Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ανθελληνισμος: ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ, ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ κλπ;;;

ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ;;;



Ερωτηματικά προκαλεί η πρόθεση της ΕΟΕ να χρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής των 101 μελών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας σε λίγες ημέρες.

Ο μισελληνισμός τους σπάει κόκαλα. Πάνε να δώσουν την ελληνική σημαία σε έναν έγχρωμο που – προς τιμήν του – σε παλιότερη συνέντευξη του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Νιγηριανός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Θα γυρίσουμε πίσω στο 2019 όταν το makeleio.gr, είχε αναμεταδώσει όσα είχε πει ο σταρ του NBA και των Bucks σε συνέντευξή του στην αμερικάνικη αθλητική ιστοσελίδα theundefeated.com.

Διαβάστε τι είχε πει:

Συνέντευξη-σοκ από Γ.Αντετονκούμπο: «Είμαι Νιγηριανός και μεγάλωσα με νιγηριανή κουλτούρα από μαύρους γονείς»…

Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική σημαία θα μπει πρώτη στο στάδιο κατά την τελετή έναρξης και όλος ο πλανήτης θα δει ότι το εθνικό μας σύμβολο θα είναι στα χέρια ενός Αφρικανού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

Αλήθεια, τόσοι άλλοι Έλληνες αθλητές που έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και έχουν φέρει μετάλλια, για ποιο λόγο αγνοούνται έτσι; Είναι ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου, η επικοντίστρια μας Κατερίνα Φιλιππίδη, ο Στέφανος Ντούσκος χρυσός Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο στην κωπηλασία…

Το θέμα πάει για μεγάλο σκάνδαλο…


πηγη