Σελίδες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Pωσικo τεθωpακισμεvo, με Eλλnvικo πλnρωμα και Eλλnvικn σnμαiα πpoελαυvει στnv Oυκραviα...

Σε ποιους εστειλες οπλα, ρε προδοτη;

Σ αυτους, που θελουν να σκοτωσουν Ελληνες;



Συγκίνηση: Ελληνες της Ουκρανίας σήκωσαν την ελληνική σημαία σε ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 της πολιτοφυλακής του Ντονιέτσκ

Το βίντεο με τις σημαίες Ελλάδας και Ντονιέτκ να κυματίζουν μαζί




Χιλιάδες Ελληνες του Ντονμπάς βρίσκονται στις τάξεις των πολιτοφυλακών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ αλλά παρά τις αντιξοότητες των μαχών δεν ξεχνούν και δείχνουν ότι μάχονται για την διατήρηση της ιστορίας και της καταγωγής τους σε κάθε βήμα.

Έτσι την εμφάνισή του έκανε ΤΟΜΑ τύπου BMP-1 το οποίο έφερε μαζί με την σημαία της πολιτοφυλακής του Ντονιέτσκ και την ελληνική!


πηγη

Γιατi δε σoυ δώσαν αύξnσn; Παπoυλnς: Γιατi εivαι @ρxiδια !!!!!!



Επος...

Με τρεις λεξεις περιγραφει τους Μιζοτακηδες...

Ακουστε τον...



ΞΑΦΝlΚΑ έσkασε η καpδιά του από τις εvέσεις ΕΛΕΥΘΕΡlΑΣ...φυλακn καvεiς;

Πάει και το 11χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια τουρνουά καράτε....



Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένα μικρό παιδί μαροκινής καταγωγής κατέρρευσε και πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη συμμετοχή του στο «Haino Karate Cup» στο Boso του Βελγίου.

Σύμφωνα με πηγές των τοπικών ΜΜΕ, ο 11χρονος με το όνομα Ahmed λιποθύμησε στη μέση του διαγωνισμού του. Ο Ahmed, ο οποίος ήταν μέλος του συλλόγου “Morlanwelz-Carnières” για δύο χρόνια, αναφέρθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του πριν από την έναρξη του αγώνα του. Ωστόσο, μετά την κατάρρευση υπέστη καρδιακή προσβολή. Αμέσως παρακολουθήθηκε από την ιατρική ομάδα επιτόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αν και είναι ακόμα άγνωστο ποια ήταν η αιτία της καρδιακής προσβολής του, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 79,1% του Βελγίου έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Αχμέτ έπεσε πριν αρχίσει τον αγώνα, καθώς δεν χτυπήθηκε με κανέναν τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα του. Με εντολή της αστυνομίας ο διαγωνισμός διεκόπη και η αίθουσα εκκενώθηκε μετά την τραγωδία.

Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ Cathy Lejeune είπε: «Ήταν ένας τζέντλεμαν, αστείο αγόρι και τα πήγαινε καλά με όλους… ήθελε να γίνει καλύτερος. Μόλις έφτασε στο κλαμπ, μου είπε ότι έκανε προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα».

Τη Δευτέρα, οι βελγικές αρχές έστειλαν μια ομάδα γιατρών για ψυχολογική υποστήριξη και μέλη της Υπηρεσίας Βοήθειας Θυμάτων στη σχολή καράτε του παιδιού. Τοποθετήθηκε ένα βιβλίο συλλυπητηρίων στο γυμναστήριο όπου προπονούνταν. Η σορός του παιδιού έχει προγραμματιστεί να επιστραφεί στο Μαρόκο για ταφή, όπου περιμένει την επιστροφή του πατέρα του από επίσκεψη εργασίας στην Κίνα, προκειμένου να παραλάβει τη σορό.


πηγη

Στελνουv βonθεια στnv Τoυρκiα καi oι Toυρκoι...εκαvαv 104 παpαβιασεις στo Aιγαio ! ! !



Αφηστε τους να πεθανουν απο την πεινα...

Κοψτε τους τα λεφτα απ την ΕΕ με ενα βετο...

Στειλτε βοηθεια στην Συρια....

Ριξτε τους και ενα αεροπλανο, για να μην ξαναπλησιασουν για χρονια, στον εναεριο χωρο μας...

Αν μας κυβερνουσαν Εληνες θα τα ειχαν κανει αυτα...

Και ενα ακομη για να μην σας κουραζω....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ....

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ! ! ! 



Ρfιzer: Δεv εξαπατnσαμε τnv κυβέρvnσn, παραδώσαμε τnv απάτn πoυ η κυβέρvnσn διέταξε....

 



Δεν τα λεμε εμεις τα ψεκια...

Ομολογει η Pfizer και μας δικαιωνει...

Δεν το πιστευετε;

Δειτε το...



Mιck WaΙΙace: Οι Nοrd Streαm ανατιvάxθnκαν με εvτολn Bιden...δoυλικη η ΕEΕ απεvαvτι στiς HΠΑ ! ! !



Ηχηρή παρέμβαση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έκανε ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Mick Wallace αναφερόμενος στην δολιοφθορά και την καταστροφή των αγωγών Nord Stream για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κατόπιν εντολής του Joe Biden μετά από έρευνα του αμερικανού δημοσιογράφου Seymour Hersh.

Με μια σφοδρή επίθεση κατά της ΕΕ, ο ευρωβουλευτής τοποθετήθηκε ζητώντας απαντήσεις για την παθητική στάση που τηρεί η Ένωση.

Ειδικότερα, μιλώντας σε συνεδρίαση στην ευρωβουλής ο Wallace αναφέρθηκε στην έρευνα του Αμερικανού δημοσιογράφου  Seymour Hersh ο οποίος ανέφερε ότι η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream έγινε κατόπιν εντολής Biden.

Η εισήγηση του: «Δουλική η ΕΕ απέναντι στις ΗΠΑ»

«Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε ότι ήταν εξέχουσας σημασίας να ερευνήσει η ΕΕ τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream, και ότι οποιαδήποτε κατευθυνόμενη ενέργεια κατά των αγωγών ή δολιοφθορά θα ήταν απαράδεκτη και θα οδηγούσε στην πιο σκληρή απάντηση», είπε καταρχήν ο Mick Wallace, για να συνεχίσει:

«Ο βραβευμένος με βραβείο Πούλιτζερ δημοσιογράφος Seymour Hersh, πιθανότερα ο πλέον μαχητικός ρεπόρτερ στον κόσμο δημοσιεύαμε μια μελέτη η οποία αναφέρει ότι με εντολή Biden και τη συνεργασία της Νορβηγίας οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους αγωγούς Nord Stream.

Ο Hersh έχει ένα μακρύ ιστορικό δημοσιογραφικής ακεραιότητας.

Αυτό το σαμποτάζ ήταν μια προμελετημένη τρομοκρατική επίθεση, κατά κρίσιμων ευρωπαϊκών υποδομών.

Ήταν παράλληλα μια περιβαλλοντολογική τρομοκρατική πράξη.

Ενδιαφέρεται η ΕΕ για την επίθεση αυτή, ποιος την έκανε ή θέλει να γνωρίζει;

Ο Hersh λέει ότι οι ΗΠΑ το έκανε. Τους ρωτήσατε, εάν το έκαναν;  

Τους ρωτήσατε, ή δεν ρωτάτε πλέον.

Πως έχουμε γίνει τόσο δουλικοί, πόσο η ΕΕ έχει γίνει τόσο δουλική απέναντι στην αμερικανική αυτοκρατορία, τόσο πολύ που δεν τους ρωτάτε καν εάν το έχουν κάνει;», κατέληξε ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής.

Ποταμός αποκαλύψεων από τον Seymour Hersh: Αιώνιο στίγμα για τις ΗΠΑ η ανατίναξη των Nord Stream

Ο ερευνητής και βραβευμένος με Πούλιτζερ Αμερικανός δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο κόλαφο, σύμφωνα με το οποίο οι επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream οργανώθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με την υποστήριξη της Νορβηγίας.

Η αμερικανική κυβέρνηση και η CIA αρνήθηκαν να σχολιάσουν και διέψευσαν.

Πολλά μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τον Hersh διότι δεν αποκάλυψε την ανώνυμη πηγή του χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του μη επαληθεύσιμους.

Διατυπώθηκε επίσης κριτική ότι η έρευνα ήταν «ασυνεπής».

Ο βερολινέζος δημοσιογράφος Fabian Scheidler μίλησε στον Seymour Hersh, σε μια συνέντευξη ποταμό… που προκαλεί ανατροπές…


πηγη

Δεv θελει να xασει τo κελεπoυρι...

Εχω μια απορια....

Αν δεν ηταν ο γιοκας του Μιζοτακη θα ελεγε αυτα που λεει;



 “Λιώνει” για τον υιό Μιζοτάκη....

Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου....

Η Μαρία έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον υιό Μιζοτάκη, τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν!

Σε ερώτηση αν την ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της, η ελληνίδα τενίστρια απάντησε πως:

«Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο».


πηγη

Η ΝEΑ ΨΕΥTΟ-ΠΑΝΔHΜlΑ ΠOΥ ΕΤΟlΜΑZOΥΝ -Ο lΟΣ ΜΑPΜΠOΥPΓΚ ! ! !

Δεν τους πιστευουν πια για την κορωνολαγνεια....

Διαφημιζουν αλλον ιο τωρα....

Μην τους πιστεψεις....

Λαμογια ειναι...



Η vέα τoυρκoλαγvεiα θα φέρει τσoυvάμι "πρoσφύγωv" στiς γειτοvιες μας...

Μονο οιΤουρκοι μας ελειπαν...

Αλλα μην ανησυχειτε....

Θα φροντισει ο Μιζοτακης...



Μπορεί η Τουρκία και η Συρία να μετρούν ακόμη νεκρούς από το φονικό σεισμό αλλά οι κοινωνικές επιπτώσεις από αυτή τη φυσική καταστροφή, έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται. Ολόκληρες περιοχές καταστράφηκαν και κάθε οικονομική δραστηριότητα σε αυτές σταμάτησε.

Η όποια οικονομική βοήθεια της Δύσης έχει προσωρινό χαρακτήρα και η γενικότερη πολιτική αστάθεια στις 2 αυτές χώρες, δεν εγγυάται μια γρήγορη διαδικασία ανακούφισης των πληθυσμών που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο. 

Να σημειώσουμε δε ότι οι περιοχές αυτές της Τουρκίας είναι αυτές με την μικρότερη οικονομική ανάπτυξη και, το πιο σημαντικό, φιλοξενούν τους καταυλισμούς από όπου ξεκινούν τα καραβάνια των «προσφύγων» προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ίδιο και στη Συρία, οι περιοχές που γειτνειάζουν με την Τουρκία είναι αυτές στις οποίες υπάρχουν ακόμη, πολεμικές συγκρούσεις λόγω της πολιτικής ακριβώς του τουρκικού κράτους.

Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί, ντόπιοι αλλά και φιλοξενουμένοι ως «τράνζιτ», όντως θα βρεθούν προ του φάσματος της επιβίωσης. Και η «ανθρωπιστική Δύση» τί θα κάνει; Αντί να μπει στην λογική της ανοικοδόμησης και της παροχής βοήθειας εκεί, θα προτιμήσει την πεπατημένη που θέλει την μεταφορά των πληθυσμών αυτών στις χώρες της ως «προσφύγων» πάντα. Με την Ελλάδα και πάλι ,λόγω γεωγραφικής θέσης, να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος αυτού του «ανθρωπισμού».

Προσοχή εδώ όμως στο εξής. Σύμφωνα με το τελευταίο Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ ,το οποίο η Ελλάδα υπέγραψε ελαφρά τη καρδία κατόπιν κιόλας των προτροπών του επιτρόπου κ. Μαργαρίτη Σχοινά, οι πρόσφυγες θα παραμένουν στο σημείο εισόδου τους στην Ευρώπη. Ποια είναι αυτά στην προκειμένη περίπτωση; Μα φυσικά τα σύνορα του Έβρου και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τελικά, ίσως οι μεγαλουπόλεις μεταναστών που κτίζονται εκεί για τις ανάγκες αυτού του Συμφώνου να μην επαρκέσουν μετά τα νέα δεδομένα του σεισμού. Όσο για το πόσο κλειστές είναι αυτές οι δομές και το πόσο εμποδίζουν την εξάπλωση των «προσφύγων» προς την ενδοχώρα, ας μην το συζητήσουμε.

Το θεωρητικό πλαίσιο για αυτό το τσουνάμι προσφύγων που έρχεται, έχει ήδη δημιουργηθεί. Αυτή η ακόρεστη τουρκολαγνεία που ανακάλυψαν οι πολιτικοί μας αλλά και οι καναλάρχες, σίγουρα, δεν προμηνύει κάτι άλλο. Προσφυγικό για αρχή και μετά μοίρασμα του Αιγαίου ως επιδόρπιο.

Εξάλλου, «οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα», μόνο οι πολυεθνικές έχουν να μοιράσουν μεταξύ τους, τους φυσικούς πόρους του Αιγαίου. Και από το “I stand with Tourkey” αλλά όχι τόσο με τη κακή Συρία, γιατί να μην υποδεχτούμε και μερικά εκατομμύρια προσφύγων. Αυτό δεν επιβάλλει ο «ανθρωπισμος» εξάλλου αλλά και οι τσέπες των ΜΚΟ ;

Ο μόνος πραγματικός ανθρωπισμός σε αυτή αλλά και σε κάθε ανάλογη περίπτωση, είναι το να βοηθάς έναν πληθυσμό στον τόπο του . Ώστε να ορθοποδήσει εκεί και να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και αυτεξούσια.

Αλλά προφανώς αυτό, δεν το θέλουν οι πολιτικές κοσμοκρατορίας των ΗΠΑ, οι ιδέες περί παγκόσμιου πολτού της Παγκοσμιοποίησης και φυσικά τα κέρδη των σύγχρονων δουλεμπόρων, συγνώμη, ανθρωπιστών

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ


πηγη

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κ ΒΑΘlΩΤΗΣ VS K ΜHΤΣΟTAΚΗΣ...



Το λογια ειναι περιττα...

Ακουστε τον καθηγητη....

Ξερει τι λεει....



Ξαφvικiτιδα καi παλι ξαφvικiτιδα...Πoιoς καi τi φταiει;



Ποιος φταιει;

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Οχι ο σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες....

Τα μπολια φταινε....

Και πειτε με αν θελετε και ψεκασμενο....

Δειτε το βιντεο...

πηγη

Ωωωωχχχχ....βoλευτες της Noυ Δoυλας μπλεγμεvoι με τnv 12xρovn ! ! !

Βασίλης Νουλέζας: «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!



Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας προχώρησε αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδοβιασμού του Κολωνού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος του είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

Ο ίδιος ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε πως βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο αποκαλύπτοντας όλα αυτά τα πράγματα, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος, αλλά ως μοναδικό στόχο έχει να κινητοποιήσει την δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα και να οδηγηθούν και οι επώνυμοι στο γραφείο του ανακριτή.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι θα επισκεφθεί τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να τον πείσει να μιλήσει ώστε να βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνεργασία του με τις αρχές θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ποινή του, αλλά κυρίως επειδή έχει ηθική υποχρέωση να αποκαλύψει τα ονόματα των επωνύμων που βίαζαν το μικρό κορίτσι.

Όλο το διάστημα που πέρασε και αφού η 12χρονη χαλάρωσε απέναντι στην επιθετικότητα που “έβγαζε” απέναντι στους ψυχολόγους που συνομιλούσε μαζί τους αναγνωρίζει πλέον νέα πρόσωπα.

Ένας από αυτούς όπως η ίδια είχε πει σε κατάθεση της, τον είχε δει να μιλάει στην Βουλή!

Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να διευκρινίσει με ακρίβεια και σιγουριά για το ποιος είναι.

Με επιμελημένη εργασία όμως των ανακριτικών ψυχολόγων σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση το πρόσωπο έχει ταυτοποιηθεί.

Τις έδωσαν και άκουσε ομιλίες του από τηλεοπτικές συνεντεύξεις προκειμένου να θυμηθεί την φωνή του.

Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με όσα είπε η 12χρονη είναι πλέον 99% σίγουρη για το πρόσωπο.

Είναι βέβαιο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι και μόνο η προσαγωγή του για την υπόθεση αυτή θα δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


πηγη

Avτiδρασn καμμiα, τωpα τpωvε, δεv μιλαvε...

Ρεεεε δειτε για τι σας κατηγορουν....

Σας φτυνουν δεν ψιχαλιζει...



ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΑ για τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ...

 ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ- που διέρρευσε ο Ντογιάκος- πριν ακόμη βγει....

 Τζόγαραν σε «κοράκια» στο ΧΑΑ, ανέβασαν μετοχές μέχρι 35% και έβγαλαν δισεκατομμύρια πάνω στη σφαγή 700.000 πολιτών


πηγη

Tαδε εφn Μπoυμπoυκoς....



Η αλαζονια τους δεν εχει ορια....

Ομολογουν τα εγκληματα τους....

Κομπαζουν γι αυτα και ακομη δεν τους εχετε παρει με τις πετρες....

Ειστε αξιοι της τυχης σας...

πηγη

Πoρτoσαλτε: Δεv παiζεται ο Aδωvις....



Αν αυτος και οι ομοιοι του ειναι δημοσιογραφοι και οχι δημοσιοκαφροι, εγω ειμαι αστροναυτης....

πηγη


Αγρoτnς ισoπεδωvει τnλεπαπαγαλoυς ! ! ! Poμπα ξεκoυμπωτn....



Βρηκαν τον δασκαλο τους...

Τους εσβησε ο αγροτης...

Θα το θυμουνται πολλα χρονια....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ....



Aκoυστε τi λεει ο Kαρvαβαλoς...



Ναι Καρναβαλος...

Και πολυ επιεικως μαλιστα....

Και ζηταει την ψηφο σας το νουμερο....

Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!



Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ακoμn μιλαει για viκη στnv Oυκραviα, xωρiς vα σκεφτεται τiς xαμεvες ζωες ο αλnτnς...

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει για πολλά  παρά πολλά χρόνια...



Το «σύνθημα» για την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία για απεριόριστο χρονικό διάστημα, έδωσε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο. ότι η «συμμαχία πρέπει να προετοιμάζεται για μια μακρά αντιπαράθεση με τη Ρωσία, καθώς ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν δείχνει καμία επιθυμία για ειρήνη».

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι μακροπρόθεσμα, μπορεί να διαρκέσει για πολλά, πολλά χρόνια», προειδοποίησε.

«Ο πρόεδρος Πούτιν θέλει μια διαφορετική Ευρώπη, μια Ευρώπη όπου αυτός μπορεί να ελέγχει τους γείτονές του, όπου αυτός μπορεί να αποφασίζει τι μπορούν να κάνουν οι χώρες», ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη επέτειο της ρωσικής επέμβασης  στην Ουκρανία.

Έπειτα από ένα χρόνο μαχών με δεκάδες χιλιάδες θύματα και στις δύο πλευρές, η Βορειοατλαντική Συμμαχία εκφράζει «φόβους» για μια νέα ρωσική επίθεση, την ώρα που εξοπλίζει την Ουκρανία προκειμένου να εξαπολύσει η ίδια την επίθεσή της,

«Τα 30 κράτη μέλη της Συμμαχίας παραμένουν πιο αποφασισμένα από ποτέ να διασφαλίσουν ότι η Ουκρανία θα βγει στο τέλος νικήτρια», τόνισε ο Στόλτενμπεργκ, μάλλον αδιαφορώντας εάν αυτός ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει για χρόνια ολόκληρα με εκατομμύρια θύματα.

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο και για να της παράσχουμε όπλα, πυρομαχικά και την υποστήριξη που χρειάζεται», συμπλήρωσε,

«Αν ο πρόεδρος Πούτιν κερδίσει στην Ουκρανία, θα είναι μια τραγωδία για τους Ουκρανούς. Αλλά θα είναι επίσης επικίνδυνο για όλους εμάς, επειδή αυτός και άλλοι αυταρχικοί ηγέτες θα πειστούν ότι όταν χρησιμοποιούν στρατιωτική δύναμη, μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους», κατέληξε.


πηγη

Θα βαλει κι αυτov στnv φυλακn η Noυ Δoυλα;

Σε κατάσταση πανικού η κυβέρνηση, ζητά άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη...



Αφορμή, η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναζητεί διαρκώς τρόπους για να «χτυπήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ, στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να στρέψει την προσοχή των πολιτών μακριά από τα… μυριάδες δικά της σκάνδαλα και κακώς κείμενα, μπας και «ρεφάρει» εν όψει εκλογών.

Τελευταία της απόπειρα, η προσπάθειά της να αρθεί η ασυλία του Παύλου Πολάκη για τις «συκοφαντικές» αναρτήσεις που είχε κάνει πριν από καιρό στο διαδίκτυο εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Mαραβέγια, την οποία άρση εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ, με αφορμή τις διαδικτυακές αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τη «σύνδεση» της εταιρίας Μαραβέγια με τον αναπτυξιακό νόμο.

Στην επιτροπή, υπέρ της άρσης της ασυλίας Πολάκη ψήφισε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στη συνήθη πια τακτική του απείχε, όπως όμως και το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως αναφέρουν πηγές της επιτροπής, ο βουλευτής μέλος της, Ιλχάν δεν πρόλαβε να παραστεί στη συνεδρίαση. Ωστόσο, την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση την απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας Πολάκη θα λάβει η Ολομέλεια -πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα- με ονομαστική ψηφοφορία.


πηγη

Σiα κι αpαξαμε ! ! ! Ο Piτσαρvτ Xαμακιμπιμπiτα, υπoψnφιoς βoλευτnς Νoυ Δoυλας....

Τι Ζούμε Χριστε μου... 

Ο Ρίτσαρντ Χαμακιμπιμπιτα από το Μπουρούντι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ...

 


Μια έκπληξη στους βουλευτές της Β΄Πειραιώς ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς

σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα....

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος στη Β’ Πειραιά, μένει στη Νίκαια και εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης.

Η καταγωγή του είναι από το Μπουρουντί και ήρθε στην Ελλάδα για να φοιτήσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου και έγινε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Όταν αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής του, το εκεί καθεστώς τον φυλάκισε και χρειάστηκε η εμπλοκή των ελληνικών Αρχών για να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα το 2016.

Όταν σε συνέντευξή του, ρωτήθηκε γιατί διάλεξε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα σε άλλα απάντησε: «Ως αξιωματικός του Ναυτικού έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για την πατρίδα μου και δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα κόμμα που δεν έχει και πατριωτικά χαρακτηριστικά».

Η υποψηφιότητά του θα φέρει μεγάλο πονοκέφαλο για τους συνυποψηφίους του και ειδικά τους εκλεγμένους βουλευτές στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, καθώς ο Μητσοτάκης -όπως μας λένε τα πουλάκια!- θα τον πριμοδοτήσει, αφού μετά την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλει να εκλέξει και τον πρώτο μαύρο βουλευτή


πηγη

Αυτoυς τoυς φovιαδες βοnθnσαμε;



Μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας....
Τσιρακια των Αμερινανων καταντησαμε....
Και γλειφουμε τους Τουρκους, για ναχουν ησυχια τα λαμογια που μας κυβερνουν...

Ο Γυφτoς δεv αλλαζει, κλεφτnς γεvvιεται, κλεφτnς μεvει...

Μην βιαστητε να με κατηγορησετε για ρατσιστη....

Διαβαστε πρωτα...



Να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε οδηγό που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα προσφέρθηκε ένας 28χρονος Ρομά, αλλά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, κατάφερε να του αρπάξει το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο!

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τη rodiaki.gr πριν από ένα μήνα στο νησί της Ρόδου και χθες οι αστυνομικοί κατάφεραν, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία να φθάσουν τα ίχνη του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού ο οποίος, μαζί με συνεργό του και με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας αφαίρεσαι πορτοφόλι και αντικείμενα μέσα από ΙΧΕ αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.


πηγη

Καi το δικo μoυ οvειρo....vα σε δω φυλακn ! ! !

 


Δειτε τον....

Ακουστε τον....

Μυαλο και κριση εχετε....

Τα συμπερασματα δικα σας....

πηγη


ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ....












Δες το παρακατω βιντεο και θα παρεις απαντηση...


πηγη

Τoυ ακύpωσαν το κopυφαio άλμα στov κόσμo και ο Eλλnvαpας...εκαvε ακoμη μεγαλυτεpo ! ! !

Ας προσεχαν...

Νομισαν οτι ετσι θα τον σταματησουν....



Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για άλλη μια φορά στο μίτινγκ στο Λιεβέν ότι είναι μεγάλος αθλητής με κορυφαίο άλμα και πάλι για φέτος στον κόσμο.

Ο Έλληνας αθλητής προσγειώθηκε στα 8.41 μ. δίνοντας απάντηση στο ότι πριν από λίγες ημέρες του ακυρώθηκε λόγω… παπουτσιών η καλύτερη φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.)!

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος.

Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.


πηγη

ΕΝΔlΑΦΕPΟΝ....Eτσι σxεδιαζει vα κερδiσει τiς εκλoγες ο Mιζoτακnς;

Ισραηλινοί αλλοίωναν εκλογές έναντι 15 εκατ....

Έχουμε ομάδα και στην Ελλάδα, ομολόγησε ο εγκέφαλος...



O Hanan φαίνεται ότι διεξήγαγε τουλάχιστον ορισμένες από τις επιχειρήσεις παραπληροφόρησής του μέσω μιας ισραηλινής εταιρείας, της Demoman International, η οποία είναι εγγεγραμμένη σε ιστότοπο που διευθύνεται από το... Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ για την προώθηση των αμυντικών εξαγωγών

Μια ομάδα Ισραηλινών φέρεται να έχει χειραγωγήσει περισσότερες από 30 προεδρικές εκλογές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μεθόδους hacking, άλλες δολιοφθορές και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με «άρωμα»... Ελλάδας, σε μια έρευνα - αποκάλυψη την οποία δημοσιεύει ο βρετανικός Guardian.

Ειδικότερα, μια μονάδα η οποία διευθύνεται από τον Tal Hanan, έναν 50χρονο πρώην ισραηλινό πράκτορα των ειδικών δυνάμεων που τώρα εργάζεται ιδιωτικά χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Χόρχε», φαίνεται να εργάζεται υπογείως χειραγωγώντας εκλογές σε διάφορες χώρες για περισσότερες από δύο δεκαετίες με τον ίδιο να αποκαλύπτει σε κρυφά μαγνητοσκοπημένες συζητήσεις ότι «έχουμε ομάδα/ παράρτημα και στην Ελλάδα» προκαλώντας ήδη τις πρώτες αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΕΕ.

Ο Hanan και οι συνεργάτες του, που χρησιμοποιούν την κωδική ονομασία «Ομάδα Χόρχε», αποκαλύφθηκαν από μυστικά πλάνα της συνάντησης με δημοσιογράφους και έγγραφα από τον Guardian.

Ο 50χρονος πάντως δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες και τις μεθόδους της Ομάδας Χόρχε, αλλά είπε: «Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή».

Η έρευνα αποκαλύπτει ασυνήθιστες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο «οπλίζεται» η παραπληροφόρηση από την ομάδα Jorge, η οποία διευθύνει μια ιδιωτική υπηρεσία που προσφέρει... υπόγεια ανάμειξη στις εκλογές χωρίς να αφήνει ίχνη.

Όπως αναφέρει η έρευνα η... «ταρίφα» για κάθε παρέμβαση έφτανε μέχρι τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος εργάζεται επίσης και για εταιρικούς πελάτες.

Ο Hanan είπε στους δημοσιογράφους ότι οι υπηρεσίες του, τις οποίες άλλοι περιγράφουν ως «μαύρες επιχειρήσεις», ήταν διαθέσιμες σε υπηρεσίες πληροφοριών, πολιτικές εκστρατείες και ιδιωτικές εταιρείες που ήθελαν να χειραγωγήσουν κρυφά την κοινή γνώμη. Πρόσθεσε ακόμη ότι είχαν χρησιμοποιηθεί σε όλη την Αφρική, τη Νότια και Κεντρική Αμερική, τις ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη χωρίς να κατονομάζει τις χώρες.

Τι ανέφερε για την Ελλάδα 

Στην αρχική του πρόταση προς τους πιθανούς πελάτες που ήταν στην ουσία οι δημοσιογράφοι, ο Hanan ισχυρίστηκε:

«Είμαστε οι πλέον εμπλεκόμενοι στις εκλογές στην Αφρική…

Έχουμε μια ομάδα στην Ελλάδα και μια ομάδα στα [Εμιράτα]. 

[Ολοκληρώσαμε] 33 εκστρατείες σε προεδρικό επίπεδο, 27 από τις οποίες ήταν επιτυχημένες». 

Αργότερα, είπε ότι συμμετείχε σε δύο «μεγάλα έργα» στις ΗΠΑ, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στην πολιτική των ΗΠΑ.

Η ομάδα Jorge είπε στους δημοσιογράφους ότι θα δέχονταν πληρωμές σε διάφορα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin ή τα μετρητά με χρέωση μεταξύ 6 και 15 εκατ. ευρώ για παρέμβαση στις εκλογές.

Εκτεθείμενες οι εταιρείες τεχνολογίας 

Μία από τις βασικές υπηρεσίες της ομάδας Jorge είναι ένα εξελιγμένο πακέτο λογισμικού, αποκαλούμενο ως Advanced Impact Media Solutions.

Ελέγχει έναν τεράστιο «στρατό» από χιλιάδες πλαστά προφίλ κοινωνικών μέσων στο Twitter, το LinkedIn, το Facebook, το Telegram, το Gmail, το Instagram και το YouTube. Ορισμένα avatar έχουν ακόμη και λογαριασμούς Amazon με πιστωτικές κάρτες, πορτοφόλια bitcoin και λογαριασμούς Airbnb .

Η κοινοπραξία δημοσιογράφων που ερεύνησε την ομάδα Jorge περιλαμβάνει ρεπόρτερ από 30 μέσα, συμπεριλαμβανομένων των Le Monde, Der Spiegel και El País. Το έργο, μέρος μιας ευρύτερης έρευνας για τη βιομηχανία παραπληροφόρησης, έχει συντονιστεί από  μια γαλλική μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας η αποστολή είναι να αναδείξει το έργο των δολοφονημένων, απειλούμενων ή φυλακισμένων ρεπόρτερ.

Η έρευνα και ο στρατός των bots

Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε κρυφά από τρεις δημοσιογράφους, οι οποίοι πλησίασαν την ομάδα Jorge και παρουσιάζονταν ως υποψήφιοι πελάτες.

Σε συναντήσεις που διήρκησαν περισσότερες από έξι ώρες, ο Hanan και η ομάδα του μίλησαν για το πώς θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τους αντιπάλους τους, μεταξύ άλλων χρησιμοποιώντας τεχνικές hacking για πρόσβαση σε λογαριασμούς Gmail και Telegram. 

Υπερηφανεύονταν για... φύτευση υλικού σε νόμιμα ειδησεογραφικά μέσα, τα οποία στη συνέχεια ενισχύονται από το λογισμικό διαχείρισης bot Aims.

Μεγάλο μέρος της στρατηγικής τους φαινόταν να περιστρέφεται γύρω από τη διατάραξη ή την υπονόμευση αντιπάλων εκστρατειών: η ομάδα ισχυρίστηκε ακόμη ότι έστειλε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που παραδόθηκε μέσω Amazon στο σπίτι ενός πολιτικού, με στόχο να δώσει στη γυναίκα του την εσφαλμένη εντύπωση ότι είχε σχέση.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που περιγράφονται από την ομάδα Team Jorge εγείρουν νέες προκλήσεις για τις μεγάλες τεχνολογικές πλατφόρμες, οι οποίες επί χρόνια αγωνίζονται να αποτρέψουν κακόβουλους παράγοντες που διαδίδουν ψέματα ή παραβιάζουν την ασφάλεια στις πλατφόρμες τους. Τα στοιχεία μιας παγκόσμιας ιδιωτικής αγοράς παραπληροφόρησης με στόχο τις εκλογές θα κρούουν επίσης τον κώδωνα του κινδύνου για τις δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο.

Εμπλοκή και του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ; 

O Hanan φαίνεται ότι διεξήγαγε τουλάχιστον ορισμένες από τις επιχειρήσεις παραπληροφόρησής του μέσω μιας ισραηλινής εταιρείας, της Demoman International, η οποία είναι εγγεγραμμένη σε ιστότοπο που διευθύνεται από το... Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ για την προώθηση των αμυντικών εξαγωγών.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δεν απάντησε σε αιτήματα των δημοσιογράφων για σχολιασμο

ΣΥΡΙΖΑ: Να παρέμβει εισαγγελέας

Εισαγγελική παρέμβαση για τις αποκαλύψεις που αφορούν τη δράση ομάδας Ισραηλινών που αφορά τη χειραγώγηση εκλογικών αναμετρήσεων και κάνουν λόγο για την ύπαρξη παραρτήματος στην Ελλάδα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Σήμερα ο Guardian αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της «Team Jorge», η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες.

Μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η «Team Jarge» διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα.

Το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή.

Η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας.

Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει την θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει το άρθρο του Guardian

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian , εξαπολύει η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια διαχείρισης της επερχόμενης ήττας του, φτάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσει άρθρο του Guardian για να φτιάξει μυθεύματα που διαψεύδονται από άλλο σημερινό άρθρο του ίδιου του Guardian για το ίδιο θέμα!», αναφέρει η ΝΔ.

«Όχι μόνο δεν γίνεται πουθενά σύνδεση με προσπάθεια εκλογικής χειραγώγησης για λογαριασμό της κυβέρνησης στο άρθρο που διαστρεβλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα ο ίδιος ο Guardian μιλάει για εταιρείες που αξιοποιούν διαδικτυακά εργαλεία και στρατηγικές για εμπορικές διαφορές!», σημειώνει το κυβερνόν κόμμα.

«Οι Έλληνες πολίτες δεν χειραγωγούνται ούτε από τα fake news ούτε από την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου!

Ξέρουν πολύ καλά και το ποιον και το γιατί τον ψηφίζουν ή τον αποδοκιμάζουν και θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες!», καταλήγει η ΝΔ.

Παρέμβαση Αντώναρου

Η αποκάλυψη του Guardian περί ομάδας Ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνουν εκλογικά αποτελέσματα και η αναφορά περί ύπαρξης αντιπροσώπων της εν λόγω ομάδας στην Ελλάδα σχολιάστηκαν από τον Ευάγγελο Αντώναρο ο οποίος θεωρεί πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβέρνησης Καραμανλή υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα μετά από τις αποκαλύψεις της βρετανικής εφημερίδας.

Οι πρώτες αντιδράσεις από ΕΕ

Η εισηγήτρια της Επιτροπής Pega του Ευρωκοινοβουλίου για τις υποκλοπές,Veld, κάλεσε να ερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί του επικεφαλής της ομάδας, Hanan, περί ύπαρξης απεσταλμένων της «Team Jorge» στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η χρήση κακόβουλων λογισμικών αποτελεί ένα από τα όπλα στη φαρέτρα των εχθρών της Δημοκρατίας.

«Το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ αποδεικνύει γιατί οι διαδικτυακές επιθέσεις στη Δημοκρατία αποτελούν τεράστια και συνάμα υποτιμημένη απειλή. Η χρήση κακόβουλου λογισμικού είναι απλά ένα όπλο στη φαρέτρα των εχθρών της Δημοκρατίας. Οι ισχυρισμοί περί εμπλοκής στις ελληνικές εκλογές πρέπει να ερευνηθούν άμεσα», σχολίασε στο Twitter η Ολλανδή ευρωβουλευτής.

Με νέα της παρέμβαση, η ευρωβουλευτής του Renew Europe κάλεσε την Κομισιόν και τη Europol σε διενέργεια άμεσων ερευνών δίχως χρονοτριβή. «Θα ερευνήσουν την υπόθεση χωρίς καθυστερήσεις η Κομισιόν και η Europol; Οι αποκαλύψεις καλούν για άμεση δράση. Κυβερνοπόλεμος κατά της Δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό έδαφος, φημολογείται ακόμα και στην Ελλάδα».

Η... ευελιξία στις πληρωμές

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, είναι ιδιαίτερα ευέλικτος, καθώς όπως είπε θα δέχονταν πληρωμές σε διάφορα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin ή και μετρητά και συμπλήρωσε πως θα χρεώσει μεταξύ 6 και 15 εκατ. ευρώ για παρέμβαση στις εκλογές.

Ο ρόλος της Cambridge Analytica

Ωστόσο, τα email που διέρρευσαν στον Guardian δείχνουν ότι ο Hanan αναφέρει πιο μέτριες χρεώσεις. Το ένα υποδηλώνει ότι το 2015 ζήτησε 160.000 δολάρια από τη βρετανική εταιρεία συμβούλων Cambridge Analytica που δεν λειτουργεί πλέον για συμμετοχή σε μια εκστρατεία οκτώ εβδομάδων σε μια χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το 2017, ο Hanan άρχισε να εργάζεται ξανά για την Cambridge Analytica, αυτή τη φορά στην Κένυα, αλλά απορρίφθηκε από την εταιρεία συμβούλων, η οποία είπε ότι «400.000-600.000 δολάρια το μήνα και πολύ περισσότερα για την αντιμετώπιση κρίσεων» ήταν περισσότερα από όσα θα πλήρωναν οι πελάτες της.

Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι καμία από αυτές τις εκστρατείες προχώρησε. Άλλα έγγραφα που διέρρευσαν από την έρευνα, ωστόσο, αποκαλύπτουν ότι όταν η «ομάδα Χόρχε» εργάστηκε κρυφά στον προεδρικό αγώνα της Νιγηρίας το 2015, και το έκανε μαζί με την Cambridge Analytica.

Ο Alexander Nix, ο οποίος ήταν τότε ο διευθύνων σύμβουλος της Cambridge Analytica, αρνήθηκε να σχολιάσει λεπτομερώς και χαρακτήρισε τις πληροφορίες «συγκεχυμένες».

Το λογισμικό διαχείρισης bot της «ομάδας Χόρχε», το λεγόμενο Aims, φαίνεται να έχει αυξήσει σημαντικά την χρήση του μέχρι το 2022, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάναν στους ερευνητές δημοσιογράφους. Είπε ότι έλεγχε έναν πολυεθνικό στρατό με περισσότερα από 30.000 avatars.

Επιδεικνύοντας τη διεπαφή Aims, ο Χάναν έκανε κύλιση σε δεκάδες avatar και έδειξε πώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ψεύτικα προφίλ σε μια στιγμή, χρησιμοποιώντας καρτέλες για να επιλέξουν εθνικότητα και φύλο και στη συνέχεια αντιστοιχίζοντας φωτογραφίες προφίλ με ονόματα.

Ενώ όλοι ασχολούνται με το σύστημα παρακολούθησης Predator που χρησιμοποίησε παράνομα η ελληνική κυβέρνηση για να παρακολουθεί πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους… αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα έχει προμηθευτεί ένα ακόμη χειρότερο σύστημα το ισραηλινό ΤΟΚΑ το οποίο υποκλέπτει φωτογραφίες και άλλα αρχεία….

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει εάν αυτό που αναφέρουν οι Ισραηλινοί… ότι έχει διαθέσει το σύστημα παρακολούθησης Toka είναι αληθές και γιατί η ελληνική κυβέρνηση χρειάστηκε να προμηθευτεί ένα σύστημα παρακολούθησης φωτογραφιών μέσω οποιαδήποτε κάμερας σταθερής σε σπίτι, δημόσιο χώρο ή και κινητό τηλέφωνο…

Η δυστοπία είναι εδώ και στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι νοσηρά και διεφθαρμένα μυαλά παρακολουθούν πλέον την ιδιωτική ζωή…

Μπορεί στην Ελλάδα να επιχειρήθηκε συγκάλυψη μιας μεγάλης πολιτικής απάτης με τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών μέσω του συστήματος Predator…ωστόσο ο διεθνής τύπος αποκαλύπτει… ότι και στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται χειρότερα συστήματα…

Πρόκειται για μια επικίνδυνη δυστοπία, όπου ορισμένοι που κατέχουν την εξουσία χρησιμοποιούν παράνομα μέσα για να αποκτήσουν πληροφορίες μέσω υποκλοπής και προφανώς εν συνεχεία να εκβιάζουν ή να κρατούν σε ομηρεία πολίτες ή παράγοντες οικονομικούς ή πολιτικούς…

Η δυστοπία συνεχίζεται στην Ελλάδα, οι υποκλοπές δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στο σύστημα παρακολούθησης Predator

Η νέα δυστοπία και το σύστημα Toka

Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Δεν υπάρχουν πλέον σύνορα στις υποκλοπές, οι κυβερνήσεις μπορεί να υποκλέπτουν το οτιδήποτε…

Τώρα ξέρουμε ότι η πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει.

Οι πόλεμοι, η ζωή του καθενός μπορούν να ελεγχθούν και να αλλάξουν από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία.

Το όνειρο ενός δεσποτικού και δυστοπικού κόσμου στα χέρια των κυβερνήσεων, όσων βρίσκονται στην εξουσία, χάρη στο σύστημα Toka, μια ισραηλινή start-up που δραστηριοποιείται στον κόσμο της ψηφιακής κυβερνοασφάλειας….γίνεται πραγματικότητα.

Οι επικεφαλής της ισραηλινής εταιρείας είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Barak (με μια καριέρα στον στρατό και στην υπηρεσία πληροφοριών του Τελ Αβίβ) και ο Yaakov Frenkel, καθηγητής πανεπιστημίου στο Τελ Αβίβ και πρώην διευθύνων σύμβουλος των JP Morgan Chase και Merryll Linch.

Γιατί μπορεί το Toka να αλλάξει την ιστορία του κόσμου;

H εταιρία Toka έχει κατασκευάσει ένα λογισμικό ικανό να έχει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες παρακολούθησης βίντεο, να τροποποιεί τις εικόνες που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο και ακόμη και να αλλοιώνει προηγούμενες εγγραφές αντλώντας τις από το αρχείο.

Ένα εργαλείο που δεν αφήνει κανένα ίχνος και το οποίο, σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Haaretz που παρουσιάστηκε και από την ιταλική εφημερίδα Corriere – θα μπορούσε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο: είναι πιθανώς το πρώτο λογισμικό αυτού του τύπου στον κόσμο.

Η Toka, ιδρύθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ehud Barak και τον πρώην επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής του ισραηλινού στρατού, Yaron Rosen.

Ανάμεσα στα πακέτα που πωλούσε η εταιρεία, υπήρχε και ένα σύστημα που θα επέτρεπε την παρακολούθηση των κινήσεων οποιουδήποτε αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η start-up στον ιστότοπό της, αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να πωληθούν μόνο σε κυβερνητικούς οργανισμούς, μυστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και ξένους στρατούς.

Ο κύριος εμπορικός εταίρος της Toka είναι οι Ηνωμένες Πολιτείς, αλλά, σύμφωνα με τη Haaretz, οι πελάτες περιλαμβάνουν το Ισραήλ, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη.

Ωστόσο στις σελίδες της εταιρίας, φαίνεται ότι η start-up έχει επίσης συνδέσμους με την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και τον Καναδά.

Η Ελλάδα μετά το Predator έχει αγοράσει και το σύστημα Τoka να υποκλέπτει και φωτογραφίες;

Το Toka συνεργάζεται μόνο με κυβερνήσεις όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, οπότε μπορεί να υποθέσουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση αγόρασε αυτές τις υπηρεσίες του Toka...

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Toka;

Τα κύρια χαρακτηριστικά βασίζονται στην εισβολή σε οποιοδήποτε κύκλωμα παρακολούθησης βίντεο.

Απλώς επιλέξτε τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος για να διεισδύσετε στο σύστημα CCTV ενός ιδρύματος, ενός ξενοδοχείου και ιδιωτικών κατοικιών.

Το λογισμικό θα λειτουργούσε επίσης με κάμερες web.

Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα, μπορείτε να δείτε ζωντανά τι καταγράφεται από τις «χακαρισμένες» κάμερες.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Haaretz, το σύστημα Toka θα επέτρεπε επίσης την αντικατάσταση του προηγούμενου ήχου και βίντεο από ηχογραφήσεις αρχείων.

Αυτές οι λειτουργίες, για παράδειγμα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη των δραστηριοτήτων του 007, για την τεχνητή κατασκευή δικαστικών αποδεικτικών στοιχείων ή για την ενοχοποίηση αθώων ανθρώπων.

Ασφαλώς, η δυνατότητα τρίτων να βλέπουν αυθαίρετα εικόνες από κάμερες παρακολούθησης και κάμερες κινητών υπονομεύσει το δικαίωμα των πολιτών στην ιδιωτική ζωή.

Η νέα δυστοπία της σήψης και παρακολούθησης είναι εδώ… έχεις κάμερα στα κινητά, στο σπίτι σου, στον δρόμο, στην εταιρία… είσαι υπό παρακολούθηση και μάλιστα όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να αλλοιωθούν και να σε ενοχοποιήσουν…


πηγη

Θα παει φυλακn ο παρασnμοφoρεμεvoς φovιας;

Ιδου η απορία...

Θα παει στην μπουζου αυτος ο φovιας;



Μήνυση σε βάρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατέθεσαν οι New York Times για την απόφαση της ΕΕ, να μην δημοσιοποιήσει μηνύματα της προέδρου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Aλμπερτ Μπουρλά, που θα μπορούσαν να περιέχουν πληροφορίες για τις συμφωνίες της ΕΕ στην αγορά εμβολίων του Covid-19 αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στη φωτο η παρασημοφόρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer από την κ. ΠτΔ με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Σωτήρος για την ανάσα που προσέφερε στην ανθρωπότητα, μέσω της ανάπτυξης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Βέβαια όπως θα έλεγε και ο Καλογήρου: Είναι πολλά τα λεφτά Άλμπερτ.

Λάμπρος Τζούμης.

πηγη

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Kόψτε τoν λαιμo σας και πλnρώστε...ταδε εφn Mιζoτακnς για πλειστnριασμoυς ! ! !

Έρμαια στις ορέξεις των τραπεζών και των funds αφήνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου...



Ο πρωθυπουργός όχι μόνο αρνείται να φέρει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές, όπως είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά στέλνει τους δανειολήπτες κατευθείαν στα νύχια των τραπεζών.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Καστοριά για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα βοηθήσει τον συνεπή δανειολήπτη ώστε να σώσει το σπίτι του, απάντησε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκεί γίνονται οι περισσότερες ρυθμίσεις που είναι οι ιδιωτικές διευθετήσεις μεταξύ των πολιτών, των τραπεζών και των servicers κυρίως, που πλησιάζουν τα 30 δισ. Αφορούν σχεδόν 600.000 συμπολίτες μας. Αυτοί ρυθμίζουν. Είναι πολύ σημαντικό γιατί προφανώς όταν κάποιος ρυθμίζει τις οφειλές του τότε δεν υπάρχει η απειλή οποιαδήποτε πλειστηριασμού».

Ο Μητσοτάκης μίλησε για «ιδιωτικές διευθετήσεις μεταξύ των πολιτών, των τραπεζών και των servicers» επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παρέμβει


πηγη

Πoρτoσάλτε: Αν σταματnσoυv οι πλειστnριασμoi σταματάω vα πλnρώvω τnv δόσn μoυ...

Αρουλη ξερεις κατι;

Πορτο μιλος κοχονες...



Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το ζήτημα ότι περίπου 120.000-140.000 ακίνητα, εκ των οποίων το 60%-70% είναι πρώτες κατοικίες, κινδυνεύουν με πληστειριασμό, τόνισε ότι «οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος”».


πηγη

Ρε Koυλn, δεv ψιxαλiζει, σε φτυvoυv....

Δες ρε τι σου γραφουν....

Ο… ΚΑΨΟΥΡΗΣ Η ΠΑΤΡΟΝΑ @ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ....

ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ...

Αμερικανιές με την άμεμπτη κυρία Μαρέβα στο πλάι του, σε «γάμο- εμπορική συμφωνία», μέχρι να γίνουν οι εκλογές…













πηγη

Eλλnvας θελω vα μεivω, δεv θελω vα γivω Eυρωπεoς....



Ελληνας οπως ημουν παντοτε....

Και τρωω μπριζολες παντσετες κοκορετσια κλπ κλπ

Σκουληκια να φατε εσεις, σας χαριζω και την μεριδα μου, Ευρωπεοι...

πηγη


Δεv φταiω για τα xρεn τnς NΔ λεει ο Aγραμματoς τoυ Xαρβαρvτ...



Aυτος, δεν φταιει ποτε και για τιποτε....

Αφταιχτος ειναι, για να μην πω κατι βαρυτερο και μου βαλουν χειροπέδες...

Δειτε το βιντεο...

πηγη



Καπoια κoπρoσkυλα θελoυv εκτελεσn....

Οσο κι αν σας φαινεται σκληρο αυτο....

Αυτη ειναι η αληθεια...

Κι αν ηταν δικο μου παιδι, θα ειχα εκτελεσει και το αφεντικο του σκυλου...



Σύμφωνα με τον πατέρα της 5χρονης όλα συνέβησαν όταν η σύζυγός του και το παιδί περπατούσαν σε πάρκο στην πόλη Φορτ Λότερντεϊλ την Παρασκευή και η ιδιοκτήτρια του σκύλου τους κάλεσε να χαϊδέψουν το τετράποδο.

«Η κόρη μου, τότε, πήγε κοντά του και τον χάιδεψε όταν ξαφνικά το σκυλί γύρισε και τη δάγκωσε στο πρόσωπο» δήλωσε ο πατέρας της 5χρονης.

«Η σύζυγός μου προσπάθησε να τραβήξει μακριά το σκυλί από το κολλάρο, αλλά το κολλάρο έσπασε. Το σκυλί τότε επιτέθηκε ξανά πιο άγρια με την γυναίκα μου να φωνάζει στην ιδιοκτήτρια του ζώου να το σταματήσει» συνέχισε ο πατέρας της 5χρονης.

Παρά την άγρια επίθεση το μικρό κορίτσι ήταν τυχερό που δεν τραυματίστηκε στα μάτια, εξήγησε ο πατέρας του σύμφωνα με τον οποίο το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η ιδιοκτήτρια του σκύλου αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης αλλά έκτοτε έχει ταυτοποιηθεί με τον σκύλο να έχει παραδοθεί στις κρατικές υπηρεσίες χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχει διευκρινιστεί τι είδους κατηγορίες θα ασκηθούν για την υπόθεση.


πηγη

Η ιστoρiα μiας σαπιας μπαταλας...



Eμεις τιποτα δεν θα πουμε....

Τα λεει ολα ο καλλιτεχνης που εφτιαξε το βιντεο...

πηγη


Τi λεει pε το Zαβo;



Oταν μιλαει χωρις να τα εχει 

γραμμενα μπροστα του, τοτε....

Λεει αληθειες ! ! ! 

πηγη

Βivτεο αφιερωμεvo στiς φεμιviστριες....



Τα λογια ειναι περιττα....

Ακουστε τον παππου...

πηγη

Αυτo εivαι δικαιoσύvn...Ο Δικαστnς πλnρωσε το πρoστιμo τoυ παππoυ πoυ εkλεψε για vα φαει ! ! !



Συνελήφθη ηλικιωμένος στον Καναδά που έκλεβε ψωμί και στάλθηκε στο δικαστήριο....

Ο γέροντας παραδέχθηκε την ενοχή του ....

Και εξήγησε το λάθος του ως εξής:

"Πεινούσα τόσο πολύ που σχεδόν πέθανα από την πείνα....

Ο δικαστής αποφάσισε:

"Ξέρεις ότι κλέβεις, και αποφασίζω να πληρώσω την αποζημίωση των δέκα δολαρίων.

Θα πληρώσω για σένα γιατί ξέρω ότι δεν μπορείς να πληρώσεις αυτά τα χρήματα. "

Όλοι σιωπούσαν στην αίθουσα ακροάσεων, ο δικαστής πήρε δέκα δολάρια από την τσέπη του και ζήτησε να οδηγηθεί ο γέρος στο ταμείο ως αποζημίωση.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και απευθύνθηκε στους ανθρώπους της αίθουσας: «Είστε όλοι ένοχοι και ο καθένας σας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο δέκα δολαρίων, αλλιώς ζείτε σε μια τέτοια πόλη όπου ένας γέρος πρέπει να κλέψει από την πείνα. "

480 δολάρια συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του κτιρίου και ο δικαστής έδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον γέρο.

Και πρόσθεσε αυτό στα λόγια του.

"Αν δείτε φτωχούς σε μια πόλη όπου ζουν πολιτισμένοι άνθρωποι, να ξέρετε ότι οι διαχειριστές αυτής της πόλης κλέβουν δημόσια περιουσία"

Με τα ματια της ψυχης ! ! ! 


πηγη