Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ακoυστε και τα συμπεpασματα διkα σας...



Αρχισε να γυριζει ο τροχος...

Και μερικοι μερικοι πονουν πολυ....

πηγη


Αvεμβoλiαστoς; Μάλλov εiσαι μεθυσμέvoς oδηγoς...(Λεει ο μελλoθαvατoς)

Καποιοι ακομη πιστεύουν την παραμυθα του εμβολιου....

Και κατα την ταπεινή μου αποψη, μελλοθάνατοι ειναι....

Δειτε τι κόμπλεξ βγάζουν...





Θεμα nμερωv vα τελειωσει ο πoλεμoς με viκn τωv Pωσωv...

Ρωσικό Πυροβολικό και ρωσικά άρματα μάχης «κονιορτοποιούν» τους Ουκρανούς στο Σολεντάρ και την Μαρίνκα...



Το ρωσικό Πυροβολικό κατεδαφίζει ολοσχερώς τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο δυτικό Σολεντάρ όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Οι Ουκρανοί όπως έκαναν μήνες πριν στην Μαριούπολη, εγκαθίστανται μέσα στα σπίτια των κατοίκων και εκεί στήνουν τα πολυβολεία τους και τις αντιαρματικές τους ενέδρες.

Οι Ρώσοι δεν έχουν σκοπό να ρισκάρουν να χαθούν στρατιώτες σε ουκρανικές παγίδες στους δρόμους τις πόλεις και χτυπούν με όλη την διαθέσιμη ισχύ πυρός.

Tα ίδια συμβαίνουν και στην Μαρίνκα την πόλη δυτικά του Ντονέτσκ όπου έχουν εγκλωβιστεί τα απομεινάρια της 79ης ουκρανικής Ταξιαρχίας.

Η Μαρίνκα έχει εκκαθαριστεί σε ποσοστό 80% και απομένει ένα τμήμα της στις δυτικές συνοικίες.

Η κατάληψή της δεν σημαίνει μόνο απελευθέρωση της δυτικής «πόρτας» του Ντονέτσκ αλλά ασφάλιση του αυτοκινητόδρομου με τον οποίο εφοδιάζονται οι μονάδες της Wagner στο Μπάκχμουτ.

Στο Μπάκχμουτ οι Ρώσοι έκαναν χρήση και εμπρηστικών βομβών ή αλλιών βομβών λευκού φωσφόρου.


πηγη

Guardian: Εixε το παρατσoύκλι "εκπρoσωπoς τύπoυ" τoυ λoμπι τoυ Kατάp....

Βλέποντας και ακούγοντας για την Καιλη αναρωτιέμαι...

Πόσες χιλιάδες ηλίθιοι υπαρχουν, που ψηφίζουν τέτοιες τατανες;



Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με μαρτυρίες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Εύα Καϊλή και τη στάση της απέναντι στο Κατάρ φιλοξενεί ο Guardian δίνοντας νέα διάσταση στο πρωτοφανές σκάνδαλο που συγκλονίζει τον πιο κεντρικό θεσμό της ΕΕ, ενόψει και της απολογίας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή στις 22 Δεκεμβρίου.

«Η Εύα Καϊλή ήταν η εκπρόσωπος της Ρομπέρτα Μετσόλα (πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) για την Μέση Ανατολή. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το Κατάρ. Ορισμένοι συνάδελφοι είχαν δώσει στην κυρία Καϊλή το παρατσούκλι “εκπρόσωπος τύπου του λόμπι του Κατάρ”» σημειώνει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

Στο άρθρο αναφέρεται μαρτυρία ευρωβουλευτή ο οποίος θυμάται ότι κατά τη διάρκεια ενός καφέ με την Εύα Καϊλή, η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του ζήτησε τη βοήθειά του “προκειμένου να βελτιωθεί” ένα κείμενο συμπερασμάτων για το Κατάρ και το Μουντιάλ.

Όταν, δε, στη συνέχεια οι Ευρωβουλευτές καταδίκασαν τους θανάτους χιλιάδων μεταναστών εργατών κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το Μουντιάλ καλώντας το Κατάρ να διεξάγει έρευνες «η Εύα Καϊλή ήταν δυσαρεστημένη» αναφέρει ο Guardian. «Σκέφτηκα ότι, οκ, δεν ξέρω γιατί ενδιαφέρεται να στηρίξει τόσο πολύ το Κατάρ» λέει ο συγκεκριμένος Ευρωβουλευτής στη βρετανική εφημερίδα.

Στο ίδιο άρθρο γίνεται, επίσης, ειδική αναφορά στην περιβόητη ομιλία της Εύας Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην οποία χαρακτήρισε το Κατάρ ως «πρωτοπόρο χώρα για τα εργασιακά δικαιώματα», αγνοώντας αμέτρητες αναφορές για τους θανάτους εργατών.

Όπως λέει η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Χάνα Νόιμαν η οποία ήταν πρόεδρος της επιτροπής του ΕΚ για τις σχέσεις με τις χώρες της Αραβικής χερσονήσου «η Εύα Καϊλή είχε θέσεις που συχνά ήταν ταυτόσημε με αυτές που θα είχε ο πρέσβης του Κατάρ».


πηγη

Παραπovα Toυρκiας γιατi τoυς σφαξαμε στnv Tριπoλιτσα ! ! ! (Και πoυ vα δoυν τi τoυς περιμεvει αv ελθoυν νυxτα...)

Βρηκαν και τα κανουν....

Τι βρηκαν;

Την προδοτικη Κυβερνηση των Μητσοτακηδων...



Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak γράφει χαρακτηριστικά πως «το έγκλημα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας, που μετέτρεψε την εξέγερση του 1821 κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σε σφαγή περισσότερων από 50.000 Τούρκων, Εβραίων και Αλβανών στην Τρίπολη, θα οδηγηθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο».

Μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του Ιρφάν Τατλίογλου, προέδρου της Τουρκμενικής Ένωσης Γιορούκ του Τουρκικού Κόσμου, που έκανε γνωστό πως «έχουν λάβει υποστήριξη από τα κόμματα στην τουρκική εθνοσυνέλευση και από την Τουρκική Ιστορική Εταιρεία».

Ακόμη ανέφερε πως η Ελλάδα γιόρτασε τα 200 χρόνια απο την επέτειο της Άλωσης της Τριπολίτσας ως ημέρα τιμής και έχει σκοπό να αναδείξει αυτή την «απάνθρωπη σκληρότητα» της Ελλάδας.

«Θα μετατρέψουμε τις πληροφορίες και τα έγγραφα της σφαγής σε φάκελο και βιβλίο, θα τα παρουσιάσουμε στα διεθνή δικαστήρια και θα φέρουμε στο φως ότι πρόκειται για γενοκτονία, θηριωδία και σφαγή», ανέφερε.

«Λεκές για την ιστορία»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία φέρνει στη μνήμη της Άλωση της Τριπολίτσας καθώς στο παρελθόν το τουρκικό ΥΠΕΞ την έχει χαρακτηρίσει «λεκέ για την ιστορία».

«Πέρασαν 200 χρόνια από τότε που δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι σφαγιάστηκαν βάναυσα και αλύπητα στην Τριπολιτσά. Η απάνθρωπη αυτή σφαγή, στόχο είχε να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο στην Πελοπόννησο και έτσι πέρασε στην ιστορία ως μαύρος λεκές», είχε αναρτήσει την περσινή χρονιά το ΥΠΕΞ της Τουρκίας με ένα γράφημα που έδειχνε τον χάρτη της Πελοποννήσου με μια πληρή να αιμορραγεί στην Τρίπολη.



πηγη

Τσελέvτης για δiκτυo φυσικoύ αερioυ: Αν έxoυμε κατάρρευσn απo μεγάλo σεισμo θα καεi όλn η περιoxή...

Ανησυχία Τσελέντη για το δίκτυο φυσικού αερίου στην Αττική: «Αν έχουμε κατάρρευση από μεγάλο σεισμό θα καεί όλη η περιοχή».. Προβληματισμός επιστημόνων για ένα σεισμό έως και 6,5 Ρίχτερ από τις Αλκυονίδες...



Τα βλέμματα στο ρήγμα των Αλκυονίδων στον ανατολικό Κορινθιακό Κόλπο στρέφουν με ιδιαίτερη προσοχή οι σεισμολόγοι Άκης Τσελέντης και Ευθύμιος Λέκκας. Οι δύο έγκριτοι επιστήμονες με νέες τοποθετήσεις τους εκφράζουν την ανησυχία τους.

«Αν γίνει στην περιοχή των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό κάποιος σεισμός θα είναι περίπου 6 με 6,5 Ρίχτερ. Όσο πιο κοντά στην Αθήνα είναι, θα έχουμε και προβλήματα», τόνισε ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης.

Ο σεισμολόγος, Ευθύμιος Λέκκας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι έχει ενημέρωση για περιοχές σε σεισμική διέγερση, όπως οι Αλκυονίδες, τα Ιόνια Νησιά και η Κρήτη. Μάλιστα ο κ. Λέκκας ανακοίνωσε ότι καταργήθηκε η επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου και συγκροτήθηκε νέα 5μελής επιτροπή, με αντικείμενο την εκτίμηση αλλά και διαχείριση σεισμικού κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την περιοχή των Αλκυονίδων, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έχει ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς και τον κ. Λέκκα και για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

«Ανησυχούμε για το ρήγμα στον ανατολικό Κορινθιακό κόλπο. Το έχω πει εδώ και κάποιες μέρες και δέχτηκα επιθέσεις. Ο ανατολικός Κορινθιακός έχει μαζέψει πολύ ενέργεια. 40 χρόνια τώρα. Κάποια στιγμή θα κάνει κάποιο σεισμό. Αν γίνει σε αυτήν την περιοχή κάποιος σεισμός θα είναι περίπου 6 με 6,5 Ρίχτερ. Όσο πιο κοντά στην Αθήνα είναι, θα έχουμε και προβλήματα», τόνισε.

«Στην Αθήνα υπάρχει μεγάλο θέμα. Στην Αθήνα έχουμε έναν πολεοδομικό ιστό, ο οποίος είναι παλιός. Τα κτίρια που έχουν χτιστεί πριν από το ’60 και το ’50 είναι ευάλωτα.

Επίσης στην Αθήνα υπάρχει ένα πυκνό δίκτυο φυσικού αερίου χαμηλής πίεσης που πάει στα σπίτια. Φανταστείτε σε έναν σεισμό να έχουμε μία κατάρρευση κτιρίου και διαρροή φυσικού αερίου.

Θα καεί όλη αυτήν η περιοχή.

Έχω πει εδώ και κάποιο καιρό ότι πρέπει να μπουν στις παροχές αντισεισμικές βαλβίδες» συνέχισε.

Ο κ. Τσελέντης επανέλαβε, εκτός από το ρήγμα στον ανατολικό Κορινθιακό Κόλπο, ότι ανησυχεί και για άλλες περιοχές. «Ανησυχώ πολύ για τον ανατολικό Κορινθιακό. Ανησυχώ πολύ και για κάποιες άλλες περιοχές που δεν μπορώ να τις πω για να μην τρομοκρατήσω τον κόσμο. Το θέμα είναι πάρα πολύ λεπτό. Εισηγήσεις αντίστοιχες έχω κάνει, έχω ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς. 


πηγη

Mόρφoυ Nεόφυτoς: Ο Παγκoσμιoς πoλεμoς άρxισε από τnv Συρiα τov άρxισαv oι Παγκoσμιoπoιnτές όxι ο Πoύτιv...

Το Αυτοκέφαλον Ουκρανίας κακοκέφαλον και πονοκέφαλο.. Προεκλογική περίοδος για τους Αρχιεπισκόπους και ο Μόρφου καλέστηκε σε εκπομπή να πει τις απόψεις του.. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έβγαλε αλήθειες που πρέπει να προβληματίσουν τον κόσμο…



Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μόρφου Νεόφυτος συνομιλεί με τη Δημοσιογράφο Νατάσα Ιωάννου στην τηλεόραση ΒΕΡΓΙΝΑ στις 14.12.2022. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στον αέρα.. δεν λέει λόγια του αέρα αλλά εμφορείται και διακατέχεται από την ανωτέρα των αρετών που είναι η διάκριση. Στη συνέντευξη αυτή μιλώντας για όλους και για όλα ήταν αποκαλυπτικός. Πάμε να δούμε τι μας είπε :



Σε αυτόν τον ιστορικόν θρόνον του Αποστόλου Βαρνάβα ίσως από έναν από τους πιο ιστορικούς που έχει η οικουμένη όχι απλά η Ορθοδοξία και το αρχαιότερον Αυτοκέφαλον του κόσμου και κατοχυρωμένο από 2 Οικουμενικούς Συνόδους όταν ακόμη η καημένη η Ουκρανία ψάχνει να βρει Αυτοκέφαλον και έχουμεν κακοκέφαλον και πονοκέφαλον.

Κατασκευασμένη πανδημία…και τα μέτρα που μας έστειλε η Ευρώπη … Κανένας από τους συνυποψηφίους μου δεν αναφέρεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.. Αυτό είναι από τα πιο θλιβερά… Δεν μπορούμε να διαβάσουμε πρώτα οι αρχιερείς τα Σημεία των Καιρών… Και τα σημεία των καιρών δεν είναι κατ΄ανάγκη οι προφητείες του Αγίου Παισίου και του Αγ Πατρό Κοσμά του Αιτωλού και της Αγ Ματρώνας της αόμματου και λοιπών αλλά τα σημεία των καιρών είναι η γεωπολιτική και η γεωστρατηγική και πάρα πολλοί άθεοι που δεν ασχολούνται με το μεταφυσικό και μας λένε τα ίδια πράγματα που λέει ο Άγιος Παίσιος που λέει η Αγ Ματρώνα .…που λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.. Το Άγιο Πνεύμα δεν εψόφησε, δεν ήταν περιστέρι που το πυροβολήσαν… ΖΕΙ και είναι Θεός…

Στο μέτρο που καθαρίζουμε την καρδία μας έχουμε φωτισμό του Αγ Πνεύματος όχι από τα άθεα γράμματα της Ευρώπης που μαθαίναμε στα πανεπιστήμια. ..με προετοίμασαν οι Άγιοι όπως μου είπε ο Άγιος Ιάκωβος ότι στην εποχή σου όταν περάσεις τα 50 θα έρθει μια Αντίχριστη κατάσταση και θα είσαι επίσκοπος.. Τότε πρέπει να σηκωθείς να μιλήσεις παιδί μου.

”Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδραν της υγείας.. Θα είναι μια γρίπη που θα έρθει και θα μοιάζει με γρίπην μια κατασκευασμένη ασθένεια… Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται (Ομιλία πατρός Σάββα Αχιλλέως 11/10/2007 ήταν Κύπριος από την Άλωνα υπηρετούσε στον Καρέα στην Αθήνα)

Έπρεπε να διακρίνω πότε θα έρθει αυτή η εποχή που θα χρησιμοποιήσουΝ την υγεία για εκφοβισμό του λαού κι αυτοί οι 5 μεγιστάνες του πλούτου, οικογένεια Ροκφέλερ, οικογένεια Ρότσιλντ , Σόρρος, Μπιλ Γκέιτς, κι ακόμη ενός που έχει ελληνική καταγωγή και δεν θα το πω και ο στόχος τους ο οριστικός είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού .. Μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού να μην βρήκε χρόνο να διαβάσει, να μην μπήκε στον κόπο να διαβάσει, να μην τον άφησε το περιβάλλον του να διαβάσει

Οι 5 μεγιστάνες παγκοσμιοποιητές κυβερνούν όλες τις τράπεζες πλην της ρωσικής, της ιρανικής, της συριακής και των Βενεζουέλας Ινδίας… Όλα είναι ελεγχόμενα.

..Είναι σε εξέλιξη ο παγκόσμιος πόλεμος.. Αυτοί τον ξεκίνησαν, όχι ο Πούτιν.. Άρχισε από Συρία και θα επεκταθεί σε μακρινές χώρες Κίνας Ινδίας Αυστραλίας οπότε θα έχουμε και άλλη μείωση πληθυσμού.. Η ραδιενέργεια, ο βιολογικός πόλεμος, έχουν τρόπους με τεχνολογία να προκαλούν σεισμούς και τσουνάμια και με ψεκασμούς στον αέρα και τη διατροφή.

Θα φύγουν οι Τούρκοι όταν οι Κούρδοι φτιάξουν το κράτος ….τους θα πάω στη Μόρφου το ξέρω

Για τα εμβόλια δεν τα λέει μόνο ο Μόρφου και κάμποσοι Νομπελίστες όπως ο συγχωρεμένος ο Μοντανιέ και καταστρέφεται το γονιδίωμα του ανθρώπου με τα εμβόλια κι αυτό είναι αμαρτία άγιε Λεμεσού και πνευματικό πρόβλημα..

Η Κύπρος έχει μόνο μια επιλογή, η Ορθοδοξία έχει μόνο μια επιλογή στις Αρχιεπισκοπικές….

Ο Μόρφου κρίθηκε.. Αντιστάθηκε

στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας αυτής του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Ο ιμπεριαλισμός, το τελευταίο στάδιο πριν από τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Από το 1916 ο ιμπεριαλισμός του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού θεωρήθηκε ως ένα μεταβατικό στάδιο προς ένα «ανώτερο καθεστώς». Φυσικά, δεν μπορούσε ακόμη τότε να κατονομαστεί ως ολοκληρωτισμός. Ε αυτός ο ολοκληρωτισμός αυτό το ”ανώτερο καθεστώς” βιώθηκε τα 2 χρόνια της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα και ο Μόρφου Αντιστάθηκε..

Ο Μόρφου εκ θέσεως και ρόλου οφείλει να παρουσιάσει τα πράγματα ως έχουν.. Δεν είναι ψευδοπροφήτης δεν είναι δημαγωγός λαϊκιστής δεν λέει στο λαό αυτό που θέλει ν΄ακούσει αλλά τον θέτει ενώπιον των πνευματικών ευθυνών του. Κι επειδή ο λαός δεν είναι έτοιμος να εφαρμόσει το Λόγο όχι του Μόρφου αλλά Εκείνου παίρνει αποστάσεις.. Αυτά ως ένα σχόλιο σε δημοσκοπήσεις και τάσεις περί αρχιεπισκοπικών… Ο Μόρφου δικαιώνεται γιατί αν και εκλογές δεν λαϊκίζει δεν ψευτίζει τις θέσεις της Εκκλησίας, δεν παρουσιάζει το Χριστό χαμαιλέοντα.


πηγη

Σoυρωτnρι οι φραxτες στov Eβρo, μπαivoυv απo παvτoυ....



Φραχτες, χωρις φυλαξη....

Φραχτες, χωρις ναρκοπεδια.....

Φραχτες, μονο για να τους δειξουν τα καναλια και να φωναζει ο Ψευτης, οτι τα συνορα ειναι σφραγισμενα....

Και οι Εισβολεις οχι μονο μπαινουν ανεμποδιστα αλλα, τα δειχνουν και στο διαδικτυο....

Οχι, οτι δεν τα ξερουν οι Κυβερνωντες....

Τα ξερουν και τα επικροτουν....

Θελουν να αφανισουν τους Ελληνες και ολα γινονται βασει σχεδιου...

πηγη


Οι εμβoλιασμέvoι μoλύvoυv τoυς αvεμβoλiαστoυς...



Δεν το λεμε εμεις....

Αληθινοι επιστημονες το λενε....

Οχι σαν την Παγωνα και τον Ψυχακια....

Ακουστε....



Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Μπoλιασoυ καi δεv κoλλας ελεγε η Παγωvα ! ! ! Πεvτε φoρες μπoλιασμεvoς καi διαβαστε...

Καποιοι θεωρουν την Παγωνα επιστημονα....

Καποιοι αλλοι τσαρλατανα....

Διαβαστε και θα δειτε ποιοι εχουν δικιο...



Θετικός στον κορωνοϊό παραμένει ο πλήρως, με πέντε δόσεις (κατά δική του δημόσια τηλεοπτική δήλωση), εμβολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης και μάλιστα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα Covid για 6 μέρες, γιατί τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με “χτύπησε” στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».


πηγη

ΑΚOYΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑTEΡΑ ΣΤΥΛlAΝΟ ΓΙΑ ΤlΣ ΤΕΧNHΤΕΣ ΦΑPΜΕΣ ΕΜΒPΥΩN...ΒΙΝΤΕΟ


Ακούστε τον....

Μυαλό έχετε....

Κριση έχετε....

Τα συμπεράσματα δικα σας...





Εxθρoι τoυς oι αvεμβoλiαστoι;



Τοσο πολυ τους ετσουξε, που καποιοι εχουν μυαλο και κριση;

πηγη

Ρε υπoυργε τnς kαkιας ωpας, το λιμεvικο υπαpxει, για vα μεταφεpει με ασφαλεια τoυς λαθpoεισβoλεiς στnv Eλλαδα;

Μηπως ειναι για να φυλαει τα θαλασσια συνορα μας; 

Εσυ, γιατι τους μετετρεψες σε ορντινατσες των λαθροεισβολεων;



Ακόμη 100 αλλοδαποί μουσουλμάνοι loipon, έφτασαν στη χώρα παράνομα με ιστιοφόρο σκάφος που είχε αποπλεύσει από την Τουρκία.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, και βάσει πάγιας διαδικασίας το πλήρωμα του σκάφους μέσω του αριθμού 112 ειδοποίησε τις σχετικές υπηρεσίες και το λ.σ. ευρισκόμενο βόρεια της Τζιάς όπου είχε φτάσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στην επικοινωνία του με το λ.α. το πλήρωμα απαίτησε άμεση μεταφορά των επιβαινόντων σε ελληνικό έδαφος.

Αμέσως  δύο πλωτά του λ.α.  κινητοποιήθηκαν προκειμένου να μεταφέρουν  τους 100 νέους μουσουλμάνους εποίκους στο Λαύριο.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας και της βόρειας Αφρικής θα μεταφερθούν στον καταυλισμό  της Μαλακάσας για να γίνει η καταγραφή τους και οι υπόλοιπες απαραίτητες διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στη χώρα.


πηγη

Ρε Mnτσoτακn, παλι τov αvnξερo καvεις;



ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΚΛΕΦΤΟΜΑΡΙΑ...

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑΣ.....

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ....

 ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ....

Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ....

800.000 ευρώ δάνεια από τράπεζες και λήστευε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.....

Τίθεται θέμα και για τον κανακάρη του πρωθυπουργού....



Dr Rοger Ηοdkinsοn - Όπoιoς γιατρoς το έκαvε αυτo πpέπει vα πάει φυλαkn...

Μιλαει ο γιατρος....

Εμεις δεν θα πουμε τιποτα.....

Ακουστε τον και τα συμπερασματα δικα σας...




Μnτσoτακηηηηηη, το εxασες το γυφταpιo...



Oσο κι αν τους εγλειψες εις βαρος των Αστυνομικων, καταπατωντας ακομη και τους νομους, ο Τσιπρας εγλειψε καλυτερα....

Και φυσικα, σου πηρε το γυφταριο....

Αααα και κατι ακομη....

Μην περιμενεις ουτε μια ψηφο απ τους Αστυνομικους....

Ειναι "Πυρ και μανια" μαζι σου Αχρηστε....

πηγη


Δεv θα εivαι μοvo στnv μπoυζoυ τo Eυαkι, τnς στελvoυv και παpεα, τo Mαpακι...

Την άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας, καθώς υπάρχουν υποψίες για απάτη που σχετίζεται με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης...



Παράλληλα ο Εισαγγελέας ζήτησε και την άρση ασυλίας για την Εύα Καϊλή. Το αίτημα για την άρση ασυλίας των δύο ευρωβουλευτών δεν αφορά το Qatar Gate.

Μαρία Σπυράκη και  Εύα Καϊλή κατηγορούνται πως δεν απέδιδαν την προβλεπόμενη αμοιβή στους κοινοβουλευτικούς βοηθούς έτσι ώστε να κρατούν περισσότερα χρήματα.

Η ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα, αναφέρει:

«Σήμερα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της κας Εύας Καϊλή, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και της κυρίας Μαρίας Σπυράκη, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία.

Βάσει ερευνητικής έκθεσης που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών.


πηγη

Ετoιμάζoυν τnv “Mεγάλn Aλβαviα” και με εδάφn τnς Eλλάδoς, πρoειδoπoιoυv οι Σερβoι...

Ετσι ειναι....

Αφου κανεις προδοτης δεν μιλα για Βορειο Ηπειρο...

Σύμφωνα με τους ιδεολόγους του αλβανικού εθνικισμού, η Μεγάλη Αλβανία περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο, καθώς και περισσότερο από τη μισή Βόρεια Μακεδονία, δύο κομμάτια της Νότιας Σερβίας, ανατολικά του Μαυροβουνίου και ένα κομμάτι δυτικά της Ελλάδας.

Φουντώνουν, όπως φαίνεται, ο «αλυτρωτισμός» και οι αναθεωρητικές ιδέες στις γειτονικές με την Ελλάδα χώρες, καθώς μετά την Τουρκία και τα Σκόπια τη σκυτάλη παίρνουν οι Αλβανοί, με την αναζωπύρωση της μεγάλης ιδέας τους για την ένωση των δύο κρατών του αλβανικού Έθνους, της Αλβανίας και του Κοσόβου, αφενός, και την προσάρτηση ελληνικών εδαφών, αφετέρου…

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο Σέρβος πρέσβης στην Ελλάδα, Dušan S. Spasojević, μέσω Twitter:

«Οι καιροσκόποι και εθνικολαϊκιστές, ο «πρωθυπουργός» και η «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και Βιόσα Οσμάνι, προωθούν το μεγαλοεθνικιστικό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας προσαρτίζοντας τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας. Ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξ´ η προβιά του».

Σύμφωνα με τους ιδεολόγους του αλβανικού εθνικισμού, η Μεγάλη Αλβανία περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο, καθώς και περισσότερο από τη μισή Βόρεια Μακεδονία, δύο κομμάτια της Νότιας Σερβίας, ανατολικά του Μαυροβουνίου και ένα κομμάτι δυτικά της Ελλάδας.

Πρόκειται για εδάφη όπως η Καστοριά, η Θεσπρωτία και η Ήπειρο τα οποία οι Αλβανοί του Κοσόβου θέλουν να συμπεριλάβουν όταν…ενωθούν με την Αλβανία.

Είναι γεγονός ότι η παν-αλβανική ιδέα είναι η πιο επικίνδυνη τώρα στα Βαλκάνια.

Ο αλβανικός εθνικισμός θεωρείται ιδιαίτερα καταστρεπτικός ακόμη και στις χώρες του ΝΑΤΟ.

Διεκδικήσεις

Οι σημερινές διεκδικήσεις των Αλβανών ήρθαν στην επιφάνεια πρώτη φορά το 1878 με τη Λίγκα του Πρίζρεν. Η οργάνωση ιδρύθηκε με στόχο την δημιουργία της Αλβανίας και την ενσωμάτωση των περιοχών που κατοικούνταν από Αλβανούς και που τις θεωρούσαν δικές τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Αλβανοί ξεκίνησαν να αποδίδουν τις ρίζες τους στους αρχαίους Ιλλυριούς.

Οι διεκδικήσεις τους βρέθηκαν στο τραπέζι στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν το 1912 οι Αλβανοί ζήτησαν ανεξαρτησία με τη βοήθεια της Αυστροουγγαρίας και της Ιταλίας, οι οποίες απέβλεπαν στο να μη βρουν έξοδο η Σερβία και η Ελλάδα στην Αδριατική θάλασσα.

Η ανεξαρτησία της Αλβανίας υπογράφηκε στις 29 Ιουλίου το 1913 από τη Διάσκεψη του Λονδίνου και έγινε πραγματικότητα, με το νεοσυσταθέν κράτος να έχει τα σημερινά σύνορα.

Ethnic_albania.jpgΚατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα, που κατάφεραν να επικρατήσουν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, διεκδικούσαν μεταξύ άλλων και εδάφη που ανήκουν σήμερα στην Αλβανία. Με το τέλος του πολέμου και μετά την υπογραφή συνθηκών, έμεναν περίπου οι μισοί Αλβανοί εκτός των συνόρων της νεοσύστατης Αλβανίας.

Σε αυτό το σημείο, ζητήματα που αφορούσαν αναθεώρηση εδαφών είχαν γίνει πλέον δημοφιλή ανάμεσα στους Αλβανούς.

Ο χάρτης με τα εδάφη που διεκδικούσε η Λίγκα του Πρίζρεν

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, επιβλήθηκε καθεστώς στην Αλβανία φιλικά προσκείμενο στις Δυνάμεις του Άξονα.

Σε αυτήν την περίοδο, η Αλβανία έλαβε αρκετά εδάφη που διεκδικούσε από τη Γιουγκοσλαβία. Το καθεστώς αυτό, με τη σύμφωνη γνώμη της Ιταλίας, ζητούσε να ενώσει με την Αλβανία επιπλέον και κομμάτια της βορειοδυτικής Ελλάδας (τα οποία είναι γνωστά και ως Τσαμουριά στους Αλβανούς), το σχέδιο όμως δεν έγινε αποδεκτό από τη Γερμανία.

Το αλβανικό κομμουνιστικό κόμμα του Ενβέρ Χότζα από την άλλη οργάνωσε ανταρτοπόλεμο κατά του επιβληθέντος καθεστώτος με σκοπό να επαναφέρει την Αλβανία στα προηγούμενα σύνορά της, μετά από συνεννόηση με τον Τίτο.

Με την απελευθέρωση της Αλβανίας από τον Άξονα το Νοέμβρη του 1944, η τότε Μεγάλη Αλβανία είχε γίνει παρελθόν.

Η Ελλάδα περίπου την ίδια περίοδο έδιωξε τους περισσότερους μουσουλμάνους Αλβανούς Τσάμηδες που είχε στην Ήπειρο, από τους οποίους ένα μέρος είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς και διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων στη Θεσπρωτία.

Αργότερα, με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου το 2008, μερίδα των Αλβανών και Κοσοβάρων πολιτικών ξεκίνησαν συζητήσεις για την προσάρτηση του κρατιδίου στην Αλβανία.

Ωστόσο, αυτή η ιδέα δεν ήταν σύμφωνη προς στα σχέδια της Δύσης που ήθελε το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος.

Στις κοσοβάρικες εκλογές του 2010-2011, η ιδέα της ένωσης με την Αλβανίας προωθήθηκε από το κόμμα Vetëvendosje! (στα ελληνικά αυτο-προσδιορισμός).

Το 2012, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ακύρωσε τη συμμετοχή του στην επέτειο των Τιράνων για την ανεξαρτησία της Αλβανίας, έπειτα από σχόλιο του τότε Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Ο Μπερίσα δήλωσε ότι η Αλβανία φτάνει ‘από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα’.


πηγη

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Δεv nταv καρωτo πoυ μπnκε πiσω τoυ αλλα....oλoκλnρo μnλo ! ! !

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου κατέληξε ένας νεαρός άνδρας 30 περίπου ετών το απόγευμα της Κυριακής (11/12), που χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο καθώς είχε ένα μήλο στον πρωκτό του....



Ο 30χρονος έφτασε στο νοσοκομείο, όπου εξήγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για ατύχημα. Η ύπαρξη μήλου στον πρωκτό του νεαρού επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις και αμέσως κλήθηκε χειρουργός για να πραγματοποιηθεί επέμβαση.

Ο 30χρονος που είναι καλά στην υγεία του, αναχώρησε για την οικεία του. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό ωστόσο, καθώς στο νοσοκομείο του Πύργου έχουν μεταφερθεί στο παρελθόν και άλλοι «απρόσεκτοι» άνδρες οι οποίοι είχαν την ατυχία να «πέσουν» πάνω σε καρότο ακόμα και σε καρεκλοπόδαρο.


πηγη

Πατεpας: Η Ρfιzer καi τo αμεiλικτo μήvυμα τoυ "ασφαλoύς" απo τα MMΕ σκoτωσαv τnv κoρn μoυ....



Οι γονείς ενός 18χρονου κοριτσιού στις ΗΠΑ που πέθανε ξαφνικά κατηγορούν ξεκάθαρα το πειραματικό εμβόλιο Covid-19 της Pfizer για τον πρόωρο, απροσδόκητο θάνατό της και σάλος έχει ξεσπάσει στα social media.

Η απόφοιτος λυκείου Trista Deanè Martin πέθανε τον περασμένο μήνα στις 9 Νοεμβρίου με τους γιατρούς να μην μπορούν να προσδιορίσουν αμέσως την αιτία του θανάτου της.

Ο πατέρας της Άλεν Μάρτιν περιέγραψε στο Twitter πώς «δεν είχε ιστορικό διαβήτη, αλλά είχε επίπεδα γλυκόζης στο αίμα πάνω από 600 και η καρδιά της πρήστηκε καθώς την έβλεπα να πεθαίνει».

Σε μια άλλη ανάρτηση στα τέλη του περασμένου μήνα, η Άλεν περιέγραψε ότι έμαθε από τους φίλους της ότι είχε κάνει ένα εμβόλιο Pfizer τον Ιούλιο.

«Η υγιής ζωηρή 18χρονη όμορφη κόρη μου Τρίστα πέθανε ξαφνικά. Δεν ξέρουμε γιατί. Μόλις πέθανε. Θα χρειαστούν μήνες για την έκθεση ΜΕ είπαν. Έμαθα από τους φίλους της ότι είχε εμβολιαστεί με το Pfizer τον Ιούλιο και είπε στους φίλους της να μην μου το πουν».

Με μια ανάρτηση στο Twitter, η μητέρα της Τρίστα, Τέιλορ Μάρτιν, λέει ότι παρά το γεγονός ότι η κόρη πείστηκε από τα μέσα ενημέρωσης να λάβει την ένεση.

«Κατηγορώ τα μέσα ενημέρωσης που τρομάζουν τα παιδιά μας», έγραψε η μητέρα της Trista στο Twitter.

Η Τέιλορ θρήνησε για την απώλεια της κόρης της στο Facebook , λέγοντας: «Εν ριπή οφθαλμού, έφυγε. Η Trista Deanè Martin πέθανε χθες το απόγευμα και δεν έχουμε απαντήσεις. Μόλις έφυγε. Ήταν μόλις 18. Μόλις ξεκινούσε την ενήλικη ζωή της. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Αυτό δεν είναι σωστό. Τα παιδιά σας δεν πρέπει να πεθαίουν πριν από εσάς».

Ο λογαριασμός Twitter για το ντοκιμαντέρ Died Suddenly αποκάλυψε ένα email από τους Martins όπου τελικά κατηγόρησαν την Pfizer για τον θάνατό της.

«Στο σπαραξικάρδιο email ο πατέρας της, δηλώνει: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Pfizer και το αμείλικτο μήνυμα «του ασφαλούς» από τα ΜΜΕ σκότωσαν την κόρη μου. ΠΡΕΠΕΙ να το σταματήσουμε αυτό».


πηγη

AΘΩOΣ καi...τoυμπεκi ψιλoκoμμεvo τα ΜMΕ ! ! !

 Μετα τόν πλήρη έλεγχο στους λογαριασμούς προκύπτει ότι όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν στη Κιβωτό καί ουδείς στον Πατέρα Αντώνιο, εκτός από τόν κοινό λογαριασμό τούς 130.000 ευρώ από πώληση κατοικίας στην Αρτέμιδα τίς μισθοδοσίας τού Πατέρα καί τίς οικονομίες της πρεσβυτέρας, επίσης ή σακούλα με τά 15 κιλά χρυσό ήταν τελικά φο μπιζου όπου τά προόριζαν για δώρα στα κορίτσια της δομής.

Μυστικη κρύπτη με χρηματοκιβώτιο δεν προκύπτει από πουθενά δήλωση τής Ελληνικής Αστυνομίας αλλά τά ΜΜΕ έλεγαν ψέματα, επίσης η περιβόητη Πόρσε ήταν τελικά ένα ΚΙΑ εικοσαετίας, επίσης η πολυτελής μεζονέτα πού βλέπαμε στους δέκτες μας ήταν παραπλανητική μιας καί ακριβώς δίπλα ήταν τό πουλημένο ακίνητο πού αναφέρω λίγο παραπάνω.

Τέλος κατηγορήθηκε μέχρι ότι δεν φοράει τον Σταυρό φανερά.

Μα ό Σταυρός δεν είναι κόσμημα προς θαυμασμό,ο Σταύρος τού Χριστού φοριέται από έξω μόνο όταν ό κάθε ιερέας ιερουργεί μυστήρια ή τελεί Θεία Λειτουργία.

Όλα τά παραπάνω πού αποδεικνύουν την αθωότητα τού Πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας δεν την έδειξε κανένα μέσον...... 

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση ή λάσπη είναι ο φυσικός τούς χώρος... 

Και μην ξεχνάτε ότι δεν επέτρεψε στα ομόφυλα ζευγάρια υιοθεσίες και σε κανένα μέλος της Κιβωτού ( παιδιά) μπολιασμό !!!!! 

Να τα λέμε όλα !!!!!





πηγη

Γυφτokoμμoυvιστnς: Οι ειδιkές δυvάμεις τnς αστυvoμiας όxι επiδoμα, αλλά oύτε μισθo δεv δικαιoύvται...



Πονάει ακόμα,  που η αστυνομία δεν τους επέτρεψε στα Δεκεμβριανά να καταλάβουν την Αθήνα…

Δεν διαφερουν σε τιποτα απο τους τοτε εγκληματιες...

Συνεχιζουν να παραμενουν Ανθελληνες...

Ακουστε τον, τον.....

πηγη



Αυτoς ο γυφτoς απειλεi vα μας σκoτωσει ! ! ! Eισαγγελεας υπαρxει σ αυτn τnv xωρα;



Aν βγω εγω και πω τα ιδια για τους γυφτους, για ποσα εγκληματα θα κατηγορηθω;

Αμετρητα....

Αυτος εχει ασυλια, οπως οι βολευτες;

Γιατι δεν τον πειραζει κανεις;

Εισαγγελεας υπαρχει;

πηγη


Βάζoυv απιvιδωτές κovτά σε KAΘΕ ΣΠlΤl, καpδιακά επεισoδια κλπ....



Τι να φταίει;;;
Αυτή η είδηση κι αν είναι μπαμ!!!
Στην Μελβούρνη των Ελλήνων, εγκαταστάθηκαν απινιδωτές δρόμου, μετά από αυξημένα περιστατικά καρδιακών επεισοδίων.
Τι να φταίει άραγε;;;
Σε κάθε σπίτι πλέον, και κάθε 400 μέτρα υπάρχει ένας απινιδωτής και πάνω από 3.000 άτομα έχουν εκπαιδευτεί στην ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση)
πηγη

Θα τον φυλακiσoυν γιατi πυρoβoλnσε τov κλεφτn πoυ μπoύκαρε στo σπiτι τoυ;

Αυτοι ειναι οι νομοι του Καθεστωτος των Μητσοτακηδων....

Κανε πως κοιμασαι....

Μην πειραξεις πουστηδες, κλεφτες και λοιπους ψηφοφορους μας....



Αιματηρή απόπειρα ληστείας λοιπον, σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Aιματηρή απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανδρας «μπούκαρε» σε μονοκατοικία στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Ωστόσο, ο επίδοξος ληστής έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος φέρεται να τον πυροβόλησε. Η είδηση μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα πάντα με την πρώτη εικόνα, ο δράστης, τραυματίστηκε στο πόδι.

Ιδιοκτήτης φέρεται να πυροβόλησε διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο και για ήχο πυροβολισμού από το σημείο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία.

Συχνό φαινόμενο οι ληστείες στην περιοχή

Όπως μετέφεραν κάτοικοι του Νέου Ρυσίου, οι διαρρήξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο στην περιοχή τους.

Ένας μάλιστα από αυτούς, μεταφέρει πως έχει πέσει θύμα διάρρηξης τουλάχιστον τρεις φορές στο παρελθόν.

Άλλοι κάτοικοι θίγουν το ζήτημα του φωτισμού της περιοχής, σημειώνοντας πως το βράδυ, οι δρόμοι που οδηγούν στις οικίες τους «βυθίζονται» στο σκοτάδι.


πηγη

Pε παιδiα, το ξεpατε oτι ο Γεvικoς Γpαμματεας τoυ ΝATΟ εivαι....Αxκαλε;

Ο φιλοτουρκος....

Ο Ανθελληνας.....

Ο κολητος του Ερντογκαν....

Με σημαια των ΛΟΑΤΚΙ καμαρωνει και διαδηλωνει...

Αυτος ο Αχκαλε, διοικει το "φοβερο και τρομερο" ΝΑΤΟ;

Τοση διαβρωση υπαρχει;

Και περιμενουμε τι, απ το ΝΑΤΟ;

Να μας σωσει;

Να μας προστατευσει; 

Ονειρο δεμενο στο μουραγιο....





Μπpαβο pε Πιτσιpικo, εxεις απoλυτο δiκιο...

 


Κι ομως ο πιτσιρικας εχει απολυτο δικιο....

Ακουσε τον και....

Μυαλο και κριση εχεις !



ΜΠPΑΒΟ κoπελαpα μου ! ! ! Ακoυς Mnτσoτακn; Σkατα τα εκαvες....



Μακαρι να την ακουγες Κουλη....

Οχι, οτι θα αλλαζες...

Στα σκατα οση ζαχαρι κι αν βαλεις λουκουμαδες δεν γινονται....

πηγη


Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

ΑlΣXΟΣ....Daily Mail: Μnν xρnσιμοπoιεiτε τnv λέξn Xριστoύγεvvα για vα μnν πρoσβάλλετε τoυς αλλoθρnσκoυς ! ! !

Μήπως ειναι καιρος να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους;



Το Πανεπιστήμιο του Brighton εξέδωσε οδηγίες για το ποιες λέξεις πρέπει να «αποκλειστούν»! (έγγραφο)



Σε οδηγία ντροπής προχώρησε το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον στην Βρετανία προς το προσωπικό του με το οποίο ζητάει να μην λένε «κλείσιμο για τα Χριστούγεννα» αλλά «χειμερινή περίοδος κλεισίματος»!

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το έγγραφο που μοιράστηκε στους υπαλλήλους περιέχει λέξεις και φράσεις οι οποίες θα πρέπει να αποφεύγονται προς σεβασμό των Μουσουλμάνων συναδέλφων τους αλλά και μαθητών.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να χρησιμοποιούν, όπως τους υπαγορεύει το πανεπιστήμιο, «γλώσσα χωρίς αποκλεισμούς με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τόσο οι μαθητές όσο και το προσωπικό αισθάνονται ασφάλεια, εκτίμηση και σεβασμό», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό έγγραφο.

«Η επικοινωνία -τόσο η προφορική όσο και η γραπτή- μπορεί να είναι προσβλητική ακόμη και όταν δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας», καταλήγει το έγγραφο με τις οδηγίες.

Δυστυχώς, ζούμε σε καταθλιπτικούς και αδιανόητα πονηρούς καιρούς.

Οι παραδοσιακές αξίες δέχονται απροκάλυπτα επίθεση από διεθνιστικούς κύκλους οι οποίοι έχουν βασικό τους σκοπό την δημιουργία κοινωνιών «μαζανθρώπων» χωρίς εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά και άρα εύκολα ελεγχόμενων.

Οι άλλοτε χριστιανικές χώρες της Δύσης έχουν αποχριστιανοποιηθεί μέσα σε… είκοσι χρόνια.

Τα ποσοστά αθεΐας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο καθώς έχει γίνει… μόδα.

Ο σκοπός είναι απλός: Για να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο υπερκράτος, πρέπει να υπάρχει πάντα ένας «λαός», μία θρησκεία και μία οικονομία.


πηγη

Eρvτoγκαv αvτιγραφει Mnτσoτακn: Στερnσε τα πoλιτικα διkαιωματα στov αvτιπαλo τoυ Eκρεμ lμαμoγλoυ....

Εκανε οτι εκανε ο Μητσοτακης 

στην Χρυση Αυγη....



Σε φυλάκιση λοιπον, καταδικάστηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όπου κατηγορούνταν για εξύβριση δημοσίων υπαλλήλων.

Aπό το γραφείο του Ιμάμογλου ανακοινώθηκε ότι του επιβλήθηκε ποινή 2 ετών, 7 μηνών και 15 ημερών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου που βρισκόταν στο Βερολίνο για επίσκεψη, μόλις έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου αποφάσισε να επιστρέψει με ειδική πτήση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ιμάμογλου, ο οποίος ήταν ο ανερχόμενος αστέρας της τουρκικής πολιτικής σκηνής όταν εξελέγη το 2019 αναμένεται, να παραμεριστεί από την πολιτική ζωή μερικούς μήνες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

Από νωρίς σήμερα το πρωί και όπως είχε συμβεί και κατά τις προηγούμενες ακροαματικές συνεδριάσεις, η περιοχή γύρω από το δικαστήριο, το οποίο βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, είχε  κλείσει τελείως για την κυκλοφορία και η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μέλος του σοσιαλδημοκρατικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του κύριου κόμματος που αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο 52χρονος δήμαρχος εκτιμά πως η δίκη του είναι «πολιτική».

«Είναι αληθινά θλιβερό το ότι έχουμε φθάσει εδώ, όμως θέλω, παρόλα αυτά, να εμπιστευτώ τους δικαστές», δήλωσε χθες, Τρίτη, το βράδυ σε συνέντευξή του στον ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό TV100.

Ο Ιμάμογλου βρέθηκε στο στόχαστρο του καθεστώτος αφού προκάλεσε το Μάρτιο 2019 την πιο ταπεινωτική ήττα στο κόμμα του Ερντογάν, κερδίζοντας τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, την οποία είχε επί 25 χρόνια το κυβερνών κόμμα AKP.

Η εκλογή του αρχικά ακυρώθηκε από την κυβέρνηση, η οποία αναγκάσθηκε ωστόσο να υποχωρήσει τρεις μήνες αργότερα μπροστά στην κινητοποίηση του εκλογικού σώματος που προσέφερε στον αντιπολιτευόμενο μια ακόμη ευρύτερη νίκη.

Μερικούς μήνες αργότερα ο Εκρέμ Ιμάμογλού χαρακτήρισε «ηλίθιους» αυτούς που είχαν ακυρώσει την πρώτη εκλογή του και εξαιτίας αυτού του χαρακτηρισμού διώκεται από την τουρκική δικαιοσύνη.

Από την πολιτική, η συμμαχία της αντιπολίτευσης, που αποτελείται από έξι κόμματα, μεταξύ των οποίων το CHP, δεν έχει καταφέρει ακόμη να ορίσει ένα κοινό υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, που πρόκειται να διεξαχθούν σε έξι μήνες.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είναι μεταξύ των λίγων ηγετών της αντιπολίτευσης που οι δημοσκοπήσεις τους φέρουν να κερδίζουν τον Ερντογάν.

Όμως ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα προτιμούσε να είναι υποψήφιος ο ίδιος, σύμφωνα με πολυάριθμους παρατηρητές.

Ενώ δηλώνει την υποστήριξή του προς τον αρχηγό του κόμματός του, ο Ιμάμογλου δεν έχει κλείσει την πόρτα σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του και διαβεβαιώνει ότι «οι ώμοι (του) είναι ικανοί να σηκώσουν κάθε είδους ευθύνες».


πηγη

Απoτελέσματα αυτoψiας αυτωv πoυ πέθαvαv απo τov εμβoλιασμo....



Μια πρόσφατη εργασία που δημοσιεύθηκε στο Clinical Cardiology στις 27 Νοεμβρίου 2022 με τίτλο «Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination» περιγράφει τα ευρήματα αυτοψίας και τα κοινά χαρακτηριστικά της μυοκαρδίτιδας σε μη θεραπευμένα άτομα που έλαβαν τον εμβολιασμό COVID-19.

Οι ερευνητές εξηγούν:

«Πραγματοποιήθηκαν τυποποιημένες αυτοψίες σε 25 άτομα που πέθαναν απροσδόκητα και εντός 20 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2. Σε τέσσερις ασθενείς που έλαβαν εμβολιασμό με mRNA, εντοπίσαμε οξεία (επι-)μυοκαρδίτιδα χωρίς ανίχνευση άλλης σημαντικής νόσου ή αστερισμού υγείας που μπορεί να προκάλεσε απροσδόκητο θάνατο. Η ιστολογία έδειξε διάστικτη διάμεση διήθηση του μυοκαρδίου από Τ-λεμφοκύτταρα, κυρίως του CD4 θετικού υποσυνόλου, που σχετίζεται με ήπια βλάβη των μυοκυττάρων. Συνολικά, τα ευρήματα της αυτοψίας έδειξαν θάνατο λόγω οξείας αρρυθμιογόνου καρδιακής ανεπάρκειας. Έτσι, η μυοκαρδίτιδα μπορεί να είναι μια δυνητικά θανατηφόρα επιπλοκή μετά από εμβολιασμό με βάση το mRNA κατά του SARS-CoV-2».

Στη συγκεκριμένη εργασία περιγράφουν τα ευρήματα της καρδιακής αυτοψίας σε πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα εντός επτά ημερών μετά τον εμβολιασμό με COVID-19. Επισημαίνουν τη μεγάλη πιθανότητα οι θάνατοι αυτοί να ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου και εξηγούν γιατί.

«Τα ευρήματά μας καθορίζουν τον ιστολογικό φαινότυπο της θανατηφόρας μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό».

Τα δεδομένα για τις αυτοψίες ελήφθησαν από το μητρώο αυτοψιών και βιοϋλικών COVID της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Πρόκειται για ένα ομοσπονδιακό κρατικό μητρώο που περιέχει δεδομένα αυτοψίας, κλινικά και παθολογικά δεδομένα, καθώς και δείγματα ιστών από ασθενείς που πέθαναν από αυτό που φαίνεται να είναι λοίμωξη από το COVID-19 (το οποίο έχει επίσης αποδειχθεί ότι προκαλεί θανάτους του μυοκαρδίου και επιπλοκές σε ορισμένους), καθώς και από άτομα που πέθαναν για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό με το COVID-19.

Πολλές από τις νεκροψίες αποκάλυψαν άλλες αιτίες θανάτου. Αρχικά εξετάστηκαν 35, ενώ 10 εξαιρέθηκαν όταν διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου οφειλόταν σε προϋπάρχουσες ασθένειες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα 25 πτώματα, οι ερευνητές εξηγούν τα αποτελέσματά τους:

«Καρδιακά ευρήματα αυτοψίας συμβατά με (επι-)μυοκαρδίτιδα βρέθηκαν σε πέντε περιπτώσεις από τα υπόλοιπα 25 πτώματα που βρέθηκαν απροσδόκητα νεκρά στο σπίτι εντός 20 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2… Τρεις από τους νεκρούς ήταν γυναίκες, δύο άνδρες. Η μέση ηλικία κατά το θάνατο ήταν 58 έτη (εύρος 46-75 έτη). Τέσσερα άτομα πέθαναν μετά το πρώτο εμβόλιο, η υπόλοιπη περίπτωση μετά τη δεύτερη δόση. Όλα τα άτομα πέθαναν εντός της πρώτης εβδομάδας μετά τον εμβολιασμό (μέσος όρος 2,5 ημέρες, διάμεσος 2 ημέρες). Κλινικά ευρήματα, εξετάσεις αίματος, ηλεκτροκαρδιογραφήματα ή απεικονιστικά δεδομένα δεν ήταν διαθέσιμα, καθώς τα θανόντα άτομα δεν ζήτησαν ιατρική φροντίδα πριν από το θάνατο. Το άτομο 1 βρέθηκε νεκρό 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Ένας μάρτυρας περιέγραψε μια κροταλίζουσα αναπνοή λίγο πριν ανακαλύψει την κυκλοφορική ανεπάρκεια. Το άτομο 2 παραπονέθηκε για ναυτία και βρέθηκε νεκρό αμέσως μετά. Η ανάνηψη ξεκίνησε αμέσως αλλά χωρίς επιτυχία, αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα άτομα βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι χωρίς διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τα τελικά συμπτώματα. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες που δόθηκαν κατά τη στιγμή των αυτοψιών, κανένα από τα θανόντα άτομα δεν είχε λοίμωξη από SARS-CoV-2 πριν από τον εμβολιασμό και τα ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα ήταν αρνητικά σε όλες τις περιπτώσεις».

Το ενδιαφέρον σε αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως επισημαίνεται στο έγγραφο, είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπήρχε σημαντική στεφανιαία νόσος, οξείες ή χρόνιες εκδηλώσεις ισχαιμικής καρδιοπάθειας, εκδηλώσεις μυοκαρδιοπάθειας ή άλλα σημάδια προϋπάρχουσας, κλινικά σχετικής καρδιοπάθειας. Επομένως, δεν υπήρχαν προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις από τις οποίες τα άτομα αυτά έπασχαν ήδη. Είχαν υγιείς καρδιές.

Το έγγραφο παραθέτει επίσης αρκετές άλλες μελέτες, επισημαίνοντας το γεγονός ότι έχουν δημοσιευτεί πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, αλλά ότι η πλειονότητα αυτών που αναφέρθηκαν παρουσίαζε μια ήπια εκδοχή του προβλήματος, με υποχώρηση των συμπτωμάτων χωρίς θεραπεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι σοβαρές και ότι τα άτομα αυτά δεν θα υποστούν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία τους αργότερα στη ζωή τους.

Ορισμένοι κορυφαίοι καρδιολόγοι – όπως ο Dr. Aseem Malhotra, ο Dr. John Mandrola, η Dr. Amy Kontorovich και ο Dr. Venk Murthy – έχουν εκφραστεί δημοσίως κατά της ελαχιστοποίησης της μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από εμβόλια. Θεωρούν ότι το μήνυμα που προβάλλεται από τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την κυβέρνηση υποδηλώνει ότι η μυοκαρδίτιδα δεν είναι μεγάλη υπόθεση και ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται τόσο σοβαρό.

Σύμφωνα με τον Δρ Κοντόροβιτς, καθηγητή Ιατρικής και Καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή Icahn του Mount Sinai:

«[Μ]ία από τους επηρεαζόμενους είναι νέοι άνθρωποι που ήταν προηγουμένως υγιείς και τώρα παίρνουν τρία ή περισσότερα φάρμακα για την καρδιά και ενδεχομένως είναι άνεργοι λόγω των συμπτωμάτων, ακόμη και αν η καρδιακή τους λειτουργία έχει «επανέλθει στο φυσιολογικό».»

Ο καρδιολόγος Δρ Venk Murthy του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν σημείωσε επίσης,

«Τα άτομα με μυοκαρδίτιδα συνήθως συμβουλεύονται να περιορίσουν τη δραστηριότητα, λαμβάνουν 1 ή περισσότερα φάρμακα και διατρέχουν εφ’ όρου ζωής αυξημένο κίνδυνο καρδιακών επιπλοκών. Αυτό μπορεί να έχει βαθιές συνέπειες». «[Τους] λένε συνήθως να περιορίσουν τη δραστηριότητα για αρκετούς μήνες, μερικές φορές και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουν αθλητισμό. Σε ορισμένα παιδιά λένε να μην κουβαλούν βιβλία στο σχολείο».

Σύμφωνα με τον καρδιολόγο Aseem Malhotra:

«Παρόλο που η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο δεν είναι συχνά θανατηφόρα σε νεαρούς ενήλικες, οι μαγνητικές τομογραφίες αποκαλύπτουν ότι, από αυτούς που εισάγονται στο νοσοκομείο, περίπου το 80% έχουν κάποιου βαθμού βλάβη του μυοκαρδίου. Είναι σαν να παθαίνουν ένα μικρό έμφραγμα και να υφίστανται κάποια -πιθανώς μόνιμη- βλάβη του καρδιακού μυός. Δεν είναι βέβαιο πώς αυτό θα εξελιχθεί μακροπρόθεσμα, συμπεριλαμβανομένου του εάν και σε ποιο βαθμό θα αυξήσει τον κίνδυνο κακής ποιότητας ζωής ή δυνητικά σοβαρότερων διαταραχών του καρδιακού ρυθμού στο μέλλον».

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι σε σπάνιες περιπτώσεις τα άτομα χρειάστηκαν υποστήριξη εντατικής θεραπείας ή ακόμη και πέθαναν από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια μετά τον εμβολιασμό με COVID-19.

Από τη μελέτη αυτή δεν μπορούν να εξαχθούν πραγματικά οριστικά συμπεράσματα λόγω του ότι το μέγεθος της ομάδας ήταν πολύ μικρό. Εάν ήταν διαθέσιμες περισσότερες αυτοψίες, θα ήταν καλύτερα. Ακόμα και η εξέταση των αυτοψιών ας πούμε 1000 θανάτων μέσα σε λίγους μήνες από τον εμβολιασμό θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα για να δούμε. Δυστυχώς, ο χρόνος για τη διεξαγωγή τέτοιων μελετών έχει παρέλθει. Οι ερευνητές, λόγω του μικρού μεγέθους της μελέτης, δεν μπορούν να βγάλουν κανένα συμπέρασμα σχετικά με τα ποσοστά εμφάνισης θανάτου από μυοκαρδίτιδα μέσω του εμβολιασμού με COVID-19 ή μια εκτίμηση του κινδύνου σε σύγκριση με τη μόλυνση με COVID-19. Απλά δεν είναι δυνατόν.

Ο κίνδυνος θανάτου και επιπλοκών από μυοκαρδίτιδα από μόλυνση COVID-19, αν και σπάνιος, μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου και επιπλοκών μέσω μυοκαρδίτιδας από εμβολιασμό COVID-19, ο οποίος μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως σπάνιο συμβάν. Γνωρίζουμε ήδη ότι η λοίμωξη COVID-19 και άλλοι σχετικοί ιοί ενέχουν κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Υπάρχουν πολλά δεδομένα που το αποδεικνύουν αυτό. Ωστόσο, πιστεύω ότι το εμβόλιο ενέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για άτομα κάτω των 50 ετών. Θα εξηγήσω πώς κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα στη συνέχεια του άρθρου.

Πρόκειται για ένα θέμα που συζητείται έντονα στην επιστημονική κοινότητα και σε ιατρικούς εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ένα πράγμα που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι ότι τόσο η μόλυνση με COVID-19 όσο και ο εμβολιασμός έχουν προκαλέσει περιπτώσεις ήπιας και σοβαρής μυοκαρδίτιδας, με ορισμένες λοιμώξεις και εμβολιασμούς να οδηγούν σε θάνατο.

Η τελευταία έκθεση αυτοψίας αυτού του είδους που συνάντησα έγινε από τρεις παθολόγους οι οποίοι δημοσίευσαν ένα άρθρο στο περιοδικό Archives of Pathology & Laboratory Medicine σχετικά με την εξέταση των αυτοψιών που πραγματοποίησαν σε δύο έφηβα αγόρια που πέθαναν λίγες ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Σύμφωνα με τους τρεις παθολόγους, δύο εκ των οποίων είναι ιατροδικαστές, «η μυοκαρδιακή βλάβη που παρατηρείται σε αυτές τις καρδιές μετά το εμβόλιο είναι διαφορετική από την τυπική μυοκαρδίτιδα». Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο ήταν υπεύθυνο.

Υπάρχουν επίσης σχετικές αναφορές από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολιασμού (VAERS) που δεν περιλαμβάνονται ποτέ στα επίσημα «δεδομένα» και περιλαμβάνουν επίσης εκθέσεις αυτοψίας. Για παράδειγμα, ένα 15χρονο αγόρι που πέθανε έξι ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης του δόσης (Pfizer). Η έκθεση VAERS (I.D. 1764974) αναφέρει ότι ο προηγουμένως υγιής έφηβος «ήταν στη συνήθη κατάσταση της καλής του υγείας. Πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο, παραπονέθηκε για πόνο στον ώμο. Έπαιζε με δύο φίλους του σε μια κοινοτική λίμνη, αιωρούμενος από μια κούνια με σχοινί, κάνοντας αναποδογυρίσματα στον αέρα και προσγειωνόμενος στο νερό με τα πόδια πρώτα. Αναδύθηκε, γέλασε, είπε στους φίλους του «Ουάου, αυτό πόνεσε!», και στη συνέχεια κολύμπησε προς την ακτή, υποβρυχίως, όπως ήταν η συνήθης ρουτίνα του. Οι φίλοι ανησύχησαν όταν δεν αναδύθηκε. Αυτό συνέβη μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό.

Το πτώμα του ανασύρθηκε από τις τοπικές αρχές περισσότερο από μία ώρα αργότερα. Η αυτοψία αποκάλυψε «μικρές εστίες φλεγμονής του μυοκαρδίου».

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες αναφορές στη βάση δεδομένων VAERS.

Ο 24χρονος φοιτητής της Νέας Υόρκης George Watts Jr. πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 2021, λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με τις ενέσεις Covid-19 της Pfizer που έκανε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Αποκαλύφθηκε ότι το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Μπράντφορντ κατέγραψε το εμβόλιο COVID ως αιτία θανάτου.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά παραδείγματα.

Στη συνέχεια, υπήρξαν και άλλα μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Για παράδειγμα, τον Απρίλιο του 2022 μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature υπό τον τίτλο Scientific Reports με τίτλο «Increased emergency cardiovascular events among under-40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave» (Αυξημένα επείγοντα καρδιαγγειακά επεισόδια στον πληθυσμό κάτω των 40 ετών στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του εμβολίου και του τρίτου κύματος COVID-19) ήταν μία από τις πολλές που εγείρουν ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19.

Ο Δρ Madhava Setty επισημαίνει ότι ο ανεξάρτητος ερευνητής John Beaudoin, Sr. ανέλυσε σχεδόν επτά χρόνια πιστοποιητικών θανάτου της Μασαχουσέτης, τα οποία απέκτησε μέσω αιτήματος για το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA). Τα ευρήματα του Beaudoin καταδεικνύουν ότι ο αριθμός των θανάτων από COVID-19 στη Μασαχουσέτη περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε ένα σύντομο χρονικό παράθυρο το 2020 και ότι οι θάνατοι από COVID-19 το 2020 προέκυψαν από πνευμονικά αίτια – σε αντίθεση με τους θανάτους από COVID-19 το 2021, οι οποίοι συνδέονταν στενότερα με ασθένειες της καρδιάς και του αίματος.

Δεν υπάρχει κανένας λογικός τρόπος να εξηγηθεί πώς ο SARS-CoV-2 άλλαξε δραματικά τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται και σκοτώνει ανθρώπους και γιατί το έκανε ακριβώς τη στιγμή που αναπτύχθηκαν οι πειραματικοί εμβολιασμοί mRNA. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία αυτή εδώ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για μένα τουλάχιστον, επέλεξα να προχωρήσω πέρα από τα δεδομένα και να συνυπολογίσω άλλα σχετικά ευρήματα και έρευνες για να προσδιορίσω για τον εαυτό μου τι πραγματικά συμβαίνει από τη δική μου οπτική γωνία και ποια είναι πραγματικά η καλύτερη απόφαση για μένα.

Το ανησυχητικό είναι ότι, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι εξαναγκάστηκαν με ταξιδιωτικούς και εργασιακούς περιορισμούς να κάνουν το εμβόλιο. Δεδομένης όλης της αβεβαιότητας όσον αφορά το εμβόλιο, το οποίο προωθήθηκε ως απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους, αυτό ήταν πολύ ανήθικο και αντιδεοντολογικό.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους, κατά τη γνώμη μου, τα εμβόλια COVID-19 είναι πολύ πιο επικίνδυνα από την ίδια τη λοίμωξη, ειδικά για κάποιον που είναι κάτω των 50 ετών. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, η δήλωση ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι «πολύ πιο επικίνδυνα» από το ίδιο το εμβόλιο είναι απλώς μια γνώμη, την οποία δεν μπορώ να αποδείξω οριστικά. Τούτου λεχθέντος, δεν πειράζει, είναι η γνώμη μου και το δικαίωμά μου να έχω αυτή τη γνώμη, να τη μοιράζομαι ελεύθερα και να εξηγώ πώς κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα πρέπει να παραμείνει.

Γιατί πήρα το ρίσκο με τη μόλυνση COVID-19 και όχι με το εμβόλιο

Ένας από τους κύριους λόγους για μένα είναι το γεγονός, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι τα συστήματα αναφοράς τραυματισμών από εμβόλια σε όλο τον κόσμο έχουν καταγράψει εκατομμύρια σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (νοσηλείες, αναπηρίες και θάνατο). Αυτές καταγράφονται μεταξύ άλλων στο σύστημα VigiAccess του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS). Υπάρχουν επίσης δεκάδες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καταγράφουν τις εμπειρίες όσων θεωρούν ότι τραυματίστηκαν από εμβόλια. Παρά το γεγονός ότι τέτοιες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε κανενός είδους «επίσημα δεδομένα», εντούτοις με ανησυχούν αρκετά. Επιπλέον, περίπου το 50% των παρενεργειών από τα εμβόλια που αναφέρθηκαν στο VAERS τα τελευταία 30 χρόνια είναι όλοι από εμβόλια COVID. Συστήματα όπως τα προαναφερθέντα δεν έχουν δει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία τέτοια εισροή αναφορών. Για μένα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να αγνοηθούν αυτές οι αναφορές.

Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει αν το εμβόλιο ήταν πράγματι η πραγματική αιτία όλων αυτών των γεγονότων, απλά δεν γνωρίζουμε. Τα συστήματα αυτοαναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων είναι γνωστό ότι έχουν μεροληψία αυτοαναφοράς και προβλήματα τόσο υπο- όσο και υπερ-αναφοράς. Ωστόσο, εξακολουθούν να ανοίγουν αρκετά τα μάτια και παρουσιάζουν σχετικά σήματα ασφαλείας που φαίνεται να αγνοούνται από την επικρατούσα τάση. Πολλά έγγραφα που έχω διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια έχουν επίσης ισχυριστεί ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των πραγματικών τραυματισμών αναφέρεται και γίνεται δεκτό σε αυτά τα συστήματα, οπότε αυτό είναι μια άλλη κόκκινη σημαία για μένα. Πώς συμβαίνει αυτό, δεν είμαι σίγουρος, αλλά πρόσφατα συνάντησα μια συνέντευξη με τον Dr. Eric T. Payne, παιδονευρολόγο, Νοσοκομείο Παίδων της Αλμπέρτα και Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι. Εξήγησε ότι οι πιθανοί τραυματισμοί από το εμβόλιο δεν αναφέρονται καν στα συστήματα αναφοράς τραυματισμών και ότι η βασική ιδέα και η δυνατότητα να αναφερθεί έστω και μια επιπλοκή που οφείλεται σε ένα εμβόλιο COVID-19 καταργείται εντελώς στα νοσοκομεία του Καναδά.

Συνδυάζω τις παραπάνω πληροφορίες και με ορισμένα δημοσιευμένα στοιχεία. Για παράδειγμα, μια διεθνής ομάδα διακεκριμένων ακαδημαϊκών και ιατρών πήγε πίσω και ανέλυσε τα δεδομένα ασφάλειας από τις αρχικές κλινικές δοκιμές που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της απόφασης του FDA να εγκρίνει τα εμβόλια mRNA τον Δεκέμβριο του 2020. Η έκθεση δημοσιεύθηκε στο περιοδικό με κριτές, Vaccine, τον Σεπτέμβριο του 2022. Η ανάλυση έδειξε ότι τα εμβόλια mRNA συσχετίστηκαν με 1 επιπλέον σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν για κάθε 800 άτομα που εμβολιάστηκαν.

Στη συνέχεια, έχετε όλους τους διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκούς σε αυτόν τον τομέα που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους. Φαίνεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες, όπως ο Dr. Peter Doshi, ανώτερος συντάκτης στο British Medical Journal και ένας από τους συγγραφείς του εγγράφου που αναφέρθηκε παραπάνω.

Όλες αυτές οι ανησυχίες, από τη δική μου οπτική γωνία, φαίνεται να υπογραμμίζουν έναν μεγαλύτερο κίνδυνο από τα εμβόλια COVID-19 παρά από οποιουσδήποτε κινδύνους που σχετίζονται με τη μόλυνση COVID-19. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μόλυνση από το COVID-19 έχουν υπερτονιστεί λίγο, δεδομένων των πιθανοτήτων νοσηλείας και θανάτου των ανθρώπων από τη μόλυνση. Τα λουκέτα, οι εντολές και η μαζική υστερία έσπρωξαν επίσης λίγο περισσότερο τα καμπανάκια συναγερμού του φόβου. Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μόλυνση από το COVID-19 είναι και δόθηκαν στις μάζες κάθε μέρα, ενώ οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από τα δεδομένα που υποδείκνυαν οποιοδήποτε είδος κινδύνου μέσω των εμβολίων COVID-19 απλώς δεν έγινε.

Προτιμώ πολύ περισσότερο την προστασία που μπορεί να προσφέρει η φυσική ανοσία, η οποία έχει εξαιρετικό ιστορικό για διάφορους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του COVID. Αυτός ήταν ένας άλλος λόγος.

Η δεύτερη κύρια ανησυχία μου ήταν η έλλειψη δεδομένων βιοδιανομής κατά την επείγουσα έγκριση των εμβολίων COVID. Η βιο-διανομή αναφέρεται στην εξέταση και μελέτη του πού πηγαίνει το εμβόλιο και τα συστατικά του μόλις εγχυθεί στο σώμα. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2021 στο British Medical Journal (BMJ) από τον Δρ Peter Doshi δείχνει ότι αυτό αποτελούσε ανησυχία.

Ο Doshi εξήγησε:

«Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν στις ερωτήσεις του The BMJ σχετικά με το γιατί δεν διεξήχθησαν μελέτες βιοδιανομής για τα νέα τους προϊόντα mRNA, και καμία από τις εταιρείες, ούτε ο FDA, δεν θα έλεγε αν θα απαιτηθούν νέες μελέτες βιοδιανομής πριν από την αδειοδότηση».

Τα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι το περιεχόμενο του εμβολίου, σε μελέτες σε ζώα, δεν παρέμεινε στο σημείο της ένεσης και ότι ένα σημαντικό σημείο κατανομής ήταν το ήπαρ, μεταξύ διαφόρων άλλων οργάνων. Ως αποτέλεσμα, τα ζώα που έλαβαν την ένεση της Pfizer παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες. Το περιεχόμενο του εμβολίου διανέμεται μέσω των λεγόμενων λιπιδικών νανοσωματιδίων (LNP) και έχει αποδειχθεί ότι τα κενά LNP χωρίς mRNA δεν οδηγούν σε σημαντική ηπατική βλάβη.

Έτσι, για να προσθέσω στις παραπάνω ανησυχίες μου, έχουμε τώρα μηχανισμούς δράσης που είναι ανησυχητικοί και δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Για να πάρω αυτό το προϊόν, θα πρέπει να είμαι σίγουρος για το τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι επιπτώσεις του, αν υπάρχουν.

Πρωτεΐνη ακίδας από εμβόλια COVID έναντι πρωτεΐνης ακίδας από φυσική μόλυνση

Επιπλέον, οι διαφορές μεταξύ της «ψεύτικης» πρωτεΐνης ακίδας μέσω του εμβολίου και της πρωτεΐνης ακίδας από τη φυσική μόλυνση με έκαναν επίσης να προβληματιστώ.

Τα μόρια mRNA μέσω του εμβολίου έχουν σκόπιμα χειραγωγηθεί και τροποποιηθεί για να γίνουν πιο σταθερά όταν βρεθούν μέσα στο κύτταρο. Ένα μόριο «ψευδοουριδίνης» έχει προστεθεί στο mRNA για να του δώσει μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής από το κανονικό mRNA. Ως εκ τούτου, η παραγωγή της πρωτεΐνης spike εντός του κυττάρου δεν απενεργοποιείται, και δεν γνωρίζουμε για πόσο χρονικό διάστημα. Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος δεν είναι καλά κατανοητές και είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει καλά κατανοητό, κατά τη γνώμη μου, πριν από τη μαζική χορήγηση.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζεται μέσα στα κύτταρα μπορεί να αποβληθεί από τα κύτταρα και να βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος. Μια μελέτη έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορούσε να ανιχνευθεί στο αίμα 11 από τους 13 συμμετέχοντες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Moderna mRNA. Ο δυνητικός κίνδυνος του εμβολιασμού δεν έχει ακόμη πλήρως κατανοηθεί ή ποσοτικοποιηθεί και η μακροπρόθεσμη σημασία της συσσώρευσης των νανοσωματιδίων mRNA-λιπιδίων σε διάφορα όργανα, παραμένει άγνωστη.

Η Dr. Bonnie Mallard, καθηγήτρια, BSc, MSc, PhD από το Πανεπιστήμιο του Guelph στο Οντάριο του Καναδά, εξηγεί περαιτέρω:

«Πρόκειται για γενετικά εμβόλια, και έτσι παίρνετε τη συνταγή για το spike, δεν παίρνετε την πρωτεΐνη spike, και έτσι σας δίνεται η συνταγή. Και κάθε άτομο, άνδρας γυναίκα ή παιδί, έχει τον δικό του μεταβολισμό, τη δική του γενετική και θα παράγει διαφορετικές ποσότητες spike. Έτσι, σαφώς, όταν παίρνεις ένα φάρμακο που δεν ήξερες τι δόση έπαιρνες και ότι κάθε άτομο έπαιρνε κάποια διαφορετική δόση, δεν το νομίζω.

Και κανείς δεν το γνωρίζει αυτό, και αυτό είναι το πρόβλημα. Οπότε πρώτον, δεν γνωρίζετε τη δόση και είναι σε λιπιδικά νανοσωματίδια τα οποία γνωρίζουμε ότι μεταφέρουν το μήνυμα για την αιχμή σε όλο το σώμα. Και έτσι κανονικά για τα εμβόλια θέλετε να παραμείνουν στους μύες και στους λεμφαδένες που αποχετεύουν. Δεν θέλετε η ξένη πρωτεΐνη να πάει παντού και να διανεμηθεί ευρέως, ιδίως όταν η πρωτεΐνη spike δεν είναι η ίδια με την πρωτεΐνη spike του ιού, είναι τροποποιημένη, είναι συνθετική και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ένα από τα χαρακτηριστικά που φαίνεται τώρα ότι αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε είναι ότι παραμένει στην κυκλοφορία και σε ορισμένα κύτταρα όπως τα εξωσώματα, μικρές φυσαλίδες που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ κυττάρων και μη κλασικών μονοκυττάρων.

Έτσι, η πρωτεΐνη αιχμής παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε έχουμε μια ξένη πρωτεΐνη που περιφέρεται γύρω μας. Και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους βλέπουμε τώρα, αν κοιτάξετε, ακόμη και τα δεδομένα του Οντάριο, ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι έχουν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, αν κοιτάξετε τώρα, έχουν στην πραγματικότητα περίπου διπλάσια κρούσματα (σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους). Και έτσι τώρα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν αυτό ήταν ένα παιδί και τώρα διατρέχει υψηλό κίνδυνο μόλυνσης, γιατί να το κάνουμε αυτό. Αλλά θα πρέπει επίσης να είναι ανησυχητικό για όλους να κοιτάξουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία και θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί, όσο περισσότερα από αυτά τα εμβόλια κάνει ένα άτομο, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο πιο πιθανό είναι να κολλήσει το COVID-19.

Και αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στις επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα… Αυτά τα εμβόλια προκαλούν καταστολή του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος. Και μιλήσαμε για το γιατί το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα είναι σημαντικό, και ένας από τους λόγους είναι αυτές οι παρεμβολές τύπου 1 που είναι κρίσιμες για τον έλεγχο των ιογενών λοιμώξεων, και φαίνεται ότι αυτές επηρεάζονται αρνητικά από αυτά τα γενετικά εμβόλια».

Και πάλι, αυτές είναι απλώς μερικές από τις πολλαπλές ανησυχίες που με είχαν και με έχουν κάνει αρκετά διστακτικό. Θα μπορούσα να μοιραστώ περισσότερα, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε το νόημα.

Τέλος, τα εμβόλια είναι απλά αναποτελεσματικά στο να σταματήσουν τη μετάδοση της μετάδοσης του ιού. Για μένα, φάνηκε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων ήταν σχεδόν μηδενική όσον αφορά αυτό, αν και μπορεί να υπάρξει ένα επιχείρημα για την αποτελεσματικότητα στην πρόληψη σοβαρών συμπτωμάτων και θανάτου στον ηλικιωμένο και πιο ευάλωτο πληθυσμό για μερικούς μήνες. Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα εξετάζοντας μελέτες που εξέταζαν τις διαφορές στο ιικό φορτίο μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στις αρχές της πανδημίας, καθώς και το γεγονός ότι ορισμένοι από τους πιο υψηλά εμβολιασμένους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο αντιμετώπιζαν τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό, καθώς έχω ασχοληθεί αρκετά λεπτομερώς στο παρελθόν σε άρθρα εδώ και εδώ.

Συμπερασματικές παρατηρήσεις

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι εξηγώντας αυτά που εξήγησα παραπάνω, κάποιος δεν θα μπορούσε να καταλάβει και να συμπάσχει με την οπτική μου γωνία. Έχω συναντήσει πολλούς εμβολιασμένους ανθρώπους που το κάνουν και πολλούς εμβολιασμένους ανθρώπους που δεν το κάνουν. Νομίζω ότι ένα από τα κύρια ζητήματα είναι η έλλειψη πρόσβασης σε σωστή, διαφανή και ενημερωμένη εκπαίδευση. Στις μέρες μας οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι είναι πολιτικά ορθό παρά για το τι είναι πραγματικά αληθινό.

Επιπλέον, νομίζω ότι τα κληροδοτημένα μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να μην παρέχουν πραγματικά μια ισορροπημένη, ειλικρινή και διαφανή προοπτική σχετικά με όλα τα πράγματα που αφορούν το COVID-19. Αντ’ αυτού, αυτό που είδαμε ήταν η ακραία γελοιοποίηση, ο στιγματισμός και η λογοκρισία όσων αμφισβητούσαν αυτά που μας έλεγαν. Όταν συμβαίνει αυτό, το μόνο που βλέπουν όσοι βασίζονται στα κληροδοτημένα μέσα ενημέρωσης για την πληροφόρηση είναι ότι, ως αποτέλεσμα, επαναλαμβάνουν και ενστερνίζονται αυτό το μήνυμα και το μεταφέρουν στον πραγματικό κόσμο. Ήταν λυπηρό να βλέπεις ότι οικογένειες διαλύθηκαν και φιλίες χάθηκαν για κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης είναι σήμερα πιο σημαντικά από ποτέ.


πηγη