Σελίδες

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ακούστε τι λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. M.Yeadon για τα emβoλια...


Εμείς δεν λέμε τίποτα ακούστε τι λέει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς...

 

 

 

Μπάιντεν: Αναγνωρισε την Γενοκτονια των Αρμενιων, αποκαλεσε την Πολη Κωνσταντινουπολη και φρικαρε ο Ερντογκαν ! ! !

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο μήνυμά του για τη Γενοκτονία των Αρμενίων αποκάλεσε την Πόλη ως Κωνσταντινούπολη και όχι Istanbul...

Ιστορία έγραψε ο Τζο Μπάιντεν ανήμερα της 24ης Απριλίου 2021, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώθηκαν 106 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων....



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε με επίσημη δήλωσή του την Γενοκτονία των Αρμενίων.

«Κάθε χρόνο αυτήν τη μέρα, θυμόμαστε τις ζωές αυτών που πέθαναν την οθωμανική εποχή, τη Γενοκτονία των Αρμενίων και μας παρέπεμψαν να αποτρέψουμε από το ξανασυμβούν τέτοιες θηριωδίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάιντεν στην τοποθέτησή του, από την οποία αξίζει να ξεχωρίσουμε ένα σημείο.

Ο Αμερικανός πολιτικός ξετυλίγοντας ιστορικά τα γεγονότα αποκάλεσε την Πόλη με το ελληνικό όνομά της, δηλαδή Κωνσταντινούπολη και όχι το τουρκικό, Istanbul.

«Ξεκίνησε στις 24 Απριλίου 1915 με τη σύλληψη διανοούμενων Αρμενίων και ηγετών της αρμενικής κοινότητας στην Κωνσταντινούπολη από τις οθωμανικές αρχές, πάνω από ένα εκατομμύριο Αρμένιοι σφαγιάστηκαν ή οδηγήθηκαν στο θάνατο σε μία εκστρατεία εθνοκάθαρσης», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπάιντεν.

Η επιλογή της αναφοράς σε Κωνσταντινούπολη και όχι σε Instabul μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί.




πηγη 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...(Μηπως καποιοι επειγοντως θελουν ξυρισμα;)

Ειναι ολοι τους μια κλικα Αθεων δουλων....

Μια κλικα τραγοι και πολιτικοι.....

Ακουστε τι λεει...





H Jerusalem Post καλεί τον Μπάιντεν να αναγνωρίσει την Ελληνική γενοκτονία και ο Έλληνας διπλωμάτης μαυροχιονίζεται ! ! !

Τετοια ρεμαλια πληρωνουμε για να κανουν διακοπες στο εξωτερικο χωρις να νοιαζονται για την Ελλαδα....

Τετοιοι προδοτες μας κυβερνουν...

Οι ξενοι φωναζουν για την Ελληνικη Γενοκτονια και αυτοι βαζουν τρικλοποδιες....

Κι ετσι...



Πλέον υπάρχουν και στην Τουρκία φωνές προοδευτικών καθηγητών και συγκεκριμένων πολιτικών που μιλούν και για γενοκτονία έναντι Ελλήνων και Ασσυρίων… μόνο κάποιοι στην Ελλάδα, παρέα με τους ισλαμοφασίστες της Άγκυρας, συνεχίζουν να αρνούνται τα ιστορικά γεγονότα.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα για δεκαετίες ήταν γεμάτο με φιλοκεμαλιστές που όταν άκουγαν περί αναγνώρισης της ελληνικής γενοκτονίας, χλεύαζαν, θύμωναν κλπ, θεωρούσαν ότι “είμαστε παιδιά των Οθωμανών” και ότι αυτά είναι “ελληνικός εθνικισμός”… αγράμματα, θλιβερά υποκείμενα.




















πηγη 

Μητρoπoλίτηs Moρφoυ: ''Και φυλακή να πάω δεν κάνω πίσω σε αυτά που πιστεύω'' ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τι λέει ο Μητροπολίτης Μορφου...

Μακάρι να το πούνε και άλλοι πατέρες αυτό θα ήταν μέγα θαύμα, έτσι και φυλακή να πάμε ❗❗
θα πράξουμε το θέλημα και αρεστό στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και μόνο  🙏💝

 

 

 

 

Πηγή 

Απίστευτο!!! Η Ιερά σύνοδος καταργεί τον Όρθρο της Αναστάσεως!!! (EΓKΛHMA κατά της Πίστεως είναι...)




Ντροπή!!! Προδίδουν τον Χριστό!!!

Είναι απίστευτο ότι στην εγκύκλιο που απέστειλε η ΔΙΣ προς τις Ι. Μητροπόλεις, παραλείπουν τον Όρθρο της Κυριακής του Πάσχα! Πρόκειται για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ι. Παραδόσεως! Αλαζονεία έχει καταλάβει τους Ιεράρχες; Πως τολμούν να παραβούν τον 89ο Κανόνα της Πενθέκτης Αγίας Οικουμενικής Συνόδου, μεταθέτοντας την Ανάστασιν σε ώρα που καταργεί τα παραδοθέντα από τους Ι. Ευαγγελιστές; 

Ολοκληρώνουν το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της πίστεως! Πώς δεν αισχύνονται να εξοβελίσουν τον Όρθρο της Αναστάσεως; Να προβεί άμεσα η ΔΙΣ σε δήλωση αν παραμένουν Ορθόδοξοι ή παίρνουν εντολές από σκοτεινά κέντρα! Νέο παλαιοημερολογιτικόν θέλουν να δημιουργήσουν; 

Επώλησαν την Εκκλησία «διά τα αργύρια» στον ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ; Μακαριώτατε, αν σχίσετε την Εκκλησία τότε θα συμβεί σε Εσάς αυτό του προφήτη Δανιήλ «ἤδη γὰρ ἄγγελος Θεοῦ λαβὼν φάσιν παρὰ τοῦ Θεοῦ σχίσει σε μέσον… μένει γὰρ ὁ ἄγγελος τοῦ Θεοῦ τὴν ρομφαίαν ἔχων πρίσαι σε μέσον, ὅπως ἐξολοθρεύσῃ ὑμᾶς». Σεβασμιώτατοι, δεν θα γλιτώσετε της «γεέννης»!
Ιδού η συγκεκριμένη αναφορά της εγκυκλίου:
«14) Τό βράδυ τοῦ Μεγάλου Σαββάτου θά τηρηθεῖ τό ἑξῆς Τυπικό:
α) 8.10 μ.μ.: Ἔναρξη Ἀκολουθίας Παννυχίδος.
β) 8.45 μ.μ.: «Δεῦτε λάβετε φῶς» ἀπό Ὠραίας Πύλης.
γ) 9.00 μ.μ.: «Χριστός Ἀνέστη» (10 φορές) ἀπό τήν ἐξέδρα ἐκτός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ. Μετά τό πέρας τοῦ «Χριστός Ἀνέστη», ὁ Ἱερεύς εἰσέρχεται στόν Ἱερό Ναό, ἐνῶ οἱ ἱεροψάλτες ψάλλουν τό Δοξαστικό Τροπάριο τῶν Αἴνων «Ἀναστάσεως ἡμέρα», μετά τό τέλος τοῦ ὁποίου θά ἀναγνωσθεῖ ἀπό Ὠραίας Πύλης ὁ Κατηχητικός Λόγος τοῦ Ἱεροῦ Χρυσοστόμου.
Στήν συνέχεια θά ψαλεῖ τό Ἀπολυτίκιο τοῦ Ἱεροῦ Χρυσοστόμου καί κατόπιν αὐτοῦ θά ἀρχίσει ἀπ᾿ εὐθείας ἡ Ἀναστάσιμη Θεία Λειτουργία».

 

 

Πηγή

 

Γιουχαισμα απο τους Θεσσαλονικεις στον Απερχομενο...Αυτα δεν τα δειχνουν τα καναλια αλλα μονο εμεις που του χαλαμε την δημοκρατια του ! ! !

Κατα τα αλλα ειναι αγαπητος και δημοφιλης...

Ας κυκλοφορησει τοτε, χωρις φρουρα, οπως κυκλοφορουσαν οι κακοι χουντικοι...





Να κανετε πρωτα σελφτεστ και μετα θα σουβλισετε...ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΝΙΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ του Απερχομενου "Πρωθυπουργου" ! ! !

Μην σας κακοφαινεται το "Κνιτης Υφυπουγος"...

Αριστερη Κυβερνηση εχουμε που την ψηφισαν δεξιοι...

Αυτα μονο στην Ελλαδα συμβαινουν..





Εκκλησιες






πηγη 

Βουλτεψη σε παραληρημα απευθυνεται σε γιδια: Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ αγαπητά μου γίδια! 

Ο τουρίστας φοράει σανδαλάκι με καλτσούλα και λουλουδέ βερμουδίτσα αγαπητοί μου! 

Ο τουρίστας είναι κουβαρντάς και mucho και χτυπάει δυο αγγουροντομάτες στο καπάκι άμα λάχει! 

Τον τουρίστα τον καλό να τον σέβεστε καθυστερημένα πρόβατα που μου θέλετε και ελεύθερες μετακινήσεις!

Γρήγορα στο μαντρί σας!

Μπρρρρρρος! Εν δυο εν δυο...

Ρε σεις της μπουρδeloΚyvέrνησης...

Εκτός από τα γίδια, ούτε εσείς παλεύεστε άλλο μιλάμε!!!

Ποιο ακαταδίωκτο και ποια ασυλία και να'χαμε να λέγαμε...

πηγη 







Ωωωωχχχ.... Μας κραζουν ακομη και οι Κολομβιανοι ! ! ! Δειτε τα χαλια μας στο βιντεο....

 


Αυτη ειναι η Ελλαδα των Κουληδων...

Μας κραζουν διεθνως...

Ακομη και οι Κολομβιανοι....

Και υπαρχουν ακομη καποιοι, που του φιλουν το χερι....

Σωτηρια δεν υπαρχει, παρτε το αποφαση...




Χρέος στην Εφορία ύψους ενός λεπτού του ευρώ και με τις προσαυξήσεις σύνολο... δύο ! ! ! (Αν χρωστάς εκατομμύρια διαγράφονται)

Γελούσα σκεπτόμενος πως ευτυχώς δε μου συνέβη ότι συνέβη στον Παντελή Χορν της ταινίας «Μια ζωή την έχουμε...» που βρέθηκε με πλεόνασμα 1.101.101,10 δραχμών. Εγώ μονολογούσα κατευθυνόμενος στην Εφορεία βρέθηκα με χρέος ενός λεπτού του ευρώ και για να.... ξεχρεώσω πρέπει να χάσω ένα πρωί.

Και τούτο (παρά τα διάφορα που λέγονται από τηλεοράσεων) μπορεί να γίνει μόνο.... αυτοπροσώπως. Ακόμα και αυτό το πανταχού παρόν και πάντα πληρόν ου μην αλλά και πανέξυπνο TaxisNet με παρέπεμπε «δι’ υπόθεσιν σας» στην Εφορεία.

Τι είχε συμβεί;

Προ ετών βρέθηκα στην ανάγκη («μη βρεθείς στην ανάγκη....» που έλεγε η μακαρίτισσα η μάνα μου) να αποδεχτώ ένα χρέος στην Εφορεία και στη συνέχεια να προβώ σε μια από τις πολυδιαφημισμένες ρυθμίσεις – ευκαιρίες του Ελλαδιστάν προς τους υπηκόους του. Κάθε μήνα ανελλιπώς κατέβαλα 216,45 ευρώ. Ως και στα τέλη του Απριλίου 2020 που κατέβαλα τα τελευταία 216,45 και είπα πως λευτερώθηκα. Αμπώς.... Δυο τρεις μέρες μετά εμφανίζεται υπόλοιπο χρέους οκτώ λεπτών του ευρώ. Με έπιασαν τα κουβαρνταλίκια και αμέσως διαδικτυακά κατέβαλα 10 λεπτά. «Είρων είρων με το ματάκι παιχιδιάρικο...».

«...και με το κεφαλάκι πάνω στον πάγκο του χασάπη» όμως, όπως αποδείχτηκε.

Τις προάλλες χρειάστηκε να πάρω μια βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας προκειμένου να εισπράξω ποσό από το Ελληνικό δημόσιο! Ναι συμβαίνουν και αυτά τα θαύματα (έτυχε να το ζήσω και αυτό) αλλά ως απεδείχθη «αλλού το όνειρο κι αλλού το θάμα...».

Το ποσό δε μπορούσε να εισπραχθεί καθότι χρωστούσα στο Ελληνικό Δημόσιο! Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου δε χρωστώ, «χρωστάς» επέμενε ο λογιστής. Ψάχνοντας βρήκαμε το χρέος. Χρωστούσα αυτά τα οκτώ λεπτά τα οποία είχα καταβάλει αλλά οι τράπεζες – έμαθα – εισπράττουν τέτοια ποσά αλλά δε τα διαβιβάζουν! Και το χειρότερο όλων δίπλα στο χρέος είχε μια ειδοποίηση, με κόκκινα γράμματα παρακαλώ:

«Επικοινωνήστε με την υπηρεσία γιατί η ρύθμιση μπορεί να έχει χαθεί» ή κάτι τέτοιο. Κρύος ιδρώτας με έκοψε... Τι πάει να πει έχει χαθεί η ρύθμιση;

Πήρα τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους σχετιζόμενους και μη και απαξάπαντες μου είπαν πως πρέπει να πάω στην Εφορεία.

 

Και πήγα. Πέρασα ελέγχους ευγενικότατων ομολογουμένως φυλάκων που με θερμομέτρησαν, έδωσα στοιχεία σε ευγενέστατους ομολογουμένως υπαλλήλους προκειμένου να ιχνηλατηθώ ως στενή επαφή σε περίπτωση που σκάσει κανένα κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην Εφορεία συν πλην της ώρας επίσκεψης μου, ανέλυσα το πρόβλημα μου σε ευγενέστατη και χαμογελούσα υπάλληλο που ανακάλυψα την αιτία όλου τούτου του κακού, και πλήρωσα το χρέος μου σε έναν ευγενέστατο και χαμογελούντα ταμία.

Το χρέος ήταν ένα λεπτό του ευρώ και με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει στα.... δυο λεπτά. Τα κατέβαλα γρήγορα γρήγορα, είπα κι εγώ δε ξέρω πόσα ευχαριστώ και.... εξαφανίστηκα!

Αναρωτιέμαι.... Πόσο στοίχισαν όλα ετούτα; Υπάλληλοι, χαρτιά, μελάνια εκτυπωτικά. Για τις χαμένες δικές μου εργατοώρες ούτε κουβέντα. Εγώ χρωστούσα στην Εφορεία και «κύριος πρέπει να πλερώσεις....». 

Και πού είναι όλα ετούτα τα φοβερά και τρομερά κηρύγματα για το έξυπνο και το επιτελικό κράτος; Τα περί αποφυγής επίσκεψης σε δημόσιες υπηρεσίες λόγω πανδημίας; Που να τα καταλάβω όμως όλα αυτά, εγώ ένας αχρείος φοροφυγάς...




πηγη 


Αντωνιάδης σε Ευαγγελάτο: Γιατί δεν με φωνάζεις, ελεεινέ συκοφάντη, να δούμε ποιος είναι ο συνωμοσιολόγος;

Αντωνιαδης: Το σύστημα χθες έδειξε τον τρόμο του. Και την ανοησία του. Την απέραντη βλακεία του. Γιατί είναι προφανές ότι δεν είναι “πολύ λίγοι” οι “συνωμοσιολόγοι”, ντροπή της δημοσιογραφίας. Γιατί αν ήταν δεν θα το έκανες θέμα....



Έδειξαν στο Live News στο Mega δύο αποσπάσματα από τα live μου στο facebook. Έδειξαν και από τα live του Δημήτρη Ποντίκα.

Είναι επίσης προφανές ότι δεν “έψαξαν” το διαδίκτυο σήμερα και “ανακάλυψαν” τον “συνωμοσιολόγο” Νίκο Αντωνιάδη. Ούτε τον Δημήτρη Ποντίκα.

Αλλά τους πόνεσαν δύο πράγματα.

Το ένα είναι η συνεργασία μου με τον Δημήτρη.

Το άλλο οι δημοσιεύσεις μου που τις κάνω πλέον στο makeleio.gr και έχει εκτοξευτεί η αναγνωσιμότητά τους.

Γιατί το σύστημα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εκτός από ισχυρό και ηλίθιο.

Χασκογελούσε ο ανόητος.

“Το θέμα είναι ποιος τους πιστεύει“.

145.000 ήταν οι ακόλουθοί μου στο facebook, “δημοσιογράφε”.

Και πολλαπλάσιοι έξω από αυτό.

Και τώρα ακόμα περισσότερο με τις δημοσιεύσεις μου στο makeleio.gr.

“Δηλώνουν γνώστες της ιατρικής και της νομικής επιστήμης“, έλεγε το άθλιο “ρεπορτάζ”.

Γιατί δεν μας φωνάζεις εκεί, Νικολάκη, να δούμε αν είμαστε γνώστες;

Γιατί δεν με φωνάζεις, ελεεινέ συκοφάντη, να δούμε ποιος είναι ο συνωμοσιολόγος.

Εγώ, που επί μήνες καταγγέλλω 55 νοσοκομεία για τα εγκλήματα σε αυτά, και όχι απλώς οι εισαγγελικές αρχές, στις οποίες αναφέρθηκες έχοντας κατά νου τις δικές σου βρωμιές και τις έντιμες αρχές που θα σε διώξουν και θα σε καταδικάσουν γι αυτές όταν γκρεμίσω την απάτη που στηρίζεις με τα ματωμένα χρήματα της άθλιας κυβέρνησης, αλλά ούτε και ένα από τα 55 αυτά νοσοκομεία αυτά δεν έχει αμφισβητήσει ούτε μία λέξη από τις καταγγελίες μου αυτές;

Ή εσύ, που πληρώνεσαι για να καλύπτεις τα εγκλήματα, να εξαπατάς τον κόσμο και να τον τρομοκρατείς με τις ακτινογραφίες του 2015 που τις παρουσίαζες ως ακτινογραφίες του 2020;

Και για ποιους 10.000 θανάτους μίλησες, Ευαγγελάτε;

Γι αυτούς που αμφισβητούν οι ιατροδικαστές;

Για τους φόνους;

Ή για τους ψεύτικους σαν και αυτόν της Παρασκευής Κότσιφα στο Αίγιο που την δήλωσαν covid και η νεκροψία απέδειξε ότι πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα και εκφύλισμα του μυοκαρδίου;

Ε, άθλιε;

Τελειώνουν οι μέρες σας, Ευαγγελάτε.

Και θα έρθει η ώρα που θα δώσεις λόγο στην πραγματική Δικαιοσύνη.

Και όχι αυτή που φρενάρει τα περιπολικά όταν σε ψάχνει για να σε συλλάβει η αστυνομία.

Μήνυση και αγωγή λοιπόν από μένα και τον Δημήτρη Ποντίκα και ελάτε να σας δούμε εκεί πόσο μάγκες είστε.

Και αν μόνο δηλώνουμε ή και είμαστε γνώστες της ιατρικής και της νομικής επιστήμης…




πηγη 

Πανικος του Απερχομενου "Πρωθυπουργου" ! ! ! Φοβαται μηπως ο Δενδιας του αρπαξει την Καρεκλα....(ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ)

Επισήμως ο Μητσοτάκης εξέφρασε στον υπουργό Εξωτερικών την ικανοποίηση του για τους χειρισμούς στην Τουρκία. Ανεπισήμως όμως πολλοί στην κυβέρνηση βλέπουν τον Δένδια ως δελφίνο και τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία....



Το γεγονός ότι αμέσως μετά τον καυγά Δένδια- Τσαβούσογλου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κυβερνητικές πηγές έσπευδαν να διαρρεύσουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών είχε ρητή οδηγία από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει εάν προκληθεί, προκάλεσε ερωτηματικά.

Γιατί να διευκρινίζεται κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο, δηλαδή ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός και ο εκάστοτε υπουργός Εξωτερικών βρίσκονται σε συνεννόηση;

Το γεγονός ότι και διπλωματικές πηγές επιβεβαίωσαν αμέσως μετά την πληροφορία αυτή, δεν σταμάτησε πάντως τους ψιθύρους εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Η διαρροή αυτή πάντως πραγματοποιήθηκε ως απάντηση σε όσους θεώρησαν ότι ο Νίκος Δένδιας κινήθηκε αυτοβούλως, δεδομένου ότι όλο το προηγούμενο διάστημα το Μαξίμου κρατούσε χαμηλούς τόνους παρ’ όλες τις προκλήσεις της Άγκυρας.

Πυροδότησε όμως και νέα σενάρια περί αμηχανίας του Μαξίμου από τις θετικές αντιδράσεις της κοινής γνώμης και ιδίως των ψηφοφόρων της ΝΔ στους χειρισμούς Δένδια, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ένας πιθανός “δελφίνος”, όποτε και όταν έρθει η ώρα της διαδοχής.

Πολλοί γαλάζιοι θεωρούν ειδικότερα ότι ο Νίκος Δένδιας “πλασάρεται” ως ο επόμενος κεντροδεξιός υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στο καραμανλικό αλλά και το σαμαρικό ακροατήριο και επιχειρώντας να λανσάρει κεντρώο- φιλελεύθερο, αλλά και ταυτόχρονα πατριωτικό προφίλ.

Οι επικριτές του εξ αριστερών πάντως τον κατηγορούν ότι δήλωνε εκ των υστέρων πολέμιος της ΧΑ ενώ είχε κρατήσει στο συρτάρι το φάκελο της δικαστικής δίωξης (κατά άλλους βιάστηκε να την προχωρήσει μετά τη δολοφονία Φύσσα για να ενισχύσει το κεντρώο του προφίλ) και οι επικριτές του εκ δεξιών ότι δεν ήταν και ο πιο ένθερμος πολέμιος της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πάντως όλοι συμφωνούν πλέον – και αυτό προκαλεί την καχυποψία του Μαξίμου- ότι ο Κερκυραίος στην καταγωγή και εκλεγόμενος στο Νότιο Τομέα Αθηνών βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι χειρισμοί Δένδια στην Άγκυρα έγιναν αντικείμενο κριτικής και από τη σκοπιά του κινδύνου να κατηγορηθεί η Αθήνα από εταίρους και συμμάχους ότι δεν επιθυμεί το διάλογο με την Τουρκία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι λόγω της κόντρας του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία για την Ουκρανία, οι ΗΠΑ την περίοδο αυτή θέλουν να βάλουν όρια στην Τουρκία, ενώ παρότι η Γερμανία διασώζει την Άγκυρα από κυρώσεις, υπάρχουν άλλα ισχυρά κράτη- μέλη της ΕΕ που για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να αφήσουν την Τουρκία να “κάνει παιχνίδι” ούτε στην Ανατολική Μεσόγειο, ούτε στο προσφυγικό.

Εξάλλου, Δένδιας και Τσαβούσογλου θα συναντηθούν ξανά στα τέλη του μήνα, ενώ εκκρεμεί και η πρόταση Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη.

Χθες πάντως προκειμένου να διαλυθούν τυχόν υποψίες ο πρωθυπουργός κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Δένδιας χειρίστηκε μία δύσκολη κατάσταση κατά την επίσκεψη του στην Τουρκία.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που Μαξίμου και υπουργείο Εξωτερικών φέρονται να έχουν ανταγωνιστική διάθεση όσον αφορά στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκαλυφθεί (και μάλιστα είχε διαρρεύσει από την τουρκική πλευρά) τριμερής συνάντηση Ελλάδας- Τουρκίας- Γερμανίας στο Βερολίνο με γερμανική πρωτοβουλία και με τη συμμετοχή της επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή και του εκπροσώπου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν.

Τα σενάρια πάντως που έφεραν τότε το Μαξίμου να είχε παραγκωνίσει το υπουργείο Εξωτερικών, είχαν διαψευστεί και από τις δύο πλευρές. Όπως είχαν διαψευστεί και παλαιότερα σενάρια, ήδη μετά την εκλογική νίκη του 2019, για μία διελκυστίνδα μεταξύ Μαξίμου και υπουργείου Εξωτερικών σε θέματα της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και σε τοποθετήσεις διπλωματών σε θέσεις κλειδιά.




πηγη 

Αυτος ειναι συμβουλος του Απερχομενου ¨Πρωθυπουργου" και αφου αυτα τα λεει δημοσιως, σκεφθειτε τι λεει υπογειως...

 

Ειναι ενας απ αυτους που τραβανε αποτην μυτη τον Κουλη,,,

Και μας αποδεικνυει ποσο επικινδυνο ειναι το καθεστως των Κουληδων....

Ακουστε τον ...





Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Κατι τετοιες μανες στην Ε΄λλαδα, τις βαζουν χειροπεδες...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ! ! !

 

Απλως ακουστε την...

Εμεις τι να πουμε;

Της βγαζουμε το καπελο...





Ακουστε τον ! ! ! Κατι ξερει....

 

Εμεις δεν θα πουμε τιποτα....

Το αφηνουμε στην κριση σας....

Και κριση εχετε...




πηγη 

Επίσημα στοιχεία από ΕOΔΥΥ: 80% ψευδή θετικά των σελφτεστ καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματoς...

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

Ζητούνται απαντήσεις...



Επίσημα στοιχεία από ΕOΔΥΥ: 

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και που δηλώνουν συστηματικά το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν, έχουν συνολικά ελεγχθεί 4.513.075 κλινικά δείγματα (μοριακά και rapid tests) ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥΥ που διενεργούν ελέγχους RAPID Ag (rapid tests) έχουν ελεγχθεί 3.116.332 δείγματα. 

Ο μέσος όρος του επταημέρου είναι 54.308 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Στις 20 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 120 δράσεις δειγματοληπτικών ελέγχων από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥΥ, στις οποίες διενεργήθηκαν 15.613 έλεγχοι RAPID Ag (RAPID TESTS) και ανευρέθησαν 292 θετικά (1.87%).

Αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι (self tests) εώς την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί ηλεκτρονικά  834.819 ηλεκτρονικές δηλώσεις αυτοδιαγνωστικού αποτελέσματος. Από τα 9.753 άτομα (θετικό αποτέλεσμα με σελφ τεστ) που προσήλθαν για επανέλεγχο εώς και τις 21 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί 1.753 θετικά κρούσματα. 

Άρα, 0.21% συνολικά θετικά επί του συνόλου των σελφ τεστ και με ψευδή θετικά 8.000 από τα 9.753 αρχικά θετικά σελφ τεστ.

Ακολουθήστε την υπερσύνδεση όπου θα βρείτε κάποια από τα σελφ τεστ και ράπιντ τεστ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. 

Σε πολλά από τα εγχειρίδια χρήσης (αν όχι σε όλα) ο παραγωγός γράφει ότι δεν  διακρίνει αν το θετικό αποτέλεσμα είναι SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, HKU1, ακόμα και γρίπη Α, γρίπη Β, κ.α.

https://widegenerationinformation.blogspot.com/.../rapids...

Το αφήγημα πέρι "πανδημίας" καταρρέει. 

Για αυτό τάχα εξαφανίστηκε η κοινή γρίπη φέτος, βαπτίσατε όλα τα κρούσματα SARS-CoV-2; 

Πόσα ψευδή θετικά είχατε; 

Το 80% ψευδή θετικά των σελφ τεστ καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.

Για την διασπορά τρόμου που κράτησε 13 μήνες σιγείτε νεκρικά! 

Για αυτό βιαστήκατε σήμερα να λάβετε ΟΛΟΙ σας ΑΣΥΛΙΑ;

Ποιός θα δώσει λόγο για τις αυτοκτονίες; 

Για τους χιλιάδες ανέργους; 

Για τις επιχειρήσεις που έβαλαν οριστικά λουκέτο; 

Για τις αυξήσεις ψυχοσωματικών νόσων; 

Για τα διαζύγια και τις κατεστραμμένες οικογένειες; 

Για το "πάγωμα" των ονείρων μας και της ζωής μας; 

Για την ένδοια και την φτώχεια που φέρατε; 

Για την υποθήκευση 3 γενιών σε οικονομικά δεσμά; 

Για το ξεπούλημα του Έθνους; 

Για την ενδοοικογενειακή βία;

Για τον φόβο στις ψυχές των Ελλήνων; 

ΠΟΙΟΣ;;;

Ο Ελληνικός λαός ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Νομικοί, Ιατρικοί Σύλλογοι, Αρμόδιοι Φορείς, Αντιπολίτευση, Έλληνα Πολίτη, σας δώσαμε τα στοιχεία, 

μελετήστε τα και ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

Μετά τιμής και σεβασμού προς το συνάνθρωπο, τον απλό και πονεμένο Έλληνα!

Ο Τράγκας διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του, διότι αποκαλεσε "δημoσιoκ@φρo" έναν δημoσιoγράφo ! ! !

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας έγινε έξαλλος με τη σοκαριστική και απαράδεκτη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή που έδειξε να χαίρεται για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, γράφοντας στο facebook: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά».



Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του και είχε δηλώσει τη συνεργασία του με τη Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει: «Θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο», ώστε «να απελευθερώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το ''δικτατορικό'' Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».

Η απάντησή της

«Πώς να με διαγράψουν από κάπου που δεν ανήκω;» ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή, η οποία προσθέτει: «Με τον κ. Τράγκα δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Υπήρξε μια προσέγγιση από τον Νίκο Νικολόπουλο και τίποτε περισσότερο. Είχα βγάλει τότε μια ανακοίνωση που επικροτούσα την ανάγκη συνεργασιών των πατριωτικών δυνάμεων, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν έχει υπάρξει καμία συνεργασία ή συμφωνία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υφίσταται διαγραφή μου από κάπου που δεν ανήκω. Εχω το δικό μου κόμμα, το Μέτωπο Νίκης» αναφέρει.

Η Ραχήλ Μακρή επισημαίνει, μάλιστα, ότι μετά τη δημοσίευση πληροφοριών περί διαγραφής της από το κόμμα Τράγκα, έστειλε μήνυμα στον Νίκο Νικολόπουλο, προειδοποιώντας πως αν διαπιστώσει ότι τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από τους ίδιους θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.

«Εχω ήδη αναθέσει στους δικηγόρους μου να ερευνήσουν εάν αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στους δημοσιογράφους από το κόμμα Τράγκα. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα υπάρξουν μηνύσεις και αγωγές. Να πάψουν να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ραχήλ Μακρή αναφέρεται και στην επίμαχη ανάρτηση που φέρεται να αποτέλεσε αφορμή για την «υποτιθέμενη», όπως η ίδια λέει, διαγραφή της από το κόμμα Τράγκα, υποστηρίζοντας ότι δεν αφορούσε τον εκλιπόντα Νίκο Ζαχαριάδη αλλά σχολιασμό της αποχώρησης δημοσιογράφου από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. «Δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που ''έφυγε'' και δεν τον γνώριζα» αναφέρει, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε, πρόσφατα, ότι η μεταγραφή της κυρίας Μακρή από τους ΑΝΕΛ ήταν λάθος. «Είναι σαφές ότι είναι από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο λάθος μας, η Ραχήλ Μακρή », δήλωσε στον Status 107.7, ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. «Συνολικά το χρεωνόμαστε», πρόσθεσε.

«Δεν συνδέει κανένας, άμα δεν είναι κακοπροαίρετος και κακεντρεχής, τη Ραχήλ Μακρή με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.




πηγη 

Aπελαύvει 1 εκατομμύριο Ασιατοαφρικανους μέχρι τις 15 Ιουνίου η Ρωσία ! ! ! Αυτοί πού θα πάνε; Λέτε να.....

Ο υπουργός Εσωτερικών της ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Gorovoy ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν εγκαταλείψει την Ρωσική επικράτεια τουλάχιστον 1 εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα....



Όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, οι παράνομοι μετανάστες έχουν διορία να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Ρωσία μέχρι τις 15 Ιουνίου, ειδάλλως θα υποστούν βαριές κυρώσεις και τιμωρίες.

«Υπάρχουν πολλοί πολίτες σας οι οποίοι το διάστημα αυτό ζουν παράνομα στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο αριθμός αυτός δεν μειωθεί δραστικά μέχρι τις 15 Ιουνίου, όπως επιτάσσει το προεδρικό διάταγμα, τότεοι άνθρωποι αυτοί θα τιμωρηθούν θα απελαθούν και θα κλείσουν τα σύνορα», είπε ο Gorovoy σε σύσκεψη της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών CIS.

Σε ότι αφορά τις εθνικότητες των παράνομων αυτών μεταναστών, όπως αναφέρεται προέρχονται από χώρες της κεντρικής Ασίας (Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν), αλλά και από άλλες χώρες όπως Γεωργιανούς, Μολδαβούς ή από χώρες της υποσαχάριας Αφρικης.

Που θα κατευθυνθούν όλοι αυτές οι μάζες είναι άγνωστο, αλλά η δυτική Ευρώπη μέσω της Ελλάδας είναι πάντα ένα ενδεχόμενο.

Εδώ να έρθουνε να τους ταίζουν και να τους δίνουν σπίτια και χρήματα... Μα καλά βλάκες ήταν και πήγαν στην Ρωσία;

Μα είναι κάτι ανεγκέφαλοι λαθρομετανάστες....

Ασε που εδώ και να κλέψουν και να βιάσουν και να σκοτώσουν δεν πρόκειται όχι να τους φυλακίσουν αλλά και ΠΟΤΕ να απελαθούν... Εδώ δεν είμαστε ρατσιστές και έχουμε και μεγάλη καρδιά και συγχωρούμε...

Αυτό που το βάζεις...;

Ενω οι άκαρδοι οι Ρώσοι τους πετάνε έξω χωρίς καν να έχουν εγκληματίσει οι άνθρωποι...

Να το πείτε του Σόρος μπας και στείλει τις ΦΕΜΕΝ τις ξόβιζες κουλτουροπροοδευτικές μυξιάρες να διαμαρτυρηθούν για την σκληρότητα του Πουτιν...

Μα καλά ολόκληρη Νέα Τάξη δεν μπορεί να αντιδράσει;

Αν οι Ρωσοι επιμείνουν μάλλον πρέπει να μπουν τα πιο μεγάλα μέσα...

Να εμφανίσουν το ιο Covid -20 και αυτήν την φορά να τον ξεκινήσουν από την Ρωσία...

Δεν είναι πράγματα αυτά.....





πηγη 

Οι λoιμωξιoλόγoι όχι μόνο δεν μπορούν να διωχθούν, αλλά ούτε να εξεταστούν ! ! ! Πέρασε μόνο με τις ψήφους της NΔ η τροπολογία...

Τρεχουν να σωσουν τους συνεργατες και συνενοχους των οι Κουληδες...

Αυτους ψηφισατε....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !



Άλλη μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση στα πολιτικά κόμματα, μιας και μόνο με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Υγείας στην οποία περιελήφθη και η διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Διαβάστε ολόκληρη τη τροπολογία:



Η διάταξη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ορίζει ότι “τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση”.

Να σημειωθεί ότι αίσθηση προκαλεί η αναφορά πως τα μέλη όχι μόνο δεν μπορούν να διωχθούν, αλλά ούτε να εξεταστούν.




πηγη 

Ελένη, θα με φάνε !! Μου έδωσαν τρία χάπια. Πρέπει να είναι υπνωτικά !! Χάνομαι !! ΣΩΣΕ ΜΕ....θα με διασωληνώσουν ! ! !

Η ιστορία του Γιώργου Γκιόκα στο Ιπποκράτειο Αθήνας διεκδικεί υψηλή θέση στη λίστα των εγκλημάτων στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων. Καθήστε και διαβάστε. Και φρίξτε....



Ο κύριος Γιώργος, 74 ετών, πήγε στο Ιπποκράτειο με οξυγόνο 87. Τίποτα άλλο. Η κυρία Ελένη, η σύζυγος, χτυπάει τώρα το κεφάλι της στον τοίχο. Που δεν πήραν λίγο οξυγόνο στο σπίτι να ήταν εκεί τώρα ο άντρας της.

Από την αρχή τα πράγματα ήταν όπως όλη η Ελλάδα πλέον τα γνωρίζει. Όμως η κυρία Ελένη είπε στον άντρα της να τους πει ότι ενημέρωσαν τον δικηγόρο, τον Νίκο Αντωνιάδη.

Και τότε όλα προς το παρόν άλλαξαν, της είπε ο κύριος Γιώργος.

“Μου φέρονται πολύ καλύτερα τώρα“.

Πλέον όμως τα νοσοκομεία δεν είναι όπως στην αρχή.

Πιέζονται περισσότερο για διασωληνώσεις και θανάτους.

Έτσι, περιμένουν να δουν αν ο Νίκος Αντωνιάδης είναι πράγματι ενήμερος ή απλώς είναι μία ακόμα από όλες αυτές τις περιπτώσεις που οι άνθρωποι λένε ότι με έχουν ενημερώσει για να σωθούν αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχουν κάνει.

Κάποτε τα νοσοκομεία δεν το ρίσκαραν.

Τώρα το ρισκάρουν.

Αν δουν ότι περνάνε οι μέρες και δεν εμφανίζομαι εγώ, προχωράνε.

Έτσι και στο Ιπποκράτειο με τον Γιώργο Γκιόκα.

Από την τέταρτη μέρα μπήκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο.

Ο άνθρωπος το έβλεπε. Ζητούσε από την γυναίκα του να καλέσει ασθενοφόρο για να τον πάρει από εκεί.

“Ελένη, ακόμα;“, ρωτούσε με αγωνία.

Το Ιπποκράτειο το κατάλαβε ότι ήταν αποφασισμένος να φύγει.

Και δεν έπρεπε…

Η κυρία Ελένη όμως δεν είναι μία τυχαία Ελληνίδα. Είναι μία από τις πάρα πολλές που έχω συναντήσει σε όλη τη φρίκη αυτή στα νοσοκομεία που παλεύει. Διεκδικεί. Απαιτεί.

Πάλεψε για την άντρα της.

Είχε και η ίδια περάσει covid και απαίτησε να την ντύνουν και να τον βλέπει !!

Εκεί λειτούργησε λίγο και η προηγούμενη αναφορά στο όνομά μου και ενώ στην αρχή αντιδρούσαν μετά το αποδέχθηκαν.

Η κυρία Ελένη έβλεπε τον άντρα της αποφασισμένο να φύγει !!

Αλλά και ότι ήταν και πράγματι σε θέση να φύγει.

Από το πρωί προχθές είχαν αρχίσει τα αγωνιώδη μηνύματα και τα τηλέφωνα.

“Κάτι πάνε να μου κάνουν, έλα να με πάρεις, έλα να με σώσεις” !!!

Τα έβλεπαν αυτά οι γιατροί στο Ιπποκράτειο. Τους έλεγε ότι θέλει να φύγει.

Ήταν δυνατόν να τον άφηναν…;

Το μεσημέρι εκείνο την καλεί στο τηλέφωνο.

Ήταν σε απόγνωση.

Πανικό:

“Ελένη, θα με φάνε !! Μου έδωσαν τρία χάπια. Πρέπει να είναι υπνωτικά !! Χάνομαι !! ΣΩΣΕ ΜΕ !!“

Τρέχει η Ελένη εκεί.

Μπαίνει μέσα. Με τσαμπουκά.

Αυτοί τα χάνουν. Φτάνει στον άντρα της.

Δεν την αναγνώριζε !!!!!!

“Γιώργο, η Ελένη είμαι !!!“, του έλεγε, αλλά αυτός δεν την καταλάβαινε πια.

Τα χάπια…

Φτάνουμε ξημερώματα, η κυρία Ελένη ήταν εκεί. Είχε κάπως αρχίσει να συνέρχεται από τα χάπια. Δεν έφευγε και εκείνη από κοντά του για να μη του δώσουν κι άλλα. Του υποσχέθηκε ότι θα τον πάρει από εκεί. 

Φεύγει.

Και μετά από λίγη ώρα την καλεί στο τηλέφωνο ο γιατρός εκεί:

“Πρέπει να τον διασωληνώσουμε” !!!

Τρελαίνεται η Ελένη !!!

“ΤΙ ΛΕΤΕΕΕΕΕ ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ::::::

Πριν από λίγο ήμουν μαζί του και ήταν καλά !!!!!!”, του φωνάζει.

“Ναι, αλλά εν τω μεταξύ βάρυνε“, της απαντάει αυτός !!!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΡΥΝΕ !!!

Τόσο πολύ που να χρειάζεται διασωλήνωση !!!

“Πότε πρόλαβε να βαρύνει ;;;;;;“, του φωνάζει πάλι η κυρία Ελένη:

“Σε λίγα λεπτά ;;;;;;” !!!!!!

“Ναι, έτσι είναι ο κόβιντ. Σε βαραίνει απότομα“ !!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ, ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ !!!!!!

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!!!!

“Δώσε μου να του μιλήσω !!!!!!!“, του φωνάζει ξανά η κυρία Ελένη.

Εκεί κάπου τα χάνει ο γιατρός, μπορεί και να του άρπαξε και το κινητό ο κύριος Γιώργος, και φωνάζει στην γυναίκα του:

“ΕΛΕΝΗ,  Σ Ω Σ Ε  Μ Ε” !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Του πήραν το κινητό.

Το έκλεισαν.

Και ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Φουλ επίθεση από την κυρία Ελένη.

Απαιτεί τα ιατρικά στοιχεία:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

Α Ρ Ν Ο Υ Ν Τ Α Ι !!!

Επιμένει:

“Μόνο με εισαγγελική εντολή“, της λένε.

Πήγε το πρωί, την πήρε.

Και πήγε τώρα εκεί.

“Δώστε μου τα στοιχεία Τ Ω Ρ Α !!!“, τους φωνάζει.

“Να βρούμε την γιατρό, να το πάμε στο πρωτόκολλο, θα σας ειδοποιήσουμε” !!!!!!

“Πότε ;;;“, τους φωνάζει η κυρία Ελένη, “ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ;;;;;;“ !!!!!!

Εκεί βρισκόμαστε.

Με το νοσοκομείο να έχει διασωληνώσει έναν άνθρωπο ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ,

με τον ίδιο να ζητά απεγνωσμένα από την γυναίκα του ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ,

και να διαπράττουν τώρα και απείθεια αφού δεν εκτελούν την εισαγγελική εντολή.

Οπότε ετοιμαζόμαστε για μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία.

Απαιτώντας από το Ιπποκράτειο να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι παρά την ΑΡΝΗΣΗ του Γιώργου Γκιόκα να διασωληνωθεί, η διασωλήνωση αυτή ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ !!!

Καταλάβατε τώρα πώς γίνονται οι διασωληνώσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Ματίνα Παγώνη και οι όμοιοί της συνεργοί της εγκληματικής οργάνωσης ότι δεν είναι δυνατόν με τόσες πολλές να ζητάμε να πάμε στα χωριά μας το Πάσχα και θα κάνουμε Ανάσταση το ..απόγευμα ;;;

Καταλάβατε ;;;;;;





πηγη 

Λινoύ: «Λάθos o emβoλιασμos των 30-40 με AstraZeneca.Υπάρχει κίνδυνos για τις νεότερες γυναίκες»

Κορίτσια προσέξτε δεν ειναι αστεία αυτά.Μην τρέχετε να βάλετε το δηλητήριο μέσα σας γιατί θα φύγετε για το μακρινό ταξίδι χωρίς επιστροφή.

 

 Την πλήρη αντίθεση της με την απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-40 εξέφρασε η επιδημιολόγος, Αθηνά Λινού.

«Όταν όλες οι μελέτες δείχνουν ότι αν υπάρχει κίνδυνος από το AstraZeneca είναι στις νεότερες γυναίκες, αυτό είναι ένα λάθος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, η καθηγήτρια επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης, Αθηνά Λινού, αναφορικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμών στους 30ρηδες.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι λάθος ότι άνοιξε το AstraZeneca για την ηλικία 30-40, θα πρέπει να αναθεωρηθεί το να εμβολιαστούν άμεσα οι 50-60…».
«Βέβαια ο κίνδυνος δεν εξαλείφεται ποτέ και μειώνεται περαιτέρω αν τηρούνται μέτρα αποστάσεων, μάσκες και πολλά test αξιόπιστα οπότε με όλα αυτά θα τα καταφέρουμε μέχρι να έρθει η στιγμή να έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Τα πιο πολλά από τα μέτρα είναι αξιόλογα και θα βοηθήσουν», υπογράμμισε η κ. Λινού.

Μάσκα και στους χώρους εστίασης
Για τη χρήση της μάσκας στους χώρους εστίασης, η καθηγήτρια ανέφερε: «Θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας όλη την ώρα, να μην πάμε με φίλους που δεν ξέρουμε αν είναι εμβολιασμένοι, αν τηρούν τα μέτρα δηλαδή να αρνούμαστε να συναντούμε ανθρώπους που δεν τηρούν τα μέτρα και αν είμαστε μια μεγάλη παρέα να είμαστε σε κοντινά τραπέζια αλλά όχι στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί». «Θα φοράνε τη μάσκα και θα τη βγάλουν μόνο για το φαγητό ή τον καφέ», διευκρίνισε η ίδια.

«Αυτό θα εξαρτηθεί από την επικοινωνία που θα έχουμε σαν πολιτεία προς όλο τον κόσμο και από την επικοινωνία την οποία θα μπορούσαν να καθιερώσουν οι καταστηματάρχες. Δηλαδή όπως έχουν ένα σήμα ‘’απαγορεύεται το τσιγάρο’’ με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαν να τονίζουν, να έχουν φυλλάδια, να έχουν πόστερ, να έχουν κάτι πάνω στο τραπέζι που να θυμίζει στους ανθρώπους ‘’φορέστε τη μάσκα σας βγάλτε τη μόνο για να φάτε’’», επισήμανε η επιδημιολόγος.

Ερωτηθείσα αν θα πρέπει να φοράμε διπλή μάσκα στους εξωτερικούς χώρους, η κ. Λινού απάντησε: «Διπλή μάσκα παντού και βέβαια πολλά αξιόπιστα τεστ τους εργαζόμενους ιδιαίτερα στα εστιατόρια».




Πηγή

Μητροπολίτης Μόρφου: Αυτό το Πάσχα θα είναι της πείνας...ΒΙΝΤΕΟ



Ακούστε τι λέει για αυτό το Πάσχα ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Ο Χριστός και η Παναγία να μας προστατεύει εμάς και όλο τον κόσμο.Καλή Ανασταση & Καλό Πάσχα με Υγεία σε όλους. IC   XC   NI   KA !!!

 

 

 

 

Πηγή 

 

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Είχε έναν πυρετό 37,5 και τώρα δεν έχει ούτε πυρετό, ούτε βήχα και....ετοιμάζονται να τον διασωληνώσουν ! ! !


Ή ιστορία του ανθρώπου αυτού είναι μία ακόμα απόδειξη για τον ρόλο που παίζουν στο πρωτόκολλο του θανάτου οι εξωτερικοί γιατροί. Βρέθηκε θετικός πριν από κάποιες μέρες και είχε έναν πυρετό 37,5....

Τίποτα άλλο....



Του συστήθηκε να παραμείνει δέκα μέρες στο σπίτι αλλά όχι, η οικογενειακή γιατρός του είπε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο. Καθώς ο πυρετός 37,5 πολύ λίγο διαφέρει τελικά από το …οξύ έμφραγμα.

Εκεί, στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας άρχισαν τα πολύ περίεργα όπως φάνηκαν στον Κώστα, τα πολύ γνωστά όμως σε μένα και τους εκατοντάδες χιλιάδες που με ακολουθούν και ενημερώνονται για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Έφτασε την προηγούμενη Κυριακή να αισθάνεται ο ίδιος θαυμάσια, να μην έχει πυρετό και βήχα, να αναπνέει μια χαρά, αλλά οι γιατροί να βλέπουν …υπολείμματα του ιού στους πνεύμονες !!

Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που ακούω για τα υπολείμματα αυτά.

Ούτε να αισθάνονται μια χαρά οι ασθενείς αλλά οι τρομεροί γιατροί μας να προσπαθούν να τους πείσουν ότι …δεν είναι !!

Και έτσι, με αυτά και με αυτά, φτάσαμε σήμερα Πέμπτη, να καλεί ο διευθυντής εκεί (εννοείται ότι όλα τα ονόματα, και της εξωτερικής ιατρού και του διευθυντή, και τα δύο από “Κ”, έχουν ήδη περάσει στη μεγάλη λίστα με τα ονοματεπώνυμα της μήνυσης), και ενημερώνει την πανικοβλημένη οικογένεια ότι “πρέπει” να τον διασωληνώσουν.

Δεν θα σταματήσω να το λέω. Δεν δαιμονοποιούμε την διασωλήνωση.

Μία διασωλήνωση μπορεί να σώσει μία ζωή.

Μπορεί όμως και να στείλει τον ασθενή στον άλλο κόσμο !!

Και όλοι γνωρίζουμε πια ότι στην εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και των φριχτότερων εγκλημάτων στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, στην συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνώσων αυτές γίνονται κατ’ εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Οπότε, δεν λέω, μπορεί η περίπτωση του Κώστα Κοντογιάννη να είναι η εξαίρεση.

Μακάρι.

Πρέπει όμως το νοσοκομείο να ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ !!

Η οικογένεια ΑΠΑΙΤΕΙ όλα τα στοιχεία και δεδομένα που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ την διασωλήνωση του ανθρώπου τους !!

Τα πράγματα είναι απλά.

Ή τα στοιχεία και τα δεδομένα αυτά υπάρχουν και η διασωλήνωση πρέπει να γίνει.

Ή δεν υπάρχουν, οπότε ούτε να το σκεφτούν να προχωρήσουν σ’ αυτήν.

Για να δούμε…




πηγη 

Πιστεψες οτι θα σε αφηναν να γιορτασεις το Πασχα; Ειναι δυο κρισιμες βδομαδες, οπως ολες οι βδομαδες, εδω κι εναν χρονο ! ! !

Δεν θα περνάει κουνούπι από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό...

Το ειχαμε προφητεψει ΕΔΩ πριν μερες....

Καποιοι μας ειπαν υπερβολικους....

Τωρα δυστυχως δικαιωνομαστε...



Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότεροι πολίτες ψάχνουν τρόπους για να κάνουν Πάσχα στο χωριό. Για τον λόγο αυτό, η απόφαση της κυβέρνησης είναι να μπλοκάρει κάθε αναιτιολογική έξοδο από τα διόδια. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των τελευταίων ωρών, τα μπλόκα στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνα θα είναι πολλά ενώ η παρουσία αστυνομικών σε όλους τους οδικούς άξονες θα είναι κάτι παραπάνω από έντονη.

Η τροχαία δεν θα αφήσει «κουνούπι» να περάσει καθώς τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι παντού και σε όλη τη χώρα. Η κεντρική οδηγία είναι να ελέγχονται οι εικονικές μετακινήσεις.

Για παράδειγμα μέχρι σήμερα ένας ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα την Αττική μπορεί να εκδώσει σχετική βεβαίωση ότι μπορεί να μετακινηθεί για επαγγελματικούς λόγους για παράδειγμα στον νομό Αρκαδίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν αρκούσε μόνο η βεβαίωση από τον ίδιο τον επαγγελματία αλλά θα έπρεπε βάσει των οδηγιών της πολιτικής προστασίας να έχει και απτές αποδείξεις και βεβαίωση απο τον πελάτη του ότι μεταβαίνει εκτός νομού έδρας για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτές τις εικονικές μετακινήσεις για Πάσχα στο χωριό θέλει να μπλοκάρει η κυβέρνηση, με τον κίνδυνο διασποράς του ιού να είναι μεγάλος. Έτσι, από την Μεγάλη Εβδομάδα θα μπει μπλόκο στην ΕΡΓΑΝΗ για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες αλλά και για μέλη ΔΣ τα οποία είχαν free pass για όλα τα διόδια της χώρας.

Αυστηρά πρόστιμα για ψευδείς ή εικονικές μετακινήσεις

Η απόφαση για κλειστά διόδια είναι ειλημμένη και τα πρόστιμα για εικονικές ή ψευδείς δηλώσεις μετακίνησης εκτός νομού θα επιφέρουν ποινικές ευθύνες. Δεν θα είναι μόνο το πρόστιμο των 300 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει όποιος πιαστεί για παράνομη μετακίνηση αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει και τη Δικαιοσύνη.

Για τον λόγο αυτό, όποιος μετακινηθεί για εργασία τις ημέρες του Πάσχα θα πρέπει η μετακίνησή του να έχει δηλωθεί και επίσημα από τον εργοδότη του καθώς από την Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στοιχεία και να διεξάγονται διασταυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Μεγάλη Εβδομάδα, η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα ξεκινά στις 21:00 αλλά στις 22:00, ενώ οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα μεταφερθούν νωρίτερα.



πηγη 

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο...(Τι ειπε ρε ο ανεκδιηγητος;)

Μαλλον τον εβαλε χερι ο Κουλης που ταραξε τα λιμναζοντα νερα, με αυτα που ειπε στον Τσαβουσογλου και τρεχει τωρα να τα συμμαζεψει...

Απλως...γελοιος ! ! !



Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη από τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Δένδια, την οποία πραγματικά δεν περιμέναμε. Ο υπουργός μιλώντας στο αραβικό δίκτυο Arab News, εμφανίστηκε ως άλλος Βαρουφάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο!

Διάβασε το πραγματικά απίστευτο απόσπασμα:

Αναλύοντας τις διαμάχες που εμπλέκουν την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο σχετικά με τη γεώτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Νίκος Δένδιας είπε: «Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο, για να βρει πετρέλαιο, για έναν πολύ, πολύ απλό λόγο:

«Χρειαζόμαστε 10 ή 20 χρόνια για να το βρούμε και να το εκμεταλλευτούμε, και από οικονομική άποψη θα ήταν πολύ πιο ακριβό από το πετρελαιο της Σαουδικής Αραβίας για παράδειγμα. Έτσι, δεν οραματίζομαι την Ελλάδα ως χώρα παραγωγής πετρελαίου!

«Και με όλο τον σεβασμό, το Αιγαίο, για παράδειγμα, είναι ένας επίγειος παράδεισος. Δεν σκοπεύουμε να μετατραπεί σε «κόλπο του Μεξικού».

Η Ελλάδα επιθυμεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου».

Αυτά είπε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Και πλέον η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει εάν τα είπε για να καλοπιάσει τους άραβες ή εάν είναι πλέον η επίσημη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσογείο.





πηγη 

Μετα το ΑΣΥΛΟ των βoλευτων και το ΑΣΥΛΟ των Ασιατoαφριkανων, ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ στους και λοιμωξιoλoγoυς δινει το Καθεστως ! ! !

Γιατι ασυλο; 

Αν ειναι καθαροι, δεν το εχουν αναγκη....

Αρα; 

Τι παιζει;

Εχουν λερωμενη την φωλια τους;



Πρόκειται για εκπρόθεσμη τροπολογία του υπουργείου Υγείας που υπογράφεται από τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και πολλά ακόμη μέλη της κυβέρνησης

Το ανεύθυνο και ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, θεσπίζει τροπολογία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα, στο άρθρο 4 της τροπολογίας που κατατέθηκε, πριν από λίγο (22/4), στη Βουλή επισημαίνεται:

«Ευθύνη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες και της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών δεν ευθύνονται δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή».

«Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο.

Πρόκειται για εκπρόθεσμη τροπολογία του υπουργείου Υγείας που υπογράφεται από τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και πολλά ακόμη μέλη της κυβέρνησης.

Δείτε τον Κώδικα δικαστικών Υπαλλήλων












πηγη 





Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ...ΒΙΝΤΕΟ


Να μην πάει κανείς στην εκκλησία για Ανάσταση στις 21.00 !!!

12 και 1 όλοι στις εκκλησίες.Να πούμε μόνοι μας το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

 

 

 

 

 

Πηγή 

Ξεφτίλα παγκοσμίως γίναμε ! ! ! ΑΚΟΥΣΤΕ ! ! !

Εμεις δεν λεμε τιποτα...

Οι Αμερικανοι ομως λενε πολλα...

Για ακουστε τι ξεφτιλα εχουμε γινει....




πηγη 

Παραληρει και παραπληροφορει ο τυπος αυτος ! ! ! Δικην εισαγγελεως αποφασιζει, εναντιον οποιου, δεν συμφωνει μαζι του....

Αυτη ειναι η δημοκρατια των Κουληδων και κατ επεκταση των καναλιων...

Μπορεις να λες οτι θες, φτανει να ειναι υπερ ημων...Επισης μπορεις να κανεις οτι θες, φτανει να συμφωνουμε κι εμεις....

Και στην προκειμενη περιπτωση, μην λες εναντιον αυτων που μας καλοπληρωνουν...

Ακουστε τον, τον............





ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ Η ΝΤΟΡΑ: Ανακαλυψε οικονομικα συμφεροντα στα κορωνοπαρτυ και οχι στα εμβoλια σελφτεστ κλπ....

 


Ας την συμμαζεψει καποιος επιτελους....
Δεν ειναι δυνατον, να μας ταιζει τοσο σανο και να μην της απαντα κανεις...
Εκτος αν θεωρουν, οτι εχει το ακαταλογιστο...
Ακουστε την...







Στην κατηγορία 4 (επικινδυνη) η Ελλάδα, ξανασκεφτείτε το πρίν ταξιδέψετε εκεί, λέει η Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ...

To Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολιάζοντας την ένταξη της Ελλάδος στην κατηγορία 4 “μην ταξιδέψετε’ των ταξιδιωτικών οδηγιών που εκδίδει, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι “έχουμε επικαιροποιήσει τις Ταξιδιωτικές Οδηγίες ώστε να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις επιστημονικές συστάσεις του Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC)....



Η κατηγορία στην οποία κατατάσσεται η κάθε χώρα βασίζεται στην τρέχουσα εκτίμηση των συνθηκών εντός της χώρας, η οποία μπορεί να αλλάζει συχνά λόγω της συνεχώς εξελισσόμενης φύσης της απειλής και των στρατηγικών που έχουν υιοθετήσει οι χώρες. Η πανδημία ενέχει άνευ προηγουμένου κινδύνους και οι συμβουλές μας λαμβάνουν υπόψη τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με το COVID-19.

Δεδομένων των τρεχουσών παγκόσμιων συνθηκών, οι περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην κατηγορία 3 ή στην κατηγορία 4. Εξετάζουμε τακτικά τις συνθήκες ασφάλειας σε προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και θα επικαιροποιούμε τις πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους προορισμούς όταν αυτό κρίνεται κατάλληλο.”

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έως τις 20 Απριλίου εντασσόταν στην κατηγορία 3 “ξανασκεφτείτε το πριν ταξιδέψετε”. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ανακοινώσει πριν από δυο ημέρες ότι βάσει της νέας επικαιροποίησης το 80% των χωρών διεθνώς θα εντάσσονται στην κατηγορία 4.




πηγη 

Η Παγωνα ξαναχτυπα: Με διπλή μάσκα και 10 μέτρα απόσταση στην Ανάσταση ! ! ! (Συμμαζεψτε την επιτελους)


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κα Παγώνη ξεκαθάρισε πως η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων εισηγείται και η κυβέρνηση είναι εκείνη που παίρνει τις τελικές αποφάσεις...













Τι είπε για το Πάσχα

Η ίδια αναφέρθηκε και στο πώς θα εορταστεί το φετινό Πάσχα ζητώντας να γίνει μόνο με την οικογένεια, ασχέτως αριθμού ατόμων.

Όσον αφορά στην Ανάσταση, ζήτησε από όσους θα πάνε στην εκκλησία να φορούν διπλές μάσκες και να κρατούν απόσταση 10 μέτρων.

Επεσήμανε, δε, πως το φετινό Πάσχα θα είναι καλύτερο από το περσινό καθώς οι απαγορεύσεις ήταν περισσότερες την περσινή χρονιά.

Τέλος, έκανε σχόλιο σχετικά με τα κορονοπάρτι και τον συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους, σημειώνοντας πως η νεολαία είναι κλεισμένη εδώ και έναν χρόνο αλλά σύντομα, με το άνοιγμα της εστίασης, θα έχει τη δυνατότητα να πιεί έναν καφέ ή ένα ποτό σε μαγαζιά.



πηγη