Σελίδες

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Καvoυν τoυς λαθρoμεταvαστες πυρoσβεστες...Eiπατε κατι;

Εσυ Ελληνα ψαξε για δουλεια σε αλλη χωρα...

Σε αντικαθιστουν δεν το καταλαβες;



Εκπαίδευση λοιπον, λαθρομεταναστών στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης ώστε να ενταχθούν στον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και αντιμετώπισης κινδύνων και να πάρουν την δουλειά των Ελλήνων εποχικών Πυροσβεστών...

Έτσι απλά σας αντικαθιστούν...

πηγη

Οι Aλβαvoi (αvαμενομεvo) δεν τnρnσαν τnv συμφωviα και....οι Σερβoι περιμεvoυv το συvθnμα vα επιτεθoυν ! ! !

Περιμενε κανεις να τηρησουν συμφωνια τα Αλβανα;

Μετρα τα δαχτυλα σου μετα απο χειραψια με Αλβανο, ειχε πει ο Μεγαλος Αρκαν !



Νέα κλιμάκωση στα σύνορα Σερβίας-Κοσόβου καθώς η Πρίστινα ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα επαναφέρει σε ισχύ την υποχρέωση για περίπου 50.000 Σέρβους που ζουν στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο να αντικαταστήσουν εντός δύο μηνών τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους.

Ενώ το περασμένο Σάββατο είχε ανακοινωθεί συμφωνία αποκλιμάκωσης μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου σχετικά με τις πινακίδες, όπως είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell, φαίνεται πως κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ρωσικές πηγές θεωρούν πως οδηγούμαστε αργά και σταθερά σε σύρραξη στα Βαλκάνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ρωσία προβλήθηκε ντοκιμαντέρ στην κρατική ρωσική τηλεόραση με τίτλο  Σερβία: “Τα σημάδια του Πολέμου” τη στιγμή που ο σερβικός Στρατός συνεχίζει να ενισχύει τις δυνάμεις του στα σύνορα με το Κόσοβο.

Διαβάστε επίσης: Ολοταχώς προς σύρραξη: Ενεργοποιήθηκε η Α/Α ομπρέλα της Σερβίας – Χιλιάδες Σέρβοι στρατιώτες με άρματα μάχης έτοιμοι να μπουν Κόσοβο -Συγκλονιστικές εικόνες

Σερβία: “Τα σημάδια του Πολέμου”

To ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο RT, εικόνες μπορείτε να δείτε παρακάτω, περιελάβανε μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρεσβευτή στη Σερβία, Bocan Harchenko, και αρκετούς άλλους πως ο Miša Vacić (αρχηγός της SD).

Tο ντοκιμαντέρ δικαιολογούσε μια σερβική στρατιωτική επιχείρηση για την επαναφορά του Κοσσυφοπεδίου ή τμήμα του πίσω στην Σερβία. Κύριος σκοπός να στρατολογήσει Ρώσους εθελοντές για τον πόλεμο στο Κόσοβο.

Τόνιζε ότι  η τρέχουσα κατάσταση στο Κόσοβο είναι παρόμοια με την Επιχείρηση Καταιγίδα (1995) και τον διωγμό 200.000 Σέρβων από την Κράινα.

“Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων στο Βελιγράδι πιστεύει ότι η ηγεσία των Σέρβων άργησε να δράσει. Ότι είναι καιρός να λυθεί το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου με τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία πήρε πίσω την Κριμαία· ότι η περιοχή πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα.” αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ της ρωσικής τηλεόρασης.

Να σημειώσουμε ότι αρχές Αυγούστου ο Ρώσος πρέσβης στην Σερβία έκανε λόγο για «στρατιωτικό σενάριο».

“Εάν χυθεί αίμα, η Σερβία θα ανταποκριθεί επαρκώς, θα αμυνθεί και θα κερδίσει”, δήλωσε ο Μπόκαν-Χαρτσένκο.

Ο Ρώσος πρέσβης είπε ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη» και ότι «δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη λύση αυτή τη στιγμή»

Προθεσμία δύο μηνών

Για επικείμενο νέο κύμα εθνοτικών εντάσεων στο Κόσοβο προειδοποιεί το πρακτορείο Reuters αφότου η Πρίστινα ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα επαναφέρει σε ισχύ την υποχρέωση για περίπου 50.000 Σέρβους που ζουν στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο να αντικαταστήσουν εντός δύο μηνών τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους.

Το Κόσοβο, στο οποίο ζουν κατά κύριο λόγο Αλβανοί, προσπαθεί να αναγκάσει τους Σέρβους να αποδεχθούν την εξουσία της Πρίστινα σε καθημερινά γραφειοκρατικά ζητήματα από το 2008 που ανακήρυξε την ανεξαρτησία του μετά από σχεδόν μια δεκαετία συνεχών εξεγέρσεων κατά της σερβικής εξουσίας.

Ανακοινώνοντας πως οι οδηγοί οχημάτων με σερβικές πινακίδες έχουν προθεσμία να τις αλλάξουν έως την 31η Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Αλμπίν Κούρτι χαρακτήρισε την απόφαση ως «τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από μια έκφραση άσκησης κυριαρχίας».

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι είναι δυνατή μια συμφωνία με το Κόσοβο για το θέμα.

«Από την 1η Σεπτεμβρίου (το Κόσοβο)… θα προσπαθήσει να αναγκάσει τους Σέρβους να αλλάξουν πινακίδες… δεν νομίζω ότι η απόφαση θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία» σχολίασε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το Reuters, οι πιέσεις πέρυσι για την εφαρμογή του ίδιου μέτρου αντιμετωπίστηκαν με διαμαρτυρίες από τους Σέρβους, οι οποίοι υποστηρίζονται από το Βελιγράδι και ζουν κοντά στα σύνορα του Κοσόβου με τη Σερβία.

Εντάσεις ξέσπασαν ξανά τον περασμένο μήνα αφότου η Πρίστινα ανακοίνωσε ότι το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου ωθώντας τους Σέρβους ξανά στα οδοφράγματα.

ΥΠΑΜ Σερβίας: Ύψιστη πολεμική ετοιμότητα

Οι εντάσεις εκτονώθηκαν αφού ο Κούρτι, υπό την πίεση Η.Π.Α και ΕΕ, συμφώνησε να αναβληθεί η εφαρμογή του μέτρου ενώ τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί αφαιρέθηκαν υπό την εποπτεία του ΝΑΤΟ, το οποίο έχει περίπου 3.700 μέλη ειρηνευτικής δύναμης στη χώρα.

Το υπουργείο Άμυνας στη Σερβία, σχολίασε πως ενίσχυσε την εκπαίδευση μέρους των στρατευμάτων της που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο.

«Η εκπαίδευση πραγματοποιείται προκειμένου να διατηρηθεί υψηλός βαθμός πολεμικής ετοιμότητας των εμπλεκόμενων μονάδων και η ικανότητά τους να αντιδρούν γρήγορα σε περίπτωση ανάγκης και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ασφάλεια στη διοικητική γραμμή» ανέφερε το υπουργείο.

Όμως, ο υποστράτηγος Φέρεντς Κάτζαρι, διοικητής της ειρηνευτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, προσπάθησε να κατευνάσει τους φόβους για μια πιθανή επικείμενη σύγκρουση καθώς οι ειρηνευτικές δυνάμεις εξαπλώθηκαν σε όλη την περιοχή για να προλάβουν μια πιθανή έκρηξη βίας.

«Δεν βλέπουμε κανενός είδους ένδειξη ακόμη ή για προετοιμασία για πόλεμο… Όσοι σκέφτονται υπεύθυνα δεν πρέπει να μιλάνε για πόλεμο» είπε ο Ούγγρος Κάτζαρι, σε συνέντευξή του στο Reuters.

Οι συνομιλίες μεταξύ Κοσόβου και Σερβίας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α. δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να λύσουν το πρόβλημα, αν και Βελιγράδι και Πρίστινα την περασμένη εβδομάδα κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών τους στα σύνορά τους.


πηγη

Οι HΠΑ θα μεταφέρoυν τα πυρnvικά oπλα τoυ lντσιρλiκ στnv Σoύδα; Γι αυτo κoιλoπovαει ο Eρvτoγκαv;

Για μεταφορά πυρηνικά όπλων των ΗΠΑ στη Κρήτη κάνουν λόγοι οι Τούρκοι και το ερώτημα είναι αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με το Ιντσιρλίκ....



Από εκεί θα μεταφερθούν τα πυρηνικά;

Το CNN Turk, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάνει λόγο για εγκατάσταση αμερικανικών πυρηνικών όπλων στο νησί, ενώ Τούρκοι αναλυτές τραβούν περαιτέρω το σχοινί δείχνοντας την ως πιθανό σημείο σύγκρουσης, καθώς βρίσκεται πάνω στο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

«Ίσως είναι προχωρημένες σκέψεις, αλλά υπάρχουν ερωτήματα αν τοποθετηθούν πυρηνικά (στην Κρήτη). Αφού στόχος θα είναι η Ρωσία», αναφέρει παρουσιάστρια του CNN Turk απευθυνόμενη στον Τούρκο στρατιωτικό αναλυτή, Μετέ Γιαράρ.

Αυτός με τη σειρά του απαντά πως «πιθανό σημείο σύγκρουσης θα είναι η Κρήτη. Διότι η συμφωνία που έχουμε υπογράψει με τη Λιβύη, ταυτίζεται σε αυτό ακριβώς το σημείο».

Μάλιστα, κατηγορεί την Ελλάδα για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών και τη διεκδίκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. «Πριν από τα S-300, πήγαν και στρατιωτικοποίησαν ένα- ένα τα νησιά. Πρώτα ένα όπλο, μετά δύο και πέντε. Αργότερα ένα νησί, δύο νησιά κτλ. Δεν τους έφτασε αυτό, πήγαν και διεκδίκησαν κυριαρχικά δικαιώματα σε νησιά που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους».


πηγη

Οι Eυρώπεoι απειλoυv την Pωσiα και...η Pωσiα πρoειδoπoιεi θα μπλoκάρoυμε τα πάvτα ! ! ! (Kαλo Xειμωvα ! ! !)

Μυαλο δεν βαζουν οι Ευρωπεοι...

Η ενεργειακή κρίση αντί να αποκλιμακώνεται… 

Λαμβάνει επικίνδυνη τροπή....



Το μέτρο επιβολής ανώτατων ορίων στο πετρέλαιο και προσεχώς και στο φυσικό αέριο θα οδηγήσει σε μαζική διακοπή της ροής φυσικού αερίου από την Ρωσία στην Ευρώπη προκαλώντας χάος και ύφεση στις οικονομίες…

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι καμία ευρωπαική οικονομία δεν μπορεί να αντέξει τιμές πάνω από τα 250 ευρώ ανά MWh στο φυσικό αέριο.

Για ορισμένους στην Ευρώπη η επιβολή ανώτατων τιμών στο φυσικό αέριο της Ρωσίας θα μετριάσει τα έσοδα των ρώσων και έτσι δεν θα μπορούν να χρηματοδοτούν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτή η προσέγγιση είναι λανθασμένη γιατί η Ρωσία ήδη έχει βρει εναλλακτικές πηγές αγοράς του φυσικού αερίου ενώ ταυτόχρονα... η Ρωσία δεν μπορεί να εκβιαστεί, γιατί θα διακόψει πλήρως την προμήθεια με φυσικό αέριο στην Ευρώπη... δεν υπάρχει Win Win σε αυτό τον πόλεμο...

Ήδη η G7 η ομάδα των 7 πλουσιότερων κρατών αποφάσισε να επιβάλλει ανώτατο όριο στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου και η απάντηση της Ρωσίας ήταν άμεση διακόπτει την ροή πετρελαίου στις χώρες που θα υιοθετήσουν το μέτρο αυτό…

Εφόσον υπάρξει συμφωνία στην Ευρώπη το μέτρο θα εφαρμοστεί 5 Δεκεμβρίου του 2022 και για τα διυλισμένα προϊόντα στις 5 Φεβρουαρίου του 2023.

Φαίνεται όμως ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει την επιβολή ανώτατης τιμής και στο φυσικό αέριο και οι ρώσοι προειδοποιούν.

Θα διακοπεί άμεσα η ροή φυσικού αερίου της Ρωσίας στην Ευρώπη, μάλιστα ο Medvedev o πρώην Πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας ανέφερε ότι δεν θα μπορεί να επιβληθεί ανώτατη τιμή στο ρωσικό φυσικό αέριο γιατί θα διακοπεί πλήρως η τροφοδοσία.

Von der Leyen: Είναι καιρός να περιοριστεί η τιμή του φυσικού αερίου της Ρωσίας

Υπάρχουν βήματα προόδου και στο θέμα του φυσικού αερίου, με την Ευρωπαϊκή Ένωση στην πρώτη σειρά.

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι είναι καιρός για ένα ανώτατο όριο στην τιμή του φυσικού αερίου από τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου στην Ευρώπη», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν της ΕΕ, Von der Leyen, σε δήλωσή της στο περιθώριο συνάντησης των Γερμανών. στο Murnau της Βαυαρίας.

Και σε αυτή την περίπτωση, η απάντηση της Ρωσίας ήταν άμεση.

Το ρωσικό αέριο «δεν θα υπάρχει πλέον» στην Ευρώπη εάν η ΕΕ επιβάλει ανώτατο όριο τιμών.

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας DM. Medvedev, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά δεν θα υπάρχει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη….

Zelensky: Ορθή η απόφαση των G7 να θέσει ανώτατη τιμή στο ρωσικό πετρέλαιο, τώρα και στο φυσικό αέριο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky υποστηρίζει την απόφαση της G7 να επιβάλει ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό πετρέλαιο και ζητά την ίδια κίνηση στην τιμή του φυσικού αερίου.

Μια τέτοια απόφαση θα περιόριζε τη ροή εσόδων προς τη Ρωσία και «αποκαθιστούσε τη δικαιοσύνη για όλους τους Ευρωπαίους.

Η Ρωσία προσπαθεί να εκβιάσει με τεχνητά διογκωμένες τιμές» ανέφερε ο Zelensky.

H κλιμάκωση θα εντείνει το οικονομικό αδιέξοδο

Κινήσεις καταστροφής που ξεπερνούν τα όρια του παραλογισμού λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες εξαρτώνται από το φυσικό αέριο της Ρωσίας και την ίδια στιγμή βάλλουν με τις κυρώσεις κατά της χώρας από την οποία εξαρτώνται ενεργειακά.

Η Ευρώπη είναι θύμα του αμερικανικού επεκτατισμού και με πολιτικούς μαριονέτες νομίζουν ότι θα πλήξουν την οικονομία της Ρωσίας.

Η πρόσφατη οριακή μείωση του ΑΕΠ της Ρωσίας ήρθε να αποδείξει ότι η Ρωσική οικονομία αντέχει, πληρώνεται σε ρούβλια για τα προϊόντα που εξάγει ενώ αντιθέτως η Ευρώπη διολισθαίνει σε ύφεση, η ΕΚΤ θα αποσύρει τρισεκατομμύρια ρευστότητας και το αδιέξοδο θα συνεχιστεί…


πηγη

Ο "Eλλnvας" μoυσoυλμάvoς βoλευτης τoυ ΠAΣOΚ, εivαι θυpωpoς τnς κεκρoπopτας κυpιε Avδpoυλακn;

Ο "Έλληνας" μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν αποκαλεί τη μειονότητα τουρκική και την καλεί να συμμετάσχει στις εκλογές για το νέο ψευδομουφτή Ξάνθης, δηλ. αυτόν που δεν αναγνωρίζει η πολιτεία...



Το ΠΑΣΟΚ καλείται να πάρει θέση:
Σέβεται ή όχι την ελληνική νομοθεσία;
Αναγνωρίζει τη μειονότητα ως τουρκική;
πηγη

Η Eυρωπαϊκn Evωσn μας oδnγεi σε κoιvωvικές εκρnξεις...Η Eλλάδα παραμέvει αvoxύρωτn ! ! !



Η πολιτική της ΕΕ οδηγεί σε «έκρηξη»: Ενεργειακή κρίση, διατροφική κρίση, φτωχοποίηση, πολιτικά σκάνδαλα και στροφή των κυβερνήσεων προς τον απολυταρχισμό, είναι οι παράγοντες  που σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τη «θηλιά» στους λαούς της Δύσης και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν προς ένα ντόμινο κοινωνικών εκρήξεων άνευ προηγουμένου.

Αυτό αποκαλύπτεται με εμφατικό τρόπο και από την έκθεση που δημοσίευσε το πρακτορείο Bloomberg, όπου επισημαίνεται πως σε περισσότερες από τις μισές χώρες του πλανήτη, παρατηρούνται κοινωνίες που βρίσκονται στο «κόκκινο» όσον αφορά τον κίνδυνο ξεσπάσματος εμφύλιων αναταραχών. Και οπωσδήποτε, όσο οδεύουμε προς έναν πολύ κρίσιμο χειμώνα, η ανισότητα θα βαθαίνει τις κοινωνικές πληγές και θα κλονίζει τα κοινωνικά θεμέλια του κάθε κράτους όλο και περισσότερο.

Συγκεκριμένα στην ΕΕ, προβλέπεται πως το «φυτίλι» που σιγοκαίει και ενδέχεται να πυροδοτήσει τις «βόμβες» αποσταθεροποίησης, δεν είναι άλλο από την ενεργειακή ένδεια, δηλαδή ένα απότοκο από την αυτοκτονική πολιτική που επέβαλλαν οι Βρυξέλλες στα Ευρωπαϊκά κράτη, δίνοντας «γραμμή» να ακολουθηθεί μια τυχοδιωκτική, μονόπλευρη και μη ευέλικτη αντιμετώπιση του Ουκρανικού.

Το πολιτικό κατεστημένο των χωρών της ΕΕ βρίσκεται στη φάση της μεγαλύτερης απαξίωσης του στην ιστορία της Ένωσης, οι προσωπικότητες με πολιτικό εκτόπισμα έχουν εκλείψει, τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων δίνουν και παίρνουν, τα ποσοστά αποχής από το εκλογικό δικαίωμα έχουν εκτοξευτεί, η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς του κράτους βρίσκεται στο ναδίρ. Η ελπίδα σε μια θετική πολιτική αλλαγή εξαερώνεται με αστραπιαίους ρυθμούς, και όταν χάνεται η ελπίδα, συνήθως ακολουθεί το ξέσπασμα οργής.

Δυστοπία και στο βάθος καταστάσεις… Σρι Λάνκα

Μια αποδυναμωμένη και εν πολλοίς άβουλη ΕΕ που χάνει την διπλωματική επιρροή της και βυθίζεται σε γεωπολιτική απομόνωση, αντί να διορθώσει τις λανθασμένες πολιτικές που την οδηγούν προς την ολική καταστροφή, στρέφεται όλο και περισσότερο στον «κανιβαλισμό» των ίδιων των λαών της, κατασπαράζοντας τη ίδια την υπόσταση και συνοχή της.

Ψηφιακή χειραγώγηση, ενεργειακά lockdown, οικολογικά πρόστιμα, «πράσινη» αστυνομία, υγειονομική υστερία, φίμωση του ελεύθερου λόγου και της ελευθεροτυπίας, εναλλακτική διατροφή με προτάσεις… εντομοφαγίας, κουπόνια φτώχειας με ψηφιακό περιτύλιγμα, καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων και ανθρώπινων ελευθεριών. Αυτά προέχουν στην ατζέντα των Βρυξελλών, γιατί αυτά εξυπηρετούν το σχέδιο για την επόμενη φάση του ελέγχου των μαζών.

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως υπό αυτές τις συνθήκες μιας απόλυτης δυστοπίας, οι λαοί δεν θα «εκραγούν», οι κοινωνικοί ιστοί δεν θα διαρραγούν, οι πολίτες δεν θα επαναστατήσουν απέναντι στο εφιαλτικό σκηνικό που στήνεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τη «γραμμή» Νταβός;

Οι απίστευτες σκηνές που είδαμε να εκτυλίσσονται στη λαϊκή εξέγερση στη Σρι Λάνκα μοιάζουν να είναι προάγγελος παρόμοιων εξελίξεων στη Δύση. Ένας εξαθλιωμένος λαός, εξοργισμένος από μήνες τραγικών ελλείψεων σε τρόφιμα, καύσιμα, λιπάσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, κατέλαβε το προεδρικό και το πρωθυπουργικό μέγαρο για να λεηλατήσει την προκλητική χλιδή των δυναστών τους, υπό το βλέμμα ενός αμέτοχου στρατού.

Στη Σρι Λάνκα των 22 εκατομμυρίων κατοίκων, ο πληθωρισμός καλπάζει στο 70%, τρόφιμα δίνονται με δελτίο και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι καθημερινές και πολύωρες. Μας φέρνουν κάτι στο νου αυτά, από όσα ήδη συμβαίνουν σε χώρες της Ευρώπης;

Ανοχύρωτη η Ελλάδα μπροστά στον κίνδυνο

Όμως, πού βρίσκεται η χώρα μας, μέσα σε όλα αυτά τα δυσοίωνα σενάρια; Όπως και στον καιρό της πανδημίας, έτσι και στην διαφαινόμενη απειλή των εμφύλιων αναταραχών, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ευρωπαϊκή κούρσα προς τον γκρεμό.

Προκειμένου να αποκρούσει μια χώρα τον κίνδυνο της κοινωνικής έκρηξης, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να υπάρχει κοινωνική συνοχή και σύμπνοια στο λαό της. Υφίσταται στην Ελλάδα κάτι τέτοιο; Η περιπέτεια της πανδημίας έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως όχι.

Πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση με τις πολιτικές που εφάρμοσε φρόντισε να μπολιάσει το διχαστικό πνεύμα στον λαό, και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε. Έσπασε τη συνοχή του λαού και κατέταξε τους πολίτες σε κατηγορίες «προνομιούχων» και «ψεκασμένων». Μέσα σε δύο χρόνια αυτή η χώρα απέκτησε μια απίστευτη ανοχή στα δίπολα και μια αδιανόητη απάθεια στα εκβιαστικά διλλήματα, ακόμα και όταν αυτά είχαν να κάνουν με την καταπάτηση του δικαιώματος της αυτοδιαχείρισης του σώματος.

Όσο πορευόμαστε προς το μάτι του κυκλώνα της ενεργειακής κρίσης, η κοινωνική οργή συσσωρεύεται στα χαμηλά και μεσαία στρώματα που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανεργία και την ουσιαστική ανυπαρξία του κοινωνικού κράτους. Η λεηλασία των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών θα ενταθεί, με πρόσχημα την πολυπαραγοντική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα. Όσο διατηρείται η διεθνής γεωπολιτική αστάθεια, χρονικός ορίζοντας για χαλάρωση δεν υπάρχει, και η αβεβαιότητα γίνεται κοινός παρονομαστής για κάθε πολίτη.

Παράλληλα, η πολιτική σήψη, η αισχροκέρδεια, η διαφθορά, η «εργολαβία» και η υπεράσπιση των ολιγαρχικών συμφερόντων συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας της καταχρεωμένης χώρας μας. Και στη βάση της βρίσκεται μια κοινωνία που έχει εθισμό στη κατάκριση και τη διαφοροποίηση του ατόμου από το σύνολο.

Για χίλιες – δυο αιτίες παρουσιάζονται διχαστικά «μπαϊράκια» που κατακερματίζουν τον λαό. Ιδεολογικά, κομματικά, οπαδικά, «δικαιωματιστικά» και συμφεροντολογικά αφηγήματα διχόνοιας συνεχίζουν να δηλητηριάζουν το σώμα της κοινωνίας. Και όσο η χώρα οδεύει προς μια σκληρή δοκιμασία, ο λαός παραμένει ανοχύρωτος μπροστά στην απειλή των εμφύλιων ταραχών.

Επιστροφή σε ό,τι μας ενώνει

Μόνο οι οικογενειακοί δεσμοί και οι άρρηκτοι δεσμοί της Εκκλησίας, έχουν απομείνει να κρατούν την συνοχή της τραυματισμένης και καταρρέουσας ελληνικής κοινωνίας. Και από αυτό ακριβώς φαίνεται πως παρόλο το νοσηρό οικονομικό και κοινωνικό κλίμα, ο λαός μας διαθέτει τα πνευματικά όπλα για να αναχαιτίσει μια ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες αν μας βρει αφύλακτους.

Το πνεύμα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης που εμπνέει η Ορθοδοξία, και η προσκόλληση στα υψηλά ιδανικά της Ελληνικής ψυχής που έκαναν αυτόν τον λαό να μεγαλουργήσει σε στιγμές της ιστορίας, είναι τα μόνα ακλόνητα εφόδια μπροστά σε ενδεχόμενες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.

Παρά το ότι η συνοχή της χώρας εδώ και δεκαετίες βάλλεται πανταχόθεν, αυτές οι αξίες υπάρχουν ακόμη βαθιά ριζωμένες στα εσώψυχα του ελληνικού λαού. Επιτακτική και άμεση ανάγκη να επιστρέψουμε σε ότι καταφέρνει να μας κρατά ενωμένους. Θα το πράξουμε πριν είναι αργά;


πηγη

Οι Τoύρκοι κατασkευαζουν stealth μαxnτικo και ο Mnτσoτακnς....ΚΛΕlΝΕΙ ΤHΝ EAΒ ! ! !

Ειναι πιο επικινδυνος κι απ τον Ερντογκαν, ο Κουλης...

Οι Τούρκοι παρουσίασαν stealth μαχητικό UAV με βλήματα αέρος-αέρος....

Και αυτος βγάζει στο ‘σφυρί’ την ΕΑΒ, που σχεδίαζε Drones από το 1984...



Οι Τούρκοι παρουσίασαν stealth μαχητικό UAV με βλήματα αέρος-αέρος! Και η Ελληνική κυβέρνηση βγάζει στο ‘σφυρί’ την ΕΑΒ, που σχεδίαζε Drones από το 1984! (Φωτο)

Το Μη Επανδρωμένο Μαχητικό Αεροσκάφος (UAV) Bayraktar Kızılelma (μεταφράζεται ως «κόκκινο μήλο») παρουσιάστηκε στην έκθεση TEKNOFEST που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα: Θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του σε δύο χρόνια!

Η Τουρκία θα παράγει 24 τέτοια μαχητικά αεροσκάφη ανά έτος.

Είναι ίσως το πρώτο Μη Επανδρωμένο Μαχητικό Αεροσκάφος και μάλιστα stealth, προορισμένο όχι απλώς να πλήττει στόχους εδάφους, αλλά και να εμπλέκεται σε αερομαχίες.

– Το νεο τουρκικο drone Kizilelma είναι εξοπλισμένο με ραντάρ «AESA» για συστήματα ανίχνευσης και στόχευσης.

– Φτάνει σε ταχύτητα τα 900 χιλιόμετρα την ώρα. Μπορεί να μεταφέρει 1.500 κιλά πυραύλων και βομβών, πετά σε υψόμετρο 12.000 μέτρων, είναι αυτόνομο, και σχεδιάστηκε για να είναι stealth. Μπορεί να μεταφέρει συνολικά τέσσερις πυραύλους αέρος-αέρος μέσου βεληνεκούς, τουρκικής κατασκευής ή συνδυασμό βλημάτων cruise, κατευθυνόμενων με λέιζερ και όπλων αέρος-αέρος!

– Επίσης, μπορεί να μείνει στον αέρα για 5-6 ώρες. Το συνολικό βάρος απογείωσης είναι περίπου 6 τόνοι!

– Το γεγονός ότι μπορεί να προσγειωθεί και να απογειωθεί μόνο του του δίνει την δυνατότητα, να εκτελεί τέτοιες ενέργειες σε μικρούς διαδρόμους.

Ο Τούρκος κατασκευαστής του δήλωσε «Στόχος μας να πετάξει το πρώτο τρίμηνο του 2023» ενώ ανέφερε επίσης ότι η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το αργότερο εντός 2 ετών…

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ανακοίνωσν ότι έχουν ήδη «στοκάρει» περισσότερους από 25 πυραύλους cruise SOMστο οπλοστάσιό τους, ενώ οι αντίστοιχοι ελληνικοί SCALP-EG ακόμα αναμένεται να βγουν από το πρόγραμμα επαναφοράς τους στην ενεργό δράση μετά την λήξη του ορίου ζωής τους.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση βγάζει στο ‘σφυρί’ την ΕΑΒ, που σχεδίαζε Drones από το 1984!

Αντί να επενδύσουμε στην στρατιωτική βιομηχανία, βγάζουν στο ‘σφυρί’ την ΕΑΒ, που σχεδίαζε Drones από το 1984, για να παίρνουν μίζες οι επίορκοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα!

Η ανάρτηση – αποκάλυψη στο facebook του Νίκου Πασχαλόπουλου, μέλος της ομάδας κατασκευής του “F-16 Drone” & του “ΠΗΓΑΣΟΣ” της Π.Α, Δείχνει την συντριπτική χρεοκοπία ενός Κράτους, την ώρα, μάλιστα, που αυτό βρίσκεται υπό στρατιωτική απειλή.

Ο Νίκος Πασχαλόπουλος αποκαλύπτει μια ανακοίνωση (“ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΑΒ”) με ημερομηνία 24 Αυγ. 1984, την δημιουργία και τις προσπάθειες στελέχωσης νέου τμήματος στο πλαίσιο του νέου προγράμματος κατασκευής τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους! Ναι, η ΕΑΒ έφτιαχνε μη επανδρωμένα αεροσκάφη, δεκαετίες πριν αυτά χρησιμοποιηθούν στο πεδίο της μάχης, ακόμα και από υπερδυνάμεις.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση ντοκουμέντο!…

Η ιστορία του Ελληνικού F-16 Drone

Στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) μια ομάδα τεχνικών με μεράκι, γνώσεις και όνειρα ξεκίνησαν το 1985 (35 χρόνια πριν) και σε 4 χρόνια ανέπτυξαν ένα πρωτότυπο το “F-16 Drone”…Το drone, ομοίωμα του F-16, ήταν σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από προσωπικό της ΕΑΒ, εξ ολοκλήρου από σύνθετα υλικά, υπό κλίμακα 1:5 σε σχέση με το F-16 και κινητήρα Rotax.

Για την ιστορία το εν λόγω drone παρουσίαστηκε ως πρωτότυπο της ΕΑΒ, στην DEFENDORY 90 και 92 και στην ΔΕΘ!

Θυμίζουμε ότι όταν ξεκίνησε η σχεδίαση του UAV στην ΕΑΒ δεν είχαν παραληφθεί ακόμα τα Ελληνικά F-16C/D Block 30.

Η επίσημη συμφωνία αγοράς των αεροσκαφών υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 1987 και το πρόγραμμα ονομάστηκε Peace Xenia I. Η πρώτη ομάδα F-16C/D Block 30 παραδόθηκε μεταξύ Νοεμβρίου 1988 και Οκτωβρίου 1989

Περιττόν να σας πούμε ότι αυτό το εκπληκτικό “F-16 Drone”, που όπως προαναφέραμε παρουσιάσθηκε σε δυο εκθέσεις DEFENDORY, όχι μόνο δεν προχώρησε-αναβαθμίστηκε…αλλά άγνωστο από ποιούς και γιατί μπήκε στα κουτιά και “εξαφανίστηκε”!…

Αυτά σε απάντηση κάποιων γιατί η ΕΑΒ δεν παρήγαγε προϊόντα…προϊόντα που όταν σχεδιάστηκαν η ΤΑΙ (Τουρκική ΕΑΒ) ήταν ανύπαρκτη…

Όταν η ΠΑ σε συνεργασία με την ΕΑΒ δούλευαν τον ΠΗΓΑΣΟ ελάχιστες χώρες μετρημένες στο δάκτυλο του ενός χεριού κατασκεύαζαν UAVs/Drones…

Σκεφτείτε μόνο αυτό..αν έφτιαχναν το 1987 το υπόψη Drone, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κατασκεύαζαν σήμερα…

Να είστε σίγουροι πως αν δεν είχε “θαφτεί” το F-16 Drone της ΕΑΒ…κανένας δεν θα μίλαγε σήμερα για τα τουρκικά drones…

Δυστυχώς η ιστορία δείχνει πως επαναλαμβάνεται με το σύστημα radar “ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” της ΕΑΒ…Ένα σύστημα που λειτουργεί και αποδεδειγμένα εντοπίζει mini drones με εξαιρετικά αποτελέσματα… Ένα σύστημα που είναι το μοναδικό ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής…ένα σύστημα που δεν υπάρχει και το χρειάζονται “χθες” οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.-

(Οι φωτογραφίες από τον Νίκο Παρασχόπουλο μέλος της ομάδας κατασκευής του “F-16 Drone”) Παράλληλα εκείνο το διάστημα στην ΕΑΒ εκτελούντο εργασίες ανασχεδίασης του RPV ΠΗΓΑΣΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 1984, όταν η ΕΑΒ ξεκίνησε την σχεδίαση και κατασκευή drone και σε συνεργασία με την ΠΑ δούλευαν τον ΠΗΓΑΣΟ, ελάχιστες χώρες μετρημένες στο δάκτυλο του ενός χεριού κατασκεύαζαν UAVs/Drones…

Σκεφτείτε μόνο αυτό..αν έφτιαχναν το 1987 το υπόψη Drone, φανταστείτε τι θα κατασκεύαζαν σήμερα.

Να είστε σίγουροι πως αν δεν είχε “θαφτεί” το “F-16 Drone” της ΕΑΒ και αν είχε αξιοποιηθεί η εμπειρία & τεχνογνωσία του “ΠΗΓΑΣΟΣ”, κάνενας δεν θα μίλαγε σήμερα για τα τουρκικά drones…

Όμως σήμερα αντί να συζητάμε για ελληνικά drone της ΕΑΒ και να καμαρώνουμε για τα επιτεύγματα της, βρισκόμαστε μπροστά στη διχοτόμηση και πώλησή της.


πηγη

Αvαψε φωτιες και...EΔΩΣE PΕΣΤΑ ο Δp. Ιωαvviδnς ! ! !

 


Απλως ακουστε τον...

Μυαλο και κριση εχετε....

Θα καταλαβετε...



ΩΠΑAΑ ! ! ! Δεv θα σoυ καvει κoυκoυ εμβoλιασμεvε σε λiγo λεει....

Το αν ισχυει, η οχι δεν το ξερουμε....
Δυστυχως ομως δεν το λεει καποια τυχαια....
Ακουστε την και...
ΕΙΔΩΜΕΝ....



Τι γιvεται ρε; Καvεiς δεv αvτιδρα; Τα απoδεxovται δnλαδn oλα;

 


Ρεεεεεε δειτε τι γραφει η εφημεριδα...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ «ΕΡΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. «ΤΡΕΝΑΚΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟ» ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ....

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ «ΠΑΡΤΙ ΟΜΑΔΙΚΟΥ SEΧ»....

ΕΝΑΣ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ- ΦΙΝΤΙΡΙΚΟΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ «ΚΟΡΛΕΟΝΕ»....

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ....

«Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ 5.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ»



Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Κnδεiα 19xρovnς δoκiμου: Τnλεπαπαγαλoι, και ειδικoi Παπαpες, ακoυστε τi σας λεει ο Aξιωματικoς εα....



Σιγουρα ταχετε ακουσει...

Τι να πειτε ομως;

Θα ενοχληθουν τα αφεντικα σας και δεν θα γεμιζουν λεφτα οι τσεπες σας...

Οποτε....

Τουμπεκι ψιλοκομμενο...

πηγη


O εμβoλιασμoς εivαι απάτn, σας ξεγέλασαv. Διαβάστε τnv μελέτn τωv αμερικαvικώv CDC....

Βγαινουν στην φορα απατεωνιες...

Αλλα...

Δυστυχως φυλακη ακομη κανεναν απαταεωνα δεν ειδαμε...



To 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι, μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού

Μας βομβάρδισαν ότι ο εμβολιασμός για τον covid19 σώζει ζωές.

Κατέστησαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά τρόπο ανήθικο, ιατρικά απαράδεκτο και συνταγματικά πραξικοπηματικό.

Στιγμάτισαν τους άνω των 60 ετών, στιγμάτισαν όσους αντέδρασαν…

Όσοι δεν εμβολιαστήκατε, καλώς το πράξατε και όσοι εμβολιαστήκατε από συνείδηση επίσης καλώς πράξατε.

Όσοι φοβηθήκατε τις κυρώσεις, όσοι δεν αντιδράσατε στον εξαναγκασμό… θα πούμε πλέον πρέπει να παραδειγματιστήκατε.

Ο εμβολιασμός κατά του covid 19 είναι όχι ήταν, είναι μια απάτη, σας ξεγέλασαν.

Σας ξεγέλασαν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι απαράδεκτες κυβερνήσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων…

Και όλα αυτά για το τίποτα.

Τι αποκαλύπτει έρευνα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ

Η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών για τον COVID-19 το διάστημα Μαρτίου – Μαίου του 2022 σύμφωνα με μελέτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ήταν εμβολιασμένοι… προσέξτε όχι ανεμβολίαστοι, οι στιγματισμένοι, οι αναθεματισμένοι… αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί που πίστεψαν τα ψέματα των επιστημόνων και των κυβερνήσεων…

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από το Covid-19-Associated Hospitalization Surveillance Network, ένα δίκτυο επιτήρησης CDC που αποτελείται από νοσοκομεία σε 14 πολιτείες.

Από τις 20 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου, υπήρξαν 1.228 νοσηλείες σχετιζόμενες με τον COVID-19 στα νοσοκομεία.

Από αυτούς, ποσοστό 44,1% ήταν άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία αναμνηστική δόση εμβολίου για τον COVID-19 συμπεριλαμβανομένων 45 ασθενών με δύο ή περισσότερα ενισχυτικά.

Ποσοστό 24,3% ήταν άτομα που έλαβαν μια κύρια σειρά και όχι ενισχυτικές δόσεις.

Άρα 44,1% + 24,3% = 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι.

Μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού.

Εκείνη την εποχή, η υποπαραλλαγή BA.2 της Omicron ήταν κυρίαρχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Omicron είναι μια παραλλαγή του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Όταν η υποπαραλλαγή BA.1 της Omicron ήταν κυρίαρχη - μεταξύ 19 Δεκεμβρίου 2021 και 19 Μαρτίου 2022 - μόνο το 15,6% των νοσηλειών ήταν εμβολιασμένα άτομα και το 47% ήταν μη εμβολιασμένοι.

Οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται με μια έρευνα των Epoch Times που διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν όλο και περισσότερο την πλειονότητα των μετρήσεων COVID-19 σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες.

Οι ερευνητές, στους οποίους περιλαμβάνονται επιστήμονες του CDC και άλλοι, είπαν ότι η αύξηση που περιγράφεται στη μελέτη συνδέεται πιθανότατα με διάφορους παράγοντες, όπως η μείωση της ανοσίας από τον εμβολιασμό, η μη «ενημέρωση» με αναμνηστικά εμβόλια και η αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων.

Έως τις 6 Ιουλίου 2022, το 91,6% των Αμερικανών 65 ετών και άνω είχαν λάβει μια σειρά αρχικού εμβολιασμού, το 64,4% είχε λάβει αναμνηστική δόση και το 22,2% είχε λάβει τουλάχιστον δύο αναμνηστικές δόσεις, σύμφωνα με τα CDC.

Περίπου το 77% του πληθυσμού 18 ετών και άνω έχει εμβολιαστεί.

Οι περισσότεροι από τους νοσηλευόμενους ασθενείς ήταν ηλικιωμένοι και είχαν τουλάχιστον μία υποκείμενη πάθηση, σύμφωνα με τη μελέτη.

Ενώ το 59% των ασθενών με την Delta ήταν ηλικίας κάτω των 65 ετών, το ποσοστό των ηλικιωμένων αυξήθηκε σε σχεδόν 50% με την παραλλαγή BA.1 και στο 61,5% με την BA.2 όταν κυριάρχησε.

Περίπου το 89% των ασθενών είχαν μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση στο κύμα Delta.

Αυτό αυξήθηκε στο 91,7% και στη συνέχεια στο 95,1 %.

Και το ποσοστό των ασθενών με μια πάθηση που ορίζεται ως ανοσοκατασταλτική αυξήθηκε από 11% σε 16% και στη συνέχεια σε 19,2%.

Γερμανοί επιστήμονες: Ασυνήθιστα τοξικά συστατικά που βρέθηκαν στα εμβόλια COVID…

Μια ομάδα ανεξάρτητων Γερμανών επιστημόνων βρήκε τοξικά συστατικά —κυρίως μεταλλικά— σε όλα τα δείγματα εμβολίων για τον COVID που ανέλυσαν, «χωρίς εξαίρεση» χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιατρικές και τεχνικές μέτρησης.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID λέει ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν περιλαμβάνονταν στους καταλόγους συστατικών από τους κατασκευαστές.

Τα ακόλουθα μεταλλικά στοιχεία βρέθηκαν στα εμβόλια:

Αλκαλικά μέταλλα: καίσιο (Cs), κάλιο (K)

Μέταλλα αλκαλικών γαιών: ασβέστιο (Ca), βάριο (Ba)

Μεταβατικά μέταλλα: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)

Μέταλλα σπάνιων γαιών: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)

Μέταλλο: αλουμίνιο (Al)

Άνθρακα: πυρίτιο (Si) (εν μέρει υποστηρικτικό υλικό)

Ομάδα οξυγόνου: θείο (S)

Αυτές οι ουσίες, επιπλέον, «είναι ορατές στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου ως διακριτικές και σύνθετες δομές διαφορετικών μεγεθών, μπορούν να εξηγηθούν μόνο εν μέρει ως αποτέλεσμα διαδικασιών κρυστάλλωσης ή αποσύνθεσης και δεν μπορούν να εξηγηθούν ως μόλυνση από τη διαδικασία παραγωγής», ανακάλυψαν οι ερευνητές.

Τα ευρήματα «στηρίζονται στην εργασία άλλων ερευνητών στη διεθνή κοινότητα που έχουν περιγράψει παρόμοια ευρήματα, όπως Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling, και Dr. Noak.

«Ο αριθμός και η συνέπεια των ισχυρισμών μόνο για μόλυνση, σε συνδυασμό με την απόκοσμη σιωπή από τους παγκόσμιους φορείς ασφάλειας και ρυθμιστικών φορέων, είναι ενοχλητική και περίπλοκη όσον αφορά τη «διαφάνεια» και τους συνεχείς ισχυρισμούς αυτών των φορέων ότι τα γενετικά εμβόλια είναι «ασφαλή»»… αναφέρουν ορισμένοι επιστήμονες.

Δύο άλλα σημαντικά ευρήματα ήταν ότι τα δείγματα αίματος από τους εμβολιασμένους είχαν «σημαντικές αλλαγές» και ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες παρενέργειες αναλογικά με «τη σταθερότητα του περιβλήματος των λιπιδικών νανοσωματιδίων που βρέθηκαν».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα εξαιρετικά μικρό σωματίδιο, μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που είναι το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA (mRNA).

Μεθοδολογία

«Χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα αναλύσεων αίματος τόσο από εμβολιασμένα όσο και από μη εμβολιασμένα άτομα, προσδιορίσαμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να διακρίνει με 100% αξιοπιστία μεταξύ του αίματος του εμβολιασμένου και του μη εμβολιασμένου.

Αυτό δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να επηρεάσουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος του ατόμου που εμβολιάστηκε χωρίς αυτό το άτομο να γνωρίζει αυτές τις αλλαγές», αναφέρει η μελέτη.

Τα ευρήματα οξέων και χρόνιων φυσιολογικών αλλαγών στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια, που διακρίνονται με συνέπεια μέσω λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, «απηχούν επίσης τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνητών και υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς για μόλυνση ή/και νόθευση».

«Διαπιστώσαμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά, εκτός από μολυσματικές ουσίες και άλλες ουσίες τον σκοπό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε», αναφέρει η μελέτη.

Η ομάδα αποτελείται από 60 μέλη, μεταξύ των οποίων γιατροί, φυσικοί, χημικοί, μικροβιολόγοι και εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας, με την υποστήριξη δικηγόρων και ψυχολόγων.

Είπαν ότι οι επικριτές των εμβολίων mRNA COVID-19 «έχουν δυσφημιστεί δημόσια, εξοστρακιστεί και καταστραφεί οικονομικά» και ως εκ τούτου, «σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική στην επιστήμη, αποφασίσαμε να προστατευτούμε παραμένοντας ανώνυμοι ως συντάκτες αυτής της έκθεσης .»

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματά τους έχουν διασταυρωθεί με τη χρήση των ακόλουθων τεχνικών μέτρησης: «Ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM), φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας (EDX), φασματοσκοπία μάζας (MS), επαγωγικά συζευγμένη ανάλυση πλάσματος (ICP), Bright Μικροσκόπηση πεδίου (BFM), Μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου (DFM) και Διαγνωστικά εικόνων ζωντανού αίματος, καθώς και ανάλυση εικόνων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.»

Οι αναλυτές εξηγούν ότι έχουν συνεργαστεί με άλλες ομάδες σε διαφορετικές χώρες που έχουν εκτελέσει παρόμοιες έρευνες και έχουν λάβει αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά τους.

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυσή μας για τα εμβόλια μπορούν, κατά συνέπεια, να θεωρηθούν διασταυρωμένα επικυρωμένα», αναφέρει η συνοπτική έκθεση των ευρημάτων τους.

«Θα πρέπει φυσικά να αναγνωριστεί ότι η εργασία της Γερμανικής Ομάδας περιγράφεται ως «Προκαταρκτικά ευρήματα», που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί σε περιοδικό με κριτές και ότι η αλυσίδα επιμέλειας καθώς και η ταυτότητα πολλών από αυτούς τους επιστήμονες είναι άγνωστες.

Ωστόσο, σε αυτό το έντονα φορτισμένο και λογοκριμένο κλίμα, όταν πρόκειται για οποιεσδήποτε προκλήσεις σχετικά με την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» των γενετικών εμβολίων, είναι κατανοητές οι δυσκολίες στη διεξαγωγή της βασικής έρευνας, πολύ λιγότερο τη δημοσίευση της ίδιας έρευνας.

Το εμβόλιο Comirnaty από την BioNTech/Pfizer παρουσιάζει ποικιλία και μεγάλο αριθμό ασυνήθιστων αντικειμένων.

Ο τεράστιος αριθμός κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως ακαθαρσίες.

Εμφανίζονται τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα τα δείγματα.


πηγη

Oυκραviα τoυ Tρελoυ Θεατρivoυ TEΛΟΣ ! ! ! H Oυκραvικn αvτεπiθεσn κατελnξε σε σφαγn...

Πανηγυριζαν τα Δυτικα ΜΜΕ...

Εβγαινε ο καθε ασχετος και εκανε τον Στρατιωτικο αναλυτη....

Τωρα;

Εξαφανιστηκαν...



Η περιβόητη κατά τα δυτικά ΜΜΕ ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα φαίνεται να έχει πλέον μετατραπεί σε “κυνήγι” των ουκρανικών δυυνάμεων από τις αντίστοιχες ρωσικές που μετά την αναχαίτηση της αρχικής ουκρανικής ορμής με χρήση πυροβολικού πλέον έχουν περάσει στην αντεπίθεση. 

Και οι Ουκρανοί προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται αλλά τα πάντα βρίσκονται υπό την ρωσική υπεροπολοία πυροβολικού, όπως στην περίπτωση ενός 9K33 “OSA” που θέλησαν να το κρύψουν μέσα σε κάποιο γκαράζ αλλά εντοπίστηκε και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετάλλου.

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές τεθωρακισμένες μονάδες συνεχίζουν να απελευθερώνουν χωριά και κατοικημένες περιοχές όπως στην περίπτωση του ρωσικού 11ου συντάγματος αρμάτων που έχει τεθεί στην αιχμή του δόρατος.


πηγη

Μivα Γkάγkα: Απo εδώ και πέρα ο κoρωvoϊoς μετατpέπεται σε έvα εiδoς γρiπnς...(Κι ακoμn λετε να μπoλιαστoυμε;)

Στην εκτίμηση ότι δεν θα χρειαστεί ξανά η χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού, προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.



Η Μίνα Γκάγκα κράτησε και μία επιφύλαξη, λέγοντας ότι ο χειμώνας είναι μπροστά και ο κορωνοϊός «μας έβγαλε πολλές φορές ψεύτες».

«Θεωρούμε όλοι, λίγο πολύ, ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι ήπια», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

«Μάλλον χωρίς μάσκες το άνοιγμα των σχολείων»

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, η κα. Γκάγκα είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η επιτροπή των ειδικών θα λάβει της αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργία τους, πάντως φαίνεται πως εκτιμούν ότι θα ξεκινήσουν «λίγο πιο χαλαρά» και «μάλλον» χωρίς μάσκες.

«Δεν επιβάρυνε ο τουρισμός»

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τόνισε ότι ήδη έχει ανοσοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και τα κρούσματα κορωνοϊού δεν φαίνεται να αυξάνονται πολύ. Ειδικά για την Κρήτη ανέφερε ότι στα λύματα προκύπτει μικρότερο φορτίο σε σχέση με έναν μήνα πριν, «άρα ούτε ο τουρισμός μας επιβάρυνε».

«Νομίζω ότι από εδώ και πέρα ο κορωνοϊός μετατρέπεται σε ένα είδος γρίπης αυτό φαίνεται διεθνώς», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα.


πηγη

Gazprοm: Διακoπτει εvτελώς τnv ρon φυσικoύ αερioυ στo Nοrd Streαm... (Bαλτε κι αλλες κυpωσεις Eυρωπεoι)

Τελικα ρε ζωα της Ευρωπης, οι κυρωσεις σε ποιους μπηκανε;

Στους Ρωσους, η στον πισινο σας;



Παρά τα όσα είχαν γίνει γνωστά το πρωί της Παρασκευής για αποκατάσταση της ροής φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream στην Ευρώπη το Σάββατο, η Gazprom ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι σταματά εντελώς τη ροή εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Όπως υποστηρίζει κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας εντοπίστηκε διαρροή λαδιού. Μάλιστα η εταιρεία παρουσίασε και φωτογραφία με τη βλάβη.

Με αυτά τα δεδομένα υποστηρίζει δεν μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια η τουρμπίνα.

Στην ανακοίνωση δεν δίνεται χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη λειτουργία του αγωγού.


πηγη


Mnτσoτακn οι Θεσσαλovικεiς σε περιμεvoυν.....



Αυτα δεν τα δειχνουν τα "δημοκρατικα" μας καναλια....

Οι Θεσσαλονικεις ειναι ηδη στον δρομο...

Σε περιμενουν να σε κερασουν μπουγατσα Μητσοτακη....

Θα φτασουν ολα τα ΜΑΤ να σε σωσουν;

Δες το βιντεακι...

πηγη


Η απoτελεσματικoτnτα τωv vέωv εμβoλiων… βασiζεται σε 8 πovτiκια ! ! ! (Πnγαιvε vα γivεις ο εvατoς πovτικoς)

Το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής παρενεργειών από τα εμβόλια VAERS δείχνει, ότι οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν τα 2,27 εκατ και οι νεκροί έχουν φθάσει στους 30,5 χιλιάδες...



Αυτή είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής… τα εμβόλια να δοκιμάζονται σε 8 πειραματόζωα, σε 8 ποντίκια και αυτό να θεωρείται επιστήμη που αφορά όλους τους ανθρώπους!!!

Πραγματικά ντροπή.

Τα προκλινικά δεδομένα για τις πρόσφατα εγκεκριμένες αναμνηστικές δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19 βασίζονται μόνο σε ποντίκια, όχι σε ανθρώπους, επειδή οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ πιστεύουν ότι η αναμονή ώστε να πραγματοποιηθούν περάματα σε ανθρώπους θα απαιτήσει πολύ χρόνο… εξέλιξη που μπορεί να καταστήσει τα εμβόλια… ξεπερασμένα εάν στο μεσοδιάστημα κάποια άλλη παραλλαγή του Covid 19 εμφανιστεί!!!

Τα δεδομένα για την νέα ενισχυτική δόση της Pfizer βασίστηκαν σε μόλις 8 ποντίκια, είπαν επιστήμονες της Pfizer στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) τον Ιούνιο 2022!!!

Τα δεδομένα για την ενισχυτική δόση της Moderna βασίστηκαν σε 16 έως 20 ποντίκια, μερικά από τα οποία έλαβαν την αρχική ενισχυτική δόση, σύμφωνα με μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ την 1η Σεπτεμβρίου 2022!!!

Τα δεδομένα από τα ποντίκια δείχνουν «σημαντικές αυξήσεις έναντι όλων των υποπαραλλαγών της Omicron, συμπεριλαμβανομένου του BA.4/5 καθώς και του στελέχους αναφοράς με τα τροποποιημένα εμβόλια BA.4/5», δήλωσε στον FDA ο Kena Swanson, αντιπρόεδρος της Pfizer για την έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων.

Τα BA.4 και BA.5 είναι και οι δύο υποπαραλλαγές της παραλλαγής Omicron του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Τόσο η Moderna όσο και η Pfizer ανέπτυξαν ενισχυτικά εμβόλια που περιέχουν μέρη του αρχικού ιού COVID-19 και της υποπαραλλαγής BA.1, αλλά η FDA μετά τη συνάντηση του Ιουνίου ζήτησε από τις φαρμακοβιομηχανίες να αλλάξουν το συστατικό BA.1 με ένα συστατικό που στοχεύει στις παραλλαγές BA.4 και BA .5, ειδικά το BA.5 είναι το κυρίαρχο στέλεχος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο FDA δεν ζήτησε να πιστοποιηθούν τα αποτελέσματα σε ανθρώπους και έδωσε εξουσιοδότηση για τις δύο ενισχυτικές δόσεις στις 31 Αυγούστου!!!

Τα δεδομένα από τα ποντίκια «αποδεικνύουν ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν επιτυχώς μια ανοσολογική απόκριση με τον ίδιο τρόπο που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις των εμβολίων», ανέφερε κορυφαίος αξιωματούχος της FDA.

Η Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC Dr. Rochelle Walensky τόνισε επίσης:

«Αν περιμέναμε τα δεδομένα από τα πειράματα σε ανθρώπους και όχι σε ποντίκια, μπορεί τα νέα εμβόλια να θεωρούνταν ξεπερασμένα επειδή θα απαιτούσαν πολύ χρόνο!!!», ανέφερε η Walensky στο «Conversations on Health Care»

Καθηγήτρια ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε ότι πιστεύει ότι ο ενημερωμένη ενισχυτική δόση εμβολίου «έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα αντισώματα στους ανθρώπους έναντι της κυκλοφορούσας υπομεταβλητής (κυρίως BA.5 σε αυτό το σημείο), αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε δεδομένα μόνο από ποντίκια».

«Δεν έχουμε ανθρώπινα δεδομένα για αυτόν για τα νέα εμβόλια, είτε δεδομένα αντισωμάτων είτε κλινικά δεδομένα!!!

Ωστόσο, υπάρχει βιολογική αληθοφάνεια ότι αυτές οι ενημερωμένες ενισχυτικές δόσεις θα περιορίσουν τις περιπτώσεις αυξάνοντας τα αντισώματα καθώς μπαίνουμε στον χειμώνα».

Μάλιστα ιατροί συνιστούν σε όλους τους Αμερικανούς 65 ετών και άνω, ή σε άλλους που είναι ανοσοκατεσταλμένοι, να λάβουν την νέα αναμνηστική δόση, ειδικά εκείνοι που εμβολιάστηκαν πριν 6 μήνες .

Ο FDA συμβουλεύει όλους τους Αμερικανούς 12 ετών και άνω να λάβουν την νέα ενισχυτική δόση μόλις δύο μήνες μετά τον τελευταίο εμβολιασμό.

Πρωτοφανής εξέλιξη

Ο John Moore, εμπειρογνώμονας εμβολίων στο Weill Cornell Medicine, ανέφερε στην USA Today ότι είναι πρωτοφανές να βασίζονται τα δεδομένα μόνο σε ποντίκια «είναι μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη», αλλά τόνισε ότι δεν ανησυχεί σχετικά με την ασφάλεια των νέων εμβολίων

«Είναι ακόμα το ίδιο εμβόλιο, μόνο με μια μικρή αλλαγή.

Η ίδια στρατηγική χρησιμοποιείται κάθε χρόνο για την προσαρμογή της σύνθεσης των τυπικών εμβολίων κατά της γρίπης.

Ωστόσο, νομίζω ότι μέρος της κοινωνίας μπορεί να ανήσυχο – ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν ακούσει άλλες απόψεις για τα εμβόλια», χρησιμοποιώντας ένα υποτιμητικό σχόλιο για τους ανθρώπους που ανησυχούν για τις παρενέργειες των εμβολίων και τη μείωση της αποτελεσματικότητας.

Τι αναφέρει το σύστημα VAERS

Το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής παρενεργειών από τα εμβόλια VAERS δείχνει, ότι οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν τα 2,27 εκατ και οι νεκροί έχουν φθάσει στους 30,5 χιλιάδες!!!

Με βάση τα εμβόλια των φαρμακευτικών εταιριών, με εμβόλιο της Pfizer έχουν πεθάνει 19.641 άνθρωποι, με εμβόλια της Moderna 8.146 άνθρωποι!!!

Υ.γ

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!


πηγη

Για αkoυστε, Για αkoυστε.....

 

Eμεις τα λέγαμε...

Και μας λέγατε ψεκια...

Τώρα;

Ποιος ειναι το ψεκι τελικά;

πηγη

Σκoτωvει τoυς Oυκραvoυς ο ψυxoπαθnς Θεατρivoς...



Πέντε ημέρες μετά την έναρξη της ουκρανικής αντεπιθέσης στο μέτωπο της Χερσώνας είναι πλέον εμφανές ότι οι δυνάμεις του Κιέβου δεν καταφέρνουν να πετύχουν τον αντικειμενικό τους σκόπο.

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ουκρανικό γενικό επιτελείο, οι ουκρανικές δυνάμεις απλά πέτυχαν μικρές προωθήσεις σε δύο κατευθύνσεις:

Η μία έλαβε χώρα στον παραπόταμο Inhulets και η άλλη στην γραμμή Pot’omkyne-Osokorivka.

Και τα δύο σημεία απέχουν πάνω από 180 χλμ. από την Χερσώνα, ενώ οι Ρώσοι έχοντας συγκρατήσει όλες τις μεγάλες επιθετικές ενέργειες των Ουκρανών έχουν σταθεροποίησει το μέτωπο και ήδη προχωρούν σε ενέργειες ενίσχυσης των στρατευμάτων τους.

Στο μεταξύ όμως οι απώλειες των Ουκρανών είναι ιδιαίτερα μεγάλες και δημιουργούνται ερωτήματα κατά πόσο θα μπορέσουν να συνεχίσουν με αυτούς τους έντονους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες καθώς πλέον παραδέχονται και οι ίδιοι ότι η 128η Ταξιαρχία πρακτικά πλέον δεν υφίσταται. Οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει την πλήρη εξολόθρευση της από χθες αλλά το Κίεβο το παραδέχτηκε πολύ αργότερα.

Το ενδιαφέρον με την 128η Ταξιαρχία. είναι πως μεταφέρθηκε από την Δυτική Ουκρανία, εντάσσοταν δηλαδή στις ουκρανικές εφεδρείες.

Αυτό δείχνει πως το Κίεβο αναγκάστηκε να καταναλώσει μεγάλο μέρος των εφεδρειών του στην επιχείρηση της Χερσώνας και μένει να φανεί μέσα στο Σεπτέμβριο αν αυτό θα του στοιχίσει ή εάν του απέφερε κάποιο κέρδος.

Το δεύτερο πάντως δεν δείχνει να έχει πραγματοποιηθεί καθώς τα εδαφικά κέρδη που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα των πέντε ημερών είναι πολύ λίγα και συνήθως σε τέτοιες επιχειρήσεις η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη, εν προκειμένω η Ρωσία, ανασυντάσσεται, ενισχύεται και στο τέλος περνάει στην αντεπίθεση


πηγη

Eισαγγελεας υπαpxει; Κι αv υπαpxει τi καvει;



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: 1.8 ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΟΥΦΡΩΣΕ Η ΑΠΛΗΣΤΗ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ....

ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ.....

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 18 ΔΙΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ, ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....



Θεε μoυ, τi λεει αυτo τo Νoυμερo;

 


Aκουστε τον....

Δειτε τον πως χτυπιεται....

Και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Γkαγkα: Πρoφυλακτικo εμβoλιo. Μπoλιαστε τα παιδαkια, μπoλιαστε τoυς παπoυδες... (Τα μπoλια πpεπει να καταvαλωθoυν)

Λεξη δεν εβγαλε για την Ξαφνικιτιδα...



«Η σύσταση είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά κάτω των 5 ετών, όσοι είναι άνω των 60 ετών και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η σύσταση θα είναι να κάνουμε όλοι προφυλακτικό εμβόλιο, καθώς το φθινόπωρο αρχίζουμε να συγχρωτιζόμαστε σε κλειστούς χώρους», είπε  η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

«Στην Ελλάδα, τα κρούσματα που έχουν αναφερθεί μαζί με τους εμβολιασμούς που έχουν γίνει (σημ: είναι αθροιστικά πάνω από 11 εκατομμύρια), δείχνουν ότι ουσιαστικά είμαστε όλοι ανοσοποιημένοι, αλλά είναι καλό να είμαστε προφυλαγμένοι με ακόμη μια δόση εμβολίου», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υφυπουργός Υγείας.

Η κ. Γκάγκα αναφέρθηκε και στις κινήσεις αύξησης του προσωπικού του ΕΣΥ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως 12.000 γιατροί ενίσχυσαν τα νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας, ενώ για 4.000 θέσεις νοσηλευτών έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και πρόκειται να ενισχύσουν άμεσα τις δομές υγείας, ενώ ανέφερε πως επίκεινται και άλλες προσλήψεις.

Με λιγότερα μέτρα το άνοιγμα των σχολείων

Για την συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών για το άνοιγμα των σχολείων η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε πως «με βάση τα δεδομένα της χώρας, τι γίνεται στις ευρωπαϊκές χώρες όπου ξεκινούν τα σχολεία χωρίς μέτρα και με βάση τις δηλώσεις των ειδικών της επιτροπής, θεωρώ ότι θα ανοίξουμε με λιγότερα μέτρα».

Όσον αφορα τις πληροφορίες ότι τα σχολεία θα ανοίξουν χωρίς μάσκες και με ένα σελφ τεστ η κ. Γκάγκα τόνισε: «Δεν θέλω να προλάβω την απόφαση της επιτροπής. Όμως τα δεδομένα λένε θα πάμε με λιγότερα μέτρα στο άνοιγμα των σχολείων».


πηγη

Kαμαpωστε τov Γελωτoπoιo....



Τα σχολια περιττευουν ...

Ακουστε τον....

Αλλοι θα γελασετε....

Αλλοι θα εκνευρισθειτε...

πηγη


Αρxiζει η διαλυσn της Eυρ.Evωσεως; Σnκωσε παvτιερα η Oυγγαρiα...

Συμφωνία με τον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom υπέγραψε η Ουγγαρία για την προμήθεια επιπλέον 5,8 δισ κυβικών μέτρων φυσικού αερίου.



Ο Ζόλταν Κόβατς, εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε ότι προμήθειες θα είναι πάνω από αυτές που λάμβανε η χώρα, προκειμένου «ο ενεργειακός εφοδιασμός της Ουγγαρίας να είναι ασφαλής».

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας ενημέρωσε τους υπουργούς εξωτερικών της ΕΕ για τη συμφωνία με την Gazprom, στη διάρκεια της συνάντηση στην Πράγα όπου αποφασίστηκε η απαγόρευση χορήγησης βίζας σε Ρώσους πολίτες για την ΕΕ. Μάλιστα ο Szijjártó, τάχθηκε κατά της απαγόρευσης.

Όπως αναφέρει το Euronews, ο Péter Szijjártó διευκρίνισε ότι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, η Gazprom θα παραδίδει το πολύ 5,8 εκατομμύρια κυβικά μέτρα περισσότερο φυσικό αέριο την ημέρα στην Ουγγαρία μέσω Σερβίας από ό,τι προβλεπόταν στη μακροπρόθεσμη σύμβασή της.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η Ευρώπη προσπαθεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να αντιμετωπίσει τη μείωση της προσφοράς ρωσικού φυσικού αερίου.

Η ρωσική κρατική εταιρεία ενέργειας είχε αυξήσει τις προμήθειες στην Ουγγαρία νωρίτερα αυτό το μήνα, παρόλο που σταμάτησε τις ροές προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Gazprom διέκοψε τις προμήθειες φυσικού αερίου στον αγωγό Nord Stream 1 της Ευρώπης νωρίτερα την Τετάρτη για συντήρηση.

Η εταιρεία είπε επίσης ότι ανέστειλε τις ροές φυσικού αερίου προς τη γαλλική εταιρεία φυσικού αερίου Engie «λόγω αδυναμίας εξόφλησης των προμηθειών του Ιουλίου».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία για την εξασφάλιση φυσικού αερίου για τη χώρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Szijjártó είχε για το σκοπό αυτό ταξιδέψει στη Μόσχα τον Ιούλιο για να προετοιμάσει τη συμφωνία καθώς η Ουγγαρία, αντιτίθεται στις κυρώσεις της ΕΕ για το φυσικό αέριο από τη Ρωσία.


πηγη

Σε πλnρn εξέλιξn η ΓΕNOΚΤΟΝlΑ των ΕΛΛHNΩΝ από τov MHΤΣOTΑΚH....

Καλούμε για τη σύλληψη του Μητσοτάκη και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟΥ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ και χάριν της σκοτεινής ατζέντας της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!



ΟΛΙΓΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ!!!

ΑΘΗΝΑ ΠΈΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΆ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.

ΚΡΉΤΗ , ΙΕΡΕΑΣ ΈΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΧΑΝΙΆ ΓΕΩΡΓΙΟΎΠΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑΝ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ.

ΚΈΡΚΥΡΑ ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΑ , ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ , ΤΡΙΑ ΆΤΟΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.

ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΌΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ 70ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

Αλεξανδρούπολη:

 Υγιέστατη 46χρονη υπέστη Βαρύ Έμφραγμα 4 ημέρες μετά το μπόλι της Pfizer.

 Καταγράφηκε Επίσημα ως Παρενέργεια από τους ιατρούς.

ΣΕΠΌΛΙΑ 67 ΠΈΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΗΔΕΎΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.

ΣΠΆΡΤΗ 50ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 10 ΛΕΠΤΆ ΜΕΤΆ ΤΟ ΦΑΙΖΕΡ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΆ.

ΚΡΉΤΗ ΑΣΗΜΊ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ 8 ΜΈΡΕΣ (νύφη από τις λουρες, εργάζεται και μένει στο μοναδικό σούπερ μάρκετ στο ασήμι έπαθε η θρόμβωση η εγκεφαλικό δεν θυμάμαι τώρα και νοσηλευτικέ 8 μέρες).

ΜΆΤΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΙΌ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ

Νοσοκόμα 52 ετών !!! από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης , δέκα μέρες μετά από εμβόλιο, ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΠΕΒΊΩΣΕ.

ΔΙΑΒΑΤΆ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΟΊ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

60ΑΡΗΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΈΡΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΕΘΑΝΕ

Στην Ικαρία τέσσερις στο νοσοκομείο με παρενέργειες από το εμβόλιο. Οι δύο με έμφραγμα , ο ένας πιο σοβαρά ταξίδεψε για Αθήνα.

ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΆΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ ΜΕΤΆ ΈΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΦΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ.

Αλμυρός: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα. Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

ΒΌΛΟΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΖΗΤΟΎΝ ΈΡΕΥΝΑ.

ΆΡΤΑ 60ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΟΝΤΊΑΤΡΟΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΚΡΉΤΗ 5 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΊ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΊ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΣΎΡΟΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΚΈΡΚΥΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΌΜΟΣ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

23ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΙΑΤΡΟΎ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΊ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΠΑΡΈΛΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ

60ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

61ΧΡΟΝΗ ΝΊΚΗΣΕ 3ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΆ ΠΈΘΑΝΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΓΑΛΆΤΣΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΌΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ.

ΥΓ Εμβολιάσου , μείνε ασφαλής.


πηγη

Η κατα φαvτασιαv ιατρoς, Παγωvα επιασε στo στoμα της, την 19xρovn Δoκιμo και...

Η απορια μου ειναι.....

Υπαρχουν καποιοι που θεωρουν την Παγωνα γιατρο και επιστημονα;

Διαβαστε τι παπαριες ειπε...



Ο κορονoioς, πιθανότατα, προκάλεσε την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος της 19χρονης δόκιμης του Πολεμικού Ναυτικού και το μικρόβιο της τροφικής δηλητηρίαση βρήκε χώρο να επικρατήσει οδηγώντας στον θάνατό της, σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον APLHA, ανέφερε πως από την πρώτη μέρα όταν άκουσε το περιστατικό κατάλαβε ότι το μικρόβιο το οποίο προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση “βρήκε χώρο να επιτεθεί στον αποδυναμωμένο οργανισμό λόγω κορωνοϊού” της άτυχης Θάλειας.

“Ο οργανισμός όταν νοσήσεις ακόμη και με απλά συμπτώματα -δεν χρειάζεται να περάσεις τη νόσο βαριά- εξασθενεί πάρα πολύ και χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα να επανέλθει. Ο οργανισμός χάνει αντισώματα, δηλαδή δεν έχει άμυνα”, επισήμανε η κ. Παγώνη.

“Μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά. Σε έναν πολύ εξασθενημένο οργανισμό, στον οποίο μπαίνει άλλο μικρόβιο μέσα, καταλαβαίνεται ότι βρίσκει (το μικρόβιο) το χώρο να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει επιπλοκές. Βρίσκει έναν χώρο αποδυναμωμένο και κυριαρχεί”, πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Και τα κωλοεμβολια σας τι κανουν;


πηγη

Λoγαριασμoi 2.000 και αvω και...περιμεvετε vα σας σωσει ο Mnτσoτακnς;

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια λενε....

Αλλα εδω που εμπλεκεται ο Μητσοτακης, δεν προλαβαινει να γεννηθει....



Θησαυρίζουν οι πάροχοι από τις «στενές σχέσεις» με το Μαξίμου αλλά οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.

Το απόλυτο «ηλεκτροσόκ» έχουν πάθει οι Ευρωπαίοι καταναλωτές και ειδικά οι Έλληνες, καθώς η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία, αλλά δεν είναι παντού ίδια τα πράγματα: Πρώτον το να πληρώνεις την ίδια τιμή με την Γερμανία και είσαι Έλληνας, δεν λέει πολλά πράγματα. Οι μισθοί είναι 2,5 φορές υψηλότεροι στην Γερμανία!

Κανονικά η Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον οικονομικά ανάλογό της Νότο και ειδικότερα την Πορτογαλία.

Αλλά Πορτογαλία και Ισπανία έχουν το το 1/3 των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος που έχει η Ελλάδα!

Αυτοί βέβαια δεν έχουν τους ολιγάρχες της ενέργειες με τις στενές σχέσεις με το Μαξίμου. Πού κρατά

Η Ελλάδα έχει τριπλάσια τιμή από την Πορτογαλία και την Ισπανία! Με το ίδιο επίπεδο αμοιβών με την Πορτογαλία!


πηγη

Aυτα γιατi δεν τα δεixvoυν τα καvαλια; Γιατiiiii;



Σαν τα κοτόπουλα πέφτουν από τα μπολια και η τηλεόραση μούγκα τι δεν καταλαβαίνεις ακόμη βρε κλουβιε ελληνα;

πηγη