Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Γιναμε Ευρωπη ! ! !



Το ονειρο του Αφορισμενου...

Ο Αφελληνισμος της Ελλαδος...

Να γινουμε Ευρωπη, ελεγε στους ηλιθιους....

Να φερουμε τον πολυπολιτισμο εδω....

Τι σημαιναν αυτα;

Δειτε το βιντεο....

Αυτα μονο στην Ευρωπη συνεβαιναν, οχι στην Ελλαδα των Ελληνων....

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ! !

ΥΓ: Εγω παντως Ελληνας θελω να μεινω...



Την Θεσσαλονικη θελει ο Μεμετης, αλλα...κατι αλλο θα παρει ! ! !



Βρηκαν τον Αφορισμενο και προσπαθουν να αρπαξουν οτι μπορουν....

Κανονικα θα επρεπε, μετα απο αυτες τις δηλωσεις. να κλεισουν συνορα και να κοπουν με βετο ολα τα λεφτα που παιρνουν απο ΕΕ....

Αλλα...

Ποιος;

Ο Ανθελληνας Αφορισμενος θα τα κανει αυτα;



Με εμφύλιο πόλεμο απειλει ο Μακρον εάν οι ακροδεξιοί κερδίσουν τις εκλογές...

Αυτη ειναι η δημοκρατια της ΝΤΠ...

Εαν δεν μας ψηφισετε πολεμος....



Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, νόμιζε πως με προβοκάτσιες θα τρομοκρατήσει τους Γάλλους και θα κερδίσει τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία… μόνο που, δεν φαίνεται τα τεχνάσματα του να πιάνουν τόπο.

Έτσι έφτασε στο σημείο να πεί πως: “Αν οι Γάλλοι ψηφίσουν ακροδεξιά η Γαλλία κινδυνέυει με εμφύλιο πόλεμο.” Μια άλλη δήλωση που έκανε εν όψει των εκλογών είναι πως: «Δεν θα σταλούν Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία»! Μόνο που ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Μιλώντας στο podcast «Generation Do It Yourself»  ο Μακρόν υποστήριξε ότι τόσο το δεξιό κόμμα National Rally όσο και το αριστερό France Unbowed ακολουθούν διχαστικές πολιτικές που πυροδότησαν εντάσεις μεταξύ τους στο δρόμο. (Μάλλον ξεχνάει πως μπροστά στα επεισόδια που γινόντουσαν επι των ημερών του, αυτά είναι “στρακαστρούκες”).

Το RT αναφέρει: Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ ο δεύτερος είναι προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου.

Ο Μακρόν χαρακτήρισε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως εξτρεμιστικά και ισχυρίστηκε ότι η ρητορική τους θα πυροδοτούσε περισσότερες συγκρούσεις. «Όταν είσαι κουρασμένος και η καθημερινότητα είναι δύσκολη, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ψηφίσεις τους ακραίους που έχουν πιο γρήγορες λύσεις», είπε. «Αλλά η λύση δεν θα είναι ποτέ η απόρριψη των άλλων».

Η απάντηση της Εθνικής Συσπείρωσης στα προβλήματα της Γαλλίας θα ήταν να «υποβιβάσει τους ανθρώπους στη θρησκεία ή την καταγωγή τους», είπε ο Μακρόν, κάτι που «σπρώχνει τους ανθρώπους προς τον εμφύλιο πόλεμο». Ομοίως, πρόσθεσε, το κόμμα France Unbowed του Jean-Luc Melenchon προωθεί επίσης τον εμφύλιο πόλεμο «επειδή μειώνει τους ανθρώπους στη θρησκευτική ή εθνική τους ομάδα».

Είπε ακόμα ελπίζωντας σε μια άνοδος των ποσοστώ του, «η κυβέρνηση που θα έρθει, η οποία θα αντικατοπτρίζει αναγκαστικά την ψήφο σας, θα συγκεντρώσει, ελπίζω, πολιτικούς διαφορετικών πεποιθήσεων που έχουν δείξει θάρρος να αντιταχθούν στα άκρα».

«Στη χώρα μας, ορισμένοι άνθρωποι έχουν μίσος, παρορμήσεις, επιθυμίες να επιτεθούν σε ορισμένες κοινότητες ή σε ορισμένους Γάλλους», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Γκάμπριελ Ατάλ. Πρόσθεσε: «Πιθανώς η νίκη των άκρων θα απελευθέρωνε αυτές τις παρορμήσεις και θα μπορούσε να οδηγήσει σε βία».

Μάταια προσπαθούν οι Γάλλοι δεν είναι Έλληνες να μασίσουν με τέτοια!


πηγη

Ειναι δυνατον να αφησει την καρεκλα νωριτερα ο Αφορισμενος;

ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ....

ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ....

Τον πετάνε με τις κλωτσιές από τη ΝΔ σαν τον αποστάτη τον πατέρα του ....

Γενική ανταρσία στο κόμμα της πλουτοκρατίας και των ολιγαρχών, της ρεμούλας, της μίζας και της αρπαχτής.....

Το σχέδιο μήπως και προλάβει να βγάλει όλα τα κλεμμένα έξω....



πηγη

Αυτα λεει το δημοσιευμα...

Ευχομαστε με ολη μας την καρδια να γινει....

Αλλα...

Δεν πιστευουμε οτι ο Αφορισμενος θα αφησει την καρεκλα, εστω κι αν τον βριζουν ολοι....

Ελεος πια...Φασιστας επειδη αγαπω την Πατριδα μου;



Δυστυχως αυτο ισχυει σημερα στο Μητσοτακισταν...

Αν δεν εισαι π@υστης και αγαπας την Ελλαδα εισαι φασιστας...



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Εδω Mnτσοτακισταv...Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο ! ! ! Βίντεο



Δυστυχως...

Αυτη ειναι η καταντια του 41 τακατο...

Δειτε και θα μας δικαιωσετε...

πηγη


Αληθειες που δεν θα σου τις πουν τα "δnμoκρατικα" μας καναλια...Βίντεο

 


Γιατι δεν θα τις πουν ξερεις;

Γιατι χαλανε την πιατσα των αριστεροστροφων φασιστων...

Ακου λοιπον...

πηγη


ΑΝΤΑΡΣΙΑ 50 ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜHΤΣΟΤΑΚIΣΤΑN...

«Τίτλοι τέλους» μπήκαν χθες με τον πλέον επίσημο τρόπο στην παντοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός της «γαλάζιας» παράταξης, καθώς πρώτη φορά μια ομάδα 50 βουλευτών αμφισβήτησε συντονισμένα και συντεταγμένα τη στρατηγική του πρωθυπουργού, αλλά κυρίως την ικανότητά του να πετυχαίνει νίκες...

Επειδή όμως οι βασιλιάδες, ακόμα και όταν είναι γυμνοί, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας την κριτική εσωκομματικών φίλων και αντιπάλων, πέρασε στην αντεπίθεση βγάζοντας στο φως το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό της αλαζονείας τού 41%.

Το κλίμα εντός του Κοινοβουλίου ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς όλοι γνώριζαν πως ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε πείσει πολλούς να κατεβάσουν τους τόνους και να μην πυροδοτήσουν αντιπαραθέσεις, ωστόσο είχε αποτύχει να τους πείσει όλους. Ηδη από το πρωί τα «πηγαδάκια» έδιναν κι έπαιρναν, ενώ ορισμένοι βουλευτές ξεκαθάριζαν στους συναδέλφους τους πως έφτασε η ώρα να σπάσουν τη σιωπή τους.

Για να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να περιορίσει όσους ήθελαν να του ασκήσουν κριτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του προσπάθησε να τους ικανοποιήσει όλους, ξεκαθαρίζοντας όμως πως σε ζητήματα στρατηγικής δεν κάνει βήμα πίσω.

Ο πρωθυπουργός αρκέστηκε σε αοριστίες για το εκλογικό αποτέλεσμα, στην παραδοχή του κόστους που πλήρωσε από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σε γενικά και αόριστα μηνύματα προς τη δεξιά του πτέρυγα, αλλά και σε κενού περιεχομένου μηνύματα για τα εθνικά ζητήματα. Οι πολιτικές κορόνες που εκστόμισε με στόχο να ικανοποιήσει όλες τις μπάντες του κόμματός του χωρίς όμως να πει το παραμικρό για την αλλαγή πλεύσης του κόμματος δεν κατάφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μιλώντας στη πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις ευρωκλογές και μετά τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός είπε «όχι» σε μια μικρή και φοβική Ν.Δ., έκανε μια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αυτοκριτική και δίνοντας το σήμα επανεκκίνησης, ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, ενώ ζήτησε η αυτοκριτική να μην οδηγήσει σε αδιέξοδη εσωστρέφεια.

O πρωθυπουργός απέκλεισε «δεξιά στροφή», αν και έκανε αυτοκριτική για μια σειρά ζητημάτων που οδήγησαν σε ένα ανεπιτυχές για τη Ν.Δ. αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερα αποτελέσματα. «Ο δικός μας δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά» τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν δέχεται κουβέντα για τον πατριωτικό και τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ν.Δ. «Στους εμπόρους εθνικού αισθήματος απαντάμε στην πράξη με τον φράκτη, τα Rafale και τις Belharra» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε ουσιαστικά έκκληση στους βουλευτές της Ν.Δ. να μην ανεβάσουν τους τόνους της αναμενόμενης κριτικής σε τέτοιο βαθμό που θα προκληθεί εσωστρέφεια. Ζήτησε ειδικότερα: «Η κριτική να μην είναι αφορμή για αδιέξοδη εσωστρέφεια ούτε εμμονή σε προσωπικές επιδιώξεις». Σχολίασε πάντως ότι «οι παλιότεροι θυμόμαστε εποχές πραγματικής εσωστρέφειας», θέλοντας να υποβαθμίσει και όποιες διαφωνίες. Ο πρωθυπουργός έκλεισε μάλιστα το μάτι σε όσους βουλευτές είναι δυσαρεστημένοι γιατί έμειναν εκτός κυβέρνησης στον πρόσφατο ανασχηματισμό και αναγνώρισε ως δίκαια τα παράπονα για κλειστές πόρτες και αλαζονεία υπουργών. «Πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε θέση. Αυτό το έχω αποδείξει ότι το λέω και το εννοώ. Οπως έχω αποδείξει ότι η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε εσάς» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Θα ακούσουμε και σήμερα φαντάζομαι παράπονα για κλειστές πόρτες υπουργών και γενικών γραμματέων. Εν πολλοίς αυτά είναι δικαιολογημένα. Θέλουμε να τα γνωρίζουμε για να παρεμβαίνουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε επίσης στους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες, που είτε θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά στα θέματα της καθημερινότητας είτε ότι τους θεωρεί δεδομένους και αγνοεί τη δεξιά βάση. Παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε εκλογική ζημιά. Εμμέσως διεμήνυσε πάντως ότι δεν θα κάνει πίσω στο φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών, υπενθυμίζοντας ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν κεντρική προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ. Εκτίμησε μάλιστα ότι υπάρχει ο πολιτικός χρόνος για να διορθωθούν λάθη και να παραχθούν αποτελέσματα, δεδομένου ότι, όπως τόνισε, «εκλογές θα έχουμε πάλι το 2027».

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να κάνει άνοιγμα και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τους θεωρεί δεδομένους: «Καμία ψήφος δεν είναι δεδομένη. Κανένας πολίτης δεν είναι δεδομένος. Κανένα ποσοστό αυτοδυναμίας δεν έχει μόνιμο ιδιοκτήτη και σταθερή διάρκεια. Αντίθετα, η εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζεται ή χάνεται κάθε μέρα»


πηγη

Δεν τα λεμε εμεις....Ο Μπιλης τα λεει, ακουστε ! ! !



Δεν ειναι ψευδης ειδηση...

Ο Μπιλακος ομολογει....

Ακουστε...

πηγη

Εiμαι φασiστας επειδn αγαπω την Πατρiδα μου;



Ρωταει ο Νοτης και εχει δικιο....

Αν αγαπας την Πατριδα σου εισαι φασιστας;

Αν ναι...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ! 



Προσφυγή στο ΣΤΕ, το εκλογοδικείο και τον Άρειο Πάγο κατά της παράνομης συμμετοχής στις ευρωεκλογές του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB) Δυτικής Θράκης



«Παρανόμως έγινε δεκτή η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ειρήνης και φιλίας, τω όντι όμως η δράση του αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, καθώς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων (δήθεν τουρκικής, αλλά και ψευτομακεδονικής, δια της συμμετοχής της κας Νατσουλίδου)»

«Ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου δεν έλεγξε ως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη δράση του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού  ο οποίος δρα αντεθνικά και σε βάρος των διεθνών συνθηκών της χώρας και έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχής του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές με αποτέλεσμα την μείζονα και στο διηνεκές βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων»

Οι Νικόλαος Βασιλειάδης, Δημήτριος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Αποστόλου προσφεύγουμε νομότυπα και εμπρόθεσμα, τριμέτωπα…για την ακύρωση της ανακήρυξης του συνδυασμού και των υποψηφίων των ευρωεκλογών (26.04.2024), ιδία σε ότι αφορά το «μειονοτικό» κόμμα ΚΙΕΦ που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες πολίτες παραβιάζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ και τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

ΕΝΩΠΙΟΝ TΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Των:

1) Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, μόνιμου Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αριθ. 33, με ΑΦΜ: 055177607

2) Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω,  καθηγητή (αφ.)  του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών  Βερανζέρου Αριθ. 4 , με ΑΦΜ:018510223.

 ΚΑΤΑ

1.   Του   Υπουργού  Δικαιοσύνης  που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα ( επί της Λεωφ. Μεσογείων 96) ,  όπως αυτό εκπροσωπείται νόμιμα από και

2.   Της Πράξεως ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 Σχ. απόφασης του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΎΡΩΣΗ

1.   Της υπ’ αριθμόν 1/24.04.2024  απόφασης του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, περί Ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και

2.   Κάθε προγενέστερης ή μεταγενέστερης, πράξης ή παράλειψης που αφορά την ανωτέρω προσβαλλόμενη πράξη και μας αφορά.

Ι.  ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (συντομογραφία Κ.Ι.Ε.Φ., στα τουρκικά: Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi‎‎, είναι  πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται στη Δυτική Θράκη και επιδιώκει την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας για την εκεί μουσουλμανική μειονότητα! [….]

Προσέτι,  σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ‘Αρθρο 100 του Συντάγματος: (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο):

Από το συνδυασμό λοιπόν των ως άνω διαλαμβανομένων και διατάξεων επιρρωνύεται πως παρανόμως με την προσβαλλόμενη έγινε δεκτή συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ειρήνης και φιλίας, τω όντι όμως η δράση του αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, καθώς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων (δήθεν τουρκικής, αλλά και ψευτομακεδονικής, δια της συμμετοχής της κας Νατσουλίδου).

Συνελόντι ειπείν, συνεκδοχικά, η «παράνομη» συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές αλλοίωσε το αποτέλεσμα αυτών, ήτοι τη γνήσια έκφραση του ελληνικού λαού, καθιστώντας αυθωρεί ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ και, συνεκδοχικά, άκυρη την προσβαλλόμενη 1/2024 εκτελεστή απόφαση του τμήματος Α1 του τμήματος του Αρείου Πάγου ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024.

Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω κατέστη Ακυρωτέα η προσβαλλόμενη πράξη την ακύρωση της οποίας ζητάμε και δια της παρούσης.

Επειδή, οι Αιτούντες  έχουμε άμεσο, ενεστώς και μελλοντικό έννομο συμφέρον από την προσβαλλόμενη πράξη  με την οποία παρανόμως  έγινε δεκτή  η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές

Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχή ς του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές.

Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου  δεν έλεγξε ως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη δράση του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού  ο οποίος δρα αντεθνικά και σε βάρος των διεθνών συνθηκών της χώρας και έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχή ςτου ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές με αποτέλεσμα την μείζονα και στο διηνεκές βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων .

ΕΠΕΙΔΗ η αίτηση αυτή ακύρωσης της ως άνω προσβαλλομένης πράξης είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και για όσους στο μέλλον  νόμιμα και εμπρόθεσμα θα προσθέσουμε και με την επιφύλαξη παντός νομίμου Δικαιώματός μας.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Α. Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση μας και

1.)  να ακυρωθεί, για τους λόγους που εκτίθενται στο ιστορικό της παρούσας η υπ’ αριθμόν 1/24.04.2024 πράξης  του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, περί ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Και

2) Κάθε προγενέστερη ή μεταγενέστερη, πράξη ή παράλειψη που με αφορά κατά το ιστορικό της παρούσης

Β  Να καταδικαστούν οι  καθών στην εν γένει δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή των πληρεξουσίων  μας  δικηγόρων.

Αθήνα 21 Ιουνίου 2024

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Μαζί με τους κυρίους Βασιλειάδη και Παναγιωτόπουλο, συνυπέγραψαν την αναφορά προς τον Άρειο Πάγο οι κύριοι Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Αποστόλου

Εμείς οι 4 προσφεύγουμε νομότυπα και εμπρόθεσμα, τριμέτωπα… για την ακύρωση της ανακήρυξης του συνδυασμού και των υποψηφίων των ευρωεκλογών (26.04.2024), ιδία σε ότι αφορά το «μειονοτικό» κόμμα ΚΙΕΦ που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες πολίτες παραβιάζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ και τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ


πηγη

Απαγόρευση συγκεντρώσεων κατά του Εurοprιde...ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΑΣ ! ! !

Με σύνθημα "Η πόλη του Αγίου Δημητρίου λέει ΟΧΙ στη διάλυση της Οικογένειας", οι διοργανωτές καλούσαν σε διαμαρτυρία στις 12.30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας...



«Φρένο» σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών που αντιδρούν στο Europride, η οποία είχε προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, ημέρα της «πανευρωπαϊκής παρέλασης υπερηφάνειας», βάζει η Ελληνική Αστυνομία.

Με σύνθημα «Η πόλη του Αγίου Δημητρίου λέει ΟΧΙ στη διάλυση της Οικογένειας!», οι διοργανωτές καλούσαν σε διαμαρτυρία στις 12.30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ωστόσο με ανακοίνωσή της η αστυνομία απαγορεύει τόσο τη συγκεκριμένη συγκέντρωση όσο και κάθε είδους αντίστοιχη στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης το Σάββατο 29-06-2024 και ώρα 12:30, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Αγίας Σοφίας και ακολούθως πορεία μέσω των οδών Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Λ.Σοφού, Εγνατίας, με κατάληξη στο Άγαλμα Βενιζέλου, πρωτοβουλία ιδιωτών και με κάλεσμα για ανοιχτή σε όλους πορεία διαμαρτυρίας κατά του Europride 2024.

Παράλληλα, απαγορεύεται κάθε σχετική με αυτήν συνάθροιση-πορεία από την 06:00 ώρα της 29-06-2024 έως την 24:00 ώρα της 29-06-2024 εντός της περιοχής του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς «από την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάθροισης-πορείας στον ορισθέντα τόπο και χρόνο ή σχετικής συνάθροισης-πορείας εντός των ως άνω τοπικών και χρονικών οριοθετήσεων, α) επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας και της πολιτειακής εξουσίας και β) απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων στις συγκεκριμένες περιοχές».


πηγη

Μπραβο Πατερ, ευτυχως που υπαρχεις...



Ευτυχως υπαρχουν ακομη αξιοι Ιερεις....

Υπαρχει φως στο τουνελ...

πηγη


Παιρνουν αεροπλανα αλλα...δεν εχουν πια αεροδρομια ! ! !

 


Καλα ρε...

Τι τον περασατε τον Βλαδιμηρο;

Στην KGB υπηρετουσε....

Δεν ειναι γατακι σαν εσας...

Ξερει τι κανει και ο πολεμος τελειωνει υπερ του οτι κι αν κανετε...



Τι είχε πει ο Άγιος Παϊσιος για την Γαλλία και τους Μουσουλμάνους;



Δεν τα λεμε μονο εμεις...

Και ο Αγιος Παισιος τα ειπε πριν απο μας...

Και επαληθευεται...



Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Αφορισμενος σε βολευτες του: Βουλώστε το για να μην πεινάσετε...

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι στον στενό πυρήνα του ηγέτη μας για να γνωρίζει την απέχθεια που τρέφει στον θεσμό του «βουλευτή»....



Οι επιλογές του άλλωστε δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση, αφού το σύστημα διακυβέρνησης Κυριάκου, είναι κυρίως εξωκοινοβουλευτικό.

Για τον ευεργέτη μας, οι βουλευτές είναι κάτι σαν γαλάζια «νομιστεράκια» που φωνάζουν όταν δεν τα ταΐζεις, ενώ ακόμα και χορτάτα, συνεχίζουν να γκρινιάζουν.

Αυτό φάνηκε περίτρανα σήμερα στην συνεδρίαση της γαλάζιας ΚΟ. Κατά την εκπληκτική, εμπνευσμένη, πραγματικά ηγετική ομιλία του Κυριάκου μας, τουλάχιστον το 1/3 των βουλευτών, δεν ματώνε τα χέρια του χειροκροτώντας.

Αντίθετα, βουλευτές όπως ο Μάριος Σαλμάς, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Γιάννης Ανδριανός κλπ, αντί να υμνούν τον σύγχρονο Μωϋσή, με περίσσιο θράσος αμφισβητούσαν τις εντολές του!

Επειδή επί του παρόντος είναι δύσκολο για τον Κυριάκο να καταργήσει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, και τυπικά εννοώ, διότι ουσιαστικά κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, ενεργοποίησε το αιώνιο τέχνασμα που πάντα πιάνει όταν στοχεύει σε βουλευτές:

«Θα είμαστε για ακόμα τρία χρόνια κυβέρνηση», ήταν το μήνυμα, ενώ ο Βασίλης, ο Σταύρος και άλλοι πραίτορες του Κυριάκου μας, το μετέφραζαν στο αυτί των ατάκτων βουλευτών: «βουλώστε το, γιατί αν πάμε τώρα σε εκλογές με λίστα, θα μείνετε άνεργοι και θα πεινάσετε»…

Η μετάφραση ήταν τόσο αποτελεσματική, που τουλάχιστον πέντε βουλευτές οι οποίοι ήθελαν να παρέμβουν ασκώντας κριτική στον κυβερνήτη μας, λούφαξαν στα έδρανα τους και έβγαλαν το άχτι τους στα τραπεζάκια καπνιστών του κυλικείου της Βουλής.


πηγη

Κινέζοι δημιούργησαν ιό, που μπορεί να επιφέρει τον θάνατο σε τρεις μέρες...

Έναν νέο ιό που μπορεί να επιφέρει τον θάνατο σε τρεις μέρες δημιούργησαν επιστήμονες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Χεμπέι της Κίνας, χρησιμοποιώντας συστατικά του Έμπολα...



Στόχος των επιστημόνων είναι να αναλύσουν την ασθένεια και τα συμπτώματά της, όμως η έρευνα τους προκαλεί φόβο. Ειδικά σε όσους γνωρίζουν πραγματικά τι είναι η Κίνα…

Η ομάδα ερευνητών στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Χεμπέι σύμφωνα με την dailymail.co.uk, χρησιμοποίησε μια μεταδοτική ασθένεια σε ζώα προσθέτωντας μια πρωτεΐνη που βρέθηκε στον Έμπολα, η οποία επιτρέπει στον ιό να μολύνει κύτταρα και να εξαπλωθεί σε όλο το ανθρώπινο σώμα.

Η ομάδα των χάμστερ που έλαβε τη θανατηφόρα ένεση «ανάπτυξε σοβαρές συστηματικές ασθένειες παρόμοιες με αυτές σε ανθρώπους ασθενείς με Έμπολα», συμπεριλαμβανομένης της πολυοργανικής ανεπάρκειας», ανέφερε η μελέτη.

Ενώ ορισμένα από τα χάμστερ ανέπτυξαν ψώρα στην επιφάνεια των βολβών των ματιών τους, που επηρέασε την όρασή τους.

Όταν συνέλεξαν τα όργανα των νεκρών χάμστερ οι Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ιός είχε εξαπλωθεί στην καρδιά, το ήπαρ, τη σπλήνα, τους πνεύμονες, τα νεφρά, το στομάχι, τα έντερα και τους εγκεφαλικούς ιστούς. 

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι τα πειράματα παρείχαν μια  ταχεία προκλινική αξιολόγηση των ιατρικών αντίμετρων κατά του Έμπολα υπό συνθήκες αφάλειας -2. Ενώ τα πειράματα με ιούς όπως ο Έμπολα απαιτούν ιδιαίτερα ασφαλείς εργαστηριακές εγκαταστάσεις (επιπέδου 4), παρόλαυτα κατέλειξαν στο συμπέρασμα ότι η μελέτη ήταν επιτυχής…




πηγη

Αυτο δεν ειναι ηττα...ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ! ! !



Τί συνέβη στίς ἐσωκομματικές ἐκλογές γιά τήν ἀνάδειξη ἀντιπροέδρων τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος «Ἀλβανικό θέμα» μέ τήν ἔνδειξη «corruption issue» τό θεωροῦν στίς Βρυξέλλες καί ἐπιδιώκουν τήν μή ἐγγραφή τοῦ Ἕλληνα εὐρωβουλευτῆ στό ΕΛΚ!– Ἡ πολιτική ἀποδυνάμωση τῆς ἑλληνικῆς Κεντροδεξιᾶς, ἡ ὁποία κατετάγη δέκατο σέ δυναμικότητα κόμμα μεταξύ τῶν ἀδελφῶν ἀπό πρῶτο πού ἦταν

Μέ κακούς οἰωνούς ἐγκαινιάστηκε ἡ νέα κοινοβουλευτική θητεία τῆς ΝΔ στό Εὐρωκοινοβούλιο καί στό Εὐρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ἡ ἰσχύς της στό ἐσωτερικό αὐτῶν τῶν θεσμῶν ἔχει ὑποχωρήσει αἰσθητά μετά τίς κακές ἐκλογικές ἐπιδόσεις της στίς πρόσφατες εὐρωεκλογές. Δύο γεγονότα φαινομενικά ἄσχετα μεταξύ τους τό πιστοποιοῦν.

Τό πρῶτο: Ὅπως ἀποκαλύπτει σήμερα ἡ «Ἑστία», ἡ ἡγεσία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος δέν ἐπέτρεψε στόν ἔγκλειστο στίς ἀλβανικές φυλακές εὐρωβουλευτή τῆς ΝΔ Φρέντι Μπελέρη νά μετάσχει μέ ἠλεκτρονική ψῆφο στίς διαδικασίες γιά τήν ἀνάδειξη νέων ἀντιπροέδρων τοῦ ΕΛΚ! Σύμφωνα μέ μία ἐκδοχή, δέν τοῦ ἐπετράπη κἄν νά μετάσχει στήν ψηφοφορία μέ mail, σύμφωνα μέ ἄλλην ἀπέστειλε τελικῶς mail, τό ὁποῖο ὅμως δέν προσμετρήθηκε στό τελικό ἀποτέλεσμα! Ὅπως καί νά ’χει, πρόκειται γιά ἧττα ἐθνικῶν διαστάσεων, εἰδικῶς ὅταν συνοδεύεται ἀπό τήν πληροφορία ὅτι, στίς Βρυξέλλες, στίς τάξεις τῆς ἡγεσίας τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος ὑπό τήν ἡγεσία τοῦ Μάνφρεντ Βέμπερ τό θέμα Μπελέρη θεωρεῖται γιά τήν ὥρα ἀμειγῶς ἐσωτερικό τῆς Ἀλβανίας, θέμα διαφθορᾶς μάλιστα, ὑπό τήν ἔννοια ὅτι ἀποδέχονται τό στημένο κατηγορητήριο τοῦ καθεστῶτος ἐναντίον τοῦ ἐκλεγμένου δημάρχου τῆς Χειμάρρας περί δωροδοκιῶν καί γιά τόν λόγο αὐτόν ἐπιδιώκεται ἡ μή ἐγγραφή του στίς τάξεις τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος.

Ἄν αὐτό κριθεῖ τελεσίδικα, σημαίνει βεβαίως ὅτι ἡ γερμανική πολιτική, πού ἐπιθυμεῖ ἄριστες σχέσεις μέ τήν Ἀλβανία τοῦ Ἔντι Ράμα, στήν πραγματικότητα δικαιώνει τίς θέσεις τοῦ προκλητικοῦ Πρωθυπουργοῦ τῆς γείτονος καί «ἀδειάζει» τήν ἑλληνική κυβέρνηση καί τόν Πρωθυπουργό, στό «πολιτικό ποινικό μητρώο» τοῦ ὁποίου θέλουν νά ἐγγράψουν ὅτι ἐξέλεξε Βορειοηπειρώτη εὐρωβουλευτή. Γεγονός πού δέν μποροῦν νά χωνέψουν τά Τίρανα καί τό πολεμοῦν παρασκηνιακά μέ κάθε τρόπο. Ἐάν καί ἐφ’ ὅσον δέν ἔγινε δεκτή ἡ ψῆφος τοῦ κύριου Μπελέρη καί δέν ἀντέδρασαν οἱ ὑπεύθυνοι τῆς εὐρωομάδας τῆς ΝΔ στίς Βρυξέλλες, ἐγείρεται μέγα θέμα. Ὡστόσο αὐτό δέν εἶναι τό μοναδικό θέμα πού σκιάζει τίς σχέσεις τῆς Νέας Δημοκρατίας μέ τό Εὐρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σέ μιά κρίσιμη γιά τά ἐθνικά συμφέροντα περίοδο.

Τό δεύτερο εἶναι ἡ μή ἐκλογή τοῦ πρώην προέδρου τῆς Νέας Δημοκρατίας Εὐάγγελου Μεϊμαράκη σέ θέση ἀντιπροέδρου τοῦ ΕΛΚ, ἡ ὁποία ἀρχικά ἐμφανίστηκε στά ἐσωτερικά μέσα ὡς «ἄδειασμά» του ἀπό τόν Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ὁ ὁποῖος φέρεται ὅτι δυσαρεστήθηκε ἀπό ἐπιλογές ἀποστασιοποίησής του κατά τήν διάρκεια τῆς προεκλογικῆς περιόδου. (Ὁ κύριος Μεϊμαράκης ἀπουσίασε ἀπό τήν παρουσίαση τοῦ εὐρωψηφοδελτίου τῆς Νέας Δημοκρατίας διαφωνῶντας μέ τήν κεντροαριστερή ἀπολιτίκ κατεύθυνσή του, ἐνῶ λίγες μέρες πρίν τίς ἐκλογές τόνισε ὅτι ἡ ἀκρίβεια δέν εἶναι θέμα προτεραιότητας γιά τίς Βρυξέλλες). 

Σύμφωνα ὅμως μέ νεώτερη ἐκδοχή πού κυκλοφορεῖ καί ὑποστηρίζεται στούς διαδρόμους τῶν Βρυξελλῶν, ἡ μή ἐκλογή τοῦ κυρίου Μεϊμαράκη εἶναι ἀποτέλεσμα «ἀδειάσματος» τοῦ προέδρου τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος κυρίου Βέμπερ πρός τήν ἴδια τήν ἡγεσία τῆς Νέας Δημοκρατίας, στήν ὁποία χρεώνει ὅτι ἐπιδιώκει τήν ἐπανεκλογή τῆς Οὔρσουλα φόν ντέρ Λάυεν στό ἀξίωμα τῆς προέδρου τῆς Κομμισσιόν.

Παρά τήν φαινομενική νηνεμία, στό ἐσωτερικό τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος ὑπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια γιά τό γεγονός, ἰδιαίτερα στήν γερμανική συνιστῶσα, ὅτι ἡ πρόεδρος τῆς Κομμισσιόν ἐπιβάλλει δασμούς στά κινέζικα ἠλεκτρικά αὐτοκίνητα, μᾶλλον κατόπιν ἀτλαντικῶν ἐπιθυμιῶν καί παρά τίς ἀντιρρήσεις τῆς γερμανικῆς αὐτοκινητοβιομηχανίας, ἡ ὁποία φοβᾶται ἀντίποινα ἀπό τό Πεκῖνο . Ἡ δυσαρέσκεια αὐτή ἐκφράστηκε ἤδη καί μέ τίς ψήφους πού ἔλαβε ἡ Οὔρσουλα στό συνέδριο τοῦ ΕΛΚ στό Βουκουρέστι, καθώς, ὅπως διαπιστώθηκε, τήν καταψήφισε τό 20% τῶν συνέδρων τοῦ κόμματος. 

Πλέον κανείς δέν ὁρκίζεται γιά τό τί θά συμβεῖ στήν μυστική ψηφοφορία πού θά γίνει στό Εὐρωκοινοβούλιο γιά τήν ἐπανεκλογή της. Στό πλαίσιο αὐτό, ὅποιος Εὐρωπαῖος ἡγέτης ἐμφανίζεται ὡς διαπρύσιος ὑποστηρικτής τῆς ἐπανεκλογῆς της δέχεται πυρά ἀπό τόν κύριο Βέμπερ, ὁ ὁποῖος δέν ξεχνᾶ ὅτι αὐτός ἦταν ἡ πρόταση τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος γιά πρόεδρος τῆς Κομμισσιόν τό 2019 ἀλλά τήν τελευταία στιγμή, μέ πρόταση Μακρόν καθ’ ὑπαγόρευση Μέρκελ ἀλλά καί μέ ὑποστήριξη τοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη, ἀπεσύρθη ἡ ὑποψηφιότητά του καί κέρδισε τό ἀξίωμα ἡ τέως ὑπουργός Ἄμυνας τῆς Γερμανίας. Τότε ὁ κύριος Μητσοτάκης ἔπαιξε διπλό παιχνίδι. Ὑποστήριζε τόν κύριο Βέμπερ, ἀλλά στό τέλος τῆς κούρσας ὑποστήριξε τήν κυρία φόν ντέρ Λάυεν.

Τό ἐρώτημα πού τίθεται στήν παροῦσα συγκυρία εἶναι ἄν καί τώρα ὁ Πρωθυπουργός παίζει διπλό παιχνίδι στηρίζοντας τήν ἀπερχόμενη πρόεδρο τῆς Κομμισσιόν ἀλλά καί παίζοντας τά χαρτιά γιά τόν ἑαυτό του στό παρασκήνιο ἐν ὄψει τῆς ὑποψηφιότητας Ντράγκι πού φέρονται ὅτι στηρίζουν οἱ ΗΠΑ.

 Διότι εἶναι ἄλλο πρᾶγμα ἡ ἀποδυνάμωση τῆς Νέας Δημοκρατίας ὡς κόμματος στό ἐσωτερικό τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Λαϊκοῦ Κόμματος καί ἄλλο πρᾶγμα ἡ ἀποδυνάμωση τοῦ ἴδιου τοῦ Πρωθυπουργοῦ, ὁ ὁποῖος μέσα στήν προηγούμενη πενταετία ἔδωσε ἐπανειλημμένως ἐξετάσεις σέ κομβικά θέματα γιά τούς συμμάχους (ὄπλα στήν Οὐκρανία, γέφυρα διαλόγου μέ τήν Τουρκί , ἐμβόλια σέ ἀμερικανικές πολυεθνικές, πρόωρη ἀποπληρωμή τοῦ δημόσιου χρέους σέ ΔΝΤ, ἐξοπλισμοί καί παραγγελίες φρεγατῶν καί μαχητικῶν σέ Ἀμερικανούς καί Γάλλους, νομιμοποίηση μεταναστῶν, ἀτζέντα Μπλίνκεν γιά ΛΟΑΤΚ ). 

Ἐάν τυχόν, ὅπως προκύπτει ἀπό τίς δηλώσεις τοῦ Σάρλ Μισέλ, ὁ ὁποῖος θεωρεῖ τόν Πρωθυπουργό ¨ αὐτονόητο διάδοχο τῆς κυρίας φόν ντέρ Λάυεν στήν Κομμισσιόν, ὁ κύριος Πρωθυπουργός παίζει διπλό παιχνίδι, τότε αὐτό, ἐάν δέν γίνει ἀντιληπτό ἐγκαίρως, δέν θά ἔχει κόστος γιά τόν ἴδιο, ἀλλά σίγουρα θά ἔχει κόστος γιά τό κόμμα του καί βεβαίως γιά τά ἐθνικά συμφέροντα.

Πολύ δέ περισσότερο ἄν πρόκειται γιά συμφωνημένο μετά τήν περυσινή συνάντηση τῶν Χανίων μέ τήν πρόεδρο τῆς Κομμισσιόν διπλό παιχνίδι . («θά σέ στηρίξω, ἀλλά, ἄν ἀποτύχεις, θά στηρίξεις ἐσύ ἐμένα»). Καθώς ὁ γερμανικός παράγων θά ἐκτονώσει τήν δυσφορία του στόν Βορειοηπειρώτη εὐρωβουλευτή καί σέ ἄλλα ζητήματα δευτερευούσης σημασίας, ὅπως αὐτά πού ἀφοροῦν στήν ἐκλογή ἀντιπροέδρων τοῦ ΕΛΚ . 

Ἄν ὅμως αὐτά ἀποτύχουν καί συνδυαστοῦν μέ τυχόν μή ἐκλογή Ἕλληνα ἀντιπροέδρου στό Εὐρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θέση πού παραδοσιακά καταλαμβάνουν Ἕλληνες εὐρωβουλευτές τά πολλά τελευταῖα χρόνια, σέ συνδυασμό μέ τήν μή ἐκλογή Μεϊμαράκη σέ θέση ἀντιπροέδρου τοῦ ΕΛΚ, αὐτό ἀθροιστικά θά εἶναι ἕνα πολύ ἰσχυρό πλῆγμα γιά τό γόητρο τῆς χώρας. Ὁ κύριος Βέμπερ δέν ξεχνᾶ, ὅπως ἔδειξε καί μέ τήν ἀποχή του στήν ψηφοφορία τοῦ Εὐρωκοινοβουλίου γιά τό Κράτος Δικαίου στήν Ἑλλάδα, ἐνῶ βουλευτές τῆς ἐπιρροῆς του ἀπό τό ΕΛΚ ἐπίσης ψήφισαν τό καταδικαστικό ψήφισμα γιά τήν ἑλληνική κεντροδεξιά κυβέρνηση.


πηγη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ...



Δεν τα λεμε εμεις....

Αρεοπαγιτης τα λεει...

Ακουστε...



ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ...



Τωρα τρωνε δεν μιλουν...

Αν μιλησουν θα χασουν εσοδα...

Ακουστε ομως εσεις φιλοι μου την ξεφτιλα τους...




Μεταφέρονται υλικά στην Ουκρανία για τη δημιουργία βρώμικης πυρηνικής βόμβας...

Για ολα ειναι ικανοι οι Αμερικανοι, οι φονιαδες των Λαων, προκειμενου να κρατησουν την ηγεμονια στον κοσμο...



Ο Αντιστράτηγος Igor Kirillovς, αρμόδιος για θέματα Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας (RCBD), προχώρησε  σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στον στρατιωτικό-βιολογικό τομέα.

Όπως σημείωσε ο αντιστράτηγος Kirillov, ουσίες από τις οποίες μπορεί να δημιουργηθεί μια «βρώμικη πυρηνική βόμβα» εισάγονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας.

Η εισαγωγή αυτών των υλικών εποπτεύεται προσωπικά από τον επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για εμπλοκή ενός πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στις δραστηριότητες δημιουργίας όπλων μαζικής καταστροφής στην Ουκρανία.

“Το καθεστώς του Κιέβου δείχνει τώρα σοβαρό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον τομέα της δημιουργίας τέτοιων όπλων και, όπως φαίνεται, απολαμβάνει κάποιας βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Οκτώβριο του 2023, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας έστειλε αίτημα στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών σχετικά με τη δυνατότητα υφιστάμενων οργανισμών να διεξάγουν έρευνα σε δείγματα χημικών, ραδιολογικών, βιολογικών και πυρηνικών όπλων και στην χρήση τους” τόνισε ο επικεφαλής των ρωσικών στρατευμάτων RCBZ

Αξιοσημείωτο είναι ότι σχεδιάζεται ο εκσυγχρονισμός του εργαστηρίου του Ινστιτούτου κατά της πανώλης της Οδησσού με πόρους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Επί του παρόντος, αυτό το εργαστήριο αποθηκεύει ιδιαίτερα επικίνδυνα παθογόνα, όπως η πανώλη και η χολέρα.

Όπως σημείωσε ο Αντιστράτηγος Κιρίλοφ, το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εμποδίζουν τη δημιουργία ενός μηχανισμού ελέγχου στο πλαίσιο της Σύμβασης για τα Βιολογικά και Τοξικά Όπλα δείχνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει κάτι να κρύψει.

Από την πλευρά του, ο βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen τόνισε ότι μια πυρηνική πρόκληση προετοιμάζεται από την Ουκρανία

“Έχω αμυντικούς αναλυτές που μου παρέχουν πληροφορίες και δουλεύουν σε υπηρεσίες, και λένε ότι θα γίνει πυρηνική έκρηξη στην Ευρώπη.

Μπορεί να είναι μια βρώμικη πυρηνική βόμβα.

Μεταφέρεται πολύ πυρηνικό υλικό στην Ουκρανία από πυρηνικούς αντιδραστήρες. Χρειάζονται μόνο συμβατικά υλικά μετά.

Μπορεί να την έχουν ήδη φτιάξει».


πηγη

Kαρκivoι μετά την παvδnμiα και την περίοδο των εμβoλιασμώv...

Ανησυχητικά δεδομένα για τον καρκίνο εξετάζουν οι γιατροί στις ΗΠΑ και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν έχουν σχέση με την πανδημία του κορονοϊού...



Συγκεκριμένα, από το 2021 περίπου, έχουν παρατηρήσει σπάνιους και ασυνήθιστους καρκίνους σε ασθενείς νέους που δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό νόσου. Μάλιστα, πρόκειται για τύπους καρκίνου που συνήθως προσβάλλουν ηλικιωμένους στα 70 και 80 τους χρόνια.

Μεταξύ άλλων ασυνήθιστων που παρατηρούνται είναι πως ασθενείς εμφανίζουν και πολλούς καρκίνους ταυτόχρονα.

Θεωρείται δεδομένο πως η πανδημία ανάγκασε τους ανθρώπους να απομονωθούν και να αναβάλουν μέτρα προληπτικής φροντίδας και ελέγχους, ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι αυτό είναι ο κύριος παράγοντας εμφάνισης, σπάνιων περιπτώσεων καρκίνου. Αντιθέτως, πιστεύουν ότι μπορεί να ευθύνεται ο κορονοϊός.

Ζευγάρι εμφάνισε τρία είδη καρκίνων

Είδε έναν ασθενή 40 ετών το 2021, ο οποίος είχε έναν σπάνιο καρκίνο των χοληφόρων πόρων. Πρόκειται για μια ασθένεια που προσβάλλει συνήθως άτομα ηλικίας 70 και 80 ετών.

Στη συνέχεια, πολλοί άλλοι ασθενείς που συνάντησε διαγνώστηκαν με μια σειρά από διαφορετικούς καρκίνους, κάτι που, όπως είπε, δεν έχει ξαναδεί στις δύο δεκαετίες που ασκεί το επάγγελμα του γιατρού.

Ο Δρ Κάσουαπ Πατέλ, ογκολόγος από τη Βόρεια Καρολίνα, έχει δει το φαινόμενο από πρώτο χέρι.

Ένα ζευγάρι που διερεύνησε, μέσα σε διάστημα 14 μηνών διαγνώστηκαν με τρεις τύπους καρκίνου, παρόλο που δεν είχαν οικογενειακό ιστορικό της νόσου.

Ο άνδρας διαγνώστηκε με έναν σπάνιο χρόνιο καρκίνο του αίματος και του μυελού των οστών, ενώ η σύζυγός του είχε μια καρκινική μάζα στην κοιλιά της που ζύγιζε οκτώμισι κιλά, σύμφωνα με την Washington Post.

Μάλιστα, αρκετοί από τους γείτονές του είχαν επίσης τους ίδιους τύπου καρκίνου.

Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Τα στοιχεία του CDC δείχνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται τώρα ότι έχουν καρκίνο απ’ ό,τι πριν από την πανδημία. Το 2021, το 9,8% των ενηλίκων ανέφεραν ότι τους είχε πει ποτέ γιατρός ότι είχαν καρκίνο. Το 2019, το ποσοστό αυτό των ενηλίκων ήταν 9,5&%.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ειδικοί δεν αποκλείουν οριστικά πως παίζουν κάποιο ρόλο και τα εμβόλια, ωστόσο θεωρούν πιο πιθανό να έχει σχέση ο ίδιος ο ιός.

Οι εργαστηριακές δοκιμές δείχνουν ότι οι πρωτεΐνες του κορονοϊού μπορούν να αφυπνίσουν εκ νέου τα αδρανή καρκινικά κύτταρα και να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξή τους, αυξάνοντας τις πιθανότητες διάγνωσης καρκίνου του μαστού, του στομάχου και του αίματος.


πηγη

Μ.Αλεξανδρος...Ο μεγαλυτερος Ελλην ολων των εποχων ! ! !



Ακριβως ετσι....

Μακεδων Ελλην...

Κι ας λενε, οτι παπαριες θελουν οι Αλβανογυφτοβουλγαροι...

Αυτοι ηλθαν 1.000 χρονια μετα...

Λετε να βρηκαν κατεψυγμενο το σπερμα του και να....; 



Μακαρι ακομη να ημασταν ετσι...



Δυστυχως σκαρτεψαμε πολυ...

Αστειο το βιντεο αλλα κατι δειχνει...

Δειτε το...

Το γελιο κανει καλο !



Ξερετε τι εστι ο Μακρον; Οχι; Διαβαστε...

 Ο Μακρόν επενδύει στη σεξουαλική διαστροφή!

Ο Γάλλος πρόεδρος φωτογραφήθηκε με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν... έγκυος!



Mα, όχι, τώρα πείτε μου! Είναι πρόεδρος αυτός σοβαρής ευρωπαϊκής χώρας; Είναι πρόεδρος αυτός αντάξιος της Γαλλίας, της Ιστορίας της και του λαού της; Είναι πρόεδρος για να διαχειρίζεται τις τύχες όλων μας στα χέρια του, να επηρεάζει αποφάσεις ή να επιβάλλει τους όρους του σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

Από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας από το πουθενά, σαν αγνώστου προελεύσεως κομήτης, κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν μπορεί! Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία φλερτάρει με το χάος, επειδή ο «Εμανιουέλ», όπως τον αποκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, πήρε προσωπικά (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) το φτύσιμο που του έκαναν οι συμπολίτες του και διέλυσε την εθνοσυνέλευση, ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη αλλάξει διάσταση και το… διασκεδάζει!

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να «αποκαταστήσει» την άσχημη εικόνα που δίνει αυτή την περίοδο η Γαλλία στον έξω κόσμο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Μπενουά Σεβαλιέ, έναν από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία, γνωστό youtuber, influencer, ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν και ολίγον έγκυος, όπως είχε ανακοινώσει!



Οταν ο Σεβαλιέ υποστήριζε ότι ήταν… έγκυος

Η φωτογραφία είναι από το πανηγυράκι που στήθηκε στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τη «γιορτή της μουσικής». Από τότε που άρχισε η θητεία του Μακρόν, κάθε χρόνο τέτοια μέρα παρελαύνουν στο μέγαρο των Ηλυσίων πολλών λογιών και προσανατολισμών «φρούτα», κάνοντας τους Γάλλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους για την κατάντια της χώρας τους...



Ο Εμανουέλ Μακρόν με το ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+ Μπενουά Σεβαλιέ

Για όποιον δεν το έχει κατανοήσει, η υπερέκθεση της σεξουαλικής παρακμής του είδους μας που βλέπουμε στην καθημερινότητά μας προέρχεται από τη σεξουαλική διαστροφή και παρακμή που συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, σε ανώτατο επίπεδο. Αυτή η κατάσταση δεν αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των ευρωπαϊκών λαών, που σιγά σιγά αφυπνίζονται και παραμιλούν απαιτώντας κάθαρση.



Ο Σεβαλιέ με την Μπριζίτ Τρονιέ

Στη Γαλλία κανένας άλλος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν έχει προωθήσει τόσο πολύ τα ζητήματα των τρανσέξουαλ και της LGBTQ+ κοινότητας όσο ο Εμανουέλ Μακρόν. Το όλο σκηνικό της 21η Ιουνίου στα Ηλύσια ανέδειξε πως ο «Τιτανικός» και το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας έχουν ένα κοινό σημείο: την ορχήστρα που παίζει όταν το πλοίο βυθίζεται…

Η διασύνδεση της γιορτής της μουσικής με τον σατανισμό και την παιδοφιλία

Και δυο λόγια για όσους δεν γνωρίζουν γιατί επιλέχτηκε η 21η Ιουνίου ως Ημέρα της Μουσικής. Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γίνει η διασύνδεσή της μεταξύ παιδοφιλίας και κακοποίησης των ζώων. Εκτός από το θερινό ηλιοστάσιο και τη γιορτή της μουσικής, που εισήγαγε ο Ζακ Λανγκ το 1982, που στα παρισινά σαλόνια φημολογείται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά παιδιά, είναι πάνω απ’ όλα μια σημαντική γιορτή για τους λάτρεις του σατανισμού και της βαρβαρότητας. (Παρατηρήστε τα νύχια του Μπενουά Σεβαλιέ στην ένθετη φωτό).



Τα περιβόητα νύχια του Σεβαλιέ

Για τους παιδόφιλους είναι η «boy love day» (ημέρα αγάπης των αγοριών), μια γιορτή κατά την οποία μπορούν να εκφράσουν την έλξη τους για πολύ μικρά αγόρια και κατά τη διάρκειά της ανάβουν ένα μπλε κερί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενώ φέρεται ότι λαμβάνουν χώρα βασανιστήρια, βιασμοί, ακόμη και θυσίες μικρών παιδιών. Στη Γαλλία πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Ζακ Λανγκ και οι συν αυτώ δεν επέλεξαν τυχαία αυτή την ημερομηνία, ώστε ο κόσμος να γιορτάζει εν αγνοία του και αυτές τις θηριωδίες.

Φέτος τη διοργάνωση της «γιορτής της μουσικής» στο μέγαρο των Ηλυσίων ανέλαβε το πρακτορείο FG (Fréquence Gay) και μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε το γκρουπ Ofenbach με τους Nτοριάν και Σεζάρ, τα πρόσωπα της εταιρίας παιδικών ρούχων Balenciaga, που έχει κατηγορηθεί πως προάγει την παιδόφιλη αισθητική στην παιδική μόδα!



Balenciaga: Παιδί με αρκουδάκι που χρησιμοποιούν σε όργια

Η 21η Ιουνίου είναι μια αποτρόπαια ημερομηνία

Εκτός από την «boy love day» υπάρχει και η «Ημέρα της Αλίκης», άλλη μια γιορτή για παιδόφιλους, στις 25 Απριλίου, αυτή τη φορά για να επιδείξουν την έλξη τους σε πολύ νεαρά κορίτσια, πριν περάσουν στην πράξη.

Την ίδια ημέρα γιορτάζεται και μια άλλου είδους βαρβαρότητα. Στο φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα, επίσης γνωστό και ως «Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου» ή «Φεστιβάλ Λίτσε», χιλιάδες σκύλοι και γάτες σφάζονται για να προσελκύσουν τύχη και ευτυχία. Στη συνέχεια συχνά καταναλώνονται με λίτσι από πλούσιες οικογένειες.

Τα κύρια θύματα είναι αδέσποτα ζώα, εγκαταλειμμένα ή κλεμμένα. Μεταφέρονται σε άθλιες συνθήκες (στενά κλουβιά) στο φεστιβάλ, το οποίο διαρκεί 10 ημέρες. Τις ημέρες που προηγούνται της εκδήλωσης οι έμποροι τα εκθέτουν ζωντανά, στοιβαγμένα σε σιδερένια κλουβιά. Τα σκυλιά και οι γάτες σημαδεύονται με μια λόγχη γύρω από τον λαιμό τους, βασανίζονται και σκοτώνονται επιτόπου με ξύλα, ο λαιμός τους κόβεται ή ζεματίζεται και στη συνέχεια αιμορραγούν για να γίνει η σάρκα «πιο τρυφερή». Αυτό λέγεται ότι είναι σημάδι ανδροπρέπειας για όποιον άνδρα το τρώει. Οι λάτρεις λένε ότι «όσο περισσότερο υποφέρει το ζώο τόσο πιο νόστιμο είναι το κρέας».

Οι αριθμοί υποτιμούνται, αλλά επισήμως βασανίζονται έως 10.000 σκύλοι και 4.000 γάτες. Κάποια ζώα ξεκοιλιάζονται ζωντανά ή σφάζονται και πωλούνται με το κιλό, για να καταναλωθούν κυρίως επί τόπου. Αρκετά διαβήματα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν συμβάλει στο να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των πωλούμενων ζώων που προορίζονται να βασανιστούν.

Με λίγα λόγια, η 21η Ιουνίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αποτρόπαια ημερομηνία, κατά την οποία, εκτός από την Ημέρα της Μουσικής, οι διεστραμμένοι γιορτάζουν την τερατώδη υπόσταση της ανθρώπινης διάστασης.


πηγη

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Θέμα χρόνου οι διώξεις των ακαταδίωκτων...



Μακαρι να γινει...

Μακαρι να τους δουμε στην μπουζου...

Αμην...



Νομιζετε οτι αν χρειαστει θα υπερασπιστει την Ελλαδα;

 

Για να μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας...

Το ΝΑΤΟ μας χρησιμοποιει...

Κι αν δεν εχει συμφερον δεν προκειται να μας υπερασπιστει...

Δειτε τι ειπε ο Ανθελληνας αυτος...



Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επέμβει για να υπερασπιστεί την Κύπρο σε περίπτωση επίθεσης από τη Χεζμπολάχ, επικαλούμενος τη μη συμμετοχή της Κύπρου στη στρατιωτική συμμαχία.. Οι δηλώσεις έρχονται μετά την προειδοποίηση του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Sayyed Hassan Nasrallah την Τετάρτη ότι η Λιβανική Αντίσταση θεωρεί οποιαδήποτε πιθανή χρήση των κυπριακών αεροδρομίων και στρατιωτικών βάσεων από το Ισραήλ σε περίπτωση επίθεσης στον Λίβανο ως συμμετοχή της Κύπρου στον πόλεμο...



Με νόμο θα βγαίνουν στη φόρα τα προσωπικά σου μηνύματα...

Αυτη ειναι η Νεα Ταξη Πραγματων...

Εισαι πλεον ο δουλος....

Ξυπνα ηλιθιε...



Με νόμο θα βγαίνουν στη φόρα τα προσωπικά μηνύματα όλων των πολιτών από Signal, Messenger, Whatsapp… Τίποτα δεν θα μένει κρυφό από τον big brother προκειμένου να μπορούν να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα… Η πλάκα είναι πως πολλοί επιμέναν πως το πιο ασφαλές ήταν το signal…

Όμως τίποτα όσον αφορά το διαδίκτυο δεν είναι ασφαλές και δεν προστατεύει τα προσωπικά μας δεδομένα.. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε να μπούμε στο ίντερνετ, θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι μας παρακολουθούν και μάλιστα από πολλές μεριές…

Επομένως ή συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο είτε για την πλάκα μας , είτε για απόκτηση γνώσης και δεν μας νοιάζει αν μας παρακολουθούν, είτε μας νοιάζει και αποφασίζουμε να βγάλουμε το ρούτερ από την πρίζα και να κόψουμε τα δεδομένα από το smartphone μας… Μάλιστα στην περίπτωση που μας νοιάζει καλό θα ήταν να πετάξουμε και το smartphone και να επιστρέψουμε στα πρώτα κινητά τηλέφωνα…

Με νόμο θα βγαίνουν στη φόρα τα προσωπικά μηνύματα όλων των πολιτών

Στο στόχαστρο λοιπόν της νέας νομοθεσίας μπαίνουν εφαρμογές τύπου Signal, Messenger και Whatsapp με

Πρόταση νόμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο οποίος αναφέρει ότι οι αρχές θα μπορούν να σκανάρουν τα προσωπικά μηνύματα των πολιτών για να ανιχνεύσουν υποθέσεις κακοποίησης παιδιών. Είδατε πως πάντα βρίσκουν μια αιτία για να μας ελέγχουν και να μας κατασκοπεύουν…

Το μέτρο αν τεθεί σε ισχύ αντιπροσωπεύει έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο στην end to end κρυπτογράφηση (E2EE) αναφέρει σε δηλώσεις της η Meredith Whittaker, πρόεδρος του Signal Foundation, δημιουργός της γνωστής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Signal.

Μάλιστα, πρόσφατο report αποκάλυψε ότι τα ηχητικά μηνύματα θα εξαιρούνται από τη νέα νομοθεσία και ότι οι χρήστες θα πρέπει να συμφωνήσουν στο σκανάρισμα των μηνυμάτων τους, μέσω της αποδοχής των ανανεωμένων όρων χρήσης όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο. Όσοι δεν το κάνουν θα μπορέσουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία, αλλά χωρίς την αποστολή οπτικού περιεχομένου και συνδέσμων.

Η Apple ήταν η πρώτη που είχε προσπαθήσει να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μέτρο, σκανάροντας το icloud των χρηστών για φωτογραφίες με κακοποιήσεις παιδιών ωστόσο τελικά εγκατέλειψε την ιδέα μετά το σαρωτικό κύμα αντίδρασης. Στο στόχαστρο της νέας νομοθεσίας μπαίνουν εφαρμογές τύπου Signal, Messenger και Whatsapp.

Για να δούμε… Θα το πάρει χαμπάρι ο κόσμος;;; Και αν το πάρει πως θα αντιδράσει;;; Εμείς για να είμαστε ειλικρινείς δεν τρέφουμε και πολλές ελπίδες να δούμε κάποια σοβαρή αντίδραση από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.. Ίσως κάποιοι και μεμονωμένα να προσπαθήσουν να αντιδράσουν, κυρίως νομικά, όμως δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα με αυτά τα μεγαθήρια, ειδικά αν δεν έχει κάποιος τα χρήματα και τους κατάλληλους ανθρώπους να το τρέξουν…


πηγη

Αυτους κατnγορnσαν για εγκλnματα πoλεμoυ, οι ανιστορητοι Nεoταξiτες...



Μιλουν για γενοκτονια στην Σρεμπρενιτσα οι ανιστορητοι και αγραμματοι της ΝΤΠ...

Κανεις τους ομως δεν λεει, οτι ο ηρωας Αρκαν, πηγε εκει να σωσει τους Σερβους, που εσφαζαν οι Μουσουλμανοι...

Μαχες εγιναν εκει...

Και παρουσιασαν μονο νεκρους μουσουλμανους, οταν ανοιξαν τους ομαδικους ταφους....

Ασχετα αν πολλα πτωματα εκει, φορουσαν ακομη σταυρο στο λαιμο τους...

Ηταν και 16 λεβεντες Ελληνες μαζι τους...

Κανεις δεν τους ρωτησε τι εγινε....

Δεν βολευε τους Νεοταξιτες...

Και ξερετε, κατι που ακουσα με τα αφτια μου, να λενε οι υποτιθεμενοι γενοκτονοι;

Ελεγαν...

Στου ουρανο εχουμε τον Χριστο και στην γη τους Ελληνες...

Αυτα τα λιγα προς το παρον...



Αν ο Λεωνιδας ζουσε σημερα, θα τον δικαζαν για pατσισμo...



Μην γελατε...

Ετσι ειναι σημερα στο Μητσοτακισταν...

Προσπαθησε, να κανει pushback, τους Ασιατες εισβολεις...

Εαν το κανει καποιος σημερα, θεωρειται ρατσιστης απ τους Νεοταξιτες...

Αν δεν πιστευετε, ρωτηστε τους Λιμενικους και αυτους που υπηρετουν στην μεθοριο...

Ο Στρατος καποτε φυλουσε τα συνορα, σημερα οχι...

Σημερα κανει την ορντινατσα στους εισβολεις !



Αυτη ειναι η Νεα Ταξη πραγματων...εγω ΑΗΔΙΑΣΑ, εσεις;;;;

 


Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας....

Ανεχομαστε τους ανωμ@λους...

Δειτε...



Πλησιάζουμε στην πρώτη δίωξη για ανθρωποκτονία...

 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ...

*Κώστας Γιωτάκης, νοσοκομείο "Χατζηκώστα"  Ιωαννίνων

Με έμφραγμα πήγε, με "κορωνοϊό" βρέθηκε.

Μήπως ο Λάμπρος Γάκης, για την καρδιά του δεν πήγε και αυτός στο νοσοκομείο της Πρέβεζας;

Και μετά, αφού πρώτα έσωσα εγώ τον Λάμπρο, έσωσε ο Λάμπρος τον επίσης καρδιοπαθή Αρμένη, που κρύφτηκε στην ντουλάπα για να γλιτώσει από τους αστροναύτες...

Εδώ ο Trevor δεν πήγαινε καν στο νοσοκομείο της Ρόδου, το ελικόπτερο πήγε να πάρει εκεί για να πάει στην Αθήνα, για την καρδιά του και αυτός.

Και βρέθηκε στα μπουντρούμια του νοσοκομείου με "κορωνοϊό", με τον "γιατρό" εκεί να τον αποκαλεί "stupid bastard".

Και πόσοι άλλοι...

Υ.Γ. Είναι πολύ χρήσιμα όλα αυτά, γιατί πλησιάζουμε στην πρώτη δίωξη για ανθρωποκτονία και καλό είναι να θυμηθούμε και αυτούς τους ...αμέτρητους που σώθηκαν, πώς σώθηκαν, αλλά και τι απαντούσα ΣΕ ΟΛΟΥΣ, όταν με ρωτούσαν τι χρωστάνε...



Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Τι ψηφισατε ρε, τιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;

 


Τι να πω και τι να σχολιασω...

Ξυπνα ρε...