Σελίδες

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Και τωρα θελει και τα Βαλκανια ο Τουρκος ! ! ! Τα Βαλκάνια αποτελούν πλέον στόχο του Γενίτσαρου Ερντογκάν...

Είναι αλήθεια πλέον ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την πολιτική και οικονομική της επιρροή στα Βαλκάνια για να εξασφαλίσει την έκδοση φερόμενων πολιτικών αντιπάλων, αναφέρουν πολλές δυτικές πηγές....



Στα παραδείγματα αυτά περιλαμβάνεται ο Τούρκος πολίτης Harun Çelik, ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία από την Αλβανία πέρυσι με τρόπο που μοιάζει με την διαδικασία έκτακτης παράδοσης Τζιχαντιστών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο Çelik, ο οποίος συνελήφθη στην Αλβανία λόγω προσπάθειας εισόδου στη χώρα με ψευδή βίζα, καταδικάστηκε στην Τουρκία για ένταξη στο κίνημα Fethullah Gülen, το οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ότι ηγούνταν της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. 

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αρνήθηκε ότι η κυβέρνησή του είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση Çelik, χωρίς όμως όπως ήταν φυσικό να πείσει κανέναν. 

Ωστόσο, αρκετοί σημερινοί και πρώην αξιωματούχοι στην περιοχή των Βαλκανίων δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν «συνεχή» πίεση ώστε να συμμορφωθούν με τις τουρκικές παράλογες απαιτήσεις σχετικά με ανθρώπους που φέρονται να συνδέονται με το κίνημα του Γκουλέν. 

"Αυτή είναι η διπλωματία των συναλλαγών", δήλωσε αξιωματούχος της Αλβανικής κυβέρνησης, εν μέσω προφανούς δεσμού μεταξύ της έκδοση του Τσελίκ και της Τουρκίας που δεσμεύεται να παρέχει στην Αλβανία σοβαρή βοήθεια μετά τον σεισμό του Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος χρηματοδοτεί με χρήματα του τουρκικού κράτους την κατασκευή ολόκληρου νοσοκομείου στο Φιέρι της Αλβανίας, ενώ κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν 500 οικίες για τους πληγέντες στην χώρα αυτή. 

Παρόμοια έκδοση Τούρκων πολιτών από το Κοσσυφοπέδιο και τη Μολδαβία, συνδέθηκαν με τουρκικές “επενδυτικές συμφωνίες”, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. 

Η Τουρκία, δρώντας ως "Οθωμανική αυτοκρατορία" πλέον ζητά επίσης την κράτηση και την επιστροφή των υπηκόων της από τη Βοσνία, αντιμετωπίζοντας όμως αντίσταση από τα τοπικά δικαστήρια. 

«Το μήνυμα είναι ότι η Τουρκία δημιουργεί τους δικούς της κανόνες και θα χαράξει τον δικό της γεωπολιτικό χώρο σύμφωνα με τις δικές της προτιμήσεις, ανεξάρτητα από το τι θα λένε οι διεθνείς κανόνες ή νόμοι, όπως κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις», δήλωσε ο Διευθυντής Ερευνητικής Στρατηγικής του Freedom House, Nate Schenkkan.

Τονίζεται η αφόρητη τουρκική πίεση στην Ελλάδα για την επιστροφή των 8 γκιουλενιστών αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας, και το τεράστιο παρασκήνιο με την σύλληψη δύο Ελλήνων αξιωματικών στον Έβρο σε μια “παγίδα” από πλευράς Άγκυρας.

Όπως έχει αναφερθεί εδώ και χρόνια το επόμενο σχέδιο της σημερινής τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ελίτ, στην πορεία αναβίωσης, (κατά κάποιο τρόπο) της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα είναι και η βολική για την Άγκυρα δημιουργία της αποκαλούμενης Μεγάλης Αλβανίας.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που “κουμπώνει” με τα λόγια και τις πράξεις του Τούρκου προέδρου για επιστροφή στα “ δικά μας εδάφη” και στα Βαλκάνια.

Οι Τούρκοι στην πορεία τους αυτή  θα συνεργαστούν με όποιους θεωρήσουν ότι είναι χρήσιμοι για την υλοποίηση των μεγαλοιδεατικών σχεδίων τους  στα Βαλκάνια τα οποία είναι ήδη σίγουρα ο επόμενος στόχος τους μετά την Μεσόγειο.  




πηγη 

Νατος, ο φερομενος βιαστης της Μπεκατωρου ! ! ! Κυριε "Πρωθυπουργε", ειναι στελεχος σας. Το ξερετε; Και τι κανετε;

Ο  αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ, Αριστείδης Αδαμόπουλος, τον οποίο καταγγέλλει η Σοφία Μπεκατώρου πως ασέλγησε πάνω της,  συνοδεύει τον Μητσοτάκη σε αυτή την φωτογραφία κομματικής ευωχίας. Ο πρωθυπουργός φταίει, όταν τέτοια φαινόμενα τα οποία σχετίζονται με στελέχη του, τα καλύπτει με σιωπή....



Μετά την αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη γενναία απόφασή της, να αποκαλύψει τι έγινε. Ξέχασε όμως κάτι. Να πει πως πρόκειται για στέλεχος της ΝΔ για το οποίο ο ίδιος και το κόμμα του θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα. Ξέχασε να δηλώσει πως αυτό το στέλεχος, είναι ξένο με το κόμμα του αλλά υπήρξε στέλεχος το οποίο και θα διαγραφεί. Χρειάστηκε η αποκάλυψη για να διαρρεύσουν πως ο φερόμενος ως βιαστής που είναι στέλεχος της ΝΔ, ίσως διαγραφεί.

Και πάλι αν το περιστατικό ήταν μοναδικό, ίσως όλοι θα ήταν πρόθυμοι να πιστώσουν στο Μητσοτάκη, μια αβλεψία. Υπάρχει όμως μια «συνήθεια σιωπής» που συνδέει το Μητσοτάκη με δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.

Όταν αποκαλύφθηκε πως ο στενός σύμβουλος και φίλος του Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ του είπε να «κάτσει πίσω μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση» και έστειλε πρωτοκλασάτα στελέχη του να το στηρίξουν στο δικαστήριο. Το χειρότερο; Ακόμη και σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης παραμένει σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όταν αποκαλύφθηκε πως πρώην υπουργός της ΝΔ, είχε καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να ζητά από κύκλωμα σωματεμπορίας, ανήλικη για να ικανοποιήσει τα γούστα του, ο Μητσοτάκης έπνιξε την αποκάλυψη και τη ευθύνη για όλο αυτό τον συρφετό που υπάρχει στο κόμμα του, στη σιωπή.

Εν ολίγοις, ο πρωθυπουργός της χώρας είναι υπότροπος στη σιωπή και την κάλυψη, σε ένα ιδιαίτερο είδος εγκλημάτων που είναι από τα πιο ειδεχθή. Γιατί;




πηγη

Σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός με την κατηγόρια ότι έκανε τα στραβά μάτια στο ξυλοδαρμό του Σταθμάρχη από τους Αλγερινούς


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Ειδικός Φρουρός που ενεπλάκη στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό με την κατηγορία της συγκάλυψης.

 

Εκτός αυτού, διατάχθηκε και Ενορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Ειδικού Φρουρού, που συνελήφθη χθες από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος».

Ο ειδικός φρουρός είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία. Νωρίτερα, με εντολή του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι ανήλικοι τελούν υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη.




Πηγή

 

Δικαστές στο Περού : «Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ υπεύθυνοι για την πανδημία

 Ο COVID-19 έχει την «υπογραφή» των ελίτ και δισεκατομμυριούχων όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ!

Αυτό περιέχεται σε απόφαση δικαστηρίου του Περού, απόφαση που προήλθε από την εκδίκαση ενός διαδικαστικού θέματος.

Το περουβιανό δικαστήριο, μέσα από την απόφασή του κατηγόρησε τους Γκέιτς και Σόρος ότι «κατασκεύασαν» αυτή την επιδημία. Σύμφωνα με το Εφετείο κακουργημάτων της Chincha και Pisco, ο COVID-19 είναι  ένα δημιούργημα «εγκληματικών ελίτ» που απλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.


Το περουβιανό Εφετείο κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.

Έτσι οι τρεις δικαστές κατέληξαν στην απόφαση ότι οι «δημιουργοί της επιδημίας είναι και οι δημιουργοί της ΝΤΠ και άτομα όπως ο Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ.




Πηγή

Η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει ψεύτες Κυβέρνηση και "επιστήμονές" τους ! ! ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ! ! !

Οι αριθμοι ξεμπροστιαζουν τους ψευτες...

Τους ψευτες, που μας κατεστρεψαν και τους χρυσοπληρωνουμε...



Ας δούμε λοιπόν, τι λένε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες 44 εβδομάδες του 2020 ανήλθαν σε 106.322 (53.387 άνδρες και 52.935 γυναίκες), ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019 ανήλθαν σε 105.529 (53.235 άνδρες και 52.294 γυναίκες), αύξηση 0,75% (φωτο). Τα αντίστοιχα ποσοστά, ανά έτος, για την περίοδο 2015 – 2019 ανέρχονται σε 5,05% το 2019 σε σχέση με το 2018 (100.457), σε -4,55% το 2018 σε σχέση με το 2017 (105.242), σε 7,17% το 2017 σε σχέση με το 2016 (98.199) και – 3,99% το 2016 σε σχέση με το 2015 (102.276). 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα  παραπάνω στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εβδομαδιαία εξέλιξη των θανάτων από την 1η έως την 44η εβδομάδα του έτους 2020.

Τα στοιχεία αναφέρονται στους θανάτους που έλαβαν χώρα στην Ελληνική επικράτεια, κατά την εν λόγω περίοδο, οι οποίοι προκλήθηκαν από διάφορες αιτίες περιλαμβανομένων των θανάτων λόγω της πανδημίας Covid-19.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη ανακοίνωση αυτή καταρτίζονται στο πλαίσιο της έρευνας Φυσικής Κίνησης Πληθυσμού (ΦΚΠ) και προέρχονται από στοιχεία που διαβιβάζονται από τα Ληξιαρχεία όλων των Δημοτικών Αρχών σύμφωνα με τα γεγονότα θανάτων που έχουν δηλωθεί και καταχωρηθεί μέχρι την ημερομηνία διαβίβασής τους.

– Η κυβέρνηση ψεύδεται και προωθεί αντικοινωνικές και ανθελληνικές πολιτικές! (Αναμενόμενο. Πολιτικοί είναι.).

– Τα ΜΜΕ ψεύδονται, παραπληροφορούν, αγιοποιούν και δαιμονοποιούν κατά τις άνωθεν εντολές! (Αναμενόμενο. Πληρώθηκαν καλά γι’ αυτό και επιβιώνουν από αυτό).

– Οι επιστήμονες ψεύδονται! (Λογικό. Είναι προσεκτικά επιλεγμένοι από την κυβέρνηση).).

– Η Δικαιοσύνη ψεύδεται ότι όλα γίνονται σύννομα και δεν επεμβαίνει ούτε στην καταστρατήγηση του θεμελιώδους πυλώνα της Δημοκρατίας, του Ελληνικού Συντάγματος! (Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαφθορά είναι προϋπόθεση ανέλιξης στον θεσμό.

– ΟΜΩΣ: Αυτοί που δεν ψεύδονται είναι οι αριθμοί!

Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο έχει υποταχτεί (ή καλύτερα εθιστεί) η ελληνική κοινωνία στο ψέμα που της αραδιάζουν ξεδιάντροπα οι παράγοντες της ξεπεσμένης “δημοκρατίας”.





πηγη 

Έτσι την πάτησαν οι Αγρότες που πήραν την οικονομική ενίσχυση.Διαβάστε τι έπαθαν...

Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις θα βρεθούν στις 29 Ιανουαρίου όσοι αγρότες ειδικού καθεστώτος δε έχουν αντιληφθεί ότι μετά το βοήθημα που έλαβαν στις 28 Δεκεμβρίου λόγω του κορονοϊού μετατάσσονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και υποχρεούνται για το 2021 να τηρούν βιβλία εσόδων και εξόδων, με τις εκμεταλλεύσεις τους να λειτουργούν πλέον ως επιχειρήσεις που θα δηλώνουν κάθε τρεις μήνες τα έσοδα και τα έξοδά τους, όπως αναφέρει το agrocapital.gr.

Μπορεί, δηλαδή, να έχουν καλύψει το όριο των 5.000 ευρώ από επιδοτήσεις λόγω του κορονοβοηθήματος και να μην το έχουν συνειδητοποιήσει, αφού δεν υπάρχει μέχρι σήμερα η ανάλογη ενημέρωση.

Από την άλλη υπόχρεοι για τη μετάβασή τους στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ είναι και οι αγρότες που στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς εισέπραξαν από τις πωλήσεις των προϊόντων τους άνω των 15.000 ευρώ, κάτι όμως που θεωρείται απίθανο να μην το γνωρίζουν, και ως εκ τούτου να μην έχουν φροντίσει με τους λογιστές τους για τις προβλεπόμενες διαδικασίες!
Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου Δημήτρης Χριστοφοράκης έκρουσε τον “κώδωνα” του κινδύνου, δηλώνοντας αναλυτικά τα εξής:
«Όσοι αγρότες υπερβούν τις 5.000 ευρώ στις επιδοτήσεις ανεξαρτήτως ύψους πωλήσεων, πρέπει να ενταχθούν στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ. Αν έχουν κάτω από 5.000 ευρώ επιδοτήσεις και κάτω από 15.000 ευρώ πωλήσεις, εντάσσονται στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ. Κάθε χρόνο γίνεται ο σχετικός έλεγχος. Ωστόσο, φέτος έχουμε ως διαφοροποίηση το Μέτρο 21. Την περιβόητη ενίσχυση που δόθηκε λόγω COVID-19. Και παρά το γεγονός ότι η ενίσχυση αυτή είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη, λαμβάνεται υπόψη στο ύψος των ενισχύσεων ως προς το καθεστώς τήρησης βιβλίων των αγροτών…».

    Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος των φοροτεχνικών του νομού Ηρακλείου αναφέρει ότι «πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν απενταχθεί από την υποχρέωση αυτή τα προηγούμενα χρόνια επειδή δεν είχαν τις πωλήσεις αξίας άνω των 15.000 ευρώ και επειδή οι επιδοτήσεις που ελάμβαναν ήταν κάτω από 5.000 ευρώ. Όμως, παίρνοντας φέτος το Μέτρο 21, όταν με τα χρήματα αυτά ξεπερνούν το όριο των 5.000 ευρώ, έρχονται αυτοί οι αγρότες και επανεντάσσονται αναγκαστικά στα βιβλία εσόδων και εξόδων…».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Χριστοφοράκη, το κορονοβοήθημα «θα φέρει πάρα πολύ κόσμο στις εφορίες, προκειμένου να ενταχθούν ξανά στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, ενώ πολλοί θα ενταχθούν για πρώτη φορά σε αυτό το καθεστώς.

Η προθεσμία λήγει στις 29 Ιανουαρίου, που είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου. Από ’κει και μετά θα επιβληθεί πρόστιμο που είναι 100 ευρώ στο Μητρώο εάν κάποιος καθυστερήσει μετά τη λήξη της προθεσμίας. Εάν δε παρέλθει το πρώτο τρίμηνο και δεν έχει υποβληθεί ο ΦΠΑ, τότε ο παραβάτης θα πληρώσει και το πρόστιμο για τον ΦΠΑ. Έτσι, παρότι βιώνουμε συνθήκες κορονοϊού και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, θα πρέπει να γίνει άμεσα – μέσα σε όλα τα υπόλοιπα – και αυτή η διαδικασία από τους υπόχρεους. Και με βάση την εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι μετατάξεις γίνονται με e-mail στα e-mails των ΔΟΥ.

Έχουν ήδη παρατηρηθεί φαινόμενα καθυστέρησης. Πάρα πολλοί αγρότες έχουν εντοπίσει ότι πρέπει να προβούν στη μετάβασή τους στο κανονικό καθεστώς. Έχουν σταλεί ήδη αιτήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δυστυχώς. Και πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προς τις ΔΟΥ να δοθεί μια λύση γιατί θα τιμωρηθούν πολλοί με πρόστιμα επειδή, ενώ θα έχουν στείλει mail, δε θα προλάβει η ΔΟΥ να ολοκληρώσει τη διαδικασία που τους αφορά…».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφοράκη, δεν αναμένεται να δοθεί καμία παράταση πέραν της 29ης Ιανουαρίου. Και οι ίδιοι οι αγρότες θα πρέπει να εξετάσουν τα ποσά των επιδοτήσεών τους και να ενημερώσουν άμεσα τους λογιστές τους.

«Για την πιστοποίηση των ενισχύσεών τους, οι αγρότες θα πρέπει να πάρουν από τη σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ μια βεβαίωση δημοσιοποίησης πληρωμών. Και χρειάζεται και μία βεβαίωση από τον ΟΓΑ. Με αυτές τις δύο βεβαιώσεις κάνει τη μετάταξη ο αγρότης από το ειδικό στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ…».

Τέλος, ο Δημήτρης Χριστοφοράκης εξηγεί: «Δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές ανάμεσα στο ειδικό και το κανονικό καθεστώς ΦΠΑ πέραν της υποχρέωσης για τον αγρότη του κανονικού καθεστώτος να υποβάλλει ΦΠΑ από τις πωλήσεις του κάθε τρίμηνο. Λειτουργεί πλέον ως επιχείρηση τηρώντας βιβλία εσόδων και εξόδων. Ενώ ο αγρότης του ειδικού καθεστώτος, ναι μεν έχει έσοδα-έξοδα, αλλά δεν υποχρεούται να τηρεί βιβλία και άρα να υποβάλλει ΦΠΑ…».

Εδώ υπάρχει όμως και μία ακόμα διαφορά. Για την επιστροφή του ΦΠΑ, ο αγρότης του ειδικού καθεστώς καταθέτει στην εφορία τις αποδείξεις του από τις δαπάνες που έχει κάνει, ενώ ο αγρότης του κανονικού καθεστώτος προσκομίζει και τα τιμολόγια από την πώληση των προϊόντων του και είτε θα του επιστραφεί ο ΦΠΑ είτε θα του γίνει συμψηφισμός.



Πηγή

Νατα μας ! ! ! Ορος σε προκηρύξεις του Δήμου Ηρακλείου: Μόνο υγιείς πολίτες θα προσλαμβάνονται ! ! ! (Να απολυθει αμεσα η αντιδημαρχος!)

Ένας σύγχρονος “Καιάδας” αναβιώνει από το δήμο Ηρακλείου! Σε δυο προκηρύξεις για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικά 26 ατόμων, που αναρτήθηκαν στη σελίδα του στις 13 και 14 Ιανουαρίου (χθες και προχθές), υπάρχει κατά λέξη ο όρος:



 “Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. Να μην έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα, να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19“.  

Δείτε τις προκηρύξεις, τις οποίες υπογράφει η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη, εδώ και εδώ





Από πότε, δηλαδή, τα χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα (διαβήτης, υπέρταση, άσθμα κλπ) αποτελούν πρόβλημα για εύρεση εργασίας;

Ασφαλώς και οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη αναφορά όχι μόνο η αντιδήμαρχος, αλλά ο ίδιος ο δήμαρχος Ηρακλείου.




πηγη 

Ξεκίνησε από σήμερα ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών (βγήκε ο χάρος παγανιά)

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών, ενώ σε εξέλιξη είναι ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Υπενθυμίζεται ότι o εμβολιασμός κατά της covid-19 είναι δωρεάν για όλους.


   Μ. Θεμιστοκλέους: Καμία δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού χαμένη

      Ο εμβολιασμός θα γίνει με δυο δόσεις, όπως υπαγορεύουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και η παρασκευάστρια εταιρία του εμβολίου. Η πανδημία που ταλαιπωρεί ακόμα τον πλανήτη, έδειξε ότι η πιο ευάλωτη ομάδα πληθυσμού είναι τα άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών. Η μεγάλη ηλικία συνδέεται με τη γήρανση του ανοσολογικού συστήματος, με τη συνύπαρξη και άλλων παθολογικών καταστάσεων. Αλλά αυτό που φάνηκε είναι ότι ανεξάρτητα και από αυτούς τους δύο παράγοντες, μόνη η ηλικία αποτελεί τον σημαντικό παράγοντα αυξημένου κινδύνου. Επομένως, σε όλα τα προγράμματα εμβολιασμού όλων των χωρών, η πρώτη ομάδα μετά τους υγειονομικούς που ήδη και στη χώρα μας εμβολιάστηκαν και τις κλειστές δομές, είναι τα άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών.
 
    Οδηγίες για την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού

    Την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, ο πολίτης μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευσή του στο Εμβολιαστικό Κέντρο (τουλάχιστον 15' πριν από την ώρα του ραντεβού), με στόχο να διευκολυνθεί η ομαλή ροή της διαδικασίας εμβολιασμού και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. Σημειώνεται ότι, την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης οφείλει: Να φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του. Να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού του. Επιπλέον, να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).

 

 

 

Πηγή 

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ‏ ! ! ! Καταλαβες Ελληνα;

Μην κοροϊδευόμαστε. Το ατομικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας σε κάθε κράτος, ρυθμίζεται από το δίκαιο του αντίστοιχου κράτους, που απορρέει από την εθνική του κυριαρχία....



Όταν ένα κράτος χάνει την εθνική του κυριαρχία, επειδή νικήθηκε σε πόλεμο και κατακτάται από τον

νικητή, δηλαδή…

βρίσκεται υπό κατοχή, τότε ισχύει το δίκαιο που επιβάλει ο νικητής. Μπορεί κανείς σκλάβος να ισχυριστεί πλέον σε ένα καταλυμένο κράτος ότι έχει ατομική ιδιοκτησία; Με ποιο δίκαιο άραγε, όταν το δίκαιο που ρυθμίζει την ιδιοκτησία έχει καταλυθεί και ισχύει πλέον το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής;

Το δίκαιο λοιπόν ενός οργανωμένου και κυρίαρχου κράτους, είναι εκείνο που αναγνωρίζει την ατομική ιδιοκτησία και με όπλο την κρατική βία την εξασφαλίζει από προσβολές, όποιου την επιβουλεύεται.

Όταν λοιπόν η Ελλάδα σήμερα έχει εκχωρήσει και μάλιστα οικειοθελώς την εθνική της κυριαρχία στους δανειστές, τους οποίους συντονίζει και καθοδηγεί η Γερμανική ελίτ, δηλαδή όταν έχει ηττηθεί οικειοθελώς, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι προστατεύεται στην πραγματικότητα η ατομική του ιδιοκτησία και περιουσία; Ισχύει πλέον δίκαιο δυνάμεων κατοχής. Ήδη ο κ. Σόϊμπλε δηλώνει ότι η Ελλάδα δεν έχει κράτος.

Επομένως, όλα αυτά τα μέτρα που επιβάλλονται, με την απόλυτη συνεργασία της εθελόδουλης ελληνικής ολιγαρχίας και τα οποία θέτουν στον κίνδυνο απώλειας των ατομικών μας περιουσιών, είναι στην ουσία η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, λόγω απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας.




πηγη 

Η πολύωρη χρήση μάσκας προκαλεί Kαρκίνο του πνεύμονα άλλα γλιτώνεις από κορωνογριπη...

Γλιτώνεις από κορωνογριπη και πας από καρκίνο μια και έξω...


 Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι η καλλιέργεια και ο εμπλουτισμός μικροβίων στο πρόσωπο μπορούν να διεισδύσουν στους πνεύμονες και να προκαλέσουν φλεγμονώδεις αντιδράσεις και καρκίνο του πνεύμονα σε προχωρημένο στάδιο. Η μύτη και το στόμα σχεδιάστηκαν για να λαμβάνουν οξυγόνο χωρίς πίεση, ανεμπόδιστα. Το οξυγόνο ταξιδεύει κάτω από την τραχεία και χωρίζεται σε δύο σωλήνες που ονομάζονται βρόγχοι. Από εκεί, το οξυγόνο ταξιδεύει έως ότου φτάσει στις κυψελίδες, που είναι μικροσκοπικοί αερόσακοι που καλύπτονται με αιμοφόρα αγγεία. Αυτοί οι αερόσακοι μεταφέρουν το οξυγόνο απευθείας στην καρδιά, όπου διασκορπίζεται σε όλο το σώμα.

Όταν ένα άτομο εκπνέει, η διαδικασία αναστρέφεται και οι πνεύμονες εκπνέουν διοξείδιο του άνθρακα. Αυτό το αέριο είναι το …όχημα που επιτρέπει στα συστήματα των οργάνων να απαλλάξουν το σώμα από τα απόβλητα. Όταν αυτή η διαδικασία παρεμποδίζεται ή συγκρατείται για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, οι πνεύμονες και η καρδιά αγωνίζονται να θρέψουν το υπόλοιπο σώμα. Η μακροχρόνια χρήση μάσκας εμποδίζει επίσης τη φυσική ικανότητα του σώματος να αποτοξινώνει τα απόβλητα, δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον και επιβραδύνει αργά τα συστήματα οργάνων σε όλο το σώμα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer Discovery διαπιστώνει ότι ο καρκίνος του πνεύμονα εξελίσσεται όταν οι πνεύμονες αναγκάζονται να επανασυνδέσουν τα μικρόβια. Η παρατεταμένη χρήση μάσκας δημιουργεί ένα υγρό περιβάλλον που καλλιεργεί μικρόβια. Αυτό το τοξικό περιβάλλον κατακλύζει τους πνεύμονες με μικρόβια που προκαλούν τοξικότητα που τροφοδοτεί τον καρκίνο του πνεύμονα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πνεύμονες δεν είναι απλώς ένα στείρο περιβάλλον. Όταν τα μικρόβια κατακλύζουν τους πνεύμονες, μπορούν να ενεργοποιήσουν μια ανοσοαπόκριση. Αυτό προκαλεί φλεγμονώδεις πρωτεΐνες όπως η κυτοκίνη IL-17.


 
Τα μικρόβια που βρίσκονται συνήθως στο στόμα μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονες. “Δεδομένης της γνωστής επίδρασης της IL-17 και της φλεγμονής στον καρκίνο του πνεύμονα, ενδιαφερόμαστε να προσδιορίσουμε εάν ο εμπλουτισμός των στοματικών αντιγόνων στους πνεύμονες θα μπορούσε να οδηγήσει σε φλεγμονή τύπου IL-17 και να επηρεάσει την πρόοδο και την πρόγνωση του καρκίνου του πνεύμονα”, δήλωσε ο Leopoldo Segal , Διευθυντής του προγράμματος Lung Microbiome και Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Grossman School of Medicine. (Σχετικά: Οι μασκοφόροι μαθητές τραυματίζονται σωματικά, ψυχολογικά, συμπεριφορικά και υποφέρουν από 24 διαφορετικά θέματα υγείας.)


 
Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε διαγνωστικά κλινικά βρογχοσκόπια για την ανάλυση των μικροβίων πνευμόνων από 83 ενήλικες ασθενείς που δεν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα. Προσδιόρισαν τη σύνθεση κάθε μικροβιακού περιβάλλοντος και τεκμηρίωσαν ποια γονίδια εκφράστηκαν ως αποτέλεσμα. Διαπίστωσαν ότι ο πνευμονικός ιστός από ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα προχωρημένης κατάστασης (στάδια 3b-4) ήταν πιο εμπλουτισμένος με μικρόβια από ό, τι ο πνευμονικός ιστός ασθενών που είχαν πρώιμο στάδιο ασθένειας. Αυτός ο αυξημένος εμπλουτισμός των στοματικών βακτηρίων στους πνεύμονες συσχετίστηκε επίσης με μειωμένη πιθανότητα επιβίωσης, ανεξάρτητα από το στάδιο των όγκων.

Οι αποικίες βακτηρίων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ζημιά ήταν τα βακτήρια Veillonella, Prevotella και Streptococcus, τα οποία καλλιεργούνται πιο εύκολα σε μάσκα. Η εξέλιξη του όγκου συσχετίστηκε με τον εμπλουτισμό βακτηρίων Veillonella, Prevotella, Streptococcus και Rothia. Τα καλλιεργημένα μικρόβια διεισδύουν στους πνεύμονες και επηρεάζουν τη γενετική έκφραση, δηλαδή τις οδούς σηματοδότησης p53, PI3K / PTEN, ERK και IL-6 / IL-8.
«Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της μελέτης μας, είναι πιθανό ότι οι αλλαγές στο μικρόβιο του πνεύμονα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιοδείκτης για την πρόβλεψη της πρόγνωσης ή για τη διαστρωμάτωση των ασθενών για θεραπεία», δήλωσε ο Segal. Η παρατεταμένη μάσκα που φοράμε όχι μόνο επιβαρύνει την καρδιά και τους πνεύμονες, αλλά επίσης καλλιεργεί ένα μικροβιακό περιβάλλον που είναι πιο πιθανό να διεισδύσει στους πνεύμονες και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καρκίνου.

 

 

Πηγή 

 

Επιτέλους!!! Στον εισαγγελέα οι δυο Αλγερινοί που έσπασαν στον ξύλο τον σταθμάρχη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα δυο ανήλικα αδέλφια που κατηγορούνται για την άγρια επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας, καθώς και ένας ειδικός φρουρός, που φέρεται να γνώριζε τους δράστες και δεν τους αποκάλυψε.

Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη και οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο.


 Αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε πως για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 15 και 17 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών επετεύχθη ο εντοπισμός δύο ανήλικων Ελλήνων, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο περιστατικό και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.


Σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και σήμερα οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο παραπάνω συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένστολος που είναι γείτονας με τα δυο ανήλικα αδέρφια που έχουν συλληφθεί ως φυσικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού, ήταν αυτός που τους βοήθησε να κρυφτούν ενώ φέρεται να τους έδινε και πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των συναδέλφων του! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός είναι υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Τα δυο νεαρά αδέρφια από το Περιστέρι και ο αστυνομικός είναι γείτονας και οικογενειακός φίλος. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είπε πως η μητέρα των δυο νεαρών ήταν αυτή που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να βοηθήσει τα παιδιά της!

Παράλληλα, ο 53χρονος σταθμάρχης πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση των δραστών. Ο 53χρονος είδε και αναγνώρισε τους δύο ανήλικους ως τους δράστες της άγριας επίθεσης εναντίον του.

«Φώναζα φτάνει, νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος»
Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό από δύο νεαρούς αρνητές της μάσκας σοκάρει. Το θύμα της επίθεσης μίλησε για τον εφιάλτη και τον τρόμο που έζησε.

«Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατέβω στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο», ανέφερε ο σταθμάρχης στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια το θύμα του ξυλοδαρμού είπε: «Κατέβηκα στην Ομόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν» είπε φανερά φορτισμένος, ο άτυχος άνδρας.

Περιγράφοντας το απίστευτο περιστατικό, ο σταθμάρχης λέει στη συνέχει: «Θυμάμαι ότι φώναζα “φτάνει” και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος . Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σαν να μου κοπήκανε τα πόδια. Από ό,τι έμαθα αργότερα και ο αστυνομικός βάρδια που ήταν εκεί το παιδί κατέβηκε αλλά επειδή είναι μεγάλος σταθμός η Ομόνοια κι έχει πολλές εξόδους δεν τους πρόλαβε».

Με τρεμάμενη φωνή ο υπάλληλος του μετρό συνεχίζει την περιγραφή του: «Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη».

Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. «Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο… Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω. Μιλάω κάπως ψευδά κι έχω συνέχεια νοσοκομεία» τόνισε ο εργαζόμενος του Μετρό.

Εξήγησε δε ότι δεν δήλωσε στους δράστες ότι ήταν υπάλληλος του Μετρό επειδή έχει προηγηθεί ένα συμβάν με συναδέλφους του, ελεγκτές. «Δεν τους το δήλωσα, απλώς τους έκανα αυτή την παρατήρηση. Δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι».

«Τους μίλησα όπως στο παιδί μου»
«Πρέπει να ήταν 18 με 20 χρονών. Η κόρη μου είναι 23 χρονών, άρα ήταν μικρότερα από τα παιδιά μου. Τους μίλησα όπως θα μιλούσα στην κόρη μου: “γιατί βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα και γιατί δεν φοράς μάσκα” και νομίζω ότι οποιοσδήποτε πολίτης έχει μια στοιχειώδη παιδεία πρέπει να ενδιαφέρεται για τον συμπολίτη του» εξήγησε ο 53χρονος.

«Δεν φορούσαν, ούτε κρατούσαν καν μάσκες. Άλλοι σηκώνουν τη μάσκα και σε κοροϊδεύουν, αυτοί ήταν αγρίμια, δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε και διερωτήθηκε: «Γιατί τέτοιο μένος; Θες να κάνεις αυτό που θες; Δώσε μου μια μπουνιά, ένα χαστούκι και φύγε. Η συνεχόμενη ροή με μπουνιές και κλωτσιές είναι σαν να θες να σκοτώσεις κάποιον, δεν θες μόνο να τον τραυματίσεις».

«Δεν φοβάμαι να γυρίσω στη δουλειά»
«Εγώ είμαι σταθμάρχης και μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Όχι δεν φοβάμαι να γυρίσω. Πηγαίνοντας στη δουλειά πηγαίνω στην οικογένεια μου εδώ και 17 χρόνια. Οι σταθμοί που δουλεύω και οι συνάδελφοι που δουλεύω είναι οικογένεια» κατέληξε.


 

 

 

 

Πηγή 

Και μετα την Πανελληνια κατακραυγη, ο Γελοιος εκανε "ΠΡΥΜΝΑΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕ" και πηρε πισω το προστιμο των 500 ευρω ! ! !

Ένας από τους μεγαλύτερους διασυρμούς βουλευτών στην ιστορία του κοινοβουλίου αυτό που έγινε σήμερα με το πρόστιμο των 500 ευρώ...



Στην ομιλία του στη Βουλή ο Κουλης ανακοίνωσε την αύξηση του προστίμου από 300 ευρώ σε 500 ευρώ για όσους παρανομούν με την καραντίνα, με τους βουλευτές της ΝΔ να τον χειροκροτούν με πάθος.

Στην τριτολογία του ο Κουλης, μετά την πρωτοφανή κατακραυγή στα social media ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της αύξησης του προστίμου στα 500 για μια εβδομάδα για να μην γελοιοποιηθεί εντελως αν έλεγε ότι τι παίρνει πίσω.

Οι ίδιοι βουλευτές του τον χειροκρότησαν που το επανέφερε στα 300 ευρώ. 

Άντε να βγάλεις άκρη. 

Για τα πανηγύρια στην κυριολεξία.




πηγη 

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν οι εκκλησίες, αλλά απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα ! ! ! (Μην κολλησουν κορωνογριπη τα ψαρια και τα πουλια;)

Μιλησε ο φωστηρας κομμουνιστης διορισμενος υπουργισκος...

Και τι ειπε; 

Διαβαστε....



Από τις 24 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα μετά τα καταστήματα, θα ανοίξουν και οι εκκλησιές όπως ανακοίνωσε . «Παγώνει» η αύξηση του προστίμου και θα επαναξιολογηθεί, παραμένει η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Πήρε το λόγο στην ενημέρωση μετά τον Μπουμπουκο που έκανε τις ανακοινώσεις για το πως θα ανοίξουν τα καταστήματα από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.

Ο διορισμενος υφυπουργός  επανέλαβε ότι η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00 και δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Ανοίγουν την Δευτέρα λιανεμπόριο, κομμωτήρια, μανικιούρ και πεντικούρ, εμπορικά και mall

Δεν θα επιτραπεί επίσης το ψάρεμα και το κυνήγι, η απαγόρευση για τα οποία συνεχίζεται, ενώ από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ανοίγουν και οι εκκλησίες. Κατά τις λειτουργίες θα επιτρέπεται επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα.

Αναφέρθηκε και στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την αύξηση του προστίμου (που την ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή αλλά μετά την πήρε πίσω για τουλάχιστον 10 μέρες). Όπως είπε ο διορισμενος υφυπουργός, η συζήτηση έχει ανοίξει και το ενδεχόμενο αύξησης στα 500 θα επαναξιολογηθεί αφού ανοίξει η αγορά....





πηγη 

Κ Ο Ρ Ω Ν Α Ι Ο Σ Τ Ε Λ Ο Σ...Πυκνο χιονι πεφτει στην Μακεδονια, ασπρισαν τα παντα, ψοφαει ο ιος ! ! !

Εχει τα καλα του το χιονι και και παγωνια, οπως εχει και τα ασχημα του....

Ενα απο τα καλα, ειναι, οτι σκοτωνει την κορωνογριπη...

Δεν ζει ο ιος σε χαμηλες θεμρκρασιες....

Αυτο το ξερουν πιθανον και οι φωστηρες λοιμωξιολογοι και θα βγουν σε λιγο, να μας πουν οτι νικησαν την κορωνογριπη....

Εμεις, το λεμε πριν απ αυτους και θα επανελθουμε, οταν επαληθευτουν οι προβλεψεις μας....

Κρατηστε το αυτο...

Το κρυο θα νικησει την κορωνογριπη και οχι τα γελοια μετρα τους, ουτε τα ψευτοεμβολια τους, που ηδη ακουμε, οτι πεθαινει κοσμος απ αυτα....

Αυτα τα λιγα και ας με κατηγορησουν καποιοι, οτι μιλω προκατειλημενα....

Ας απολαυσουμε τωρα την ασπρη μερα, γιατι μονο ετσι μπορουσαμε να δουμε ασπρη μερα , οχι απο τους Κουληδες !




Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Οι Τουρκοι ζητουν ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ και αρχισαν ηδη να κανουν ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ! ! !

Προσεξτε κουληδες μην κανετε καμμια παπαρια και τους εμπιστευθειτε....

Οι Τούρκοι φέρνουν πιθανά αποβατικά σενάρια στο προσκήνιο...



Πραγματικά δεν έχει όρια η τουρκική προκλητικότητα, αφού την  ίδια στιγμή που η Άγκυρα κατηγορεί την Ελλάδα για επιθετικές στρατιωτικές βάσεις στα ελληνικά νησιά, υλοποιεί άσκηση με πυραύλους TRG-122 MIZRAK "φορτωμένους" σε όχημα πάνω στο μεγάλο αποβατικό πλοίο TCG Bayraktar (L-402) (Tank Landing Ship), δοκιμάζοντας σενάρια απόβασης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι δοκιμάζουν αυτόν τον τρόπο “εξοπλισμού” των αποβατικών τους πλοίων.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό και το 2019 υλοποίησαν παρόμοια άσκηση με TRG-122 MIZRAK να εκτοξεύει πυραύλους πάνω σε αποβατικό τουρκικό πλοίο κατά χερσαίων στόχων στα πλαίσια της αεροναυτικής άσκησης DENİZKURDU-2019.

Εκεί για πρώτη φορά πυροδότησαν πύραυλο TRG-122 MIZRAK με εμβέλεια 35 χλμ., ο οποίος αναπτύχθηκε από την Roketsan και πάλι από το αποβατικό πλοίο TCG BAYRAKTAR (L-402). 

Πρόκειται σαφώς για επιθετικό σενάριο απόβασης (πιθανόν σε κάποιο ελληνικό νησί) το οποίο υλοποιούν οι Τούρκοι ξανά, στο πλαίσιο της εντατικής εκπαίδευσης των δυνάμεων σε αυτο το μοτίβο δράσης.

Το όχημα με τον εκτοξευτή μπορεί να ρίχνει ομοβροντία πυραύλων σε χερσαίους στόχους, με στόχο την κατανίκηση των εχθρικών χερσαίων δυνάμεων, κατά το στάδιο λίγο πριν την απόβαση μονάδας Τούρκων πεζοναυτών που θα τους συνοδεύουν άρματα μάχης και ΤΟΜΑ.

Έτσι τα τουρκικά αποβατικά πλοία μετατρέπονται σε “φονικές μηχανές” εκτόξευσης πυραύλων επιφανείας-εδάφους, σε μια σαφή επικίνδυνη εξέλιξη για τις ελληνικές δυνάμεις στα νησιά μας.

Άλλωστε για ποιόν λόγο πραγματοποιείται η ετήσια αεροναυτική άσκηση "Deniz Kurdu" στο Αιγαίο που η τελική της φάση είναι η διακλαδική άσκηση "EFES" που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας και του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, με απόβαση πεζοναυτών και αεραποβάσεις ειδικών δυνάμεων κατά νησιού του "γαλάζιου εχθρού", όπως τον ορίζει η τουρκική άσκηση;




πηγη 

Πολύ σωστά έλεγε κάποτε ο Γερολυμάτος για την Παγωνη: ''Ποιος να συγκριθεί μαζί σου"

Με την κούκλα του Σατανά μπορεί να συγκριθεί άνετα...

Της αρέσει να βαράει τους Έλληνες να τρομάζει τα παιδάκια και να γελάει σατανικά κατά άλλα είναι πολυ γλυκός άνθρωπος.

 
«Η κυρία Ματίνα Παγώνη. Πρώτα απ’ όλα είναι πανέξυπνη. Ξέρει και χειρίζεται τα media. Είναι η καλύτερη εικόνα που έχουμε να παρουσιάσουμε στο πρόβλημα. Είναι και η μόνη που τα λέει χαμογελαστά και αισιόδοξα και πραγματικά. Με τη Ματίνα είμαστε πολύ φίλοι. Ερχόταν εκεί που τραγουδούσα και της αφιέρωνα το ”Ποιος να συγκριθεί μαζί σου” και της άρεσε πάρα πολύ.
Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φιλία που τον συνδέει με τη Ματίνα Παγώνη.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τη Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, η οποία έχει μπει στο σπίτι κάθε οικογένειας μέσα από τις αναλύσεις της στην τηλεόραση για τον κορωνοϊό.
 «Η κυρία Ματίνα Παγώνη. Πρώτα απ’ όλα είναι πανέξυπνη. Ξέρει και χειρίζεται τα media. Είναι η καλύτερη εικόνα που έχουμε να παρουσιάσουμε στο πρόβλημα. Είναι και η μόνη που τα λέει χαμογελαστά και αισιόδοξα και πραγματικά. Με τη Ματίνα είμαστε πολύ φίλοι. Ερχόταν εκεί που τραγουδούσα και της αφιέρωνα το ”Ποιος να συγκριθεί μαζί σου” και της άρεσε πάρα πολύ.

Μιλάμε, είμαστε φίλοι, με καθοδηγεί, την παίρνω τηλέφωνο, γελάμε. Μου λέει να είμαστε αισιόδοξοι, ”άντε και πότε θα τραγουδήσεις, να έρθουμε εκεί με την παρέα”. Η Ματίνα Παγώνη δεν χόρευε ποτέ. Της αρέσει να βλέπει, γελάει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Τέλος, ο Γιώργος Γερολυμάτος χαρακτήρισε τέλεια τη μίμηση της Ματίνας Παγώνη από τον Τάκη Ζαχαράτο και αποκάλυψε ότι και εκείνος γέλασε πάρα πολύ.

 

 

 Πηγή 

Παγώνη: “Δεν έχω παιδιά.Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί”


Τα παιδάκια τα ρωτήσατε εάν θέλουν να παίξουν μαζί σας;;;;

 

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στο Άργος, για τη σχέση που έχει με τους ασθενείς της και έκανε τις προβλέψεις της για τον κορονοϊό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορονοϊού. Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι εκτός από την ιατρική ασχολιόταν και με τα συνδικαλιστικά.


«Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό δεν έχουν προσωπική ζωή και όποιος πει ότι έχει είναι ψέμα. Στη θητεία μου ως γιατρός έχω περάσει από τρία νοσοκομεία. Ήθελα από μικρή να γίνω γιατρός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος, είμαι μοναχοπαίδι και λίγο καλομαθημένη. Ήμουν καλή μαθήτρια πάντα και μου έκαναν όλα τα χατίρια. Μεγάλωσα άνετα και δεν μου έλειπε τίποτα. Μπήκα στην κτηνιατρική, αλλά δεν μου άρεσε και έφυγα έξω. Επέλεξα την παθολογία γιατί ασχολείσαι σχεδόν με όλες τις άλλες ειδικότητες. Αν δεν ξέρεις παθολογία δε μπορείς να μάθεις καμία άλλη ειδικότητα. Το κόστος του φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την ενασχόληση με τον συνδικαλισμό είναι μεγάλο» εξομολογήθηκε η Ματίνα Παγώνη.
Τα καλοκαίρια στη Μύκονο και οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες


Παράλληλα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της πρώτης τους συνάντησης, αλλά και της συνειδητής τους απόφασης να μην κάνουν παιδιά. «Ο σύζυγος είναι παθολόγος. Τα ιατρικά δεν τα συζητάμε ποτέ. Τώρα με την πανδημία λέμε κάποια πράγματα, αλλά μέχρι εκεί. Γνωριστήκαμε στη Λήμνο που έκανα το αγροτικό μου, πέρασε κάποιο διάστημα, μετά ήρθαμε στην Αθήνα και παντρευτήκαμε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα; Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος».

 

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι πάντα της άρεσε να βάφεται και να περιποιείται τον εαυτό της και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που βοηθά τους ασθενείς της, ενώ εξομολογήθηκε πως κάθε χρόνο πηγαίνει για μια εβδομάδα στη Μύκονο. Όσο για τους επόμενους μήνες, η γιατρός ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό, αλλά τόνισε με βεβαιότητα πως του χρόνου θα περάσουμε όλοι τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιορτάζοντας.

 

 

Πηγή 



Τιποτα δεν μενει ορθιο....Κατεστρεψαν και το αεροδρομιο του Κιλκις οι "αλληλεγγυοι" για να φιλοξενησουν τους "καημενους" ! ! !

Εικόνες καταστροφής στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου Κιλκίς μετά τη μετατροπή του σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, με αποτέλεσμα όχι μόνο να διακοπεί κάθε πτητική δραστηριότητα σε αυτό, αλλά κυρίως να πληγούν σοβαρά οι υποδομές του....



Εγκατάσταση κοντέινερ σε όλο το μήκος του αεροδιαδρόμου, εκτεταμένες καταστροφές στον Πύργο Ελέγχου και αεροπλάνα με σπασμένες έλικες και λαβωμένα φτερά στα υπόστεγα είναι η σημερινή εικόνα του μέχρι πρότινος σημαντικότερου αεροδρομίου εκπαίδευσης πιλότων της Βόρειας Ελλάδας. Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς ύστερα από την κατάθεση ενώπιόν της σχετικών μηνυτηρίων αναφορών, τη στιγμή που το αρμόδιο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει πάρει θέση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά, όπως προκύπτει, ούτε και τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των εγκαταστάσεων, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη κοινωνική αλλά και οικονομική σημασία για την ευρύτερη περιοχή.

Παρότι τις διαμαρτυρίες τοπικών φορέων και κατοίκων για τη δημιουργία hot spot στο αεροδρόμιο Πολυκάστρουδεν έλαβαν υπόψη τους οι αρμόδιοι, κανείς δεν περίμενε ότι εκτός της αναστολής της δραστηριότητάς του θα προκαλούνταν τόσες καταστροφές στις υποδομές του το τελευταίο διάστημα που θα καθιστούσαν αδύνατη την επαναλειτουργία του εάν και όποτε αποχαρακτηριστεί από καταυλισμός προσφύγων και μεταναστών.

Ο πρόεδρος της Αερολέσχης Κιλκίς Στέργιος Λουκάς αναφέρει ότι το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής. «Το τελευταίο γερμανικό αεροπλάνο που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων το βομβάρδισε δημιουργώντας 8 κρατήρες διαστάσεων 100 τ.μ. ο καθένας. Με μεγάλη προσπάθεια το ξαναφτιάξαμε κάνοντάς το ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια των Βαλκανίων στο είδος του, με πάρα πολλές εκπαιδευτικές σχολές. Είχαμε 11 αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα μέχρι τη μετατροπή του σε κέντρο φιλοξενίας». 

Για τις συνθήκες των βανδαλισμών θα πει: «Δεν το λεηλάτησαν απλώς. Το κατέστρεψαν. Με μανία. Χτυπούσαν ακόμα και τα ντουβάρια. Το αεροδρόμιο επιτάχθηκε. Όσα αεροπλάνα δεν ήταν δυνατόν να πετάξουν τη συγκεκριμένη μέρα απομάκρυνσής τους από το αεροδρόμιο τα κατέστρεψαν. Διέλυσαν τον Πύργο Ελέγχου. Έσπασαν τα πάντα. Τζαμαρίες, κομπιούτερ, ασύρματους. Όσες καρέκλες δεν χρησιμοποίησαν τις έσπασαν κι αυτές. Το αεροδρόμιο καταστράφηκε. Μετά ήρθαν τα συνεργεία και άνοιξαν τρύπες για τα κοντέινερ στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης αφού προηγουμένως οι πρόσφυγες είχαν ανάψει φωτιές πάνω του. Οι τρύπες αυτές θα αχρηστεύσουν την πίστα».    

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς, ομάδες αγνώστων εντός του κέντρου φιλοξενίας κατέστρεψαν ολοσχερώς με τη χρήση λοστών τόσο τον Πύργο Ελέγχου όσο και τους χώρους στέγασης των αεροπλάνων, καθώς και όλο τον κινητό εξοπλισμό που υπήρχε εντός των χώρων αυτών.

Μπορεί, βεβαίως, η υπόθεση να έχει φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του Κιλκίς, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα φτάσει σε βάθος, για να διερευνηθεί αν τυχόν εκτός από τους «πρόσφυγες» ευθύνες για τις εικόνες καταστροφής στην περιοχή υπάρχουν και για τους γνωστούς «αλληλέγγυους», οι οποίοι ενθαρρυμένοι από την απουσία και την ατιμωρησία που τους παρέχει το καθεστώς του εθνομηδενισμού και της πολυπολιτισμικότητας προχωρούν σε συνεχείς παραβατικές ενέργειες.

Μόνο για τους συνειδησιακά Έλληνες προβλέπεται άμεση κρατική καταστολή και εφαρμογή ενός «αντιρατσιστικού» νόμου, του οποίου η ερμηνεία μπορεί άνετα να γίνει λάστιχο με βάση προφανείς ιδεοληψίες και ανάλογες πολιτικές σκοπιμότητες.





πηγη 

Αγιος Παΐσιος για τα ελληνοτουρκικά: «Ο πόλεμος θα γίνει για το νερό»

 Έχουν γραφτεί πολλά για τον Άγιο γέροντα Παΐσιο. Άνθρωποι που τον γνώρισαν και που δεν τον γνώρισαν έγραψαν για τους λόγους του και τη ζωή του. «Ο γέροντας Παΐσιος μου είπε εκείνο ή το άλλο». Αμέτρητοι οι λόγοι, τα αποφθέγματα του Αγίου.

Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με τις απόψεις του Αγίου για τα διάφορα θέματα που συζητούσε με τους προσκυνητές που τον επισκεπτόντουσαν. Μεταξύ άλλων ο Γέροντας Παΐσιος μίλησε και για τις σχέσεις Κύπρου και Τουρκίας.

Υπάρχει μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον Γέροντα Παΐσιο το 1989.

Η συγκεκριμένη προφητεία του Γέροντα Παϊσιου συνδέεται  με τις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.
Η προφητεία  του Γέροντα Παϊσιου αναφέρει χαρακτηριστικά

«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος.

Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα.

Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω… Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)…

Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία.

Τρέμουν τα πόδια του θεριού (ΕΣΣΔ)! Όπου να ΄ναι χραπ και σωριάζεται! Αλλά στην Κύπρο δεν θα πάει τόσο καιρό… Ο Πόλεμος θα γίνει για το νερό…»

Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα,τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.

 



Πηγή

Δεν τα λεμε εμεις... Η PFIZER τα λεει ! Ακουσε τα και εσυ αποφασιζεις, αν θα εμβολιασθεις !

Εμεις τι να πουμε; 

Μιλαει ο καθηγητης, μεταφραζει και εξηγει τι λεει η PFIZER...

ΠΡΟΣΕΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Αλβανοί που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό και έγιναν ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ προσπαθούν να ξεφτιλίσουν τους Έλληνες Στρατιώτες...

Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναμένεται να διατάξει το ΓΕΣ προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε το βίντεο που αμαυρώνει την εικόνα του Στρατεύματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιτελείς του ΓΕΣ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το επίμαχο βίντεο είναι αυθεντικό και καταγράφηκε εντός στρατιωτικής μονάδας.

Ωστόσο δεν έχει διακριβωθεί ακόμη τι λέγεται από τους δύο νεαρούς στην Αλβανική γλώσσα. Πιθανότατα πάντως δεν πρόκειται για κάποιο υβριστικό ή απαξιωτικό μήνυμα.
 

Eάν τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, τότε ο εχθρός είναι εντός των πυλών.

Στο στρατό μας υπηρετούν δυστυχώς και Αλβανοί, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να έχουν γεννηθεί στη χώρα μας, όμως όλοι ξέρουμε πόσο αγαπάνε οι Αλβανοί τους Τούρκους!

“Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες“. Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν δύο νεαροί που μιλούν αλβανικά και δίνουν εντολές σε δεκάδες Έλληνες στρατιώτες.


Στο επίμαχο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του. Δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος δημοσίευσής του. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν δύο υπήκοοι ξένης χώρας να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού και να διατάζουν Έλληνες στρατιώτες.

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διασήμου προσώπου της Αλβανίας.
Ενημερώθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού  

 

Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί και αν τα πρόσωπα που εμφανίζονται ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας. 


Πηγή

Εκτός του προστίμου των 500 ευρω, θα παίρνουν πίσω το επίδομα των 534 ευρώ, σε όποιον παραβιάσει τα μέτρα...

Ο διορισμενος κομμουνιστης υφυπουργος απο τον επαγγελματια ανεπαγγλτο απερχομενο πρωθυπουργο, απειλει και κουναει το δαχτυλο στους εν υπνωσει Ελληνες...



Ο Υυφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων λοιπόν, στην απογευματινή ενημέρωση, αναμένεται να ανακοινώσει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ θα συνεχιστεί, ενώ θα επαναλάβει την αύξηση προστίμου που ανακοίνωσε το πρωί στη Βουλή ο Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ακόμα πιο σκληρό πρόσωπο στους πολίτες που έχουν γονατίσει οικονομικά και προσπαθούν να επιβιώσουν με το επίδομα των 534 ευρώ. 

Απειλεί πλέον, ότι θα πάρει πίσω το εξευτελιστικό ποσό που έδωσε στις οικογένειες για να ζήσουν, εάν παραβιάσουν τα μέτρα για την πανδημία, όπως η χρήση μάσκας ή απαγόρευση κυκλοφορίας.




πηγη 

Μητροπολίτης Μόρφου: '' Έρχεται η προδοσία και ο πόλεμος''...

 Όταν δείτε τα ''σημεία'' να γονατίσετε και να παρακαλέσετε μέσα από την καρδιά σας την Υπεραγία Θεοτόκο μας και να πείτε: "Ταις πρεσβείες της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς" !!! και θα έχετε μεγάλη προστασία.

Εμείς χριστιανοί αυτά είναι τα όπλα μας οι ΄''Πιστεύσαντες και μη πιστεύσαντες'' ''Νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες'' όλοι το έχουμε αναγκη και ας μην το λένε.




Πηγή

Μετακίνηση εκτός νομού: Τι δικαιολογητικά χρειάζονται και η αγωνία πολλών για το πότε θα επιτραπεί...

 Με συγκεκριμένα δικαιολογητικά επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού, ενώ οι πολίτες αγωνιούν πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού.

Η Ελλάδα μπήκε στο 2021 με νέα μέτρα και lockdown, ωστόσο η αγωνία πολλών είναι πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Αρκετοί συμπολίτες μας έχουν να δουν τους συγγενείς του από το Νοέμβριο, δηλαδή από την αρχή του δεύτερου lockdown.

Το πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού είναι κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Ειδικά όσο πολλές περιοχές της Ελλάδας μπαίνουν ξαφνικά στο κόκκινο με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, όλοι καταλαβαίνουν ότι μια κουβέντα για τη μετακίνηση από νομό σε νομό είναι έξω από το τραπέζι.

Τα σχολεία έχουν ανοίξει από τις 11 Ιανουαρίου, αυτή τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγουν με ιδιαίτερα μέτρα τα μαγαζιά και μετά φαίνεται να ανοίγει η κουβέντα αι μόνο η κουβέντα - για την εστίαση.

Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις στις μετακινήσεις σε άλλον νομό.  Συγκεκριμένα, εξαιρούνται όσοι δουλεύουν σε διαφορετικό νομό απ’ αυτόν που είναι η οικογένειά τους και θα χρειαστεί να επιστρέψουν. Αυτό θα γίνεται με την προβλεπόμενη διαδικασία, με την επίδειξη του Ε1 και του Ε9 ως έγγραφα μετακίνησης, στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

Επίσης, εξαιρούνται οι φοιτητές που έχουν εγκλωβιστεί, πριν τη λήψη των μέτρων του lockdown, στην πόλη που σπουδάζουν και θέλουν να γυρίσουν στην οικογένειά τους. Σε αυτούς θα επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση φοιτητή/φοιτήτριας από τον τόπο μόνιμης κατοικίας.
Οι εξαιρέσεις για τις μετακινήσεις εκτός νομού είναι οι εξής:

1) Μετακίνηση εκτός νομού για εργασία. Πρέπει να πιστοποιείται με έγγραφη βεβαίωση εργοδότη και επιστροφή με αποδεικτικό κύριας κατοικίας.

2) Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας, με επίδειξη στο αστυνομικό όργανο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης

3) Μετακίνηση εκτός νομού για τελετή, π.χ. κηδεία συγγενούς πρώτου ή δεύτερου βαθμού. Σε αυτήν την περίπτωση πιστοποιείται με έγγραφη δήλωση του πολίτη

4) Μετακίνηση εκτός νομού για επικοινωνία γονέων με τα τέκνα τους. Αφορά διαζευγμένους ή σε διάσταση γονείς

5) Μετακίνηση εκτός νομού για μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, με τη βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης από την ΑΑΔΕ ή με το Ε1.

6) Μετακίνηση εκτός νομού για φοιτητές, με επίδειξη αποδεικτικού κύριας κατοικίας και έγγραφο της σχολής, για την επιστροφή σε αυτή.



Πηγή

Αυξάνεται το πρόστιμο στα 500 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες ανακοίνωσε ο απερχόμενος Πρωθυπουργός...

Δυστυχως ο επαγγελματιας ανεπαγγελτος, που εγινε κατα λαθος Πρωθυπουργος κοροιδευοντας τον Ελληνικο λαο, αποφασιζει και διατασσει δικην Αρχιστρατηγου....



Σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας ενημερώνει την εθνική αντιπροσωπεία ο Κουλης....

Αυξάνεται το πρόστιμο στα 500 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Τη συζήτηση είχε ζητήσει ο Κουλης κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

«Μπορούμε να διαφωνούμε σε επίπεδο πολιτικών προτάσεων, δεν γίνεται να διαφωνούμε για τα δεδομένα. Για την πραγματική εικόνα που επικρατεί σήμερα στην χώρα μας και για το τι έχει γίνει τους τελευταίους 10 μήνες», τόνισε ο Κουλης, ανοίγοντας την συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, στη Βουλή για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας....

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μπλα μπλα μπλα  ! ! !




πηγη 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ !!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...!!! (Επίκαιρο βίντεο)

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1940 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ !!!
Σε όλη την κατοχική περίοδο και για το σύνολο των περιοχών της χώρας οι νεκροί από την ΠΕΙΝΑ ήταν πολύ περισσότεροι από εκείνους που οφείλονταν σε όλες τις άλλες αιτίες θανάτου! Οι περισσότεροι ερευνητές καταλήγουν σε έναν αριθμό γύρω στους 300.000 νεκρούς.

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. Αν συνδυαστεί αυτό με το παγκόσμιο πείραμα που έγινε εντός του 2020 για την επερχόμενη δικτατορία που θέλουν να επιβάλλουν οι σκοτεινές δυνάμεις με πρόσχημα τον κορωνοϊο και την οικονομική κατάρρευση που ξεκίνησε και συνεχίζεται παγκοσμίως σε πολλούς κλάδους, αλλά και με τη γνωστή εμμονή των σατανάδων να μην εγκαταλείπουν κάθε καταστροφικό έργο που εκτελούν εις βάρος των ανθρώπων, τότε είναι λογικό οτι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα ακόμη χειρότερα που θα τολμήσουν οι δαίμονες, προκειμένου να εγκλωβίσουν την ανθρωπότητα σε μια αναγκαστική αποδοχή της τυραννίας του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη - αντιχρίστου.

Εάν δεν μας προλάβουν οι στρατιωτικές και πολιτικές εξελίξεις τόσο στους γείτονές μας, όσο και παγκοσμίως, το πιο πιθανό είναι να ξαναζήσουμε ίσως και πριν από αυτές τις εξελίξεις, αλλά σίγουρα και κατόπιν αυτών, ένα ισχυρότερο οικονομικό σοκ από αυτό των capital controls του Ιουνίου-Ιουλίου του 2015, στη χρονική στιγμή που μόνο οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν και φυσικά και ο Θεός.

Είναι λογικό οι παγκόσμιοι σατανάδες να ποντάρουν στο κυριότερο όπλο που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα για να χαλιναγωγηθούν και να υποταχθούν οι λαοί, που δεν είναι άλλο από την ΠΕΙΝΑ. Εάν λοιπόν τα πράγματα με τον κορωνοϊό δεν τους βγουν (που μάλλον δεν τους βγαίνουν όπως θέλουν) και για να επισπεύσουν την κατάσταση προκειμένου να μη χάσουν το παιχνίδι που θα οδηγήσει στην παγκόσμια κυβέρνηση, θα τολμήσουν να φέρουν τον κόσμο σε αυτή την ακραία και απάνθρωπη κατάσταση της εξαθλίωσης λόγω της ΠΕΙΝΑΣ.

Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας μιλάνε για μια πείνα που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ όμοιά της.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να την αποτρέψουμε, ή για να την μετριάσουμε, να γίνει το κακό λιγότερο δηλαδή;
Να αγωνιζόμαστε πνευματικά κυρίως με τη διαρκή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ο καθένας μας, δηλαδή Εξομολόγηση - Έμπρακτη Μετάνοια και Αλλαγή Στάσης στη ζωή μας, Εκκλησιασμός τώρα που μπορούμε πάλι, Θεία Κοινωνία, Μελέτη Αγίας Γραφής, να κάνουμε κανένα καλό έργο και ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, πολλή Προσευχή, που γίνεται μεν στον Εκκλησιασμό (η οποία έχει μεγαλύτερη δύναμη - γι αυτό να εκκλησιαζόμαστε συχνά) αλλά και προσωπικά φυσικά σε καθημερινή βάση, 5, 10 λεπτά, μισή ώρα, 1 ώρα, όσο μπορούμε περισσότερο ο καθένας μας, αλλά κάθε μέρα.
Προτιμητέο είναι η ώρα 10 με 11 το βράδυ που σας προτρέπουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ως κανάλι, ως κοινός χρόνος προσευχής, υπό την έννοια οτι η κοινή προσευχή ως γνωστόν (αυτή που γίνεται χρονικά την ίδια ώρα) έχει μεγαλύτερη δύναμη, όπως μας το είπε αυτό ο Ίδιος ο Χριστός μας.

Όσο και να μας φαίνεται περίεργο, με τον προσωπικό μας ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΑΓΩΝΑ, ο Θεός βλέπει τη θέλησή μας να έρθουμε κοντά Του και διαμορφώνει τις παγκόσμιες καταστάσεις αλλά και τα εθνικά θέματα με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεχίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα αυτής της πνευματικής μας βελτίωσης (όχι της υλικής και κοσμικής).

Τι άλλο μπορούμε επίσης να κάνουμε;
Ακούστε την προτροπή του Γέροντα Γαβριήλ του Αγιορείτη στην αρχή του βίντεο, αλλά και τον μακαριστό Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνο Καντιώτη στο τέλος του βίντεο.

 

 

Πηγή 

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας δήλωσε για εμβόλιο: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες...ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΑΝ ! ! !

H λογοκρισία δεν έχει τέλος όπως και οι διωγμοί των διαφωνούντων Πανεπιστημιακών Ιατρών που διαφοροποιούνται από το ”Υπουργείο Αλήθειας”....



Με ένα δελτίο τύπου στην σελίδα του στο Facebook, αυτή την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων, ανακοινώνει ότι ο M. Hirsch, Γ Διευθυντής του AP-HP (Assistance Publique Hôpitaux de Paris), του επέδωσε μια εντολή βάση της οποίας θέτει τέλος στις υπηρεσίες του ως Επικεφαλή της Υπηρεσίας στη συνέχεια μιας κλήσης αυτό το πρωί στις 8 h.

Του προσάπτει δημόσιες δηλώσεις του.

« Τα κίνητρα είναι αμφιλεγόμενα, ο καθηγητής PERRONNE θα καταθέσει πολύ γρήγορα μια προσφυγή κατά αυτής της απόφασης στο Διοικητικό Δικαστήριο του Παρισιού » δηλώνει ο δικηγόρος του Maître Thomas Benages.

Σε επικοινωνία με τη σύνταξη ο Christian Perronne μας δηλώνει :

« Είμαι έκπληκτος που δέχθηκα επίθεση για δημόσιες δηλώσεις που δεν παραβιάζουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επίθεση στην ελευθερία έκφρασης για έναν καθηγητή πανεπιστημίου. Ας είναι σίγουροι οι ασθενείς μου, υπολογίζω να συνεχίσω ν’ ασκώ το λειτούργημά μου για την φροντίδα των ασθενών που είναι και το πρώτο μου μέλημα.. »

Ο Pr Perronne είναι επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994.

Είχε προειδοποιηθεί με μοναδικό και υπεροπτικό τρόπο για πιθανή διαδικασία εναντίον του στις 4 Δεκεμβρίου.

Το εύγλωττο βιογραφικό του καθηγητή Perronne μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το AP-HP λαμβάνει μια τέτοια απόφαση που θα του στερήσει έναν διεθνώς αναγνωρισμένο εμπειρογνώμονα, τόσο για τις μολυσματικές ασθένειες όσο και από την κατανόησή του για το ιατρικό σύστημα όπως αποδείχθηκε κι από το βιβλίο του επί της κρίσης.

Στα κοινωνικά δίκτυα, τα μηνύματα υποστήριξης και οι εκφράσεις συμπάθειας είναι πολυάριθμες, από τους απλούς πολίτες έως τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου αυτού των συναδέλφων του, με την υποστήριξη του Συνδικάτου των νοσοκομειακών ιατρών. Μετά τους Δρ Louis Fouché, Pr Raoult, Dr Erbstein και πολλούς άλλους, άνοιξε για τα καλά το κυνήγι μαγισσών στο εσωτερικό της γαλλικής ιατρικής. FranceSoir 17/12/20

Στις 4/12/20 το κύκνειο άσμα του διωκόμενου Καθηγητή για τις θέσεις του ήταν ενδεικτικό.”Eμβόλιο mRNA: ηχηρή κλήση από τον Pr Perronne” ήταν ο τίτλος της ίδιας εφημερίδας.

O Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne δήλωσε: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Η ελευθερία της έκφρασης, η ιατρική συνείδηση φιμώνεται και χειραγωγείται. Οι οπαδοί της μιας αλήθειας στην Επιστήμη ήταν πάντα επικίνδυνοι. Το σύστημα έχει επινοήσει χίλιους μηχανισμούς λογοκρισίας που ως γκαιμπελίσκοι σαρώνουν ό,τι διαφοροποιείται.Θέλουν να καθυποτάξουν και την Ιατρική Έρευνα. Είναι επικίνδυνη μια κοινωνία που θ’ αποτελείται μόνο από πειθήνια όργανα της εκάστοτε εξουσίας. Οι πολίτες drones, οι γιατροί drones οι τηλεκατευθυνόμενοι από αλλότρια κέντρα είναι το νέο επίτευγμα του στυγνού καθεστωτικού τρόπου αντίληψης της εποχής μας.

To τελευταίο βιβλίο του Λοιμωξιολόγου με τίτλο ‘‘Υπάρχει ένα λάθος που αυτοί δεν διέπραξαν;’‘ κι αναφέρεται στη διαχείριση της κρίσης….




Πηγη 

Παρουσίασαν παράλυση προσώπου μετά τους εμβολιασμούς....Δεν θα κάνουν την δεύτερη δόση ! ! !

Κι αλλες παρενεργειες γινονται γνωστες...

Αυτη ειναι η ασφαλεια των εμβολιων; 



Eντονή ανησυχία επικρατεί στο Ισραήλ. Ως γνωστόν, οι Ισραηλινοί, ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο παγκοσμίως. 

Η Μεγάλη Βρετανία με 3.070.000 εμβολιασμούς συνολικά έχει το μεγαλύτερο αριθμό εμβολιασμών μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα και ακολουθούν Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 1.990.000 και 1.390.000 εμβολιασμούς αντίστοιχα. 

Στο Ισραήλ το τελευταίο 24ωρο έγιναν 70.000 εμβολιασμοί και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το τελευταίο 24ωρο έγιναν 110.000 εμβολιασμοί. 

Παρά την αρχική αισιοδοξία, δημοσιεύματα-''βόμβα'' από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του Ισραήλ, φέρνουν τα πάνω-κάτω. 

Σύμφωνα με την Jerusalem Post και το Ynet news, 13 άτομα πάσχουν από παράλυση του προσώπου μετά από εμβόλιο του κορονοϊού. Οι γιατροί μάλιστα στο σύστημα υγείας εκτιμούν ότι ο αριθμός των περιπτώσεων είναι υψηλότερος. 

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ  

''Περίπου 13 άτομα παρουσίασαν ήπια παράλυση του προσώπου μετά τη λήψη του εμβολίου. Το Υπουργείο Υγείας πάντως συνιστά να τους δοθεί και η δεύτερη δόση.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τουλάχιστον 13 άτομα έχουν αναπτύξει παράλυση προσώπου από τις αρχές της εβδομάδας, αλλά οι γιατροί στο σύστημα υγείας εκτιμούν ότι στην πράξη ο αριθμός των περιπτώσεων είναι υψηλότερος.

Ένα άτομο με την ανεπιθύμητη ενέργεια είπε, "Είχα πρόβλημα για τουλάχιστον 28 ώρες. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Όσο για τη λήψη της δεύτερης δόσης, παραδέχεται ότι είναι αναποφάσιστος, αλλά λέει ότι "είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό είναι κάτι σπάνιο και δεν θέλω οι άνθρωποι να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Είναι σημαντικό."

Η καθηγήτρια Galia Rahav, διευθύντρια της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο Sheba δήλωσε: "Πρόσφατα συνάντησα για παράδειγμα, κάποιον εμβολιασμένο που αντιμετώπιζε παράλυση και αποφάσισε να μην κάνει την δεύτερη δόση. Κανείς δεν ξέρει αν αυτό συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι. Γι 'αυτό θα απέφευγα να δώσω μια δεύτερη δόση σε κάποιον που υπέφερε από παράλυση μετά την πρώτη δόση", πρόσθεσε η Rahav. 




πηγη 

Σοφια Μπεκατώρου: Έτσι με βίασε ο παράγοντας της Ομοσπονδίας...(Και φυσικα παραμενει ατιμωρητος)

Η Σοφία Μπεκατώρου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας και περιέγραψε όσα συνέβησαν τη μέρα που “σημάδεψε” τη ζωή της...



“Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε με τον Χ γύρισα και με φίλησε. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν περίμενα ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση. Για μένα ο Χ αντιπροσώπευε το πατρικό πρότυπο, ήταν ένας άνθρωπος που επιτέλους δε μας πολεμούσε μέσα στην Ομοσπονδία και ήθελε το καλό μας, σκέφτηκα.

Συνέχισα να προχωράω με ταχύτερο ρυθμό κάνοντας πως δεν κατάλαβα ότι συνέβη, αν και του το ανέφερα λέγοντας του ότι δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια κίνηση του.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας, στο ασανσέρ πριν πάει στο δωμάτιο του, μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Εγώ αρνήθηκα και πήγα να κλείσω την πόρτα. Εκείνος πάντα ευγενικά και με χαμόγελο με ρώτησε αν τον φοβάμαι και τότε του απάντησα πως όχι, αλλά ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω μαζί στο δωμάτιο του.

Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου.

Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί”, είπε.

Και συνέχισε: “Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

Γύρισα στο δωμάτιο μου όπου η συναθλήτρια μου κοιμόταν ανυποψίαστη. Έκανα μπάνιο, ένιωθα βρώμικη, εξαντλημένη, ταπεινωμένη και ανίκανη να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου”.

Επέλεξε να σωπάσει

Στη συνέχεια η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην μιλήσει σε κανέναν:

“Ενώ είχαμε μόλις αποκτήσει το δικαίωμα στο όνειρο με την Αιμιλία, αν εγώ μιλούσα για ότι μου συνέβη, μπορεί αυτό να κατέρρεε. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτό το συναίσθημα και δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την ομάδα μου γιατί μπορεί να μας δίχαζε.

Η ομάδα μας, που συμπεριλάμβανε και την ανδρική, βρισκόταν πάντα σε ένα λεπτό σχοινί ισορροπίας και δεν υπήρχαν δυνατοί δεσμοί που θα μπορούσα να με κάνουν να μιλήσω ανοιχτά.

Ο δε προπονητής μας ήταν 25 χρονών, αρκετά συναισθηματικός και άπειρος σε θέματα διαχείρισης κρίσεων.

Επίσης, τότε, δεν είχαμε κάποια συνεργασία με αθλητική ψυχολόγο και φυσικά δεν θα μιλούσα ποτέ στους γονείς μου, γιατί θα με σταμάταγαν από την ιστιοπλοΐα.

Στο μικρό και αθώο μυαλό μου η μόνη λύση ήταν να σιωπήσω και να κάνω ότι δε συνέβη τίποτα.

Έκλαψα πολύ και όταν ξύπνησα άρχισα μία παράσταση που έληξε μέχρι και πριν από λίγο καιρό.

Με πολλή δουλειά, θεραπεία και ανάλυση κατάφερα να αναλάβω το βάρος της ευθύνης μου, το να μην μιλήσω τότε, ώστε να απομακρυνθεί αυτός ο παράγοντας εκτός αθλητικών χωρών.

Αυτός ο μισάνθρωπος που δεν είχε όρια, εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, την συναισθηματική μου ευφορία και την προσήλωση στο στόχο μου. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της ομάδας μας, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε μεγάλη συνοχή και δύναμη, την θεσμική του θέση, ώστε να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του ένστικτο.

Ο μόνος στον οποίο κατάφερα να ανοιχτώ ήταν ο δεσμός που διατηρούσα τότε, από τον οποίο επίσης ζήτησα να μην αντιδράσει, καθώς ήταν κι αυτός αθλητής”.

“Έχασα την αγάπη στον εαυτό μου”

“Ο Χ ουδέποτε δήλωσε μετάνοια ή άλλαξε τον τρόπο που λειτουργούσε. Με την αλλαγή της στάσης μου και την ψυχρότητα μου έγινε ειρωνικός και σε γενικές γραμμές αμφισβήτησε τις ικανότητες και τις επιδόσεις μου, σε κάθε δυνατή ευκαιρία, λέγοντας ότι οι νεότεροι αθλητές πρέπει να έχουνε πλέον ευκαιρίες και όχι αυτοί των οποίων η καριέρα τους βρίσκεται στη δύση της.

Τη νοοτροπία αυτή υιοθέτησε από το 1999 μέχρι το 2019. Στο διάστημα αυτό έχω πετύχει τις περισσότερες διακρίσεις για την χώρα μας στην ιστιοπλοΐα, έχοντας όμως χάσει το σημαντικότερο αγαθό ως προσωπικότητα: την αγάπη προς τον εαυτό μου”.





πηγη