Σελίδες

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Καμαρωνει που...εδωσαν 11 εκατομμυρια για την κορωνοπροπαγανδα στα καναλια και τωρα δινουν αλλα 9 ! ! !

Κι εσυ Ελληνα μεινε στην πεινα...
Λεφτα υπαρχουν μονο για ημετερους και λαθρμεταναστες...
Διαβασε τι λεει ο υπουργισκος που ψηφισες..

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού, η Κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις υγειονομικές και οικονομικές συνέπειες της κρίσης αυτής. Η ενημέρωση των πολιτών είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα που έχουμε για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Γιατί η ενημέρωση σώζει κυριολεκτικά ζωές», τονίζει σε ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Για τον λόγο αυτό», προσθέτει, «στις δράσεις της Κυβέρνησης περιλαμβάνεται και η απαραίτητη εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τις συμπεριφορές για  τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού».

Στη συνέχεια τονίζει:

«Είναι αυτονόητο ότι η πρόληψη, ο περιορισμός της διασποράς και η συγκράτηση σε ελεγχόμενα επίπεδα του αριθμού αυτών που χρήζουν νοσηλείας μειώνουν και το δημοσιονομικό αποτύπωμα της πανδημίας, ενώ συμβάλουν στην επιστροφή στην «κανονικότητα» το ταχύτερο δυνατό και με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες.

Μέχρι σήμερα, η σχετική επιτυχία των μέτρων που έχουμε λάβει, σε σύγκριση με άλλες χώρες, βασίζεται, όσον αφορά στην ενημέρωση  στους παρακάτω δύο άξονες:

«Μένουμε σπίτι» παρά την κόπωση, και
συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε την καθοριστική σημασία που έχει η υπεύθυνη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Είναι αυτονόητο ότι η τήρηση αυτών των δύο κρίσιμων προϋποθέσεων δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στη διάθεση κοινωνικής προσφοράς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  και στο φιλότιμο των εργαζομένων σε αυτά. Είχαμε υποχρέωση ως υπεύθυνη Πολιτεία να διαμορφώσουμε μια επαγγελματική, οργανωμένη και συνεκτική εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων στις 10 Απριλίου 2020, είχαμε τονίσει ότι η εκστρατεία ενημέρωσης δεν σταματά στο τέλος Απριλίου. Αντίθετα, τώρα μπαίνουμε στην πιο δύσκολη φάση, δηλαδή στη διαδικασία επιστροφής στην «νέα κανονικότητα».

Η διαδικασία αυτή θα είναι αργή και μακρόσυρτη. Για αυτό έχουμε υποχρέωση να σχεδιάσουμε πρόγραμμα με στοχευμένα μηνύματα, για διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, για διαφορετικούς κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς η άρση των περιοριστικών μέτρων που θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν θα είναι οριζόντια και ταυτόχρονη.

Είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news». Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός.

Για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ρητά η συμμετοχή στην κατανομή της συνολικής δαπάνης των τοπικών και περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κάθε κατηγορίας.


Επίσης, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας για την καμπάνια, το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους, χωρίς επιστροφές. Διευκρινίζεται ότι για το πρόσθετο ποσό της εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης η αμοιβή του αναδόχου περιορίζεται στο 1%.

Η Κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για τον περιορισμό των συνεπειών της πανδημίας. Προτεραιότητά μας είναι αφενός η προστασία της υγείας των πολιτών, γιατί κάθε ζωή που σώζεται έχει ανεκτίμητη αξία, και αφετέρου η απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων των φορολογουμένων.

Με συνεκτικό σχέδιο και πρόγραμμα θα βγούμε όλοι μαζί από την καραντίνα, αισιόδοξοι δυνατοί και ενωμένοι».






πηγη 

Υπ. Εσωτερικων: 19,5 εκατομμυρια πληρωνουμε για να μενουν οι "Καημενοι" σε ξενοδοχεια ! ! ! Ακουστε τον και μεινετε ηρεμοι αν μπορειτε....

Μας το λεει καταμουτρα...
19,5 εκατομμυρια για τους Εισβολεις...
Αυτη ειναι η σωστη εκφραση....
Το λαθρομεταναστες δεν ισχυει πια....
Λαθρομετανστης ειναι αυτος που μπαινει κρυφα, ενω αυτοι μπαινουν βιαιως...
Ειναι εισβολεις επομενως...
Και γι αυτους, στερουν απο τους Ελληνες και τους νταντευουν σε ξενοδοχεια....
Ενας σωστος ρε γαμωτο , στο Καθεστως των Μητσοτακηδων δεν υπαρχει; 
Δειτε και ακουστε τον και ηρεμα....
Μην σπασετε τον υπολογιστη σας, δεν θα σας τον πληρωσει αυτος , ειστε Ελληνες !

Κι αλλος Ελληνας Επιστημονας, που νοσησε με κορωνογριπη ακυρωνει τον Τσιορδα: Υπάρχει φοβερή υπερβολή για τον κορωνοϊό ! ! !

Ολοι τον ακυρωνουν...
Μονο οι Σκοπιανοι τον διεκδικουν και οι Μητσοτακηδες....
Διαβαστε τι Ελληνας επιστημονας του Χαρβαρντ...

«Όταν λέω σε φίλους και συναδέλφους ότι νόσησα, από COVID19, νιώθω πως τρομάζουν. Μερικοί με συγχαίρουν που το ομολογώ, αλλά κανείς δεν διανοείται να με συναντήσει, ακόμα και αν έχει νοσήσει ο ίδιος. Υπάρχει ένας κοινωνικός αυτοματισμός που μας έχει μείνει από την εποχή της φυματίωσης και που δεν συνάδει με τον εξορθολογισμό της κοινωνίας την εποχή της πληροφορίας» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής ογκολογίας και γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ -Διευθυντής κλινικής στο Massachusetts General Hospital, Όθων Ηλιόπουλος.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Έλληνας πoυ έβαψε και με ελληνικό χρώμα το Νομπέλ Ιατρικής 2019, δηλώνει ότι υπάρχει μία φοβερή υπερβολή για τον κίνδυνο από τον ιό, η οποία βασίζεται όπως υποστηρίζει, σε λάθος εικόνες για τη θνητότητα, από αυτή τη λοίμωξη. «Τώρα που αρχίζουμε να εκτιμάμε πόσα άτομα έχουν εκτεθεί στον ιό, εδραιώνεται η εντύπωση ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι θα είναι ασυμπτωματικοί, ή θα έχουν πολύ πιο ήπια συμπτώματα, από την κλινική εικόνα που έζησα εγώ».

Ο διεθνούς κύρους επιστήμονας, πέραν του στίγματος που θεωρεί ότι συνοδεύει την επόμενη μέρα, λέει ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει σταδιακά και με ευρείας κλίμακας τεστ αντισωμάτων. «Όσοι έχουν αντισώματα, να μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ώστε να βγούμε άμεσα από το "γύψο", να επανεκκινηθεί η οικονομία, αλλά και να επανέλθει ο κόσμος στη φυσιολογική του ζωή».

Για το θέμα της ανοσίας ο κ. Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι «δεν έχουμε ούτε μία απόδειξη ότι δεν προφυλάσσει. Όσοι καλοπροαίρετα ισχυρίζονται το αντίθετο, ξεχνούν ότι αρχικά δεν είχαμε εκτιμήσει ότι η νόσος είναι διφασική και άρα το δεύτερο μέρος μπορεί να θεωρηθεί επαναλοίμωξη, αν δεν έχεις εμπειρία.». Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό επαναλοίμωξης στις τόσες εκατοντάδες, χιλιάδες αρρώστων, τονίζει χαρακτηριστικά, ο καθηγητής. Όσον αφορά τα συμπτώματα της νόσου, αναφέρει ότι η πιο σοκαριστική παρατήρηση, είναι το πόσοι άνθρωποι έχουν εκτεθεί στον ιό και έχουν αντισώματα, αλλά υπήρξαν εντελώς ασυμπτωματικοί, ή είχαν πολύ ήπια συμπτωματολογία.

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο ολόκληρης της συνέντευξης που παραχώρησε ο καθηγητής του Χάρβαρντ Όθων Ηλιόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη δημοσιογράφο Τάνια Η. Μαντουβάλου

Ερ:Σε μία πρόσφατη διαδικτυακή συζήτηση με άλλους συναδέλφους σας, είπατε χάριν αστειότητας ότι δεν είστε πλέον ογκολόγος, και έχετε γίνει πνευμονολόγος, στο Massachusetts General Hospital (Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης) που εργάζεσθε και είναι νοσοκομείο αναφοράς για COVID. 

Απ: To General Hospital είναι το ιστορικότερο και μεγαλύτερο από τα τρία Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Harvard, το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο και ετερογενή πληθυσμό στην περιοχή της μητροπολιτικής Βοστώνης. Νοσηλεύει από πολύ κοινά περιστατικά, μέχρι απίθανα σπάνια νοσήματα, για τα οποία διαθέτει εξειδικευμένα κέντρα. Όταν είδαμε την επιδημία να έρχεται, αναδιαμορφώσαμε επιλεγμένα τμήματα σε τμήματα COVID, αυξήσαμε τα κρεβάτια ΜΕΘ απο 110 σε 300, ενώ την ίδια στιγμή κινητοποιήσαμε γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες, για να αντιμετωπίσουμε τις καινούργιες ανάγκες που παρουσιάστηκαν. Αυτή τη στιγμή έχουμε 345 εσωτερικούς ασθενείς συν 135 στη ΜΕΘ σε ένα νοσοκομείο 900 κλινών. Μαθαίνουμε πολλά για την βιολογία της ασθένειας που είναι πολύτιμα, όχι μόνο για να θεραπεύσει κανείς τους αρρώστους, αλλά και για να προτείνει πολιτική υγείας. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μία επιδημία αν δεν έχεις εμπειρία της εξέλιξης και των πτυχών της αρρώστιας.

Ερ:Τι παρατηρήσεις κάνετε; Υπάρχουν πτυχές από την κλινική εικόνα που δεν είναι ευρύτερα γνωστές;

Απ: Υπάρχουν. Η πιο σοκαριστική είναι το πόσοι άνθρωποι έχουν εκτεθεί και έχουν αντισώματα, αλλά υπήρξαν εντελώς ασυμπτωματικοί, ή είχαν πολύ ήπια συμπτώματα. Νομίζουν ότι είναι ακόμη παρθένοι οργανισμοί, αλλά στην πραγματικότητα έχουν περάσει COVID και έχουν ανοσία. Σε πρόσφατη δειγματοληψία, βρήκαμε γειτονιές, όπου το 32% των κατοίκων έχουν αντισώματα. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές οι γειτονιές είναι ακόμη σε καθεστώς γενικού περιορισμού. Μάθαμε ακόμη ότι περίπου το ένα τέταρτο των COVID ασθενών μπορεί να εμφανίσει μόνο ναυτία, έμετο, διάρροια και άλλα γαστρεντερικά συμπτώματα, χωρίς να προσβληθούν οι πνεύμονες. Οι ασθενείς τέτοιου τύπου μπορεί να ιαθούν γρήγορα και κάποιοι να εμφανίσουν αναπνευστικά προβλήματα (μικτή κλινική εικόνα). Αυτό που επίσης εκτιμήσαμε απο την μέχρι τώρα εμπειρία, είναι πόσο χρήσιμοι είναι οι γενικοί δείκτες φλεγμονής για την πρόγνωση της ασθένειας. Αντίστοιχα χρήσιμοι είναι και ξεχασμένοι απλοί κλινικοί χειρισμοί, όπως το να γυρίσεις έναν ασθενή μπρούμυτα. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τόσο πολύ την οξυγόνωση του, που να μην χρειαστεί να μπει στη ΜΕΘ. Θέλω ακόμη να τονίσω κάτι που είναι τώρα γνωστό και όχι από την αρχή της πανδημίας. Ότι η νόσος έχει συνήθως δύο φάσεις. Διαρκούν 4-5 μέρες η κάθε μία και ενδιάμεσα για δύο τρεις ημέρες ο άρρωστος νιώθει τόσο καλά που καμιά φορά είναι σα να αποθεραπεύθηκε. Η δεύτερη φάση είναι συνήθως κλινικά βαρύτερη.

Ερ: Η ανοσία θεωρείται σημαντική για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Ωστόσο έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις για το πόσο καιρό μπορεί να διαρκεί. Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις επανανόησης. Πχ 51 ασθενείς από τη Νότια Κορέα, που είχαν θεραπευτεί από τον Covid-19, βρέθηκαν εκ νέου θετικοί.

Απ: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό επαναλοίμωξης στις τόσες εκατοντάδες, χιλιάδες αρρώστων. Νομίζω ότι αυτή είναι παραφιλολογία που πηγάζει από το πόσο έχουμε τρομοκρατήσει τον κόσμο, κατά την γνώμη μου αδικαιολόγητα. Από όλη την εμπειρία μας με τις λοιμώξεις (ιογενείς και μη) ξέρουμε ότι η ανοσία (δηλαδή τα αντισώματα στο αίμα) προφυλάσσουν από πάρα πολύ μέχρι εντελώς από λοίμωξη. Εκεί βασίζονται όλα τα παιδικά εμβόλια, που έχουν φτάσει να εξαλείψουν τελείως κάποιες ασθένειες. Το ίδιο συμβαίνει και στον COVID. Στην δήλωση « δεν έχουμε ακόμη απόδειξη, ότι δεν προφυλάσσει η ανοσία» απαντώ, μετά από εμπειρία της επιστημονικής κοινότητας σε πάνω από εκατομμύριο ασθενείς, «δεν έχουμε ούτε μία απόδειξη ότι δεν προφυλάσσει». Όσοι καλοπροαίρετα ισχυρίζονται το αντίθετο, ξεχνούν ότι αρχικά δεν είχαμε εκτιμήσει ότι η νόσος είναι διφασική και άρα το δεύτερο μέρος μπορεί να θεωρηθεί επαναλοίμωξη, αν δεν έχεις εμπειρία. Επίσης το τεστ ανίχνευσης του ιού εύκολα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικό, καθότι έχει μία ευαισθησία μόνο 65%.

Ερ: Με αυτά τα δεδομένα ποιός θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψουμε στην κανονικότητα;

Απ: Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να χαρτογραφήσουμε τον πληθυσμό με ευρείας κλίμακας τεστ αντισωμάτων. Όσοι έχουν αντισώματα, να μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ώστε να βγούμε άμεσα από το γύψο και να επανακινηθεί η οικονομία, αλλά και να επανέλθει ο κόσμος στη φυσιολογική του ζωή. Αν περιμένουμε το εμβόλιο, ή φάρμακα, μπορεί να μείνουμε κλειδωμένοι για μήνες ή χρόνο, και αυτό πια είναι αδύνατο. Όσοι δεν έχουν αντισώματα ενδεχομένως να βγουν σε δεύτερο χρόνο.

Ερ: Τα άτομα που διαβιούν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, πώς πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιστρέψουν στην εργασία τους και την κανονική τους ζωή; 

Απ: Τα άτομα με ανοσία δεν είναι φορείς της νόσου. Οπότε θα τους σύστηνα να πλένουν πολύ καλά τα χέρια τους , πριν επιστρέψουν σπίτι όπου ζουν μαζί με τα ευπαθή άτομα, και να εφαρμόζουν σχετική απομόνωση μέσα στο σπίτι. Όσον αφορά τα άτομα χωρίς ανοσία που μένουν με ευπαθείς, θα πρέπει να κάτσουν και αυτά στο σπίτι, σε πρώτη φάση. Μέχρι η ανοσία του πληθυσμού να φτάσει σε ένα επίπεδο 30-35%, οπότε και στη συνέχεια θα μειωθεί η μεταδοτικότητα.

Ερ: Τι θα γίνει με την επιπέδωση της καμπύλης τώρα που θα βγούμε έξω;

Απ: Αν βασίσουμε την αποκλιμάκωση στην ύπαρξη ανοσίας, η καμπύλη δεν θα παρουσιάσει έξαρση. Αν συνεχίσουμε να έχουμε κλειδωμένους τους ανθρώπους στα σπίτια τους και μία μέρα τους επιτρέψουμε να βγουν, χωρίς να έχουμε καλλιεργήσει τις συνθήκες για γενικευμένη ανοσία πληθυσμού, τότε απλά θα έχουμε μεταφέρει την έξαρση μερικούς μήνες αργότερα. Μέχρι να υπάρξει εμβόλιο η ερώτηση δεν είναι αν θα κολλήσει κάποιος, αλλά πότε θα κολλήσει.

Ερ: Λέτε λοιπόν ότι το ζήτημα δεν είναι αν θα νοσήσουμε. Αλλά το πότε. Η βαρύτητα της νόσου έχει να κάνει με το πόσα πολλά αντισώματα έχει κανείς; Ή μπορεί να παίζει ρόλο το γενετικό υπόβαθρο;

Απ:Λέω ότι το ζήτημα είναι αν θα κολλήσουμε, όχι αν θα νοσήσουμε. Νοσώ σημαίνει έχω συμπτώματα, κολλάω σημαίνει έχω έρθει σε επαφή με τον ιό. Μπορεί να νοσήσω, μπορεί και όχι. Απλά να δημιουργήσω αντισώματα και άρα να έχω ανοσία. Από τις άλλες ιογενείς λοιμώξεις, όπως η γρίπη, ξέρουμε ότι πάνω από ένα επίπεδο αντισωμάτων (που συνηθως επιτυγχάνεται με εμβόλιο ή απλή έκθεση στον ιό) ο οργανισμός είναι άνοσος. Το γενετικό υπόβαθρο μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο, αλλά νομίζω ότι έχει τονιστεί υπερβολικά αυτός ο ρόλος. Δεν θα βασιζόμουν σε γενετικές διαφορές, ούτε για την πρόληψη, ούτε για την θεραπεία, ούτε για την χάραξη πολιτικής υγείας.

Ερ: Προς τα πού μπορεί να βρίσκεται η λύση του γρίφου στις υπό διερεύνηση θεραπείες-εμβόλιο;

Απ: Σε μία πανδημία δοκιμάζεις τα πάντα. Θα επένδυα στα φάρμακα και το εμβόλιο και όχι στο γενετικό υπόβαθρο.

Ερ:Το θέμα του στίγματος είναι ένα ζήτημα αυτή τη στιγμή. Εσείς το βιώνετε που έχετε περάσει σχετικά ανώδυνα την νόσο COVID19;

Απ: Πέρασα έντεκα μέρες με 39.5 πυρετό, πλήρη αδυναμία, πόνους και μόνο νερό. Ήταν μάλλον μία σχετικά έντονη κλινική εικόνα, όχι η χειρότερη βέβαια. Υπάρχει μία φοβερή υπερβολή για τον κίνδυνο από τον ιό, που βασίζεται σε λάθος εικόνες για τη θνητότητα από αυτή τη λοίμωξη. Τώρα που αρχίζουμε να εκτιμάμε πόσα άτομα έχουν εκτεθεί στον ιό εδραιώνεται η εντύπωση ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι θα είναι ασυμπτωματικοί ή θα έχουν πολύ πιο ήπια συμπτώματα, από την κλινική εικόνα που έζησα εγώ. Νιώθω ότι όταν λέω σε φίλους και συναδέλφους ότι νόσησα τρομάζουν. Μερικοί με συγχαίρουν που το ομολογώ και κανείς δεν διανοείται να με συναντήσει, ακόμα και αν έχει νοσήσει ο ίδιος. Υπάρχει ένας κοινωνικός αυτοματισμός που μας έχει μείνει από την εποχή της φυματίωσης και που δεν συνάδει με τον εξορθολογισμό της κοινωνίας την εποχή της πληροφορίας.

Ερ: Ο ιός αλλάζει πρόσωπο κατά την παραμονή του στον ανθρώπινο οργανισμό; Τι συμβαίνει με τις μεταλλάξεις; Τα τεστ αντισωμάτων πιάνουν όλες τις παραλλαγές του;

Ο ιος ενδιαφέρεται να εξαπλωθεί. Όπως και τα κοινά μικρόβια δεν χρειάζεται να αλλάξει πολύ για να το καταφέρει, όσο δεν βρίσκει αντίσταση, δηλαδή δεν εκτίθεται σε φάρμακα ή εμβόλιο. Άρα δεν περιμένουμε να υποστεί αλλαγές (μεταλλάξεις) που να τον κάνουν αγνώριστο στα αντισώματα που αποκτούμε τώρα. Σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα χρόνου, δηλαδή ένα με δύο χρόνια, μπορεί να αλλάξει, όπως αλλάζει ο ιός της γρίπης κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν αποτελεί παράγοντα πολυπλοκότητας στην παρούσα φάση. Τα αντισώματα συνήθως αναγνωρίζουν πολλές πρωτεΐνες του ιού, το τεστ αντισωμάτων ανιχνεύει εκείνα που αναγνωρίζουν σταθερά χαρακτηριστικά, άρα ναι τα αντισώματα πιάνουν όλες τις παραλλαγές.

Ερ: Ποια είναι η αίσθηση σας; Ο ιος θα εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά όπως λένε κάποιοι; Ή ήρθε για να μείνει;

Η οικογένεια των κορονοιών έχει πολλά μέλη που φιλοδοξούν να είναι στο προσκήνιο της ζωής μας, όπως SARS, MERS και τώρα COVID-19. Θα περάσει στην αφάνεια κάποια στιγμή, αλλά μάλλον θα τον διαδεχτεί ένα καινούργιο ξαδελφάκι. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ετοιμάσουμε τα συστήματα υγείας που έχουμε, και την πολιτική προστασία για την επόμενη πανδημία. Η ερώτηση και πάλι δεν είναι αν θα παρουσιαστεί. Αλλά πότε.

*Ο Όθων Ηλιόπουλος συνετέλεσε καθοριστικά, με την πρωτοποριακή πολυετή ερευνητική δουλειά του πάνω στον καρκίνο και τις γονιδιακές του μεταλλάξεις, για να τιμηθεί με το Βραβείο Νομπέλ Ιατρικής 2019, η ομάδα του καθηγητή Ουίλιαμ Κέλιν από το Χάρβαρντ. Στα επιστημονικά επιχειρήματα της Επιτροπής της Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών τονίστηκε ότι οι δύο από τις τρεις δημοσιεύσεις, για τις οποίες απονεμήθηκε το Νομπέλ στο Χάρβαρντ, ήταν η επιτελική σύλληψη και η πρακτική δουλειά του κ. Ηλιόπουλου.







πηγη 

Στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ: Θα σου κόψουμε το χέρι Ερντογκαν ! ! ! (Μακαρι απο την ριζα)

Μακαρι να το καταφερει...
Ν αγιασουν τα χερια που θα το κανουν...
«Η τρομοκρατία εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη χώρα, οι τρομοκράτες διέπραξαν άθλια εγκλήματα, δολοφονώντας ακτιβιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους.

Απειλές και προειδοποιήσεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ προς την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Η τρομοκρατία εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη χώρα, οι τρομοκράτες διέπραξαν άθλια εγκλήματα, δολοφονώντας ακτιβιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους.

 Ο Ερντογάν θα τιμωρηθεί. Θα του κόψουμε το χέρι», ανέφερε ο 76χρονος Στρατάρχης και πρόσθεσε: «Η χώρα μας ζούσε σε φόβο, τρόμο και απελπισία, οι θεσμοί της απέτυχαν.

Αντιμετωπίσαμε πολλούς προδότες, σχεδιάστηκαν συνωμοσίες εναντίον των αξιωματικών και των στρατιωτών μας, πολλοί από αυτούς δολοφονήθηκαν, τα όπλα και τα οχήματά μας εκλάπησαν, καθώς οι εξτρεμιστές εργάζονταν για τη μείωση του ρόλου μας ως στρατού, αλλά δεν παραδοθήκαμε, αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε τους εξτρεμιστές κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

«Ο στρατός, με την υποστήριξη του λαού της Λιβύης και των νέων που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της χώρας, ανακοίνωσε ότι θα πολεμήσει τους τρομοκράτες. Νικήσαμε τους τρομοκράτες στη Βεγγάζη, στη Ντέρνα και στην Κεντρική και Νότια Λιβύη.

Υπάρχει σταθερότητα σε αυτές τις περιοχές και οι κάτοικοι είναι πλέον σε θέση να ζήσουν την κανονική τους ζωή» είπε ακόμη ο Χαλίφα Χαφτάρ και πρόσθεσε: «Ο Στρατός σας συνεχίζει σήμερα τον πόλεμό του στην Τρίπολη, η απελευθέρωση της Τρίπολης θα είναι το αποκορύφωμα αυτού του μακροχρόνιου αγώνα. Οι ένοπλες δυνάμεις μας συνεχίζουν τις μάχες τους».









πηγη 

Περισσευουν στους Ελληνες λεει, 134.000 σπιτια και απαιτει να δωθουν στους "Καημενους" ! ! ! Δεν μιλαει ομως και για το δικο του σπιτι...

Το θρασος τους δεν εχει ορια....
Εφθασαν στο σημειο να απαιτουν να παρουν τα σπιτια μας...
Και κανεις δεν αντιδρα...
Και μονο αυτη η απαιτηση τους, κρυβει απειλη...
Και η απειλη, ειναι ποινικο αδικημα...
Κυριοι Εισαγγελεις, εφαρμοστε τους νομους παρακαλω....
Δειτε το βιντεο και εφαρμοστε τους , υπαρχουν αδικηματα σ αυτα που λεει, που διωκονται αυτεπαγγελτα...

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...Οι "Καημενοι" ανατιναχτηκαν με τα εκρηκτικα τους ! ! ! Εξοπλιζονται; Εναντιον τινος θα τα εριχναν; Και ο Ελληνας που τους πυροβολησε στο κτημα του ειναι φυλακισμενος;

ΒΙΑΛ: Λαθρομετανάστες ακρωτηριάστηκαν κάνοντας χρήση εκρηκτικών υλών...
Καλα να παθουν...
Αλλα που τα βρηκα και τι τα ηθελαν; 
Μιλανε οι νομοι μας για απελση ΄η οχι; 
Κι αφου μιλανε γιατι δεν εφαρμοζονται;
Απαντηστε ρε...
Ααα ξερω ειστε αυτοι που σας φτυνουν και λετε ψιχαλιζει... 

Σύμφωνα λοιπον με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Παρασκευής στο ΚΥΤ της Χίου δυο λαθρομετανάστες τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν στα χέρια μετά από χρήση εκρηκτικών υλών. Αυτή τη στιγμή μετά από χειρουργική επέμβαση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Χίου.

Τα ερωτήματα που τίθενται μετά την εξαιρετικά σοβαρή αυτή είδηση είναι τα εξής:

Για ποιο λόγο οι μετανάστες είχαν στη κατοχή τους εκρηκτικές ύλες;  Εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται σε νταμάρια;

Ποιος τους τα προμήθευσε; Από που τα εφοδιάστηκαν; Για ποιον σκοπό προοριζόταν να χρησιμοποιηθούν;

Πριν λίγες ημέρες με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου ο 48χρονος από το  Χαλκειός, που πυροβόλησε με την καραμπίνα του και τραυμάτισε δύο Σύρους που βρισκόταν παράνομα μέσα στο θερμοκήπιό του, για να σώσει την περιουσία του και την οικογένειά του...

Το Μεγάλο Σάββατο μετανάστες έκαψαν αυτοκίνητα, καντίνα, οικίσκους και σκηνές. Σήμερα γίνεται γνωστή η είδηση χρήσης εκρηκτικών υλών.

Η Δικαιοσύνη τώρα που είναι; Μόνο στα αδικήματα των Ελλήνων παρεμβαίνει; Ποιος θα βάλει τέλος σε όλη αυτή την τραγωδία;








πηγη 

Τελος το επιδοματα ηλθε η ωρα να πληρωσετε φορους κανονικα !

Η υποχρεωτική και «κακοπληρωμένη» αναγκαστική «ξεκούραση» των πολιτών φτάνει στο τέλος της καθώς τα λεφτά έχουν τελειώσει και από αρχές Μαΐου ξεκινάει ένας «γολγοθάς» για όλους καθώς κόβονται τα επιδόματα σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και μακροχρόνια άνεργους (μιλάμε για τα οκτακόσια και τα τετρακόσια ευρώ).

Με το που ανοίγουν οι επιχειρήσεις με την άρση των απαγορεύσεων το βάρος περνάει αποκλειστικά σε αυτές και έτσι από τον Ιούνιο οι όποιες φορολογικές διευκολύνσεις είχαν δοθεί σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σταματούν και ξεκινάνε κανονικά οι πληρωμές με μόνη ελάφρυνση τα μπόνους εκπτώσεων σε όσους πληρώνουν τις οφειλές τους εφάπαξ και με δόσεις στους υπόλοιπους που δεν έχουν την πολυτέλεια αυτή.

Έχουμε την αίσθηση ότι οι περισσότεροι θα ακολουθήσουν την οδό των δόσεων καθώς τα μετρητά έχουν καταναλωθεί κατά την διάρκεια του εγκλεισμού των Ελλήνων στα σπίτια τους όπου εξαναγκάστηκαν σε αναγκαστικές «διακοπές».

Μέχρι την ημέρα άρσης των μέτρων απαγόρευσης (φερειπείν από την 1η μέχρι τις 10 Μαΐου) θα υπάρξει και αντίστοιχη καταβολή των επιδομάτων (σε αναλογία δηλαδή ημερών/συνολικού επιδόματος).

Τα δημόσια οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς τα ταμεία του κράτους στερεύουν και στο τέλος του Μαΐου δεν θα μπορούν να δώσουν άλλα επιδόματα.

Ήδη έχει μπει «χέρι» στο περιβόητο «μαξιλάρι» και στην κυβέρνηση δεν θέλουν να το τελειώσουν καθώς έχουν πάρει περίπου 5 δισ. ευρώ ενώ έχουν μείνει άλλα 16 δισ. ευρώ

Και αν δεν συμφωνήσουν σε πακέτο βοήθειας στην ΕΕ ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει, γιατί η αγορά και οι επιχειρήσεις χρειάζονται μετρητά.










πηγη 

Αυτον τον Ελληνα, ποιος θα τον σωσει απο τους "καημενους" σας κυριοι βολεμενοι; Ειναι ο τελευταιος κτηνοτροφος που απεμεινε στην Μορια της Λεσβου...

Ακουστε τον τι λεει...
Ισως σας εχει ψηφισει κιολας...
Ειναι Ελληνας...
Ο τελευταιος κτηνοτροφος που απεμεινε στην Μορια της Λεσβου...
Δεν σας νοιαζει γι αυτον;
Γιατι; 
Επειδη ειναι Ελληνας και δεν τα παραταει, οπως σας βολευει εσας, και τις ΜΚΟ σας; 
Ακοστε τι λεει στο βιντεο...


Μετα απο το Πανελληνιο κραξιμο...Καταργείται εντός 2020 το πρόγραμμα φιλοξενίας "καημενων" σε ξενοδοχεία ! ! !

Μονο με αγριο κραξιμο καταλβαινει αυτος...
Παραδειγμα, οι σαλιαρες που εφαγε στην Χιο...
Ξεχασε κατευθειαν αυτα που ελεγε....
Και τωρα...

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης προανήγγειλε ότι μέσα στο 2020 θα καταργηθεί το πρόγραμμα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία.

Την κατάργηση του προγράμματος φιλοξενίας μεταναστών σε ξενοδοχεία εντός του 2020 προανήγγειλε ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Νότης Μηταράκης: Καταργούμε το πρόγραμμα φιλοξενίας μεταναστών σε ξενοδοχεία το 2020 

​Μιλώντας στην ΕΡΤ την Πέμπτη, επεσήμανε ότι θα υπάρξει παύση και στις υπάρχουσες μισθώσεις 55 δομών σε ξενοδοχεία, όπως είναι και το Κρανίδι.

«Σε συνεννόηση με το υπουργείο Τουρισμού χρειαζόμαστε να μεταφέρουμε ευάλωτες ομάδες πληθυσμών από τα ΚΥΤ των νησιών σε ασφαλέστερες συνθήκες σε ξενοδοχεία στην ενδοχώρα. Όμως το γενικότερο πρόγραμμα των ξενοδοχείων είναι κάτι το οποίο εντός του 2020 θα καταργηθεί» σημείωσε.

Πρόσθεσε, δε, ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται 55 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, στα οποία μένουν 5.800 άτομα.

Σημείωσε, πάντως, ότι «θα χρειαστούμε προσωρινά μέχρι το Σεπτέμβριο να προσθέσουμε κάποια κρεβάτια για να αποφύγουμε προβλήματα δημόσιας υγείας στις δομές των νησιών».

Αναφερόμενος στην αποσυμφόρηση των νησιών, είπε ότι θα γίνει με αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.

Ερωτηθείς για αντιδράσεις κατοίκων του Μεσολογγίου, ο κ. Μηταράκης είπε ότι το σημαντικότερο είναι πως οι μετανάστες μεταφέρονται από δομές όπου δεν υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού και αφού ελεγχθούν, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Επανέλαβε εξάλλου ότι ο περιορισμός κυκλοφορίας στις δομές μεταναστών θα παραμείνει έως τις 10 Μαΐου, ενώ τόνισε ότι, μέχρι τώρα, σε 100.000 αιτούντες άσυλο έχουν βρεθεί κάτω από 200 κρούσματα.










πηγη 

Μουφα τα μετρα, κατα της κορωνογριπης ! ! ! Ο ηλιος την σκοτωνει, λαθος το "Μενουμε σπιτι"...

Το ακουσατε "σωτηρες"; 
Ουτε "σωτηρες" ειστε ουτε τα μετρα σας ειναι σωστα....
Καταστρεψατε την Ελληνικη οικονομια....
Καταστρεψατε πληθος μικρομεσαιων επιχειρησεων με τις π@π@ριες σας....
Καταστρεψατε ακομη μια φορα την Ελλαδα...
Διαβαστε αχρηστοι !

Στοιχεία έρευνας επιστημόνων που υποδεικνύουν πως το νέο στέλεχος του κορονοϊού εξουδετερώνεται αν εκτεθεί στο ηλιακό φως, τη θερμότητα, την υγρασία και διάφορα χημικά καθαρισμού όπως η χλωρίνη και η ισοπροπυλική αλκοόλη, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Λευκού Οίκου για την πανδημία, ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, που είναι αποτέλεσμα έρευνας του Εθνικού Κέντρου Ανάλυσης Βιοάμυνας και Αντιμέτρων, παρουσίασε ο Γουίλιαμ Μπράιαν, επικεφαλής του Τμήματος Επιστημών και Τεχνολογίας του υπουργείου.

Σύμφωνα με τον Μπράιαν, ο ιός εξουδετερώνεται «σε πολύ μεγαλύτερο ρυθμό» όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, σημειώνοντας πως στους 75 βαθμούς Φαρενάιτ (23,8 βαθμούς Κελσίου) και 80% υγρασία, πεθαίνει πιο γρήγορα από ότι σε άλλες συνθήκες, μέσα σε μία με έξι ώρες. Ωστόσο, όταν εκτίθεται απευθείας σε ηλιακό φως κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο ιός εξουδετερώνεται σε μόλις δύο λεπτά.

Οι επιστήμονες του Κέντρου ανακάλυψαν επίσης πως χωρίς άλλη ενέργεια, η χλωρίνη σκοτώνει τον κορονοϊό σε πέντε λεπτά και η ισοπροπυλική αλκοόλη τον εξουδετερώνει σε μόλις ένα λεπτό. Ο αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου πρόσθεσε πως εξετάζονται και άλλες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών ποσοτήτων ηλιακού φωτός, υπεριώδους φωτός, θερμότητας και υγρασίας, καθώς και άλλα χημικά καθαρισμού.

Οι θερμοί μήνες του καλοκαιριού θα είναι σύμμαχοι;

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο για ποιό λόγο περιοχές με υγρασία και γενικά ηλιόλουστες, όπως η Νέα Ορλεάνη και η Φλόριντα έχουν μετατραπεί σε περιοχές όπου παρατηρείται μεγαλύτερη έξαρση του κορονοϊού, ο Μπράιαν σημείωσε πως το ηλιακό φως, η θερμότητα και η υγρασία δεν αποτελούν θεραπεία για όλα.

«Θα πρέπει να κοιτάμε τον κορονοϊό σαν αλυσίδα με πολλούς κρίκους» δήλωσε ο Μπράιαν, υπογραμμίζοντας πως τα ευρήματα της έρευνας αφορούν τους «αδύναμους κρίκους» της αλυσίδας. «Αυτό δεν θα πρέπει να μας απομακρύνει από τις υπόλοιπες οδηγίες του Λευκού Οίκου ή του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών, για την προστασία που πρέπει να παρέχουμε στους εαυτούς μας. Τα συγκεκριμένα συμπεράσματα της έρευνας είναι ακόμα ένα όπλο στη μάχη».

Ωστόσο, αν και υποστήριξε πως «οι καλοκαιρινές συνθήκες θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο η μετάδοση θα μπορεί να μειωθεί» πρόσθεσε πως «θα ήταν ανεύθυνο να πούμε πως το καλοκαίρι θα σκοτώσει ολοκληρωτικά τον ιό. Έχουμε μια ευκαιρία όμως, να προπορευτούμε».

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε τον Μπράιαν αν ο ιός θα εξουδετερωθεί στα χέρια ενός ατόμου κάτω από τις ιδανικές συνθήκες, ο αξιωματούχος απάντησε πως αν και στην επιφάνεια του δέρματος ο ιός επιβιώνει για περισσότερο χρόνο, «θεωρητικά» το ηλιακό φως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον σκοτώσει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε πως ενώ «αρκετός κόσμος μιλά για το καλοκαίρι», η κυβέρνηση μάλλον θα παρατείνει τις οδηγίες περί κοινωνικής απομάκρυνσης κατά τους θερμούς μήνες. «Μέχρι να αισθανθούμε πως είναι ασφαλές, θα (τα) παρατείνουμε» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τραμπ, ο οποίος πρόσθεσε πως όταν πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το ηλιακό φως ίσως βοηθά στην εξουδετέρωση του ιού, δέχθηκε επίθεση από «μέσα ενημέρωσης των fake news».

ΠΗΓΗ: SPUTNIK

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός: Σλαβικές χώρες και Ελλάδα θα συμμαχήσουν με Ρωσία...Θα γίνει πόλεμος...


Αγ.Πελαγία τού Ryazan: o Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική….


Τα έσχατα χρόνια στη Ρωσία θα υπάρξει μονάρχης Ορθόδοξος Ρώσος.Θα γίνει πόλεμος αποκαλυπτικός.Ο Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική. Σλαβικές χώρες και Ελλάδα θα συμμαχήσουν με Ρωσία. Θα γίνει πόλεμος αποκαλυπτικός.Όλα τα μιαρά έθνη κατά της Ρωσίας…Επέμβαση ουράνιων δυνάμεων θα νικήσουν η Ρωσία και οι σύμμαχοί της αναφέρουν οι εσχατολογικές προρρήσεις Ρώσων Ουκρανών Αγίων και ενός Έλληνα Γέροντα του Ιωσήφ του Βατοπεδινού….

«Πρέπει να ξέρετε με σιγουριά ότι η Ρωσία είναι η βασίλισσα των Ουρανών και ότι τη φροντίζει και καθαρά μεσολάβησε γι ‘αυτήν. Ζητείται από ολόκληρο το πλήθος των αγίων με τη Μητέρα του Θεού να σώσει τη Ρωσία …
Υπό τον Αντίχριστο, η Ρωσία θα είναι το ισχυρότερο βασίλειο στον κόσμο. Και άλλες χώρες, εκτός από τη Ρωσία και τα σλαβικά εδάφη, θα είναι υπό την εξουσία του Αντίχριστου και θα βιώσουν όλες τις φρίκες και τα βασανιστήρια που γράφονται στις Αγίες Γραφές »(αναφέρει ο Άγιος Λαυρέντιος του Τσερνίγκοφ).

«Τα έσχατα χρόνια, θα υπάρξει μοναρχία στη Ρωσία. Αυτό θα προκαλέσει μια παγκόσμια εχθρική αντίδραση. Οι εχθροί θα στρέφονται κατά της Ρωσίας ως στίφη ακριδών. “Θα είναι πόλεμος;” ρώτησαν τον Άγιο Θεοφάνη.Απάντησε

– Θα υπάρξει πόλεμος όταν ολόκληρος ο κόσμος θα οπλιστεί ενάντια στη Ρωσία. Και πράγματι, ο Αντίχριστος θα θεωρήσει τη Ρωσία ως εχθρό του κόσμου, γιατί θα ανακηρυχθεί Ορθόδοξη όταν θα έχει εκλείψει η Ορθοδοξία ». (Άγιος Θεοφάνης της Πολτάβα).

«Ο ευλογημένος γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός μου είπε (μαρτυρία Ιερομονάχου Ραφαήλ (Μπερεστόφ)) ότι« … έρχονται τρομερές στιγμές, αλλά μετά από ορισμένα τρομερά γεγονότα πολλοί σλαβικοί λαοί θα προσαρτηθούν στη Ρωσία και η Ελλάδα θα συνάψει επίσης συμμαχία με τη Ρωσία. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα νέο Βυζάντιο.Αλλά μου είπε αυτό: “Η Ρωσία θα κερδίσει! Ο ουράνιος στρατός θα εισέλθει στη μάχη από την πλευρά της Ρωσίας και θα καταρρίψει εχθρικά αεροπλάνα και πυραύλους κρουζ. Μετά από ένα τέτοιο θαύμα, ολόκληρος ο κόσμος θα ξέρει ότι ο Θεός έχει κερδίσει και ότι είναι με τη Ρωσία! Στη Ρωσία, θα συσπειρωθούν τρεις δυνάμεις – κομμουνιστές, αληθινοί δημοκράτες και Ορθόδοξοι πατριώτες. Με τη χάρη του Θεού θα εκλεγεί ο Ορθόδοξος Τσάρος. Και μετά στη Ρωσία θα γίνει εκκαθάριση της εκκλησίας. Τώρα η Εκκλησία μας είναι άρρωστη, πολύ άρρωστη. Υπάρχουν πολλοί κατάσκοποι που εργάζονται για τους εχθρούς του Χριστού. Και δεν έχουμε ακόμη εθνική κυβέρνηση. Και ο βασιλιάς μας θα είναι ένα πολύ φωτεινός, δυνατός, ταλαντούχο άτομο, που θα κυβερνά με αγάπη και σοφία. Αυτό αποδεικνύεται από τους ιερούς πατέρες της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα Νικολάι Γκουριάνοφ. Αυτή είναι η ελπίδα μας. “

«Μου λέει:« Ο Αντίχριστος θα έρθει στην εξουσία και θα ξεκινήσει τη δίωξη της Ορθοδοξίας. Και τότε ο Κύριος θα αναδείξει τον Τσάρο του στη Ρωσία. Θα είναι από βασιλική οικογένεια και θα είναι ισχυρός υπερασπιστής της Πίστης μας! Γράψτε, Πέτια, για σύντομο χρονικό διάστημα δύο χρόνια και οκτώ μήνες. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν για να υπηρετήσουν αυτόν τον Τσάρο. Δεν θα επιτρέψει την αντιχριστιανική εξουσία στη Ρωσία και θα λογοδοτεί στον Θεό για κάθε ένα από τα πιστά του θέματα. Όταν ο Κύριος μας δώσει αυτό το πιο ευφυές άτομο, η ζωή θα είναι καλή! Γράψτε, Petya,και θ’ αρχίσει αντίστροφη μέτρηση »(Αγία Πελαγία Ryazan Kaya).

«Ο Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική. Και ολόκληρος ο κόσμος θα υποκύψει σε αυτόν, εκτός από την Ορθόδοξη Εκκλησία του Τσάρου, η οποία θα είναι πρώτα στη Ρωσία! Και τότε ο Κύριος θα δώσει στο μικρό κοπάδι Του νίκη επί του Αντίχριστου και του βασιλείου του! ” (Αγία Πελαγία Ριαζάν).

«Όταν εμφανιστεί μικρή ελευθερία, θα ανοίξουν εκκλησίες, θα επισκευάσουν τα μοναστήρια, τότε θα βγουν όλες οι ψευδείς διδασκαλίες. Στην Ουκρανία, θα θρηνούν ενάντια στη Ρωσική Εκκλησία, την ενότητα και τη συλλογικότητά της. Αυτή η αιρετική ομάδα …Ο Μητροπολίτης του Κιέβου, που δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο, θα κλονίσει σε μεγάλο βαθμό τη Ρωσική Εκκλησία, και ο ίδιος θα πάει σε αιώνια καταστροφή, όπως ο Ιούδας. Αλλά όλες αυτές οι δυνάμεις του κακού στη Ρωσία θα εξαφανιστούν και θα υπάρξει η Ενωμένη Εκκλησία των Ρώσων Ορθόδοξων …
Η Ρωσία, μαζί με όλους τους σλαβικούς λαούς θα ενώσει εδάφη, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό Βασίλειο. Ο Ορθόδοξος Τσάρος, ο Χρισμένος του Θεού,…. Στη Ρωσία, όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν. Εβραίοι από τη Ρωσία θα φύγουν για να συναντήσουν τον Αντίχριστο στην Παλαιστίνη, και δεν θα υπάρχει ούτε ένας Εβραίος στη Ρωσία. Δεν θα υπάρξει δίωξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Κύριος θα έχει έλεος για την Ιερή Ρωσία επειδή υπήρξε μια φοβερή προ-αντίχριστη εποχή σε αυτή. Το μεγάλο σύνταγμα των ομολογητών και των μαρτύρων έλαμψε …
Όλοι ικετεύουν τον Κύριο Θεό Βασιλιά των Δυνάμεων, βασιλέα των Βασιλέων, την Αγία Τριάδα του ένδοξου Πατέρα και Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Πρέπει να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι η τη Ρωσία η βασίλισσα των Ουρανών τη φροντίζει και καθαρά μεσολάβησε γι ‘αυτήν. Ζητείται από ολόκληρο το πλήθος των αγίων με τη Μητέρα του Θεού να σώσει τη Ρωσία …


Πηγή

Γιατί δεν λέτε, οτι από την εποχική γρίπη Οκτωβριο-Φεβρουαριο, είχαμε 300.000 κρούσματα και πάνω από 1000 θανάτους φετος;

    Ελληνίδες και Έλληνες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
          Με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πέραν πάσης αμφιβολίας, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού που έγινε από την  Κυβέρνηση, με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για τις Επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου και για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που πλέον θα μείνουν άνεργοι. 

           Επίσης στον τομέα της Παιδείας χάνουν σημαντικό χρόνο οι φοιτητές και φυσικά είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τις Πανελλαδικές. Και στον τομέα της Πρόνοιας χιλιάδες ανάπηροι έχουν μένει χωρίς τις συντάξεις τους, αφού έχουν ακυρωθεί όλες οι επιτροπές του ΚΕΠΑ από αρχή Μαρτίου και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που έχουμε μπλέξει.

          Και τους λέω ξεκάθαρα πλέον ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, διότι οι αριθμοί που δίνει από αρχές Μαρτίου κάθε μέρα ο Τσόδρας εκ μέρους του Υπουργείου για την ίωση του Κορωνοϊού,  είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ μικρότεροι από τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους καταλήξαντες συνανθρώπους μας από  την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.

          Είναι η δεν είναι έτσι ΡΕ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΤΣΟΔΡΟ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ;;;;;;;
          Και γιατί βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν λέτε  στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ πως από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ από Οκτώβριο μέχρι Φεβρουάριο είχαμε 300.000  κρούσματα, με χιλιάδες διασωληνωμένους και πάνω από 1000 θανάτους και γιατί τότε δεν ίδρωσε  το αυτί σας για τους παππούδες μας;;;;

          Διότι αν βγείτε και τα πείτε αυτά, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ «ΦΑΕΙ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, που του διαλύσατε τις επιχειρήσεις και τον αφήσατε άνεργο με μία ΑΠΑΤΗ ενός «φονικού» ιού, που αποδείχθηκε όμως, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ λιγότερο φονικός από την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.

          Και αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αφού δεν έχουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ,  έδωσαν εντολές να ΣΒΗΣΟΥΝ τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ που έδειχνε τα ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, για να μην τα βλέπει ο κόσμος.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

πηγη 

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Αν ειναι δυνατον...Δικογραφίες στους πολίτες, που συμπαραστάθηκαν σήμερα στον 55χρονο, που πυροβόλησε τον "καημενο"...

Ρε δεν παμε καλα...
Η συμπαρασταση τους ετσουξε...
Κι ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της Χαλιμας..

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί πήρε ο 55χρονος που την Τετάρτη το βράδυ πυροβόλησε τέσσερις μετανάστες σε αγροτική περιοχή του Αφάλωνα και τραυμάτισε δύο από αυτούς.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων .

Στο δικαστήριο για να του συμπαρασταθούν βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω από το ΚΥΤ χωριών καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους και δεν δικαιώνονται. Ο δικηγόρος μάλιστα του κατηγορουμένου κος Π. Κουφελος τους ζήτησε να διαλυθούν καθώς αντίκεινται στα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια αλλά και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί να ταυτοποιήσει όσους ήταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει τα ανάλογα πρόστιμα

Σίγουρα αυτό θεωρείτε μεγάλη πρόκληση από τις αστυνομικές αρχές που εξαντλούν όλη την αυστηρότητα τους πάνω σε ταλαίπωρους κτηνοτρόφους και αγρότες που εδώ και χρόνια οι αρχές τους εμπαίζουν βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.








πηγη 

Γιατι δεν μας δειχνουν το τατουαζ στην πλατη του "καημενου"που βληθηκε απο τον χωρικο; Τι απεικονιζει το τατου και δεν κανει να το δουμε;

Υποψιες προκαλει η ενεργεια αυτων, που δημοσιευσαν αυτη την φωτο, να κρυψουν το τατουαζ του λαθρομεταναστη...
Τι απεικονιζει το τατου και δεν κανει να το δουμε; 
Μηπως, καποια αναπαρασταση του ISIS;
Το οτι το κρυψατε, μας δινει το δικαιωμα να υποψιαστουμε οτιδηποτε...
Αν ηταν αθωο, δεν θα το κρυβατε...
Δημοσιευστε λοιπον την κανονικη φωτο να δουμε αν ειναι τι ειναι...
Και ισως δουμε και το ποιον του εισβολεα...
Εχει μεγαλη σημασια αυτο...
Ισως ειναι και τζιχαντιστης, πολλα μπορουμε να σκεφθουμε μ αυτο που κανατε...





Τραμπ στον ΠΟΥ: Φτιαξτε το μονοι σας το κορωνοεμβολιο εμεις δεν θα συμμετασχουμε...

Ευτυχως καποιος τους πηρε χαμπαρι...
Και δεν ειναι ο οποιασδηποτε...
Ειναι ο Αμρικανος Προεδρος....
Και....

Ηχηρό ”όχι” Τραμπ στον ΠΟΥ....
Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο προγράμμα παρασκευής εμβολίων

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι ΗΠΑ αποτελούν και επίσημα παρελθόν από την «παγκόσμια προσπάθεια» υπό την αιγίδα του ΠΟΥ για την κατασκευή φαρμάκων και εμβολίων κατά του Covid-19.

Οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν μέρος στην νέα παγκόσμια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που πρόκειται να οργανώσει την κοινή ανάπτυξη φαρμακευτικής αγωγής κατά του κορονοϊού, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής αποστολής στη Γενεύη.









πηγη 

Απαιτουμε να κανουν πρωτοι το πειραματικο εμβολιο κατα του Κορωναιου, οι εκλεγμενοι βουλευτες της ΝΔ, που το ψηφισαν ! ! !

Ηγεισθαι δια του παραδειγματος...
Αυτο εχουν πει, οι Σοφοι Αρχαιοι ημων Προγονοι...
Αφου λοιπον ηγεισθαι και αφου εσεις ψηφιζετε ολα τα σχετικαμε με τους εμβολιασμους....
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ !
Οχι μονο, τους καλυτερους μισθους του αργομισθου που παιρνετε...
Ξεκινηστε , θα περιμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα και ποσοι απο σας θα ζουν και μετα το ξανασυζηταμε....

Αυτοι πρεπει ναναι λοιπον τα πρωτα πειραματοζωα....

Νέα Δημοκρατία
Επικρατείας

Παναγιώτης Πικραμένος
Μαριέττα Γιαννάκου
Γιώργος Γεραπετρίτης
Τάκης Θεοδωρικάκος
Χρηστος Ταραντίλης

Α’ Αθηνών

Όλγα Κεφαλογιάννη
Βασίλης Κικίλιας
Θάνος Πλεύρης
Νικήτας Κακλαμάνης
Άγγελος Συρίγος
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Φωτεινή Πιπιλή
Β1 Βόρειος Τομέας Αθηνών

Κωστής Χατζηδάκης
Άδωνις Γεωργιάδης
Νίκη Κεραμέως
Γιώργος Κουμουτσάκος
Θοδωρής Ρουσόπουλος
Δημήτρης Καιρίδης
Ζωή Ράπτη
Β2 Δυτικός Τομέας Αθηνών

Κυριάκος Μητσοτάκης
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Γιάννης Λοβέρδος
Β3 Νότιος Τομέας Αθηνών

Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Διονύσιος Χατζηδάκης
Χάρης Θεοχάρης
Άννα Καραμανλή
Σοφία Βούλτεψη
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Γιάννης Καλλιάνος
Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης
Α’ Πειραιώς

Κωνσταντίνος Κατσαφάδος
Ιωάννης Μελάς
Νίκος Μανωλάκος
Νόνη Δούνια
Χριστόφορος-Εμμανουήλ Μπουτσικάκης
Β’ Πειραιώς

Δημήτρης Μαρκόπουλος
Γιάννης Τραγάκης
Α’ Ανατολικής Αττικής

Γεωργία Μαρτίνου
Μάκης Βορίδης
Γιώργος Βλάχος
Βασίλης Οικονόμου
Β’ Δυτικής Αττικής

Αθανάσιος Μπούρας
Ευάγγελος Λιάκος
Γιώργος Κωτσήρας
Αιτωλοακαρνανίας

Κωνσταντίνος Καραγκούνης
Μάριος Σαλμάς
Σπήλιος Λιβανός
Αργολίδας

Ιωάννης Ανδριανός
Αρκαδίας

Κωνσταντίνος Βλάσης
Αρτας

Γιώργος Στύλιος
Αχαΐας

Άγγελος Τσίγκρης
Ανδρέας Κατσανιώτης
Ιάσων Φωτήλας
Χριστίνα Αλεξοπούλου
Βοιωτίας

Ανδρέας Κουτσούμπας
Γρεβενών

Ανδρέας Πάτσης
Δράμας

Κωνσταντίνος Μπλούχος
Δωδεκανήσου

Μάνος Κόνσολας
Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης
Μίκα Ιατρίδη
Ιωάννης Παππάς
Έβρου

Αναστάσιος Δημοσχάκης
Χρήστος Δερμεντζόπουλος
Σταύρος Κελέτσης
Ευβοίας

Σίμος Κεδίκογλου
Αθανάσιος Ζεμπίλης
Σπυρίδων Πνευματικός
Ευρυτανίας

Κωνσταντίνος Κοντογεώργος
Ζακύνθου

Διονύσιος Ακτύπης
Ηλείας

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Κωνσταντίνος Τζαβάρας
Ανδρέας Νικολακόπουλος
Ημαθίας

Απόστολος Βεσυρόπουλος
Αναστάσιος Μπαρτζώκας
Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Ηρακλείου

Λευτέρης Αυγενάκης
Μάξιμος Σενετάκης
Θεσπρωτίας

Βασίλης Γιόγιακας
Α’ Θεσσαλονίκης

Κώστας Καραμανλής
Κώστας Γκιουλέκας
Ελένη Ράπτη
Σταύρος Καλαφάτης
Στράτος Σιμόπουλος
Άννα Ευθυμίου
Δημήτρης Κούβελας
Β’ Θεσσαλονίκης

Θεόδωρος Καράογλου
Σάββας Αναστασιάδης
Δημήτρης Βαρτζόπουλος
Ιωαννίνων

Κώστας Τασούλας
Σταύρος Καλογιάννης
Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά
Γιώργος Αμυράς
Καβάλας

Νικόλαος Παναγιωτόπουλος
Ιωάννης Πασχαλίδης
Μακάριος Λαζαρίδης
Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας
Γεώργιος Κώτσος
Ασημίνα Σκόνδρα
Καστοριάς

Ζήσης Τζηκαλάγιας
Κέρκυρας

Στέφανος Γκίκας
Κεφαλληνίας

Παναγής Καππάτος
Κιλκίς

Γεώργιος Γεωργαντάς
Κοζάνης

Ευστάθιος Κωνσταντινίδης
Παρασκευή Βριζίδου
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Γεώργιος Αμανατίδης
Κορινθίας

Χρίστος Δήμας
Νίκος Ταγαράς
Μαριλένα Σουκουλή
Κυκλάδων

Ιωάννης Βρούτσης
Κατερίνα Μονογιού
Φίλιππος Φορτωμάς
Λακωνίας

Θανάσης Δαβάκης
Νεοκλής Κρητικός
Λάρισας

Μάξιμος Χαρακόπουλος
Χρήστος Κέλλας
Στέλλα Μπίζιου
Λασιθίου

Ιωάννης Πλακιωτάκης
Λέσβου

Χαράλαμπος Αθανασίου
Λευκάδα

Θανάσης Καββαδάς
Μαγνησίας

Χρήστος Μπούκωρος
Ζέττα Μακρή
Θανάσης Λιούπης
Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Μεσσηνίας

Αντώνης Σαμαράς
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μίλτος Χρυσομάλλης
Περικλής Μαντάς
Ξάνθης

Σπύρος Τσιλιγγίρης
Πέλλας

Γιώργος Καρασμάνης
Διονύσης Σταμενίτης
Λάκης Βασιλειάδης
Πιερίας

Φώντας Μπαραλιάκος
Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Σάββας Χιονίδης
Πρέβεζα

Στέργιος Γιαννάκης
Ρεθύμνης
Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ροδόπης

Ευριπίδης Στυλιανίδης
Σάμου

Χριστόδουλος Στεφανάδης
Σερρών

Κώστας Καραμανλής
Φωτεινή Αραμπατζή
Τάσος Χατζηβασιλείου
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Τρικάλων

Κωνσταντίνος Σκρέκας
Αθανάσιος Λιούτας
Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα
Φθιώτιδας

Χρήστος Σταϊκούρας
Ιωάννης Οικονόμου
Γεώργιος Κοτρωνιάς
Θέμης Χειμάρας
Φλώρινας

Ιωάννης Αντωνιάδης
Φωκίδας

Ιωάννης Μπουγάς
Χαλκιδικής

Γιώργος Βαγιωνάς
Χανίων

Ντόρα Μπακογιάννη
Κωνσταντίνος-Μανούσος Βολουδάκης
Βασίλης Διγαλάκης
Χίου

Νότης Μηταράκης

Τράγκας για Τσιόδρα: Είναι μεγάλος ψεύτης ! ! ! Εχει προκαλέσει οξύτατα σε πολλούς μη αναστρέψιμα ψυχικά τραύματα.

Έξαλλος ο Γιώργος Τράγκας ισοπεδώνει τον Σωτήρη Τσιόδρα
Ο Γιώργος Τράγκας ξαναχτυπά και σε άρθρο του στρέφεται κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του Υπουργού Υγείας.

Με ένα κείμενο του 2411 λέξεων ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από την ιστοσελίδα του crashonline επιτίθεται στον Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και στην κυβέρνηση για το lockdown όπου όπως αναφέρει ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη το φοβούνται: «έρευνες που κάνουν ψυχίατροι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύεται ότι οι πολίτες φοβούνται ότι το lockdown και η παρατεταμένη μόνωση, δεν θα πλήξει μόνο τα οικονομικά τους αλλά κυρίως τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά τους» γράφει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τράγκας στρέφει τα βέλη του και εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού υγείας. Το κείμενό του αναφέρει:
«Παρακαλώ όσους με παρακολουθούν στο Μέγαρο Μαξίμου να μεταφέρουν στον κο Μητσοτάκη τις απόψεις μου και ας τις πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Αν δεν κινηθούμε ταχύτατα, οδηγούμεθα σε μία πρωτοφανή εθνική καταστροφή.
Τα θύματα από την επερχόμενη οικονομική ύφεση και τις συνέπειές της θα είναι εκατομμύρια. Ο αριθμός των θανάτων, των λιμοκτονούντων, των αναξιοπαθούντων και η μείωση του προσδόκιμου ζωής, δεν θα έχει καμία σχέση και ουδεμία σύγκριση με τους θανάτους από τον covid-19.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, ως συνταγματικά υπεύθυνος, θα κληθεί συντομότατα να δικαιολογήσει και να απολογηθεί για τα πελώρια κύματα ανεργίας, τις πτωχεύσεις και τη γενική κοινωνική ταπείνωση που θα υποστούν εκατομμύρια Έλληνες.

Ολόκληρος ο κόσμος επιχειρεί να επανέλθει στη Δημοκρατία, την ελευθερία και την εργασία. Στις ΗΠΑ εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις εναντίον της καραντίνας που κήρυξαν δημοκρατικοί κυβερνήτες διαφόρων πολιτειών.

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη ότι το lockdown, διαλύει τη ζωή τους, ρευστοποιεί τις περιουσίες τους και φέρνει κοινωνικό ζόφο, πλήθος άλλων μολυσματικών ασθενειών και ψυχικά νοσήματα σε ολόκληρους πληθυσμούς.

Ήδη – πρέπει να πω στον κο Μητσοτάκη – ότι σε έρευνες που κάνουν ψυχίατροι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύεται ότι οι πολίτες φοβούνται ότι το lockdown και η παρατεταμένη μόνωση, δεν θα πλήξει μόνο τα οικονομικά τους αλλά κυρίως τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά τους. Δηλαδή τις στοιχειώδεις ελευθερίες τους.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, κινηθείτε ταχύτατα. Μην παρασυρθείτε από έμμονες σκέψεις υγειονομικών συμβούλων, οι οποίοι άκριτα φέρνουν ένα τσουνάμι εθνικών καταστροφών.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ακούγονται διάφορα για την αποκλιμάκωση των μέτρων που εισηγείται το τρίο covid-19, δηλαδή ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και ο κος Μόσιαλος. Δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, επειδή τήρησαν χαμηλό προφίλ και ήταν συγκρατημένοι σε όλες τις απόψεις τους για την επιβληθείσα υγειονομική τυραννία.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων και θέλω να θέσω στο τραπέζι τους, την τεράστια ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνική, οικονομική και εθνική καταστροφή που επέρχεται.

Ο κος Τσιόδρας έχει προκαλέσει οξύτατα και ενδεχομένως σε πολλούς μη αναστρέψιμα ψυχικά τραύματα. Έχει πανικοβάλλει με τις αόριστες απαντήσεις του, ήξεις αφίξεις οι περισσότερες, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και αναφέρεται γενικά στην τρίτη ηλικία, στο 25% του πληθυσμού, ως μία αντιπαραγωγική κοινωνική δύναμη, η οποία – όπως λέει υποκριτικά – για λόγους προστασίας πρέπει να μείνει στο σπίτι.

Κάτι τέτοιο αναφέρει και ο άλλος μεγάλος επιστήμονας, ο κος Μόσιαλος, προκαλώντας αγανάκτηση σε κορυφαίους καθηγητές, που χειρουργούν ή διδάσκουν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Έφτασε στο σημείο χθες, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών, ένας διακεκριμένος και μάχιμος επιστήμονας, ο κος Γώγος, χαμογελώντας να αποκαλύψει στην εκπομπή του κου Χατζή, ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι άνω των 65. Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, ο καθηγητής λοιδόρησε, σατίρισε όσα λέγονται για την υποχρεωτική καραντίνα της τρίτης ηλικίας.

Πέραν αυτού, ο κος Τσιόδρας συγκρουόμενος άμεσα με όλους τους επιστήμονες – νομπελίστες του δυτικού ημισφαιρίου αλλά και τις απόψεις των δυτικών κυβερνήσεων, επικαλέστηκε εκθέσεις των Κινέζων για νεαρές ηλικίες. Φαίνεται ότι ο κος Τσιόδρας δεν έχει αντιληφθεί ότι παγκοσμίως, τόσο ο ΠΟΥ όσο και οι Κινέζοι θεωρούνται αμφιλεγόμενοι και σκοτεινοί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο τα ψέματα και τις ανασκευές των κινεζικών αρχών για τους νεκρούς. Χθες πάντως δεν έκλαψε. Ζήτησε συγνώμη για τη θλίψη που φέρουν οι ανακοινώσεις του.tsiodras44

Ο κος Τσιόδρας επιμελώς και περιέργως αποκρύπτει το θεραπευτικό πρωτόκολλο χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης και αντι- ιντερλευκίνης 6, που μαζί με την κολχικίνη σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς και μιλάει για ένα αόριστο φάρμακο που θα έρθει στο μέλλον. Και αυτός και ο Σύψας. Ήδη μειώθηκε ο αριθμός διασωληνωμένων και τα νέα κρούσματα ασυμπτωματικών φορέων της νόσου, ανήκουν όλα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, σε μία από τις δομές που θεωρούνται υγειονομικές βόμβες.

Είναι ιδιαίτερα περίεργο το γεγονός, ότι αποκρύπτεται η αποτελεσματική θεραπεία με το φαρμακευτικό πρωτόκολλο του Ντιντιέ Ραούλ. Με το επιχείρημα ότι δεν έχουμε μελέτη και σύγκριση με ομάδα ασθενών που δεν έχουν λάβει αυτό το συνδυασμό.

Δηλαδή, αντί να πουν όλη την αλήθεια στον κόσμο και στον Μητσοτάκη, ότι υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία και ότι δίνουν προληπτικά στο ιατρικό προσωπικό χλωροκίνη, εξακολουθούν να κρατάνε τον κόσμο σε αγωνία, να γεννάνε ψυχικές ασθένειες σε όλη την Ελλάδα και να φέρνουν μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή.

Χθες είχαμε έναν άτυχο 35χρονο που πέθανε από covid -19 χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα και χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν το θάνατό του. Όλα τα δελτία ειδήσεων διόγκωσαν το γεγονός, προκειμένου να σπείρουν πάλι τον τρόμο. Πραγματικά αναρωτιέμαι, αν τα ίδια δελτία ειδήσεων μεταδίδουν ή περιγράφουν τους καθημερινούς ξαφνικούς θανάτους νεαρών ατόμων χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με όλες τις έρευνες, 60 εκατομμύρια ευρωπαίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εργασία, λόγω κορονοϊού. Η τρέλα του lockdown, μπορεί να διπλασιάσει το ευρωπαϊκό ποσοστό ανεργίας τους επόμενους μήνες. Αν μάλιστα παραταθεί το lockdown σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, η ανεργία θα φτάσει το 15%. Αυτό προσπαθεί να αποκρούσει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Άποψη Τράγκα για Τσιόδρα

Οι ίδιες μελέτες δείχνουν πτώση του τζίρου σε 4 από τις 5 ελληνικές επιχειρήσεις. 98% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι η επιχείρηση έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Το 43% δηλώνει ότι το εργατικό δυναμικό μειώθηκε στον οργανισμό που δουλεύει και το 59% πιστεύει ότι το ανθρώπινο δυναμικό θα μειωθεί στο μέλλον. Ένα 65% παρατήρησε αύξηση στη χρήση της τεχνολογίας και ένα ποσοστό κοντά στο 80%, βλέπει να στρέφονται οι επιχειρήσεις σε εργασία εξ αποστάσεως, σε μείωση του ανθρώπινου δυναμικού και σε αύξηση του αυτοματισμού.

Παρά τη σχιζοφρένεια του κορονοϊού η Ευρώπη επιστρέφει στην κανονικότητα και πολλές από τις πληγείσες περιοχές, σιγά σιγά γυρίζουν στους παλιούς ρυθμούς. Στη Σουηδία ανακοινώθηκε ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, η χώρα θα έχει επιτύχει τη λεγόμενη ‘ανοσία αγέλης’. Αυτό δείχνουν τα εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που έχουν κάνει.koronoios-3-1

Η Σουηδία δουλεύει σχεδόν κανονικά και έχει τους λιγότερους περιορισμούς σε σύγκριση με τα άλλα κράτη. Επέτρεψε στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παραμείνουν ανοικτά και δεν έκλεισε τα σύνορά της.

Δεν ζήτησε από τους ανθρώπους της, να παραμείνουν στα σπίτια τους. Απλά τους είπε να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Η Σουηδία έχει 14.000 κρούσματα και 1511 θανάτους. Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, δεν παρουσιάστηκε ούτε ως άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος, ούτε ως Απόστολος Παύλος.
Ο κος Στέφαν Λόφεν είπε στην τηλεόραση.

«Εμείς οι ενήλικες πρέπει να είμαστε ακριβώς αυτό. Ενήλικες. Μην διαδίδετε πανικό ή φήμες. Κανείς δεν είναι μόνος σε αυτή την κρίση, αλλά κάθε άτομο έχει μεγάλη ευθύνη». Ο ΠΟΥ και όλοι αυτοί που θέλουν τον κόσμο κλειδωμένο στα σπίτια του, σε μια παγκόσμια τηλεκυβέρνηση, επέκριναν την κυβέρνηση της Σουηδίας και είπαν ότι έπρεπε να έχει πάρει περισσότερα μέτρα.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, δηλαδή συνεδριάζουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καραντίνα αλλά και για όσα θα έρθουν. Καλό είναι στην επιτροπή να μετάσχουν από τώρα και ψυχίατροι αλλά και συνταγματολόγοι και καθηγητές της νομικής.

Γιατί ο ιός της υγειονομικής τυραννίας, προκαλεί έκπτωση στους θεσμούς της δημοκρατίας και της ελευθερίας και ουδείς λοιμωξιολόγος μπορεί να περιορίζει το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, επιβάλλοντας νέες σπιναλόγκες. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, με το οποίο θα τηρείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η νομιμότητα και το Σύνταγμα.

Μαζί με την οικονομία, σκοπεύουμε να διαλύσουμε και τη Δημοκρατία;
Ελπίζω ο πρωθυπουργός να μην παρασυρθεί περισσότερο από το σύστημα Κικίλια, το οποίο θα απολογηθεί για την κατάσταση στον τομέα της Υγείας. Όπως μου λένε, το περίφημο σύστημα δημοσίων σχέσεων Κικίλια, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό κάδρο, προωθεί τις αγιογραφίες του κου Τσιόδρα, ο οποίος ουδέποτε πήρε μέρος εναντίον των μνημονιακών μέτρων στο ΕΣΥ και ουδέποτε αντέδρασε σε όλα τα πλήγματα που καταφέρθηκαν εναντίον του συστήματος υγείας.

Προσέξτε τώρα, οι ασθενείς δεν προσέρχονται στα νοσοκομεία για θεραπείες, γιατί φοβούνται μήπως κολλήσουν covid. Οι αντικαρκινικές νοσοκομειακές μονάδες εργάζονται καλά. Γίνονται οι χημειοθεραπείες αλλά όσοι είναι για ακτινοθεραπείες μπαίνουν σε λίστα 3 μηνών. Τακτικά χειρουργεία δεν γίνονται. Καταργήθηκαν. Οι πονηρούληδες του υπουργείου Υγείας αποκρύπτουν την αλήθεια από το λαό. Και όχι μόνο αποκρύπτουν την αλήθεια, αλλά παρασύρουν και τον Μητσοτάκη, λέγοντάς του, ότι θέλει να ακούσει.

Στην αρχή της υγειονομικής κρίσης τα νοσοκομεία διέθεταν 557 κλίνες ΜΕΘ και 100 εξοπλισμένες που ήταν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού. Το σύστημα διαθέτει 35.000 νοσοκομειακά κρεβάτια και θα πρέπει με βάση τα διεθνή στάνταρ, το 10% των κλινών να είναι ΜΕΘ. Δηλαδή 3.500. Η ομάδα του ασύστολου ψεύδους, σήμερα λειτουργεί στην Αττική 293 κλίνες ΜΕΘ.

Στην κεντρική Μακεδονία 126 κλίνες ΜΕΘ, στη δυτική Μακεδονία 6 κλίνες ΜΕΘ. Πριν από την κρίση, στην Αττική λειτουργούσαν 224, στην Κεντρική Μακεδονία 123 και στη δυτική Μακεδονία 4. Δηλαδή, στην Αττική δημιούργησαν 69 μονάδες, στην Κεντρική Μακεδονία 3 και στη Δυτική Μακεδονία 2. Πήραν τους θαλάμους χαμηλής πίεσης ποτ είναι για τις λοιμώξεις και τους βάφτισαν ΜΕΘ.

Λέει τόσα ψέματα ο Κικίλιας ( τα οποία καλύπτει ο Τσιόδρας) που παρασύρουν τον κο Μητσοτάκη σε αμετροεπείς αποφάσεις αλλά και σε ψευδείς δηλώσεις ενώπιον του λαού. Μερικά παραδείγματα, για να καταγράφει το Μαξίμου.

Στον Ευαγγελισμό αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 κλίνες ΜΕΘ και απαιτούνται 70 λόγω κορονοϊού. Στο Θριάσιο νοσοκομείο η ΜΕΘ του κέντρου εγκαυμάτων με 8 κρεβάτια, λειτουργεί αποκλειστικά για κορονοϊό. Για να μην σας κουράσω περισσότερο, έχω όλο τον ατέλειωτο κατάλογο μπροστά μου με τις ελλείψεις.

Ο ασύστολα ψευδόμενος Κικίλιας με συνεργάτη τον Τσιόδρα, ο οποίος επιμελώς διανθίζει τα λεγόμενά του, λέγοντας πάντα με βάση την αντοχή του συστήματος υγείας, έχει παραπλανήσει πλήρως τον κο Μητσοτάκη και τον παρασύρει σε ένα υγειονομικό – οικονομικό σλάλομ που θα καταρρακώσει πλήρως της εθνική οικονομία. Οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια τους είναι κάποιοι γνωστοί και φίλοι της Αγίας Οικογενείας, που εξακολουθούν, κυρίως από διαφημίσεις και από αγιογραφίες, να βγάζουν χρήματα.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της φυματίωσης, αντιστέκονται πολύ καλύτερα, αποτελεσματικά στον covid-19. Σύμφωνα με τους ερευνητές που ανέλυσαν δεδομένα από 178 χώρες του κόσμου, οι χώρες που δεν διαθέτουν πολιτική εμβολιασμού κατά της φυματίωσης, όπως η Ιταλία και η Ισπανία, παρουσίασαν 10 φορές μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης κρουσμάτων και θνησιμότητα από covid-19, σε σύγκριση με όσους κάνουν το εμβόλιο.

Το εμβόλιο κατά της φυματίωσης χορηγείται κατά τη γέννηση σε πολλά μεγάλα κράτη, που ιστορικά έχουν υποφέρει από τη νόσο, όπως η Ινδία. Για αυτό φαίνεται δεν έχουμε πολλά κρούσματα και θανάτους στην Ινδία.

Πολλά πλούσια κράτη, όπως οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Ισπανία δεν είχαν ποτέ εθνική πολιτική εμβολιασμού κατά της φυματίωσης. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε. Έρευνα που έγινε στη διάρκεια του Μαρτίου σε 178 χώρες κατέδειξε ότι τα κρούσματα του κορονοϊού ήταν 38,4 ανά εκατομμύριο σε χώρες με εμβολιασμό κατά της φυματίωσης, ενώ αντίστοιχα το ποσοστό των κρουσμάτων ήταν 358,4 ανά εκατομμύριο κατοίκων σε χώρες που δεν κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο κατά της φυματίωσης.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Δέκα φορές μεγαλύτερη θνησιμότητα, σε χώρες που δεν εμβολιάζονται κατά της φυματίωσης. Στην έρευνα μετέχει και μία διακεκριμένη Ελληνίδα γιατρός που εργάζεται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Η κα Ελένη Ζαφειράκη. Η κα Ζαφειράκη υπογράφει μεταξύ των άλλων τη συγκεκριμένη έρευνα για το εμβόλιο της φυματίωσης και τον covid -19. Παράλληλα, στην Αυστραλία γίνεται κλινική μελέτη σε 4000 άτομα για το εμβόλιο.

Ο κος Τσιόδρας λόγω της μεγάλης αδυναμίας που έχει στον παππού και στη γιαγιά, κατάφερε να μας πείσει να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ατέλειωτες λίστες με καρκινοπαθείς που περιμένουν να κάνουν ακτινοβολίες.

Αυτός και ορισμένοι άλλοι υπέρμαχοι των ανακοινώσεων του Πεκίνου και του ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, μας έκαναν λοβοτομή και επιχείρησαν να μας κάνουν αμνήμονες σχετικά με το πόσοι υποφέρουν και πεθαίνουν καθημερινά από σοβαρότατες εκφυλιστικές ασθένειες.

Το περίφημο lockdown και η φοβία που έσπειραν, έδιωξαν από τα νοσοκομεία χιλιάδες ασθενείς. Η μονότονη ολιγόλεπτη ενημέρωση του κου Τσιόδρα στις 6 το απόγευμα, απέκρυψε όλη την υπόλοιπη και σοβαρότερη κατάσταση του τομέα υγείας στην πατρίδα μας και για αυτό είναι υπεύθυνος και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Κανείς δεν ρωτάει πόσοι καρκινοπαθείς σε πρώτο και δεύτερο στάδιο είναι στις λίστες για ακτινοβολίες. Ουδείς, από την ομάδα του ψεύδους του υπουργείου Υγείας δεν αναφέρεται στην ομαλή ή όχι διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων. Κανείς δεν μας λέει πόσοι φεύγουν από άλλες αιτίες.

Συμπεριλαμβανομένων των γενικών λοιμώξεων. Λένε ότι έβαλαν τον άνθρωπο πάνω από την οικονομία. Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο ψεύδος. Έβαλαν τη μικροπολιτική σκοπιμότητα πάνω από τον άνθρωπο και τώρα θα φανεί ακόμη περισσότερο.

Θέλω να πω στον κο Μητσοτάκη, ότι μετά τη λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου, εδώ στην Ευρώπη συνεχιζόταν ο πόλεμος με το μιλιταριστικό καθεστώς της Ιαπωνίας. Τότε, ο Τρούμαν ζήτησε μία έκθεση. Πόσοι Αμερικανοί στρατιώτες θα έπεφταν νεκροί σε περίπτωση απόβασης στις ακτές της Ιαπωνίας. Του είπαν πάνω από 2 εκατομμύρια. Τότε με εισήγηση του Μακάρθουρ και του αρχηγού της τακτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Καρλ Σποτς, αποφάσισε να ρίξει τις δύο βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.

Σε εκείνη τη σύσκεψη αποφασίστηκε ο θάνατος περίπου 180.000 ανθρώπων, προκειμένου να μην χαθούν 2 με 2,5 εκατομμύρια Αμερικανοί, εκτός των εκατοντάδων χιλιάδων Ιαπώνων που θα έπεφταν μαχόμενοι για το μιλιταριστικό καθεστώς.

Επίσης, πρέπει να πω για μια ακόμη φορά στον κο Μητσοτάκη και παρακαλώ να του το πουν οι συνεργάτες του, να διαβάσει πώς η ανθρωπότητα αντιμετώπισε τις προηγούμενες επιδημίες από κορονοϊούς. Το 1957, το 1968 και μετά σε αυτό τον αιώνα τον MERS και τον SARS. Πού θα πάει, θα αρχίσει να καταλαβαίνει. Άλλο μέτρα, άλλο ατομική ευθύνη και άλλο υγειονομική Χούντα.

Χθες είχαμε τη ζοφερή επέτειο της 21ης Απριλίου. Δεν αναφέρθηκα γιατί: κορονοϊός, καραντίνα και χούντα είναι κάτι πολύ βαρύ για τον ακουστικό πόρο μας. Επίσης, δεν ήθελα να αναφέρω τον γύψο της 21ης Απριλίου και τον προσωρινό ελπίζω του κορωνοϊού.

Δεν ήθελα να επαναλάβω έστω σατιρικά το : «ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον έχομεν και όταν σπάσουμε το γύψο, θα σας φωνάξουμε για να δείτε τον ασθενή». Γέλασα όμως πολύ με ένα απόσπασμα που έπαιξε η ελληνοφρένεια στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Όσα είχε πει η κα Ντόρα Μπακογιάννη για τη γέννηση του αδελφού της.

Όλα τα gossip περιοδικά ασχολούνται πλέον με τον κο Χαρδαλιά και τον κο Τσιόδρα. Γράφονται πολλά για τον κο Χαρδαλιά και για όσα έκανε εκεί στο Δήμο του Βύρωνα. Επίσης, όπως ακούω, αρχίζει να γίνεται μεγάλη πλάκα στον κο Τσιόδρα σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει αρχίσει να εμφανίζεται ως εθνικός λοιμωξιολόγος, εθνικός σύμβουλος οικογενειακής γαλήνης, εθνικος ψυχολόγος για την ενδοοικογενειακή βία, εθνικός διατροφολόγος και υπερασπιστής του Πεκίνου και του ΠΟΥ.

Παράκληση θερμή στην επιτροπή λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει σήμερα, να ασχοληθεί εκτεταμένα με τους ιούς που μολύνουν τη Δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα και το συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία. Αυτά που έρχονται δεν θα κριθούν μόνο από τις αποφάσεις του πρωθυπουργού αλλά και από τις εισηγήσεις τους και τις επιλογές τους. Ας το θυμούνται αυτό, υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και τον παν μέτρον άριστον.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη μην κάψετε την Ελλάδα, μην καταστρέψετε την οικονομία της. Έχουν περάσει πολλοί κορονοϊοί από την ανθρωπότητα. Δείτε λίγο τους ιστορικούς χάρτες της επιδημιολογίας. Θα παρατηρήσετε ότι τα λιγότερα κρούσματα τα έχουν οι βαλκανικές χώρες και γενικά η ανατολική Ευρώπη. Παράκληση επίσης σε όλους τους συναδέλφους. Καλή η τηλεθέαση αλλά μην κρύβετε την αλήθεια. Ζούμε ένα επικίνδυνο κράμα λοιμωξιολογίας – πολιτικής και κιτρινισμού».










πηγη 

Στηρίζουμε τον Έλληνα που πυροβόλησε αμυνόμενος για να σώσει την περιουσία του στην Λέσβο....

Το κακο εχει παραγινει...
Δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν οι λαθροεισβολεις...
Κι αν καποιος τολμησει και υπερσπισει τον εαυτο του βρισκεται κατηγορουμενος...
Ολοι πρεπει να σταθουμε διπλα σ αυτον τον ανθρωπο...
Και μπραβο σ αυτους που ηδη το κανουν....
Διαβαστε...

Για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες μέρες, ένας συμπατριώτης μας που φέρεται να αμύνθηκε της περιουσίας και της ζωής του έναντι των επιτιθεμένων λαθρομεταναστών στην Λέσβο, οδηγείται ως κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή.

Ο πρώτος στη Χίο είναι ήδη προφυλακισμένος. Όποιος ακόμα και τώρα καμώνεται ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, δεν θα καταλάβει ποτέ.

Η ΕΛΑΣΥΝ, αναδεικνύοντας ακόμα μια φορά την πραγματικότητα και εμμένοντας στη νομιμότητα, υποστηρίζει έμπρακτα τους ευρισκόμενους σε νόμιμη άμυνα Έλληνες, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την δωρεάν εκπροσώπησή τους, εφόσον το επιθυμούν.

Η εφαρμογή του νόμου είναι πολιτικό ζήτημα και στην ΕΛΑΣΥΝ δεν είμαστε διατεθειμένοι να εκχωρήσουμε κανένα από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας.

ΜΠΡΑΒΟ στον Γιαννη τον Λαγο και την ΕΛΑΣΥΝ !








πηγη 





Εγερτηριο σε ολους στις 03,30 με νταουλια του Ισλαμ θα γινεται στην Θρακη...(Ο Επιταφιος τους ενοχλουσε)

Δειτε θρασος...
Δειτε τι λενε οι Μουσουλμανοι...
Γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια τις απαγορευσεις για κυκλοφορια...

Καταρχήν ας είναι ευλογημένος ο μήνας του Ραμαζανιού του Ισλαμικού Κόσμου και της Μειονότητας μας.
Όπως γνωρίζετε, συνεχίζεται στην Ελλάδα η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Για αυτό τον λόγο, για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι νέοι μας που θα βαράνε το νταούλι στο ιφτάρ και στο σαχούρ, θα πρέπει κάθε βράδυ  να συμπληρώνουν το παρακάτω έγγραφο και να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους.

Σημείωση: Το νταούλι θα παίζεται κανονικά κάθε βράδυ στο ιφτάρ και στο σαχούρ, όπως συνέβαινε τα παλιά χρόνια.
Ερντέμ Χουσείν

Ο κ. Χουσεΐν είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αρριανών-Ροδόπης, μορφωμένος άνθρωπος και προφανώς θα το έχει ψάξει νομικά για να το δημοσιεύει.

 Θα πρέπει δηλαδή χριστιανοί και μουσουλμάνοι, είτε τους αρέσει είτε όχι, είτε νηστεύουν είτε όχι, να ανεχθούν επί ένα μήνα να περνά ο νταουλτζής και να τους ξυπνά στις 03:30 και 4 η ώρα το βράδυ  ;;;;

Ευτυχώς όμως δεν επετράπη ο επιτάφιος…

Να είναι καλά οι κυβερνώντες μας…










πηγη 

Συνοδος Κορυφης : Το 4ο Ράιχ επέβαλε αυτά που ήθελε στους μέτριους και ψοφοδεείς ηγέτες του Νότου ! ! !

 Άφωνη η Ελλάδα στη Σύνοδο σε ρόλο Δούριου Ίππου της Γερμανικής Αντιπροσωπείας...
Σιγα μην σηκωναν κεγαλι οι Κουληδες...
Υποδειγμα Μαλιστανθρωπου ειναι απεναντι στους Γερμανους!

Η Γερμανία, εφαρμόζοντας τη γνωστή ρήση “το σαλάμι τρώγεται φέτα-φέτα”, επικράτησε κατά κράτος στην τηλε-Σϋνοδο Κορυφής, παίρνοντας σχεδόν και τα “σώβρακα” από τους μέτριους και ψοφοδεείς ηγέτες του Νότου, οι οποίοι έμοιαζαν περισσότερο με επαίτες στη Σύνοδο, παρά με αποφασισμένες ηγεσίες χωρών που διαθέτουν εναλλακτική πρόταση για μια Ευρώπη της δικαιοσύνης χωρίς γκαουλάιτερ.

Κατά τη Σύνοδο έγινε σαφές ότι όπως επιθυμούσε η Γερμανία πετάχτηκε περιφρονητικά στον κάλαθο των αχρήστων κάθε ιδέα περί ευρωομολόγων και οποιασδήποτε μορφής αμοιβαιοποίησης του χρέους.

Το Ταμείο Ανάπτυξης που αποφασίστηκε, μαζί με τα 540 δις που συνομολόγησε το Eurogroup και θα είναι διαθέσιμα από 1ης Ιουνίου, μπορεί να φτάσει γύρω στα 1,8 τρις και θα προικοδοτηθεί αποκλειστικά από τον ενισχυμένο κοινοτικό προϋπολογισμό, με άλλοθι ελάχιστες επιχορηγήσεις για τα μάτια του κόσμου.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη Σύνοδο της 6ης Ιουνίου μετά από επεξεργασία και πρόταση της Κομισιόν.

Είναι σαφές ότι η ροή κεφαλαίων προς το Νότο θα είναι σχεδόν αποκλειστικά δάνεια, πράγμα που θα οδηγήσει τον Ευρωπαϊκό Νότο στην υπερχρέωση, στην επιβολή Μνημονίων και στη νεοαποικιοποίησή του.

Οι αποφάσεις αυτές δεν θα είναι η αρχή του τέλους της κρίσης αλλά η αφετηρία μιας βασανιστικής πορείας αποσύνθεσης και διάλυσης της Ε.Ε. Αυτό που όφειλε να γίνει τώρα θα γίνει αργότερα και με μεγάλο κόστος.











πηγη 

Rashid Buttar Αμερικανός οστεοπαθητικός: Ψευτικη η πανδημια ! ! ! Ακυρωνει κορωνολαγνους....

Τα λέει όλα έξω από τα δόντια.
Ένας ακόμα επιστήμονας που δεν φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια για όλο το ψέμα που έχει στηθεί σε όλο τη γή, με φόντο τον κορωναϊό.

Αναφέρει για την επικινδυνότητα του εμβολίου, του κορωναϊού, το πως στήθηκε όλο αυτό το σχέδιο για τους μαζικούς εμβολιασμούς και όλα αυτά.

Ακόμα μας αναλύει την ζημιά που κάνει το δίκτυο 5G, τί έγινε στην Γιουχάν και φυσικά αναφέρετε στα ΜΜΕ και το σύστημα Υγείας που έκρυψε το γεγονός και προέτρεπε τον κόσμο στα εμβόλια.

Ο Rashid Buttar είναι ένας Αμερικανός οστεοπαθητικός γιατρός από το Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη χρήση της θεραπείας χηλίωσης για πολλές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του καρκίνου. Έχει επιπλήξει το συμβούλιο ιατρικών εξεταστών της Βόρειας Καρολίνας για ανήθικη θεραπεία ασθενών.

Ο ιστότοπός του, Centers for Advanced Medicine, προσφέρει, μεταξύ άλλων, θεραπεία για θέματα όπως “γενική αποτοξίνωση” και “διαχείριση ηλικίας”. Τον Μάρτιο του 2020, κυκλοφόρησε ένα βίντεο πολλαπλών τμημάτων, “COVID-19 Virus Conspiracy;” που υποδηλώνει ότι ο κοροναϊός χρησιμοποιείται για να αποσπά την προσοχή από τις τοξικές εκπομπές από βιομηχανίες και εταιρείες.

Ο Μπάταρ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1966 και μετανάστευσε με τους γονείς του στις ΗΠΑ σε ηλικία 9 ετών. Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, αποφοίτησε με πτυχίο βιολογίας και θεολογίας και στη συνέχεια απέκτησε το πτυχίο του στην οστεοπάθεια στο Πανεπιστήμιο Des Moines. Εργάστηκε ως χειρουργός με τον στρατό των ΗΠΑ για αρκετά χρόνια.








πηγη 

Ο Τσιοδρας ειναι Σκοπιανος; Προγραμματίζεται η ανέγερση αγάλματος του, στο αεροδρόμιο των Σκοπίων;

Αν το παρακατω αρθρο του tokoulouri αληθευει εξηγουνται πολλα...
Πολλα σχετικα με την συμπεριφορα του στα Εθνικα θεματα...

Λάδι στη φωτιά των διακρατικών σχέσεων της Ελλάδας με τα Σκοπια ρίχνουν έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ανακωχής οι γείτονες, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπιανών εφημερίδων, αμφισβητείται η ελληνική καταγωγή του Σωτήρη Τσιόδρα, με ιστορικούς της χώρας να αναφέρουν πως ο διακεκριμένος λοιμωξιολόγος έχει ρίζες στα Σκοπια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα κείμενα που έχουν ήδη γίνει viral στη χώρα, ο 54χρονος επιστήμονας, γεννήθηκε μεν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ωστόσο η καταγωγή της οικογένειάς του δεν είναι από το Νεοχώρι της Αργολίδας, αλλά από την περιοχή Nezhilovo της γείτονος χώρας, με το οικογενειακό όνομα να είναι Τσιόδριτς (Ciodric).

Έτσι, όπως αναφέρουν, ο ήρωας της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι Μακεδόνας και ήδη προγραμματίζεται η ανέγερση αγάλματος στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, ενώ δεν αποκλείεται και αίτημα αναθεώρησης της συνθήκης των Πρεσπών με την επίσημη διεκδίκηση του κ. Τσιόδρα από τους γείτονες.








πηγη 

Λενε ψεμματα για το Κρανιδι ! ! ! Ηξεραν για τα κρουσματα κορωνογριπης αλλα τα εκρυβαν γιατι δεν ηταν σε Ελληνες....

Μην σας φαινεται παραξενο...
Οχι το οτι ελεγαν ψεμματα....
Πολιτικοι ειναι....
Αλλα τι ψεμματα ελεγαν...
Σε απίστευτες αποκαλύψεις λοιπον, για την δομή μεταναστών στο Κρανίδι προχώρησε ο Πέτρος Τατούλης. Ζητά από τον πρωθυπουργό να «περιορίσει την κυβερνητική έπαρση»

«Είχε προειδοποιηθεί η κυβέρνηση αρμοδίως πριν 20 ημέρες και κώφευσε. Ήρθαν σήμερα κατόπιν εορτής για να φωτογραφηθούν, ψευδόμενοι» καταγγέλλει για την περίπτωση στο Κρανίδι ο Πέτρος Τατούλης.

Ο ίδιος ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να σεβαστεί τις θυσίες των πολιτών, αλλά και να περιορίσει την κυβερνητική έπαρση. «Ο πόνος και οι θυσίες των πολιτών δεν είναι ευκαιρία για μόστρα».

Ο κ. Τατούλης με δύο σκληρές επιστολές είχε ειδοποιήσει την κυβέρνηση για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην δομή προσφύγων στο Κρανίδι. Μάλιστα οι επιστολές έχουν ημερομηνία από τις 3 και 7 Απριλίου αντίστοιχα, ενώ παραλήπτες ήταν τόσο ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας , ο υπουργός Υγείας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

Όπως τονίζει ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εν μέσω πανδημίας μεταφέρθηκαν ακόμη 50 άτομα στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη δομή, ενώ εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι είχε ζητηθεί κινητή μονάδα υγείας και ενίσχυση του υποστελεχωμένου Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, αιτήματα στα οποία δεν δόθηκε ποτέ απάντηση.

Αναφέρει επίσης ότι «οι πολίτες έκαναν τα πάντα για να ισορροπήσουν τα εχέγγυα δημόσιας υγείας που δεν ήταν ικανή να τους προσφέρει η κυβέρνηση» και κάλεσε τον αρχηγό της κυβέρνησης «να εγκαταλείψει την επικοινωνία και την έπαρση γιατί στην περίπτωση του Κρανιδίου πιάστηκαν ψευδόμενοι και έχουν την κύρια ευθύνη για την τραγική τροπή που πήρε η ιστορία».

Από την άλλη πλευρά, ο Π. Τατούλης εξήρε την επαγρύπνηση του δημάρχου Ερμιονίδας, Γ.Γεωργόπουλου, ο οποίος μπήκε μπροστά προκειμένου να διαφυλάξει τον τόπο του και τους πολίτες και καταλόγισε «υπερφίαλο συγκεντρωτισμό στον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει πολιτική δόξα που δεν του αναλογεί και έχει μετατρέψει την διαχείριση της κρίσης σε ευκαιρία ανάδειξης πολιτικών και μη πολιτικών φίλων του σε κινηματογραφικούς αστέρες, επενδύοντας στον τρόμο που έχει καταλάβει τους πολίτες».

Ο π. περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε λόγο για τον σημαίνοντα ρόλο της αυτοδιοίκησης στην διαχείριση κρίσεων και προκλήσεων, έστω και αν αυτή η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και τον θεσμό στο σύνολό του με απαξίωση και επιφυλάσσει στην αυτοδιοίκηση ρόλο κομπάρσου.

«Άλλωστε, ο διορισμένος κομματικός περιφερειάρχης και εκλεκτός του Κ. Μητσοτάκη, κωφεύει από την αρχή της κρίσης στις εκκλήσεις όλων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για λήψη μέτρων και διεκδίκηση μεγαλύτερης προστασίας της δημόσιας υγείας τόσο σε προσφυγικές δομές όσο και σε καταυλισμούς Ρομά, υποδεικνύοντας ως μόνο υπεύθυνο τον ΕΟΔΥ και τον εαυτό του διαχρονικά ανεύθυνο» καταλήγει.











πηγη 

Τσιοδρας VS Μητσοτακη για την αρση των κορωνοιομετρων και....

«Προσδεθείτε και μην καπνίζετε. Το κυβερνητικό αεροσκάφος εισήλθε σε περιοχή αναταράξεων. Ο κυβερνήτης δεν έχει ιδέα που το οδηγεί το πλήρωμα  αποδεικνύεται  ακατάλληλο και οι  επιβάτες  καταρρέουν…»

 Κάπως έτσι θα μπορούσαν να περιγραφούν όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο μέτωπο διαχείρισης της επιδημίας από την κυβέρνηση.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη -που δεν αναδείχθηκε- ήταν η εμφανής διαφοροποίηση του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από τη γραμμή «ό,τι πουν οι επιστήμονες»- στην οποία οχυρώνεται εξ αρχής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Τετάρτη ρωτήθηκε για την επάνοδο στη οικονομική και κοινωνική κανονικότητα, σε συνδυασμό με το «κτίσιμο ανοσίας» στον πληθυσμό και με την απάντηση διαχώρισε, εμμέσως αλλά σαφώς, τη θέση του από τις κυβερνητικές προθέσεις.

«Όλα τα μέτρα έχουν την οικονομική και κοινωνική παράμετρο, εμάς μας ενδιαφέρει σαν επιστήμονες η δημόσια υγεία, είπε, παίρνοντας αποστάσεις από «τα οικονομικά μεγέθη και τις επιπτώσεις της άρσης τη χαλάρωσης».

Άδειασμα σε Κεραμέως και Θεοχάρη

Ο συντονιστής της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας συμπλήρωσε με νόημα  ότι η άρση ή τοποθέτηση νέων περιοριστικών μέτρων, αφορά άλλες ομάδες» και ειδικά για το άνοιγμα  των σχολείων επανέλαβε:


« Έχει οικονομικές επιπλώσεις στις  οικογένειες, αλλά εμάς σαν επιστήμονες μας ενδιαφέρει η δημόσια υγεία».

Η απόσταση από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως -που επιδιώκει να οργανώσει εξετάσεις- είναι εμφανής.

Από τα συμφραζόμενα του καθηγητή στην ίδια ενημέρωση,  -στην οποία  άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν διαφωνίες στην Επιτροπή και αυτός παραμένει στις δικές του θέσεις- προκύπτει ότι αρχίζει σταδιακά να απομακρύνεται από τις κυβερνητικές επιλογές και ενδεχομένως από τις απόψεις άλλων επιστημόνων.

Ακόμη πιο χαρακτηριστικό ήταν το άδειασμα που επιφύλαξε στον  υπουργό Τουρισμού Χάρη  Θεοχάρη που ανήγγειλε «υγειονομικό διαβατήριο» για την είσοδο τουριστών στη χώρα.

«Να μην προτρέχουμε στις προβλέψεις. Δεν υπάρχει διαβατήριο που που δίνει ελευθερία να μετακινείσαι» -παίρνοντας πάλι αποστάσεις από τις «πολιτικές τοποθετήσεις».

Επιστημονική διχογνωμία

Πολιτικοί και υγειονομικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι πίσω από τις διακριτική  διαφοροποίηση Τσιόδρα βρίσκεται η αδυναμία του  Πρωθυπουργού να λάβει αποφάσεις για την άρση των  μέτρων, προτιμώντας να μεταφέρει την ευθύνη στους «επιστήμονες»- όπως έκανε και με τη λήψη τους.

Στον επιστημονικό χώρο όμως υπάρχει διχογνωμία για το μέλλον των περιορισμών και τις συνέπειες στην ίδια την επιδημία. Όπως υπήρχε και για την σκοπιμότητά  της λήψης τους, χωρίς να εκδηλωθεί τότε, λόγω της «τρομοκράτησης» του πληθυσμού που επιχειρούσε η κυβέρνηση με τη συνδρομή των ΜΜΕ.

Όλο και περισσότεροι δεν αποδίδουν πλέον τον περιορισμό της μόλυνσης και τον μικρό αριθμό θανάτων στα μέτρα, αλλά σε άλλες ιδιοτυπίες του ελληνικού και βαλκανικού χώρου που ορίζουν τις αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού στον συγκεκριμένο ιό.

Ως επιχείρημα καταθέτουν ότι τα ίδια μέτρα σε άλλες χώρες δεν είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ιταλία, όπου τα ίδια μέτρα είχαν άλλα αποτελέσματα στον βορρά και τον νότο της χώρας.

Οι ίδιοι παρατηρητές σημειώνουν ότι οι επιστήμονες που εισηγήθηκαν τα μέτρα, αλλά και η κυβέρνηση, όφειλαν να λάβουν υπόψη τους αυτή την ιδιαιτερότητα που έχει ιστορικό: σε αντίστοιχες επιδημίες του παρελθόντος από το 2058 μέχρι το 2010- υπήρξε υπήρξε περιορισμένη εξάπλωση αντίστοιχων ιών και μικρή θνησιμότητα.

Μέτρα κατά της ανοσίας

Άλλοι προσθέσουν και τις επιστημονικές δυσχέρειες που προκάλεσαν τα μέτρα. Για την ακρίβεια περιόρισαν την την ανοσία του πληθυσμού, που θα πρέπει να υπερβαίνει το 30%, για να υπάρχουν εγγυήσεις ασφάλειας.

 Αυτό όμως είναι ανέφικτο με τους ανθρώπους κλεισμένους στα σπίτια τους. «Η κυκλοφορία όσων δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, είναι μέτρο κατά του κορονοϊού» σημειώνει διακεκριμένος γιατρός.

Συνάδελφός του διαφωνεί με την άποψη Τσιόδρα ότι με τα μέτρα θα υπάρξουν ευνοϊκές επιπτώσεις και στην συνήθη γρίπη, προβλέποντας ότι θα συμβεί το αντίθετο-όπως και σε άλλους ιούς.

 Γι’ αυτούς τα μέτρα ήταν δυσανάλογα των συνεπειών τους στην οικονομία και την κοινωνία. Οι πολίτες πειθάρχησαν κυρίως από το φόβο που καλλιεργήθηκε- με αναφορές σε άλλες χώρες- αλλά και την επιβολή υψηλών προστίμων στους «παραβάτες».

Έρχονται δίκες για τα μέτρα

Για το τελευταίο ενδεχομένως υπάρχουν νομικές αντιδράσεις. Το ίδιο θα συμβεί με τους επιχειρηματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους με  κυβερνητική απόφαση και όχι με επιλογή τους.


Τώρα όμως ο  Πρωθυπουργός τους καλεί- από την «Καθημερινή»- «να βάλουν το χέρι στη τσέπη», για να καλύψουν τη ζημία που υπέστησαν.

Από αυτή την άποψη οι πρώτες αποφάσεις  δικαστηρίων για τις «παραβάσεις» κυκλοφορίας από πολίτες και τις προσφυγές των επιχειρήσεων θα είχαν ενδιαφέρον- αφού θα κριθεί συνταγματικά και η «αναλογικότητα» των μέτρων.

Ενώ τω μεταξύ η κυβέρνηση εισέρχεται σε περιδίνηση για τον τρόπο που διαχειρίσθηκε τα οικονομικά της πανδημίας και τη διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που επέτρεψαν σε υπουργούς να  παίρνουν αποφάσεις με σκανδαλώδεις πλευρές.

Το σκάνδαλο Βρούτση που θυμίζει… Κικίλια

Η «επιμόρφωση» των επιστημόνων από επιλεγμένα ΚΕΚ έγινε χιονοστιβάδα. Ο Πρωθυπουργός υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις αποφάσεις του υπουργού Απασχόλησης, τις οποίες υπερασπίζονταν ως την τελευταία στιγμή.

Προς συνεπικουρία του είχε σπεύσει ο υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης, που είναι ήδη εκτιθέμενος για  δικούς του χειρισμούς, αλλά και για την προτροπή να αγοράσουν οι πολίτες «προγράμματα»… αρχαίων ελληνικών με πέντε ευρώ,  από την οικογενειακή του επιχείρηση.

Το εκπληκτικό σ’ αυτήν εξέλιξη είναι η… ανοσία στον διασυρμό που επιδεικνύει ο Γιάννης Βρούτσης : δεν έχει την ευαισθησία να υποβάλλει την παραίτηση του για το φιάσκο που του καταλόγισε εμπράκτως  ο Πρωθυπουργός.

Είναι η δεύτερη περίπτωση μετά τον Βασίλη Κικίλια. Παρότι είναι ο πλέον αρμόδιος υπουργός ο Πρωθυπουργός τον παραγκώνισε. Δεν του άφησε καμία πρωτοβουλία και σχεδόν τον απέκοψε και από την δημοσιότητα.

Αλλά στην περίπτωσή του, όπως λέγεται, είχε δηλώσει ο ίδιος από τη αρχή «αδυναμία  χειρισμών» και εκδήλωσε την πρόθεσή να αποχωρήσει.

Οι Βρούτσης- Κικίλιας συνδέονται και με έναν άλλο τρόπο,  που τους κρατάει στην κυβέρνηση. Ο υπουργός Απασχόλησης δεν ενήργησε χωρίς να ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ορισμένοι λένε ότι ενήργησε και καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένου παράγοντα και αυτό εξηγεί την σπουδή του ανταγωνιστή του στο πρωθυπουργικό περιβάλλον Γ. Γεραπετρίτη να καταδικάσει τη μεθόδευση των «επιμορφώσεων».

Το ίδιο είχε συμβεί και με το σκάνδαλο της τοποθέτησης των διοικητών στα νοσοκομεία -που ενέπλεκε προσωπικά τον Πρωθυπουργό- και ήταν η ασπίδα του υπουργού Υγείας  στις εισηγήσεις για αποπομπή του.

Πως να διώξεις έναν υπουργό όταν απλώς υπέγραψε οτι του έστειλαν ;

Οι εσωτερικές αντιθέσεις, τα σκάνδαλα, οι κόντρες υπουργών μεταξύ τους και με τους πρωθυπουργικούς επιτηρητές τους προκαλούν διαρκείς εντάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτά ολοκληρώνουν την αρνητική εικόνα που δημιούργησε ο Πρωθυπουργός για την κυβέρνησή του όταν έλεγε στην « Καθημερινή» ότι οι υπουργοί του συνιστούσαν να μην πάρει μέτρα περιορισμών, αλλά τους… αγνόησε.










πηγη