Σελίδες

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Εγω βλεπω εισβολη απ το Ισλαμ , εσεις τι βλεπετε ;




Πείτε μου ειλικρινά τώρα !

Μόνο εγώ βλέπω ΣΤΡΑΤΟ όταν καθημερινά εισβάλλουν στη χώρα μας εκατοντάδες άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία χωρίς κανέναν ηλικιωμένο ανάμεσα τους και το 70% να απαρτίζεται απο Αφρικανούς που ανήκουν στο Ισλάμ ;
Από την Αιθιοπία που είναι χριστιανική χώρα και κυριολεκτικά πεθαίνουν απο την πείνα ,δεν΄εχει έρθει ούτε ένας .
ΤΥΧΑΙΟ ;

Απο την Συρία επίσης που είναι ρε τα δύο εκατομμύρια χριστιανοί ; Αυτούς δεν τους κυνηγούσαν τα τζιχάντια ;
Και τώρα τίθεται το ερώτημα σχετικά με την κυβέρνηση .Οι άνθρωποι είναι είτε ιδεοληπτικοί ηλίθιοι ,είτε προδότες που οργανώνουν την επίθεση εκ των έσω όταν οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν την επίθεση στα σύνορα μας .

Αλλωστε ,ο σαδισμός τους εναντίον της πατρίδος μας και του λαού μας εκδηλώνεται ξεκάθαρα με την βαρβαρότητα με την οποία εφαρμόζουν τα μνημόνια και εξυπηρετούν ξένα συμφέρονται ενώ ο λαός μας αργοπεθαίνει εξ αιτίας τους .

Κανείς έως ΄τωρα δεν έχει εφαρμόσει μνημόνια με τέτοια σαδιστική ωμότητα .

Κανείς δεν αποφυλακίζει εγκληματίες καθησυχάζοντας τους μάλιστα πως έδωσε οδηγίες στα θύματα να κάνουν ότι κοιμούνται ώστε να κάνουν ήσυχα την δουλειά τους .

Κανεις δεν τους έδωσε τέτοιο κίνητρο έως τώρα …..

Κανείς δεν πετά ανθρώπους από τα σπιτια τους ακόμα και την ώρα πουν κοιμούνται ….

Κανείς δεν δέρνει και δεν φυλακίζει΄οσους αντιστέκονται για το βιός τους …

Κανείς δεν κατάσχει σχεδόν δύο εκατομμύρια λογαριασμούς μισθοδοσίας ή συντάξεως και λέει πως δεν είναι κατάσχεση αλλά …παρακράτηση !

Κανείς δεν έχει τέτοια χυδαιότητα ώστε να ωρύεται για μια τρίχα του κάθε κακοποιού που εισήγαγε ,ενώ παράλληλα να απαντά στους κακοποιημένους Ελληνες και στους συγγενείς των δολοφονημένων μέσα στο σπίτι τους πως ‘ ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος ‘

Κανείς δεν χαρίζει την ιστορία της πατρίδος του πλαστογραφώντας την και πετώντας την στα νύχια του κάθε τυχάρπαστου Σλάβου .
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;

Ειλικρινά πλέον τον πρώτο που θα στηρίξω στις επόμενες εκλογές ,αν ποτέ γίνουν και δεν καταλύσουν εντελώς αυτά τα ζαγάρια ,αυτοί οι κατσαπλιάδες και το δικαίωμα της ψήφου ,θα είναι αυτός που θα αδειάσει την χώρα από τον κάθε εισβολέα που μας κουνά τα μαχαίρια και παρενοχλεί εμάς τις γυναίκες στον δρόμο και στα λεωφορεία ,ενώ ταυτόχρονα τρώει ,πίνει ,και εισπράττει επιδόματα από τον μόχθο της δικής μας εργασίας .

Αυτός που θα πατήσει πόδι στα πιθήκια των Βρυξελλών και του Μονάχου που μας κουνούν το δάχτυλο και λεηλατούν την ΄χωρα για ένα ειδεχθές ,επαχθές ,επονείδιστο και παράνομο χρέος .

ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΤΟΥΣ .
Κι αυτός που θα στείλει αυτά τα τέρατα που κατέστρεψαν την χώρα εκεί που ανήκουν ,δηλαδή στα κελιά τους

Και να φανταστείτε ,πως πάντα ήμουν μετριοπαθής και ποτέ των άκρων .
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ….Εκει μας έφτασαν .

Τέλος στα ημίμετρα ..

Ψήφο τιμωρητική .

Ε.Σουραβλά
thesecretrealtruth