Σελίδες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;



Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» (του συγγραφέα Κυριάκου

Διακογιάννη) είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας,

η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι,

συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.


«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το μίσος εκρήγνυται»,

«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες.»

Χρόνια ένιωθα “ψυχικά καταπιεσμένη” γιατί «οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες.

Κι αν κάποτε ανέφεραν κανέναν άλλο συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένες επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλοσόφου.

Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων.”»

Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδας «ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό».

Και η συνέχεια: «Αργότερα στο πανεπιστήμιο η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη!

Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει. Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία.

Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής και αυτές προέλευσης!»

«Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό. Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε, όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία, χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε ήμασταν ζώα με όλη τη σημασία της λέξης και είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα.

Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε.

Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης.

Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε.

Σύμφωνα με το armynews η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός, γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρεί Σεβασμό και Κύρος.

Για αυτό, παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας.»

Απόσπασματα απ το βιβλίο

"Σκυλάνθρωποι", του Κυριάκου Διακογιάννη.


πηγη

Α. Γκλέτσος: Δεν έχω κλάψει για γυναίκες, αλλά για άντρες...

 


Το λεει και σκαει στα γελια...

Νοιωθει υπερηφανος γι αυτο;

Καμαρωστε τον...



Οι Ελλnviδες Μαvες, δινουν απαvτnσn στους "σaπιoυς"...



Αυριο στον Λευκο Πυργο στις 7μμ....

Καιρος ηταν....

Δεν παει αλλο με τους φουστηδες....

Αποθρασυνθηκαν πληρως...

Αυτιο λοιπον στον Λευκο Πυργο !



Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τραμπ: Θανατική ποινή στους διακινητές παιδιών...

Οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι τωρα απο πολιτικο....

Μακαρι να το εφαρμοσει...



Οι έμποροι ανθρώπων που διακινούν λαθραία γυναίκες και παιδιά κατ’ εντολή διεθνών καρτέλ ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή υπό τη νέα κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Υποσχόμενος να ενισχύσει τα μέτρα που έλαβε κατά την πρώτη του θητεία για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, ο Τραμπ είπε ότι θα διπλασιάσει τις προσπάθειές του για να εξασφαλίσει τα νότια σύνορα και «να τερματίσει την σύγχρονη δουλεία».

«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, θα τερματίσω αμέσως τον εφιάλτη του Μπάιντεν στα σύνορα, τον οποίο χρησιμοποιούν οι διακινητές για να εκμεταλλεύονται ευάλωτες γυναίκες και παιδιά», είπε ο Τραμπ. «Θα ασφαλίσουμε πλήρως τα σύνορα. Θα κάνω πόλεμο με τα καρτέλ όπως κατέστρεψα το χαλιφάτο του ISIS, 100% εξαφανισμένο, 100% κατεστραμμένο. “

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα εισαγάγει επίσης μια νέα πολιτική που θα επανενώνει τα παιδιά θύματα εμπορίας με τις οικογένειές τους και θα επιβάλει θανατική ποινή στους διακινητές.

«Θα χρησιμοποιήσω τον Τίτλο 42 για να τερματίσω την κρίση της εμπορίας παιδιών επιστρέφοντας όλα τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα εμπορίας στις οικογένειές τους, στις χώρες καταγωγής τους και χωρίς καθυστέρηση. Και θα παροτρύνω το Κογκρέσο να διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε συλληφθεί να διακινεί παιδιά θα τιμωρηθεί αμέσως με την θανατική ποινή, και αυτό περιλαμβάνει και τις γυναίκες».


πηγη

Η Oυκραviα κάνει εμπόριο οργάvωv κυρiως απο ορφαvά παιδiα και παρέvθετες μnτέρες...

Ο Ρωσικός στρατός έχει ισχυριστεί πολλές φορές πως έχει γίνει αυτόπτης μάρτυρας ιατρικών εγκαταστάσεων παιδιών, που τους αφαιρούν τα όργανα και τα πουλούν στη Δύση....



Στα παρακάτω βίντεο φαίνονται ιατρικά αρχεία από εκατοντάδες παιδιά που εξετάστηκαν για να διαπιστωθεί η υγεία των οργάνων τους, με σκοπό την αφαίρεση και πώλησή τους από τον Ερυθρό Σταυρό.

Τα βίντεο δημοσίευσε ο Volodymyr Taranenko, επικεφαλής της ομάδας “Peoples Squad” η οποία ανήκει στην ομάδα φιλορωσικών αυτονομιστών “Donetsk People’s Republic” (DPR), στο Telegram στις 29 Μαΐου 2022. Κι ενώ κάποιος θα λεγε τι ποιο σύνηθες να δημοσιευτούν απο ρώσους τέτοια βίντεο. Για τους fact chekers, αυτό και μόνο αποτελεί… ρωσική προπαγάνδα. Με την δική τους λογική τα στοιχεία πρέπει να δημοσιευτούν απο τους ίδιους τους δράστες, ή απο Ουκρανούς για να είναι αξιόπιστο.

Στο βίντεο φαίνονται και οι τιμές για το κάθε ανθρώπινο όργανο, βλέπουμε τιμές που ξεκινούν απο 150 δολλάρια και φτάνουν εώς 200.000 δολλάρια.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως το κτίριο ανήκει στον ερυθρό σταυρό, ή χρησιμοποιείται με πρόσχημα τον οργανισμό, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με σαφήνεια. Αυτό που ωστόσο γνωρίζουμε είναι απο παλιότερα ρεπορτάζ δυτικών ΜΜΕ (πολύ πριν απο τον πόλεμο με την Ρωσία), κατηγορούσαν την Ουκρανία ως ένα πεδίο που ανθεί, το εμπόριο οργάνων, η παιδική πορνογραφία και το εμπόριο παιδιών!

Πως ξαφνικά όλα αυτά αποτελούν ρωσική προπαγάνδα και με τι στοιχεία πρέπει να μας το αποδείξουν έμπραγκτα κι όχι με γελοίες δικαιολογίες ότι παρουσιάστηκε απο Ρώσους!

Αυτός ο Πληροφοριοδότης λέει ότι οι Ουκρανοί Ναζί συλλέγουν όργανα παιδιών, επιβεβαιώνοντας τις ρωσικές στρατιωτικές αναφορές. Η Vera Vayiman, μέλος της ανθρωπιστικής αποστολής και παρακολούθησης του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία μεταξύ 2019 και 2022, συνέλεξε πληροφορίες για υπόγεια εργαστήρια. Σε αυτό το βίντεο περιγράφει τι είδε και κατέγραψε προσωπικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Φάρμες παιδιών απο παρένθετες μητέρες που για λίγα δολλάρια πουλούν την μήτρα τους.

Στην Ουκρανία είναι γνωστό πως υπάρχουν οι λεγόμενες φάρμες παιδιών απο φτωχές μητέρες που πουλούν την μήτρα για να κάνουν παιδιά, στα οποία μεγαλώνουν και είτε πωλούνται ως σκλάβοι του σεξ ή χρησιμοποιούνται για πώληση οργάνων. Στην καλύτερη περίπτωση, δίνονται σε οικογένειες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, ή σε ομόφυλα ζευγάρια.

Παρακάτω θα δούμε ένα βίντεο, απο ένα τέτοιο καταφύγιο που έχει ως σκοπό να φιλοξενεί τις παρένθετες μητέρες, που γενούν μωρά για τους πελάτες της εταιρείας BioTexCom, φυσικά το βιντεο απο την εταιρία παρουσιάζεται ως ένας χώρος που προστατεύει τις παρένθετες μητέρες εξού και ο χαζός ήχος που έβαλαν για να το αποδείξουν.

Αυτό είναι εξευτελισμός για την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρεια, αυτές οι φάρμες πρέπει να σταματήσουν χθες! Δεν γίνεται να εμπορεύεται καμιά ζωή για κανέναν λόγο. Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως αυτά τα παιδιά καταλήγουν μόνο σε οικογένειες κι όχι σε παιδεραστές ή για εμπόριο οργάνων!

Φυσικά θα ακολουθήσυν κι άλλες αποδειξεις!

Ετσι μολυνονται τα παιδια...

 


Δεν τα λεμε εμεις...

Καποιος ειδικος μιλαει....

Ακουστε τον...



25 χρόνια πριν ! ! ! Τι έλεγε και έπεσε σε όλα μέσα...



Δυστυχως βγηκε αληθινος...

Και λεω δυστυχως γιατι προεβλεψε ασχημα πραγματα....

Ακουστε τον τι ελεγε πριν 25 χρονια !



Ανθρωπινο υβριδιο ! ! ! Αληθευει;;;



Ρε παιδια αληθευει ή ειναι καποιο κολπο;

Δεν ξερω ειλικρινα....

Βρηκα το βιντεο και το αφηνω στην κριση σας...

Αν αληθευει, δεν παμε καλα, καθολου καλα...

πηγη

Αλβαvoγuφτoβoυλγαρoι καινε Ελλnvικες σnμαιες ! ! ! Κλειστε τα συvoρα ρεεεεεεεεεεεεε...Βίντεο



Κλειστε τους τα συνορα ρε, να αρχισουν παλι να τρωνε βελανιδια...

Κλειστε τους τα συνορα να βρεθουν γονατιστοι και πεοθηλαζοντες και να παρακαλουν....









Νiκoς Αλεξioυ Με βγάλανε τραυματiα του Πολυτεxνεioυ, ενώ τραυματiστnκα στο Λονδivο... Βίντεο

 


Δεν τα λεμε εμεις...

Ο ιδιος τα ομολογει....

Και κανεις δεν πηγε ακομη στην μπουζου...



Sucharit Bhakdi: Το εμβoλιo της γρiπnς δεν λειτούργnσε ποτέ....

Ο Sucharit Bhakdi είναι συνταξιούχος ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας και πρώην Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg του Mainz.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το εμβόλιο της γρίπης δεν λειτούργησε ποτέ. Απλώς οι κυβερνήσεις και οι υγειονομικοί αξιωματούχοι είπαν ψέματα στους ανθρώπους, αναγκάζοντάς τους να το πάρουν. Αλλά όποιος ακολούθησε τη βιβλιογραφία ξέρει ότι, όπως είναι αναμενόμενο, τα εμβόλια κατά της γρίπης δεν έχουν ποτέ δουλέψει»



πηγη

Κυκλοφορουν ελευθεροι στο Mnτσοτακισταv...

Να τι ψηφισατε ρε βλακομετρα...

Π@uστnδες, αvωμ@λους, @vθελλnvες και σατ@vιστες...



Από την αποχριστιανοποίηση στην σατανοποίηση .. 

Αιματίλα νταρκίλα και κόμη που σχηματίζει το Μπαχομέτ με κατάλληλη βαφή που σχηματίζει κέρατα.. Προσομοίωση κόλασης… 

Αυτή είναι η δημόσια ασφάλεια . 

Απόπατος .. 

Κάνουν τη νεολαία ανθρωποθυσία στο σατανά είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και τη ψυχική υγεία .. 

Σκοταδιστές βαμπίρια αυτή είναι η εναλλακτική τους πρόταση στο χριστιανισμό.. 

Μιαίνουν τα πάντα με κρατική επιδότηση, ανοχή και εγγυήσεις και ευρω-ενωσιακές επιχορηγήσεις σπονσοριλίκι...

πηγη






















Πάπας Φραγκiσκoς: Οι ΠΑIΔΕPAΣΤEΣ θα ΠΑΝΕ στον ΠΑΡΑΔΕIΣO... Βίντεο



ΤΟΛΜΗΣΕ κ τα ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Βατικανό, Πάπας Φραγκίσκος...

Δειτε....



Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Θα σας παρακολουθούμε παντού με μικροδορυφόρους...

Εχουν αποθρασυνθει τελειως...

Δεν σε υπολογιζουν πια....

Σου το λενε καταμουτρα.....

Εισαι σκλαβος ! ! ! 



Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ.Παπαστεργίου αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα πολύ ανησυχητικό και δυστοπικό μέλλον όπου όλοι θα παρακολουθούνται, όπως και τα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους, από ένα σύστημα μικροδορυφόρων, οι οποίοι θα τεθούν σε τροχιά το 2026!

Ο Δ.Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην κατασκευή σμήνους ελληνικών πολυφασματικών δορυφόρων παρατήρησης γης υψηλής ευκρίνειας, στο πλαίσιο του Ελληνικού Διαστημικού Προγράμματος.

Με αυτούς τους δορυφόρους νέας τεχνολογίας θα μπορούν να καταγράφονται τα πάντα πάνω από τον ελληνική επικράτεια με ακρίβεια… μισού μέτρου!

«Σκεφτήκαμε και είναι σωστό αυτό πως θέλουμε να έχουν πληροφορία από το διάστημα για διάφορες καταστάσεις (π.χ. πυρκαγιές, για την κλιματική κρίση κ.α.).

Πήγαμε πλέον σε ένα σύστημα μικροδορυφόρων, όπου με διαφορετικές τεχνολογίες και με οπτικές κάμερες και με ραντάρ και με θερμικές κάμερες, θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους φαινόμενα».

Όταν του ζητήθηκε να πει τι ακριβώς μπορεί να κάνει αυτό το σύστημα μικροδορυφόρων, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε τα εξής:

«Μέχρι σήμερα είχαμε εικόνες με μικρή ακρίβεια. Δεν έβλεπες αυτοκίνητα ή σπίτια. Πλέον με τη νέα τεχνολογία θα έχουμε πολλαπλές φωτογραφίες τη μέρα ακόμα και με σύννεφα και σε δύσκολες συνθήκες με ακρίβεια έως και μισό μέτρο!

Μπορούμε να έχουμε εικόνες μέχρι και τη νύχτα.

Άρα σε δύο χρόνια από σήμερα, όπου θα εκτοξευτούν οι δορυφόροι, θα έχουμε ένα νέο οπλοστάσιο».

Τότε ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής τον ρώτησε:

«Αυτό μπορεί κάποιοι να το θεωρήσουν ως ένα είδος «Μεγάλου Αδερφού», ένα σύστημα παρακολούθησης δηλαδή! Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί διαφοροποιείται από ένα σύστημα παρακολούθησης που δεν θα μας άρεσε να υπάρχει;

Αφού μπορείς να δει μέχρι και ένα αυτοκίνητο».

Τότε ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας και είπε ότι αυτά τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό αυθαίρετων κατοικιών!!

Οι ελληνικοί μικροδορυφόροι πρόκειται να εκτοξευτούν το 2026 και φυσικά θα λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.


πηγη

Ρε Χριστιανοι του 41 τακατο...Για δειτε αυτο το βιντεο ! ! !



Για δειτε τι ψηφισατε...

Και μην περιμενετε σωτηρια....

Ολα σταβα κι αναποδα θα ελθουν....

Και δεν φταιει ο Αφορισμενος....

ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ! ! ! ! 



Ειπε ο Ουκας, αυτο που δεν θα ελεγε ποτε, ενας κivαιδoς...



Τι να γραψω και τι να σχολιασω;

Τα ειπε ολα το βατραχι...

Και με τον καλυτερο τροπο...

Δειτε και ακουστε...



Κivαιδoς ασελγnσας εις παiδας, αυθnμερov τελευθnσατω...Τi αλλαξε σnμερα;

Αυτη την φραση ειχα γραψει στο φεις και οι αγραμματοι με τιμωρησαν για ψευδη ειδηση...

Ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και εδω...

Δειτε λοιπον τι ισχυε τοτε και αναρωτηθειτε, τι αλλαξε σημερα και κυνηγουν εμας και οχι τους κιναιδους...



Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.

Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.

Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:

Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.

Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.

Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.

Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.

Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.

Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.

Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.

Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.

Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.

Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο.

Μαξίμου για Σαμαρά: Κομμένα τα ρουσφέτια, ούτε ψωμί, ούτε νερό στον Αντώνη....

Εθιξε τον Αφορισμενο...

Και βγαζουν αφρους τα δουλακια της Νουδουλας...



«Είναι τελειωμένος από το κόμμα και αυτός και οι απόγονοί του όσο ο Κ,Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της ΝΔ». Με αυτή την δήλωση κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια για τον πρώην πρωθυπουργό μετά την ομιλία του χθες στο Πολεμικό Μουσείο.

Τι ήθελε να πει; Στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ούτε ο ίδιος ούτε ο γιος του!

Δεν θα διαγραφεί βέβαια, αλλά θα «εξαφανιστεί πολιτικά».

Να σημειώσουμε ότι ο έτερος των χθεσινών ομιλητών, πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής ήδη είναι εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, αλλά με δική του απόφαση.

Η γραμμή που εκπορεύεται από το Μαξίμου είναι περίπου η γραμμή που είχε δώσει… για τον Άρη Βελουχιώτη το ΚΚΕ: «Ούτε ψωμί, ούτε νερό στον Αντώνη»!

Το σημαίνει αυτό;

«Κομμένα ακόμα και τα ρουσφέτια στην Μεσσηνία που αποτελούσαν κορμό στην πολιτική ύπαρξη του Καλαματιανού πολιτικού» λέει η ίδια πηγή.

Κι αφήνουν να εννοηθεί ότι «Οταν του κάνουμε τα ρουσφέτια όλα καλά, Όταν του τα κόβουμε, τότε αρχίζει την κριτική»!

Μάλιστα οι κοντά στον νυν πρωθυπουργό ότι μαζεύουν στοιχεία για διορισμούς ή μεταθέσεις Μεσσηνίων που ζητούσε ο ίδιος ο Α.Σαμαράς ως ρουσφέτι από το Μαξίμου αλλά δεν του έκαναν το χατίρι.

Οι επόμενες κινήσεις του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού θα έχουν στόχο την πολιτική του απαξίωση καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα ασχολούνται και θα τον αγνοούν (με την συνεργασία των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ) για να τον μειώσουν πολιτικά ενώ έχει μπει «φρένο» σε οποιοδήποτε αίτημά του Α.Σαμαρά για την εκλογική του περιφέρεια ώστε να μην τον στηρίζουν ούτε οι ψηφοφόροι του.

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Εξαρτάται. Η ΝΔ έχει εισέλθει σε καθοδική τροχιά, αλλά οι εξελίξεις θα φανούν αν οδηγούν σε ήττα όταν αποτυπωθεί η τελική εικόνα στην αριστερή-κεντροαριστερή αντιπολίτευση…


πηγη

Η Μεταπολιτευτικη Ελλαδα του "δημοκρατικου" τοξου...



Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι, αυτη ειναι η αληθεια...

Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεε....



Κυκλοφορείτε προσεκτικά. Αγνοείται το λυσσασμένο σκυλί που δραπέτευσε...

Επείγουσα προειδοποίηση...




Κυκλοφορείτε προσεκτικά.
Αγνοείται ακόμα το λυσσασμένο σκυλί που δραπέτευσε από κλούβα μπόγια πριν μερικές ώρες. 
Αν το δείτε, προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και καλέστε το 112. 
Οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση, ενδέχεται να αποβεί μοιραία...

Καηκε το δασος; Μην ανησυχειτε...Η αναδασωση ξεκινησε ηδη ! ! !

 














Ακριβως ετσι ειναι....

Και καποιοι φροντιζουν για την αναδασωση...

Οχι ομως με τα "παλιοδεντρα" που υπηρχαν....

Αλλα με νεα που γεμιζουν εκατομμυρια τις τσεπες καποιων...

Τους κραζουν ακομη και οι "δικοι" τους...Ακους Αφορισμενε;

 


Που να ακουσεις εσυ;

Το μονο που σε νοιαζει ειναι να το παιζεις Πρωθυπουργος...

Να περπατας και να κορδωνεσαι προκαλωντας τον γελωτα γελοιε...

Σου ευχομαι τα χειροτερα....



Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ρε παιδια, τον Aφoρισμεvo κoπλιμεvταρει αυτος;;;

 


Δεν ειναι απιθανο...

Και αν πραγματι συμβαινει αυτο, συμφωνω και επαυξανω!

πηγη

Με τα δικα μας λεφτα, η γυναίκα του Ζελένσκι αγοράζει Bugatti Tourbillon αξίας 4,5 εκατομμυριων...

Σας πήραν τα λεφτά με τις αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα και στα καταναλωτικά αγαθά για να περνάνε σαν μαχαραγιάδες οι Ουκρανοί...



Και ενώ η Ουκρανία διαλύεται εν μέσω πολέμου… η διεφθαρμένη οικογένεια Zelensky προκαλεί αφού η σύζυγος του Προέδρου αγόρασε την Bugatti Tourbillon που μόλις κυκλοφόρησε αξίας 4,5 εκατ ευρώ

Ενώ ο Ουκρανικός στρατός έχει καταρρεύσει, χάνουν συνεχώς εδάφη τα οποία κερδίζουν μεθοδικά οι Ρώσοι, συμβαίνουν περίεργα πράγματα… στην Ουκρανία.

Ο Zelensky φαίνεται ότι αμφισβητεί τον αρχηγό στρατού Alexander Syrsky τον οποίο διόρισε αντικαθιστώντας τον στρατηγό Valery Zaluzhny…

Ταυτόχρονα… ενώ δήλωνα ότι έχουν χάσει μόνο 31.000 στρατιώτες ξαφνικά αποκαλύπτουν ότι οι απώλειες είναι δραματικές, το πραγματικό μέγεθος των απωλειών σε νεκρούς και τραυματίες αγγίζει τις 580.000… πραγματικά καταστροφή για την Ουκρανία…

Και ενώ η Ουκρανία διαλύεται εν μέσω πολέμου… η διεφθαρμένη οικογένεια Zelensky προκαλεί αφού η σύζυγος του Προέδρου αγόρασε την Bugatti Tourbillon που μόλις κυκλοφόρησε αξίας 4,5 εκατ ευρώ.

Η Ουκρανία είναι ίσως ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη στον κόσμο και η συλλογική Δύση αυτό το κράτος υποστηρίζει… αποτελεί πρόκληση λοιπόν όταν ο μέσος Ουκρανός περνάει σοκ και δυστυχία…

Στο μέτωπο είναι προφανές ότι ο Ρωσικός στρατός έχει πλήρως την πρωτοβουλία και προελαύνει στις κατευθύνσεις


πηγη


Καρβέλας: Η φτώχια είναι αρρώστια, θα θεραπευτεί αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες...

 


Μηπως θα ηταν καλυτερα να διωξουμε εσενα και τους ομοιους σου ρε νουμερο;



Κατι λεει ο παπoυλης για κατι koπρoσκυλα πολιτικαvτες...

 


Aκουστε τον...

Μην περιμενετε να δειτε κατι τετοιο στα καναλια...

Μια χαρα τα λεει...

πηγη


Συνέλαβαν λαθρoεμπρnστn, τον απελευθέρωσαν κι αυτος ξαναέβαλε φωτιά...Βίντεο



Και αφου συνεβει αυτο, μια λυση υπαρχει...
Να παει σπιτι του, ο αχρηστος που τον αφησε ελευθερο...
Και ακομη καλυτερα θα ηταν, να παει στην θεση του, στην φυλακη...



Κυριε εισαγγελεα, αυτος γιατι κυκλoφoρει ελευθερoς;

Εαν εκανα εγω, οτι εκανε αυτος, θα ημουν ελευθερος τωρα;;;

Ερωτω...



ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ & ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ....

ΑΜΟΚ ΑΥΓΕΝΑΚΗ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»....

Έκθετοι Χρυσοχοΐδης- Σταϊκούρας που απέκρυψαν το σοβαρό περιστατικό βιαιοπραγίας του πρωτοπαλλήκαρου του Μητσοτάκη....

Κατέστρεψε την αίθουσα επιβίβασης κατά την πτήση της Aegean για Ηράκλειο Κρήτης....

Πετούσε πράγματα, έσπαζε καρέκλες, γιατί απαιτούσε να μη φύγει το αεροπλάνο....


πηγη

Πράσιvn ενέργεια, ή...Πρασιvα αλογα;;;

Πράσινn εvέργεια;;;



«Οι μπαταρίες δεν δημιουργούν ηλεκτρισμό αλλά αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από αλλού, ειδικά μέσω άνθρακα, ουρανίου, φυσικής ενέργειας ή γεννήτριες με ντίζελ.

"Ο ισχυρισμός λοιπόν ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι όχημα μηδενικών εκπομπών δεν ισχύει καθόλου.

Δεδομένου ότι το σαράντα τοις εκατό της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από εργοστάσια παραγωγής άνθρακα, έτσι το σαράντα τοις εκατό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο δρόμο έχουν βάση τον άνθρακα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, όσοι είναι ενθουσιασμένοι με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την πράσινη επανάσταση ας ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στις μπαταρίες αλλά και τις ανεμογεννήτριες και τα ηλιακά πάνελ.

Μια τυπική μπαταρία ηλεκτρικού αυτοκινήτου ζυγίζει 1.000 λίβρες, περίπου στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Περιέχει 25 λίβρες λίθιο, 60 λίβρες νικέλιο, 44 λίβρες μαγγάνιο, 30 λίβρες κοβάλτιο, 200 λίβρες χαλκού και 400 λίβρες αλουμινίου, ατσάλι και πλαστικό. Υπάρχουν πάνω από 6.000 μεμονωμένα κύτταρα ιόντων λιθίου μέσα.

Για να φτιάξετε κάθε μπαταρία BEV, θα πρέπει να επεξεργαστείτε 25.000 λίβρες αλάτι για λίθιο, 30.000 λίβρες μεταλλεύματος για κοβάλτιο, 5.000 λίβρες ρητίνης για νικέλιο και 25.000 λίβρες μεταλλεύματος από χαλκό.

Συνολικά, πρέπει να ξεθάψεις 500.000 λίβρες χώμα για μια μπαταρία. "

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα ηλιακά συστήματα είναι οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να μετατρέψουν το πυριτικό άλας σε χαλίκι που χρησιμοποιείται για τα πάνελ Για να παραχθεί επαρκές καθαρό πυρίτιο, πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με υδροχλωρικό οξύ, θειικό οξύ, φθόριο, τριχλωροτάνιο και ακετόνη.

Επιπλέον χρειάζονται γάλλιο, αρσενίδιο, δισελενίδιο χαλκού-ίνδιο-γαλλίου και τελλουριούχο κάδμιο, τα οποία είναι επίσης ιδιαίτερα τοξικά.

Η σκόνη σιλικόνης αποτελεί κίνδυνο για τους εργαζόμενους και τα πλακάκια δεν μπορούν να ανακυκλωθούν.

Οι ανεμογεννήτριες είναι μη plusultra από άποψη κόστους και περιβαλλοντικής καταστροφής.

Κάθε ανεμόμυλος ζυγίζει 1.688 τόνους (ισοδύναμο βάρους 23 σπιτιών) και περιέχει 1300 τόνους σκυρόδεμα, 295 τόνους χάλυβα, 48 τόνους σιδήρου, 24 τόνους υαλοπίνακας και τα δύσκολα κερδισμένα σπάνια εδάφη Νεοδύμ, Πρασεοδύμιο και Δυσπρόσιο.

Κάθε μία από τις τρεις λεπίδες ζυγίζει 81.000 λίβρες και έχει διάρκεια ζωής από 15 έως 20 χρόνια, μετά από την οποία πρέπει να αντικατασταθούν.

Δεν μπορούμε να ανακυκλώσουμε χρησιμοποιημένες λεπίδες ρότορα.

Ομολογουμένως, αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να έχουν τη θέση τους, αλλά πρέπει να κοιτάξετε πέρα από τον μύθο της ελευθερίας των εκπομπών.

Το "Going Green" μπορεί να ακούγεται σαν ένα ουτοπικό ιδανικό, αλλά αν κοιτάξετε το κρυμμένο και ενσωματωμένο κόστος με ρεαλιστικό και αμερόληπτο τρόπο θα διαπιστώσετε ότι το "Going Green" κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο περιβάλλον της γης από ότι φαίνεται.

Δεν είμαι αντίθετος στην εξόρυξη, ηλεκτρικά οχήματα, αιολική ή ηλιακή ενέργεια. Αλλά δείχνω την πραγματικότητα της κατάστασης...


πηγη

Στραβομουτσουνιασε η Mnτσoτακεvα, μολις ακουσε για Ελλnvικn Σnμαια ! ! ! Βίντεο

 


Και η απορια μου ειναι....

Μιλαμε για Ελληνιδα; 

Δυστυχως, αυτα που βλεπουμε φωναζουν οχι....

Δειτε την ρε...



Mnτσoτακισταv...βρωμα και δυσωδiα παντου ! ! !



Ο Νεκταριος ειναι ο ανθρωπος που φυλακίστηκε για 4εις ημερες στα μπουντρουμια της Αστυνομιας στην Θεσσαλονικη διοτι θελησε να διαμαρτυρηθει μαζί με αλλους ειρηνικα στον προαυλιο χώρο της Αγιας Σοφίας για την συγκεντρωση των χρωματιστων

Αμεσως μετα τις δηλωσεις του στον Φοκους φμ της Θεσνικης τον συνελαβαν στο σπιτι του σπαζοντας την πορτα του ως εγκληματια

Η δικογραφια θελει να συλλαβουν και την γυναικα του αλλα και τον δημοσιογραφο που πηρε την συνεντευξη τον Κο Δαμιανιδη

Ευτυχως δεν συνελαβαν και τον Δημοσιογράφο

Αυτο θα ηταν το κερασάκι στην τουρτα

Ειναι σιγουρο οτι ο κοσμος θα ειχε βγει στον δρομο...διοτι την στιγμη που εγκληματιες ειναι εξω παιδοβιαστες δολοφονοι μαστρωποι εκβιαστες και ενα σωρο αποβρασματα θα εχωναν στην μπουζου δημοσιογραφο.που καλεσε στο.μιμκροφωνο τον Νεκταριο να πει για ποιο λογο γινεται αυτη η διαμαρτυρια ..και να εκφρασει δημοκρατικα τις αποψεις του

Αυτο ειναι το κρατος.μας

Ενα καθεστως

Μια χουντα με την πραγματικη έννοια

Οι αντίθετες αποψεις φυλακιζονται

Η ελευθερία του λογου φιμωνεται

Και τα Δικαιώματα καταπατουνται

Συψη του πολιτευματος βρωμα και δυσωδία παντου


πηγη

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Δεν φταιω εγω...Οι πολίτες φταίνε που έχουν ακαθάριστα οικόπεδα ! ! !



Καλό μήνα σε όλες καί όλους, αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο...

Σταμάτα, Κερατέα, ακόμα και η Σέριφος έγιναν στάχτη.

Ένας νεκρός, σπίτια και περιουσίες αποτεφρώθηκαν αλλά ο Κ.Μητσοτάκης λέει "τα καταφέραμε".

"Οι πολίτες φταίνε που έχουν ακαθάριστα οικόπεδα".... 

Τόλμησε να πει και πάλι, όπως μας έχει συνηθίσει να ακούμε για οτι συμβαίνει στην Ελλάδα....

Φταίει ο άνεμος, φταίει το χιόνι, φταίει η βροχή, φταίει ο σταθμάρχης...

Πάντα φταίει κάτι, αλλά ποτέ δεν φταίει ο ίδιος και κυβέρνηση....

Και ξέρετε; 

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του...

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ....

πηγη

Εφτασαν κιολας τα δενδρυλια στο λιμανι, για την αναδασωση των καμμενων...Ανεμογεννητριες τα λενε ! ! !



Αμφιβαλει κανεις γιατι καιγεται ολη η Ελλας;

Πρεπει να αναδασωθει με ανεμογεννητριες...

Πρεπει καποιοι να κονομησουν εκατομμυρια....

Για το βρωμοσογο μιλαω...

Μην παει το μυαλο σας αλλου....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



Αν δεν εκτελεσθουν οι εμπρηστες, σωτηρια δεν υπαρχει, θα μας καψουν ! ! !



Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...

Πρεπει να επανελθει η θανατικη ποινη....

Και οχι, αφου συλληφθουν να αφηνονται ελευθεροι, να συνεχισουν την αποστολη τους...

Ναι την αποστολη τους....

Δειτε το βιντεο....

Δεν αναβουν μονες οι φωτιες....

Και αναβουν, εκει που αυριο, θελουν να φυτεψουν ανεμογεννητριες...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ...

πηγη


Η Eλλαδα πoτε δεν θα πεθαvει...Παρτε το απoφασn πoλυxρωμα pεμαλια ! ! !



Παρτε το αποφαση...

Τοσες χιλιαδες χρονια το προσπαθησαν πολλοι "μεγαλοι και τρανοι" και δεν το καταφεραν...

Και θα τα καταφερετε εσεις, πολυχρωμα βλακομετρα;

Δειτε τι λεβεντοπιαδα υπαρχουν ακομη....

Κι ενω εσεις σκουζατε στην παραλια της Σαλονικης, καποιοι λεβεντες με τα πιτσιρικια εψελναν τον Εθνικο Υμνο και ανεβαζαν την Ελληνικη Σημαια, λιγο παραπερα σε μια κατασκηνωση...

Παρτε το λοιπον αποφαση....

Χτυπατε γροθιες στον βραχο ηλιθιοι...

Δειτε στα παρακατω βιντεο, τι λεβεντοπαιδα υπαρχουν ακομη...

Και ριξτε και κουτουλιες στον βραχο πολυχρωμες κοτουλες...



Ακουστε μια μεγαλη "επιστημουνα"...

 


Τι να γραψω και τι να σχολιασω...

Ακουστε την...

Μυαλο και κριση εχετε και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Χουπη κανε χαρακιρι, αν αυτα αληθευουν...

Αν αληθευουν αυτα Χουπη, σηκω και φυγε...

Ασε να αναλαβει καποιος, που δεν ειναι αδεια τα παντελονια του...



Οι Στρατηγοί του ΓΕΕΘΑ ξεφτιλίζουν Ελλάδα και Στράτευμα....

Βαθιά διχόνοια στις Ένοπλες Δυνάμεις θέτει εν κινδύνω την πατρίδα....

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ενώπιον δεκάδων μαρτύρων για το μνημείο των «Αθανάτων του Έθνους»....

ΦΛΩΡΟΣ: «Ρε μ@λ@κ@, δεν έχεις αρχ@δι@....

Παίρνεις τσ@μπούκ@@ απ’ τον Δένδια»....

ΧΟΥΠΗΣ: «Σε παρακαλώ, σταμάτα…»....

Κι όποιος τολμά, ας τα διαψεύσει…


πηγη


Ισοτητα θελει αυτος και...Να μεγαλωσει παιδια ! ! !

Το ειδαμε και αυτο στην Σαλονικη....

Παμε καλα ρε παιδια;

Αυτος ο, να μην πω τι, θελει να μεγαλωσει παιδακια;

Θελει να τα κανει, σαν και του λογου του;

Και ο Αφορισμενος του εδωσε αυτο το δικαιωμα;

Και του φιλατε το χερι μερικοι βλαμμενοι;

Και περιμενουμε να δουμε ασπρη μερα, χωρις να χιονισει;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ! ! !