Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Αλέξη δεν παρακαλάμε, απαιτούμε να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας πίσω στην πατρίδα μας!!!

Αλέξη πατα πόδι στους Τούρκους...
Βάλε τέλος στις οικογένειες των παιδιών που αγωνιούν μέρα νύχτα... 
Να γυρίσουν πίσω οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μας, στην πατρίδα μας ...



Αυστηρό μήνυμα έστειλε από τα Ψαρά ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο, να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου και να σεβαστεί τους κανόνες που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.
Στον ίδιο τόνο ζήτησε από τη γείτονα χώρα να κατανοήσει ότι τον 21ο αιώνα, «την ευημερία και την πρόοδο ενός λαού δεν τη διασφαλίζουν οι προκλήσεις και οι εθνικιστικές κορώνες, αλλά ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία με τους γείτονες του» ενώ πρόσθεσε πως
«Αυτή είναι μια αρχή που η Ελλάδα κατανοεί και εφαρμόζει, και είναι μια χώρα που διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, όχι για να απειλήσει, αλλά για να εξασφαλίσει την ειρήνη».
Με τη σκέψη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς:
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρωθυπουργό για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία. Χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας επεσήμανε
«Η σκέψη μας βρίσκεται παράλληλα στους δυο Έλληνες στρατιώτες που βρίσκονται φυλακισμένοι. Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο αυτούς όσο και τον ελληνικό λαό ότι η σκέψη μας είναι μαζί τους και κάνουμε ό,τι πρέπει και χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα».

 .xiakoslaos.gr