικό που να αποδείκνυε ότι φοίτησε σε ένα άλλο σχολείο, εκτός από το Ιμάμ-Χατίπ.

Η υπόθεση με το αν έχει πτυχίο ο Ερντογάν πηγαίνει πίσω στο 2014. Από τότε ήταν θέμα συζήτησης αν τελικά έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο. Και παρά τις εκκλήσεις να παρουσιάσει αντίγραφο του πτυχίου του ο Ταγίπ Ερντογάν δεν το έκανε ποτέ. Έχει όμως δικαιολογία. Το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά από το οποίο υποτίθεται ότι αποφοίτησε, έκλεισε με δικαστική εντολή τον Ιούλιο του 2014!



Και επίσης παρά το πτυχίο που έχει κυκλοφορήσει με ημερομηνία αποφοίτησης το 1981 μάλλον είναι πλαστό αφού, το 1981 δεν υπήρχε Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά. Αυτό ιδρύθηκε το 1982.

Οι αντίπαλοι του Ερντογάν τον έχουν προκαλέσει πολλές φορές να παρουσιάσει έστω έναν συμφοιτητή του. Αλλά εκείνος δεν το έχει κάνει. Όμως, μιλάει συνεχώς για τους συμμαθητές του στο Λύκειο… (σ.σ. κι αυτό, γιατί μάλλον μέχρι εκεί πήγε…).

Η έγκριτη δημοσιογράφος κ. Ayse Hur υπέβαλε αίτημα στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, όπου εντάχθηκε η Ακαδημία μετά το 1982 , με την οποία ζήτησε να μάθει πότε ενεγράφη και πότε αποφοίτησε ο Πρόεδρος από την Ανωτάτη Σχολή την οποία αναφέρει στο βιογραφικό του. Επίσης, ζήτησε κι ένα επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου του από το Αρχείο του Πανεπιστημίου.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μαρμαρά με επιστολή του ενημέρωσε την δημοσιογράφο ότι τα στοιχεία που ζητά εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.








protothema.gr