Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Θα εχαναν το κεφαλι τους επειδη φορεσαν σορτσακια...

Αυτοι ειναι οι νομοι του Ισλαμ...
Αυτος ειναι ο πολυπολιτισμος που θελουν καποιοι στην Ελλαδα?
Διαβαστε...


Οι τρεις νέες γυναίκες από το Βέλγιο που συγκαταλέγονταν στην ομάδα των 37 της εθελοντικής οργάνωσης εργασίας Bouworde που σταλθηκαν για κατασκευή δρόμου στο χωριό Ανταρ του Μαρόκου, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον δάσκαλο του χωριού ο οποίος είπε πως πρέπει να αποκεφαλίσουν επειδή φοράνε σορτς.....

Ο δάσκαλος τράβηξε φωτογραφία τις γυναίκες την ώρα που εργαζόταν στο εργοτάξιο και τις δημοσίευσε στα social media, σχολιάζοντας πως είναι ανάγκη αυτές που δεν σέβονται το Ισλάμ να πάρουν το μάθημά τους, κανοντας έκκληση στους τζιχαντιστές να τις αποκεφαλίσουν.....

Μετά από αυτό οι τρεις Βελγιδες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Μαρόκο. Ενώ η οργάνωση Bouworte αποφάσισε να ακυρώσει τα στρατόπεδα της στο Μαρόκο. Η οργάνωση ανακοίνωσε πως “μας συμβούλεψαν να μην στείλουμε νέα ομάδα στο Μαρόκο. άκουσέ με την συμβουλή αυτή και ακυρώσαμε όλα τα στρατόπεδα που θα κάναμε στο μέλλον στο Μαρόκο”.....

Η οργάνωση ανέφερε πως Μαροκινοί αξιωματούχοι εγγυήθηκαν την ασφάλεια της ομάδας που βρίσκεται εκεί και μετά από αυτό οι υπόλοιποι 34 της ομάδας αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί.
Σύμφωνα με την είδηση από το spinning συνελήφθηκε 26 χρόνων κατηγορούμενος ο οποίος ανακοινώθηκε πως θα δικαστεί με κατηγορίες για “εξώθηση σε τρομοκρατική πράξη”.





πηγη 

Η Τουρκία δεν μας προκαλεί, ούτε μας προκάλεσε ποτέ...απλά, κάνει όσα της έχουμε επιτρέψει ! ! !

Ετσι ειναι δυστυχως....
Οσο κανουμε βηματα πισω τοσο κανει αυτη βηματα μπροστα....
Αν σταματησουμε να οπισθοχωρουμε θα σταματησει κι αυτη να προχωρα...
Κι αν κανουμε βηματα μπροστα, αυτη θα κανει πισω !


Καθημερινά ακούμε, διαβάζουμε, λέμε μεταξύ μας… νέα τουρκική πρόκληση, ενισχυμένη τουρκική πρόκληση, υπέρτατη τουρκική πρόκληση, Ελλάς και Κύπρος σε ρόλο αδικημένων κορασίδων των παλαιών ταινιών του 1960 και το δάκρυ κορόμηλο. Αυτή είναι η ουσία; Μας προκαλούν, μας αδικούν, ή απλώς κινούνται στα περιθώρια που εμείς, σε Ελλάδα και Κύπρο, τους έχουμε επιτρέψει να κινούνται; Οι Τούρκοι παραβιάζουν εδώ και 45 χρόνια, μαζικά, τον εθνικό εναέριο χώρο. Τι κάναμε για αυτό;

Καταρρίψαμε κανένα τούρκικο μαχητικό που έμπαινε να σουλατσάρει; Επεκτείναμε τα χωρικά μας ύδατα ώστε να ταυτίζονται με τον εναέριο χώρο, ώστε να αφαιρέσουμε ένα βασικό τουρκικό επιχείρημα για την περιοχή μεταξύ 6-10 ναυτικών μιλίων; Κάναμε κάτι πέρα του να επιφυλασσόμαστε την άσκησης του δικαιώματος των 12 ναυτικών μιλίων στα 12 ν.μ. ή  υποκύπτουμε σταθερά στο τουρκικό Casus Belli;

Παράλληλα διατεινόμαστε -ορισμένοι από εμάς- πως η Τουρκία είναι ανίσχυρη, αγκιστρωμένη στην Συρία, στο Ιράκ, πως θα κρυολογήσει, θα διαλυθεί! Πως συνάδει το ένα με το άλλο; Αν η Τουρκία είναι όντως σε τόσο δυσχερή θέση γιατί δεν τη βοηθάμε να πάει… στον αγύριστο για να ζήσουμε μετά το όνειρό μας χωρίς στρατούς και αμυντικές δαπάνες (τόσο αφελείς είμαστε);

Γιατί καθόμαστε και «τις τρώμε» και ποτέ δεν απαντάμε; Θα κάνει πράγματι πόλεμο η Άγκυρα; Μπορεί; Είναι έτοιμη; Οι επαΐοντες λένε κατά πλειοψηφία όχι. Τότε γιατί δεν τολμάμε καν να ανακηρύξουμε ΑΟΖ; Μην και αλλάξει απόφαση η Άγκυρα; Για να αποφύγουμε την αμοιβαία καταστροφή; Όσο πιστεύει στην απροθυμία εμπλοκής μας η Τουρκία, τόσο οι πιθανότητες επαναφοράς της στον δρόμο κάποιας έστω λογικής απομακρύνεται.

Υπάρχει τουρκική απειλή ή όχι τελικά; Και αν ναι γιατί δεν αντιμετωπίζεται; Αν όχι γιατί λέμε μεταξύ μας ανοησίες; Δάκρυ για την κυπριακή ΑΟΖ, οργή για τις γεωτρήσεις, για τα «Γιαβούζ», για τα «Φατίχ», αλλά από ζουμί τίποτα… Τότε προς τι το δάκρυ και η οργή; Είναι βέβαιο πως και άλλα «Γιαβούζ», «Μπάρμπαρος» και «Φατίχ» θα έρθουν και όχι μόνα τους…

Και όποιος δεν το βλέπει απλώς του συνιστούμε να σκεπάζεται τα βράδια. Η Τουρκία λόγω του όψιμου… έρωτα με τη Ρωσία του Ορθόδοξου αδελφού και σωτήρα Πούτιν (παρότι ο άνθρωπος έχει ως αποκλειστική προτεραιότητα τα συμφέροντα της Ρωσίας και κανενός άλλου), είναι πλέον ανεξέλεγκτη από τον μόνο φραγμό που την συγκρατούσε, την Δύση. Εμείς όμως που, κακά τα ψέματα, δεν χωνεύουμε και πολύ τους Δυτικούς «κουτόφραγκους», περιμένουμε από αυτούς σωτηρία και εξοργιζόμαστε γιατί ο Τραμπ δεν «λιώνει» την Τουρκία.

Κι όμως μια ματιά στον χάρτη λέει πολλά. Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να κάνουν δώρο την Τουρκία στον Πούτιν… Για αυτό και τηρούν στάση αναμονής. Δεν θέλουν και να δώσουν την ευκαιρία στον Ερντογάν να τους ρίξει το φταίξιμο για την παρανοϊκή οικονομική πολιτική που ακολουθεί, η οποία έχει φέρει την Τουρκία στο χείλος της καταστροφής.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι ούτε η Δύση, ούτε η Τουρκία. Το πρόβλημα είναι η σχεδόν γενικώς εμπεδωμένη ελληνική ηττοπάθεια, το άθλιο φοβικό σύνδρομο που μας κατατρύχει έναντι της Τουρκίας. Εδώ και δεκαετίες.

Η Τουρκία είναι στρατιωτικά ισχυρή. Δεδομένο. Ανίκητη όμως δεν είναι. Σε καμία περίπτωση. Ενώ θέλει πολύ συζήτηση ποια χώρα από τις δυο έχει μεγαλύτερη δυνατότητα απορρόφησης των συνεπειών μιας στρατιωτικής σύγκρουσης. Πολιτικά. Συστημικά. Δεν υπάρχει μόνο η οικονομία.

Απλώς πρέπει κανείς να χτυπήσει έξυπνα και να αφήσει κατά μέρος τις φιλολογίες περί διεθνούς δικαίου και τήρησης συνθηκών. Καλή σε επίπεδο διακηρύξεων, εντελώς αντιπαραγωγική στην πράξη, ενώ στην περίπτωσή μας δουλεύει και σαν ναρκωτικό… Τουλάχιστον ας θυμόμαστε, ότι δεν μπορείς να επιβάλεις σε μια ισχυρή αναθεωρητική δύναμη την τήρηση της όποιας συνθήκης.





πηγη 

Ραλλια Χριστιδου για το ασυλο: Απλως σπρωχνετε τις πιατσες των ναρκωτικων ποιο περα....

Η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ......
ΑΠΛΩΣ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.....
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΗΤΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....
ΕΛΕΟΣ......ΑΥΤΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Θυσια στον Αλλαχ εκαναν οι Τουρκοι ενα βοδι, που ονομασαν S400....

Τρέλα...
Τούρκοι “βάφτισαν” S-400 το βόδι που θα θυσιάσουν στον Αλλάχ…
Αυτους εχουμε γειτονες...
Οι αρχαιοι Ελληνες κατι ηξεραν που τους ελεγαν ολους βαρβαρους...


Έμπνευση από το σύστημα αεράμυνας S-400 άντλησαν κτηνοτρόφοι στην Τουρκία, προκειμένου να «βαφτίσουν» ένα βόδι και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες στη χώρα για την εορτή του Ιντ αλ-αντχά, γνωστή και «Φεστιβάλ της Θυσίας». Την παραμονή του Ιντ αλ-Αντχά μικρά και μεγάλα βοοειδή μεταφέρονται από χωριά και αγροκτήματα σε πόλεις της Τουρκίας.

Τα αδέρφια Σεϊφί και Ιμπραΐμ Κεϊβάν, που εκτρέφουν ζώα στην επαρχία Τσορούμ της βόρειας Τουρκίας, έθεσαν προς πώληση ένα βόδι βάρους 1,5 τόνων, με την ονομασία S-400. Σύμφωνα με τον Ιμπραΐμ Κεϊβάν, τα δύο αδέρφια κάθε χρόνο εκτρέφουν βοοειδή για το «Φεστιβάλ της Θυσίας». Σε ό,τι αφορά την ονομασία αυτού του βοδιού, είπαν πως του χάρισαν το παρατσούκλι S-400 λόγω του «γενναίου και αδάμαστου πνεύματός του».

Όπως σημείωσε ο ίδιος, ο ταύρος έχει ηλικία τριών ετών, με τα δύο αδέρφια να το φροντίζουν σαν παιδί. «Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν αποφασισμένος, δεν υποχώρησε στην αμερικανική πίεση και έφερε τους S-400 στην Τουρκία. Ο ταύρος μας έχει άκαμπτο χαρακτήρα, είναι πολύ γενναίος και δεν φοβάται κανέναν, γι ‘αυτό τον αποκαλούμε S-400», συνέχισε ο ίδιος, δηλώνοντας περήφανος που μεγάλωσε ένα ζώο σαν και αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βόδι πωλήθηκε αντί 3.000 δολαρίων σε τοπικό αξιωματούχο.

Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση S-400 στην Τουρκία στα τέλη του 2018. Ένα χρόνο αργότερα, οι ΗΠΑ πρότειναν στην Τουρκία την πώληση πυραύλων Patriot αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά η Άγκυρα δεν την έχει αποδεχθεί, λέγοντας ότι οι όροι της δεν είναι τόσο καλοί όσο εκείνοι που πρότεινε η Ρωσία για τους S-400.

Αξιωματούχοι των ΗΠΑ και του NATO έχουν ισχυριστεί επανειλημμένα ότι το σύστημα S-400 δεν είναι συμβατό με τα πρότυπα αεράμυνας της συμμαχίας και υποστήριξαν ότι η παρουσία του συστήματος στην Τουρκία θα μπορούσε να επιτρέψει στη Ρωσία να συλλέξει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα F-35 και άλλα συστήματα του ΝΑΤΟ.

Στα μέσα Ιουλίου, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η αγορά από την Τουρκία των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400 καθιστά αδύνατη την παραμονή της Άγκυρας στο πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35, ενώ η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Έλεν Λορντ σημείωσε ότι το Πεντάγωνο εργάζεται ήδη για να περιορίσει την εμπλοκή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε στις αρχές της εβδομάδας ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως τα ρωσικά συστήματα S-400 θα βλάψουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 ή το ΝΑΤΟ.



ΠΗΓΗ: SPUTNIK

Τον δινουν στεγνα οι Ρωσοι: Υπουργος τ αρπαξε και πουλησε την ψηφο του ! ! !

Ο «ποταμίσιος» υπουργός Μαυρωτάς στη λίστα μ΄εκείνους που τα «άρπαξαν» για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.....
Τον δίνουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.....
Φιλάρα, φύγε αύριο από την Ελλάδα...


Οι Ρώσοι, δύσκολα κάνουν λάθος και δύσκολα λένε μπούρδες, κύριε υπουργέ Μαυρωτά. Έχουν δώσει ένα ραβασάκι στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Σερβίας( η οποία μπαινοβγαίνει στις μεγαλύτερες πολυεθνικές του κόσμου και θεωρείται ίσως από τις πιο έγκυρες των Βαλκανίων).

Λέει για εσάς. Σας «φωτογραφίζει». Γίνεται λόγος για μια ‘ξεχωριστή περίπτωση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας «Blic» (πρώτη σε κυκλοφορία) και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που δίνει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το σχέδιο υφαινόταν χρόνια στον… αργαλειό της προδοσίας και είχε ενορχηστρωτές τους Αμερικανούς, που ήθελαν να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αφού η περιοχή βρίσκεται σε κομβικό σημείο στα Βαλκάνια.

Βγήκαν 2 εκατ. ευρώ «μαύρα» λεφτά για «μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς».

Καλό θα είναι το πρωί να υποβάλλετε την παραίτησή σας. Αλλά για να παραιτηθείτε θα πρέπει να υπάρχει ντροπή. Ποιος όμως από το κόμμα του Θεοδωράκη έχει ντροπή για τα ανομήματα που διέπραξε;







πηγη

''Χάσαμε'' έναν απο τους Καλύτερους Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας

Θερμά Συλληπητηρια στην Οικογένεια του... 

Έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς
μετά από δίμηνη μάχη που έδινε στο 251 Γ.Ν.Α.

Μετά από δύο μήνες μάχη, μετά το τροχαίο που είχε,
ο 48χρονος Σμήναρχος  Νεκτάριος Σαμαράς
τελικά έχασε τη ζωή του και βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους
και τη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο άτυχος Σμήναρχος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο Σμήναρχος ήταν πολυβραβευμένος (και διεθνώς στους 5 καλύτερους)
πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας.


Η κηδεία του 48χρονου πιλότου Νεκτάριου Σαμαρά θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη στις 17:00, από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Πηγή 

Πτολεμαΐδα: Τράκαραν με Περιπολικο και την Κοπάνησαν...


Ένα τυχαίο γεγονός φαίνεται ότι οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη ενός κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά στην δυτική Μακεδονία.

Κι αυτό ήταν μια συνηθισμένη σύγκρουση δυο οχημάτων τη νύχτα της Τετάρτης, ένα από τα οποία ήταν περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Πτολεμαΐδας που κατευθυνόταν προς την Κοζάνη.

Στο αυτοκίνητο με πινακίδες Βουλγαρίας που συγκρούστηκε τυχαία με το περιπολικό χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, επέβαιναν δυο άνδρες οι οποίοι το εγκατέλειψαν και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, αφήνοντας εμβρόντητο το πλήρωμα!

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβαν και κάλεσαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα η περιοχή να αποκλειστεί από περιπολικά του τμήματος και της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Κοζάνη.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου, όπου τελικά εντοπίστηκε ένας από τους υπόπτους που είχε κρυφτεί στα ορυχεία αλλά συνελήφθη. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό από τη Συρία, ο οποίος ανακρίνεται για να εξηγήσει τους λόγους που έκαναν τον ίδιο και τον συνεργό του να το βάλουν στα πόδια, αλλά κρατάει κλειστό το στόμα του.


Πηγή  

Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας....


Μια γυναίκα διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.
 Μεγάλο φουσκωτό εμβόλισε και βύθισε μικρή βάρκα - Κάτοικοι Κρανιδίου τα θύματα - Γάλλοι τουρίστες οι επιβάτες του φουσκωτού - Στο σημείο κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά του Λιμενικού και δύο θαλάσσια ταξί

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Λιμενικό καθως στο Θύνι Αργολίδας (και συγκεκριμένα στην περιοχή Δουρούφι), κοντά στο Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη, με αποτέλεσμα  δύο νεκρούς άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές - στο οποίο όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό Σώμα επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες (πέντε ενήλικοι και πέντε παιδιά)- κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό πλαστικό σκάφος.

Το φουσκωτό (φέρει Βρετανική σημαία) στο οποίο επέβαιναν οι Γάλλοι έχει μήκος 12 μέτρα και φέρει δύο μηχανές 350 ίππων η κάθε μια.

Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό.  Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί σε νοσοκομείο. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός για τους επιβάτες του φουσκωτού
Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά του Λιμενικού, δύο θαλάσσια ταξί ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.


Πηγή 

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Θρήνος στον Βολο: 35χρονος εχασε τη ζωή του πέφτοντας στο πίσω μέρος φορτηγού

Κριμα το παληκαρι…
Θερμά Συλληπητηρια στην Οικογένεια του...

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα το πρωί ένας 35χρονος λίγο έξω από τον Βόλο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου σε μία μεγάλη ευθεία μεταξύ Χαλυβουργίας Ελλάδος και ΠΕΒ.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου, να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να χάσει τη ζωή του.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, μαζί με το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη και για μία ώρα η διέλευση των οχημάτων γινόταν από παράδρομο του αυτοκινητόδρομου.



Πηγη

Ελαφονήσι: Δειτε τι έκανε Τουρίστρια σε Παραλία με την Ελληνική Σημαία <ΦΩΤΟ>


Αίσχος και Ντροπή! 
Μα δεν βρέθηκε κάνεις να της χωσει μια Κλωτσιά; 
Να πάει παραπέρα; 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ελαφονήσι στα Χανιά, όταν είδαν μία γυναίκα να… ανεβαίνει στο κοντάρι με την ελληνική σημαία και να κάνει pole dancing.

Άναυδοι παρακολουθούσαν το… θεάμα, όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία, και με τα κινητά στο χέρι άρχισαν να καταγράφουν τις εικόνες.


Πηγη

Λουτράκι: Αυτός είναι ο άνδρας που Φωτογράφιζε Ανήλικα Παιδιά στην Παραλία Λουτρακίου <ΦΩΤΟ>


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 4 Αυγούστου, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Λουτρακίου.

Ένας 61χρονος άνδρας φωτογράφιζε εν αγνοία τους group από ανήλικα παιδιά που περπατούσαν στον παραλιακό πεζόδρομο. Έγινε αντιληπτός από συμπολίτη μας ο οποίος αφού τον πλησίασε και του πήρε το κινητό κάλεσε την  αστυνομία, η οποία και οδήγησε τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ο άνδρας είναι γεννημένος το 1958 και είναι πιθανότατα κάτοικος Αθηνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ανθρώπου που τον πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα κατά την προσαγωγή του ελέγχθηκε το κινητό του και δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ή "περίεργες" φωτογραφίες.

 Ο Λουτρακιώτης συμπολίτης μας που ειδοποίησε την Αστυνομία, μίλησε στο loutraki365.gr για το περιστατικό:


"Καθόμουν στον πεζόδρομο στην παραλία. Ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε έναν άνδρα, ο οποίος είχε πάρει από πίσω ένα group με δεκάχρονα, τα οποία συνοδεύονταν μάλιστα από μια κυρία και χωρίς να γίνει αντιληπτός, τράβαγε φωτογραφίες τα παιδάκια. Είχε βγάλει κινητό και πήγαινε ύπουλα από πίσω τους και τα φωτογράφιζε. Αμέσως, πάω κοντά του, βουτάω το κινητό από το χέρι του. Μάλιστα, ενώ στην αρχή το έπαιζε "κύριος" και ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει αυτό που τον κατηγορούσα, όταν είδε ότι καλούσα την αστυνομία, άλλαξε ύφος, έλεγε ότι έχει βγάλει εισιτήριο για Αθήνα, ότι σε λίγη ώρα θα έφευγε και μου ζητούσε να μην καλέσω την Αστυνομία. Επειδή γράφεται στα τοπικά ΜΜΕ ότι τον χτυπήσαμε, ξεκαθαρίζω ότι κανείς μας δεν τον ακούμπησε. Μάλιστα, όταν έγινε το περιστατικό, μαζεύτηκε γρήγορα κόσμος και τον περικυκλώσαμε για να μην φύγει. Ξέρετε όμως τι με στεναχωρεί; Ότι ενώ βρέθηκαν δύο μητέρες που είχαν δει τον συγκεκριμένο κύριο να φωτογραφίζει τα παιδιά, δεν πήγαν να καταθέσουν στην Αστυνομία, για να μην μπλέξουν όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. Οι Αστυνομικοί, του έκαναν προσαγωγή και μετά από πολλή ώρα, τον άφησαν ελεύθερο. Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά και αν του ασκήθηκε δίωξη ή όχι…»

Πηγή 

«Η Γιορτή της Παναγίας είναι Εθνική» Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος <ΒΙΝΤΕΟ>

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ  ΜΑΣ!!!!
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ! ! ! ! !


Αφιερώστε δέκα λεπτά για να ακούσετε αυτήν την ομιλία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Όχι μόνο για το πως η αγάπη για την Παναγία έγινε ένα με την αγωνιστική ψυχή του γένους των Ελλήνων, αλλά και για το μήνυμα του σχετικά με τους νέους.
Λείπουν τέτοιες προσωπικότητες σήμερα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγη

Θρήνος στο Καραβόμυλο Φθιώτιδος : Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα! Σκοτώθηκε 14χρονος...


Γλύτωσαν την τελευταία στιγμή ο δίδυμος αδελφός του και ένας ακόμη φίλος τους -Θρήνος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για τον τραγικό χαμό του 14χρονου, ο οποίος είναι γιος γνωστού γιατρού από τη Λαμία.

Τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στον Καραβόμυλο συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα.
Λίγο πριν τις 10:00’ αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα και είχαν φώτα μπρος και πίσω, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του «Γκλαντζούνη», όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Απίστευτος ο πόνος και ο θρήνος στους διαδρόμους του ΓΝ Λαμίας για τον αδόκητο χαμό ενός μικρού παιδιού.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.




Πηγή 

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στο Παναρίτι Ξυλοκάστρου: Νεκρός ανασύρθηκε 57χρονος Χειριστής που τον Καταπλάκωσε η μπουλντόζα που χειριζόταν. Η Επίσημη Ανακοίνωση της Αστυνομίας <ΦΩΤΟ>


Σήμερα (8.8.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, μηχάνημα έργων που χρησιμοποιούσε 57χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 57χρονος άνδρας, ύστερα από καταπλάκωσή του από χωματουργικό μηχάνημα στην περιοχή Παναρίτι, του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, στο νομό Κορινθίας. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.


Πηγη

Αναξιοπιστοι συμμαχοι οι Αμερικανοι. Πουλησαν και τους Κουρδους ! ! ! Πανηγυριζει ο Σαλεμενος Σουλτανος...

 Οχι μονο αναξιοπιστοι...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....
Το μονο που τους ενδιαφερει, ειναι, το κωλοδολαριο τους....
Καποιοι καποτε, τους ελεγαν, φονιαδες των λαων....
Δεν ειχαν αδικο !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία κατέληξαν χθες Ουάσινγκτον και Αγκυρα για τη δημιουργία ενός «διαδρόμου ειρήνης», όπως περιέγραψαν γλαφυρά, με πολλές από τις σημαντικότερες όμως πληροφορίες να μένουν ασαφείς: η έκταση της ζώνης ασφαλείας και οι δυνάμεις που θα την ελέγχουν βρίσκονται προφανώς ακόμα σε «παζάρι».
Λευκός καπνός -και «μαύρα μαντάτα» για τους Κούρδους της Συρίας- ή προπέτασμα καπνού στις ταραγμένες σχέσεις μεταξύ των δύο ΝΑΤΟϊκών συμμάχων ΗΠΑ και Τουρκίας;

Επί του παρόντος, το μόνο σίγουρο είναι ότι Αμερικανοί και Τούρκοι ανακοίνωσαν αίφνης χθες πως συμφώνησαν στην «ταχεία εφαρμογή των πρώτων μέτρων για την αντιμετώπιση των ανησυχιών ασφαλείας» της Αγκυρας. Ητοι, στη σύσταση «το συντομότερο δυνατό» ενός «κέντρου κοινών επιχειρήσεων», με έδρα την Τουρκία, «για από κοινού συντονισμό και διαχείριση της δημιουργίας ζώνης ασφαλείας» στην -κουρδικού ελέγχου σήμερα- βορειοανατολική Συρία.

Η συμφωνία επετεύχθη έπειτα από τριήμερες διαβουλεύσεις στην Αγκυρα (σε επίπεδο στρατιωτικών αξιωματούχων) και κοινοποιήθηκε με ξεχωριστές, πλην ίδιου πνεύματος και φρασεολογίας ανακοινώσεις από το τουρκικό υπουργείο Αμυνας και την αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία. Η τελευταία μάλιστα υιοθετεί τη ρητορική της Αγκυρας στο ανακοινωθέν της, τονίζοντας ότι «η ζώνη ασφαλείας θα γίνει διάδρομος ειρήνης» κι ότι «θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε οι εκτοπισμένοι Σύροι να μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους»…

Ανοιχτά τα ακανθώδη
Το γεγονός ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν διευκρινίζονται τα δύο πλέον ακανθώδη ζητήματα -η έκταση της ζώνης ασφαλείας (πλάτος, μήκος) και η δύναμη που θα αναλάβει τον έλεγχό της, από εδάφους και αέρος- υποδεικνύει ότι το παζάρι μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας συνεχίζεται, με ακόμη άγνωστο X την αντίδραση των Κούρδων της Συρίας, της Δαμασκού και της Ρωσίας. Μέχρι αργά χθες, δεν υπήρξε σχόλιο ούτε από πλευράς Ευρωπαίων αξιωματούχων…

Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι με τη χθεσινή συμφωνία -αν και απομακρύνεται ο κίνδυνος μιας τρίτης τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στη βόρεια Συρία και ως εκ τούτου ο εφιάλτης εμπλοκής μεταξύ Αμερικανών και Τούρκων- πιθανόν τώρα να ανοίγει για την Αγκυρα ο δρόμος για μια άλλου είδους εισβολή, μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης, στη βορειοανατολική Συρία.

«Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ αποδέχθηκαν την πρόταση των Τούρκων για τη μεταφορά Σύρων προσφύγων (κυρίως σουνιτών Αράβων) στη βορειοανατολική Συρία, ώστε να σφραγίσουν τα σύνορα στα στοιχεία της πολιτοφυλακής YPG» των Κούρδων της Συρίας, σχολιάζει στο twitter ο Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Μετίν Γκουρτζάν.

«Αυτό που στην πραγματικότητα η Τουρκία επιδιώκει στην περιοχή δεν είναι μια ζώνη ασφαλείας, αλλά η πλήρης εξάλειψη των de facto αυτόνομων, υπό κουρδική ηγεσία καντονιών κι έναν τόπο για την μετεγκατάσταση των 3,6 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων που σήμερα ζουν στην Τουρκία», παρατηρεί ο καθηγητής Πολιτικής στη Μέση Ανατολή στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, δρ Ντέιβιντ Ρομάνο, σε άρθρο του στον κουρδικό ιστότοπο Rudaw.

Κάν’ το όπως στο Αφρίν
«Η Τουρκία», αναφέρει, «επιθυμεί να μετατρέψει τα καντόνια Κομπάνι και Τζαζίρα σε ένα άλλο Αφρίν, στο οποίο οι Τούρκοι εισέβαλαν τον Ιανουάριο του 2018, προχώρησαν σε εθνοκάθαρση εκατοντάδων χιλιάδων Κούρδων και μετεγκατέστησαν Αραβες και Τουρκμένους από άλλα μέρη της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων ομάδων τζιχαντιστών, που δρουν ως αντιπρόσωποι της Αγκυρας».

Στη χθεσινή πάντως ανακοίνωση Τουρκίας-ΗΠΑ, επισημαίνει η έμπειρη ανταποκρίτρια του δικτύου Al Jazeera Ζέινα Χορντ, «δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς σκοπεύουν να δημιουργήσουν αυτόν τον διάδρομο». Προφανώς, παρατηρεί, «είναι ακόμη πολύ νωρίς να πει κανείς εάν οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους και να δημιουργήσουν πράγματι τη ζώνη ασφαλείας»…

Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο πηγές από το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας, η κίνηση αυτή είναι μια «καταφανή επίθεση» η οποία αποτελεί «επικίνδυνη κλιμάκωση», και η οποία απειλή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Παράλληλα, το πρακτορείο SANA προσθέτει ότι η συμφωνία δείχνει «τη συνεργασία των ΗΠΑ και της Τουρκίας στην επιθετικότητα εναντίον της Συρίας».

«Η επιθετικότητα των ΗΠΑ και της Τουρκίας αποτελεί μία επικίνδυνη κλιμάκωση και μία απειλη για την ειρήνη και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή», αναφέρει χαρακτηριστικά το συριακό πρακτορείο, εκτιμώντας παράλληλα ότι μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να περιορίσει τα θετικά αποτελέσματα που έχουν επιτεχυθεί μέχρι στιμής από τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες στοχεύουν στην επίλυση της κατάστασης στη Συρία.

Μέσω της εγκατάστασης μίας «ζώνης ασφαλείας» η Τουρκία αποσκοπεί στην προστασία των νότιων συνόρων της, ενώ μετά τις δηλώσεις των ΗΠΑ ότι η Άγκυρα δεν πρέπει να δράσει μόνη της στην περιοχή, οι δύο χώρες αποφάσισαν να ξεκινήσουν συνομιλίες με στόχο την εγκατάσταση της σχετικής «ζώνης ασφαλείας» στη βόρεια Συρία.

Άγκυρα: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν τους στρατιώτες από περιοχές της Συρίας που θα γίνει τουρκική επιχείρηση
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να αποσύρει τους αμερικανούς στρατιώτες από περιοχές που ελέγχουν οι Κούρδοι στη βόρεια Συρία όπου θα πραγματοποιηθεί η τουρκική επιχείρηση, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρό μας, ο αμερικανός πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι οι ΗΠΑ θα αναχωρήσουν από την περιοχή. Θα συζητήσουμε ζητήματα συνεργασίας μετά την αποχώρηση. Η συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα» ανέφερε ο Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να καθυστερήσουν την επιβολή ζώνης ασφαλείας και έχει δείξει στην Ουάσιγκτον ότι είναι έτοιμη να στηρίξει με πράξεις τα λόγια της. «Ή θα το κάνουμε μαζί, ή θα το κάνουμε μόνοι μας» υπογράμμισε.

«Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε ζώνη ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρχουν εκεί τρομοκράτες από τις δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας και του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε αυτή η συμφωνία να μετατραπεί σε (αμερικανικό) οδικό χάρτη για τη Μανμπίζ» σημείωσε αναφερόμενος στην αμερικανο-τουρκική συμφωνία που αποτέλεσε προϊόν διαπραγμάτευσης πέρσι.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι Άγκυρα και Ουάσιγκτον είχαν συμφωνήσει να εγκαθιδρύσουν κέντρο συνεργασίας για κοινές επιχειρήσεις και «ζώνη ασφαλείας» στη βόρεια Συρία που θα δει ζώνη 3- έως 40χλμ. σε συριακό έδαφος να ελέγχεται από την Τουρκία σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, με τις κουρδικές-συριακές δυνάμεις στην περιοχή να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τη ζώνη και να παραδώσουν τον βαρύ οπλισμό τους.

Οι συριακές αρχές απέρριψαν τη συμφωνία, αποκαλώντας την «επικίνδυνη» παραβίαση της κυριαρχίας της Συρίας και εκφράζοντας τη λύπη τους που «οι Κούρδοι της Συρίας, που δέχτηκαν να γίνουν εργαλείο σε αυτό το επιθετικό αμερικανο-τουρκικό σχέδιο, φέρουν ιστορική ευθύνη γι’ αυτό».

Ο αμερικανικός στρατός καθιέρωσε την παρουσία του στη βόρεια και βορειοανατολική Συρία κατά τη διάρκεια του πολέμου με τον ISIS, ενώνοντας δυνάμεις, κυρίως με Κούρδους μαχητές στην εκδίωξη των τρομοκρατών εκτός των συγκεκριμένων περιοχών και βοηθώντας στην δημιουργία αυτόνομης διακυβέρνησης από τη Δαμασκό.

Η Τουρκία έχει διεξάγει αρκετές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων στη Συρία κατά μήκος των συνόρων της, αποκαλώντας τους «τρομοκράτες» και κατηγορώντας του ότι έχουν δεσμούς με το Κόμμα Εργατών του Κουρδιστάν, οργανισμός με έδρα την Τουρκία, τον οποίο η Άγκυρα επίσης θεωρεί «τρομοκρατικό» και με τους οποίους οι τουρκικές δυνάμεις έχουν συγκρουστεί επανειλημμένα στην Τουρκία.







πηγη 

Αμερικανοτουρκικη επιθεση εναντιον της Συριας...

Συρία: Επίθεση εναντίον μας η συμφωνία ΗΠΑ – Τουρκίας για ζώνη ασφαλείας...
Φωναζει η Συρια.....
Και εχει δικιο....
Γιατι η ζωνη ασφαλειας, να γινει μονο σε Συριακο εδαφος και οχι σε Τουρκικο, αφου η Τουρκια την ζητα?


Η Συρία ανακοίνωσε σήμερα ότι η συμφωνία μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός κέντρου κοινών επιχειρήσεων για το βόρειο τμήμα της χώρας και στοχεύει στη σύσταση μιας «ζώνης ασφαλείας» στην περιοχή αυτή, συνιστά «κατάφωρη επίθεση» στην εθνική κυριαρχία της Συρίας και την εδαφική ενότητα της χώρας και μια «επικίνδυνη κλιμάκωση».

Η συμφωνία για τη δημιουργία ενός κοινού κέντρου επιχειρήσεων που θα διαχειρίζεται μια λωρίδα εδάφους στην τουρκική μεθόριο με τη Συρία δείχνει μια «αμερικανο-τουρκική συνεργασία στην επίθεση κατά της Συρίας», μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο πηγή του συριακού υπουργείου Εξωτερικών.

Η αμερικανοτουρκική «επίθεση» συνιστά «μια επικίνδυνη κλιμάκωση και μια απειλή στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή», προσέθεσε.

Χθες Τετάρτη, η Τουρκία και οι ΗΠΑ αποφάσισαν τη δημιουργία ενός «κέντρου κοινών επιχειρήσεων» για να συντονίσουν τη σύσταση μιας «ζώνης ασφαλείας» στη βόρεια Συρία, σε ένα μέτρο που αποσκοπεί στην αποτροπή μιας σύγκρουσης ανάμεσα στις τουρκικές και τις κουρδικές δυνάμεις.

«Η συμφωνία αυτή συνιστά κατάφωρη επίθεση κατά της κυριαρχίας και της εδαφικής ενότητας της Συρίας όπως και παραβίαση των αρχών του διεθνούς δικαίου», κατήγγειλε η Δαμασκός.

«Η Συρία καλεί τη διεθνή κοινότητα και τον ΟΗΕ να καταδικάσουν αυτήν την αμερικανο-τουρκική επίθεση που συνιστά μια επικίνδυνη κλιμάκωση (…) και υπονομεύει όλες τις προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης για τον τερματισμό της κρίσης» στη Συρία, πρόσθεσε η διπλωματική πηγή που επικαλέστηκε το SANA.

Η ανακοίνωση χθες της αμερικανο-τουρκικής συμφωνίας έγινε έπειτα από τρεις ημέρες εντατικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον, η οποία επιδιώκει να αποφευχθεί μια νέα τουρκική στρατιωτική επιχείρηση κατά των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), μια κουρδική πολιτοφυλακή, η οποία ελέγχει ζώνες στο βόρειο τμήμα της Συρίας.

Σήμερα η Δαμασκός κατηγόρησε τους Κούρδους της Συρίας ότι αποτελούν «εργαλείο» σε αυτό το «εχθρικό σχέδιο» των ΗΠΑ και της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι οι Κούρδοι θα πρέπει «να αναλάβουν μια ιστορική ευθύνη όσον αφορά το ζήτημα αυτό».

Οι συριακές αρχές κάλεσαν εξάλλου τους Κούρδους «να αναθεωρήσουν και να επιστρέψουν στην αγκαλιά της εθνικής κυβέρνησης», κατέληξε το SANA.





πηγη 

Κραταμε τα Αμερικανικα Σαπακια και χαριζουμε στην Αιγυπτο, 92 ανακατασκευασμενα ΤΘ οχηματα ΒΜΡ-1...........


Μπραβο υπουργαρες και υφυπουργαρες...
Τα καλυτερα που ειχαμε...
Τα ανακατασκευαζετε και τα χαριζετε...
Εμεις κραταμε τα Αμερικανικα σαπακια...
Συνεχιζεται η αποψιλωση του Ελληνικου Στρατου...


«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.
07.08.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΑΣ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Τ/Θ ΟΧΗΜΑΤΩΝ BMP-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Την ανακατασκευή τεθωρακισμένων οχημάτων τύπου BMP-1 ανέλαβαν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, κατόπιν υπογραφής σύμβασης, με την Κυπριακών συμφερόντων εταιρία MI.MA Global.

Τα 92 οχήματα BMP-1 αποτελούν δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, που είχε ως προϋπόθεση η ανακατασκευή να γίνει στην Ελλάδα.

Από την ανακατασκευή θα προκύψουν τουλάχιστον 70 οχήματα σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Η σύμβαση, διάρκειας 26 μηνών, θα εκτελεστεί εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιο Μάνδρας των ΕΑΣ.

Είναι η πρώτη φορά στην πολυετή πορεία τους, που τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αναλαμβάνουν έργο αυτού του είδους και η κίνηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς:

 Επεκτείνεται η γκάμα υπηρεσιών που δύνανται να προσφέρουν και μάλιστα σε ένα τομέα που παρουσιάσει αυξημένο ενδιαφέρον.
 Επαναλειτουργεί το Εργοστάσιο της Μάνδρας, αναλαμβάνοντας μάλιστα έργο που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του αλλά και με εκσυγχρονισμό/εμπλουτισμό του εξοπλισμού του.
 Συμβάλει με αξιοσημείωτο ποσοστό στην αύξηση του κύκλου εργασιών των ΕΑΣ, της περιόδου 2019-2021.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ ΕΑΣ και Μi.Ma., αφενός διασφάλισε ένα σημαντικό τίμημα για τα ΕΑΣ, αφετέρου κλείδωσε τη δημιουργία ενός ρεαλιστικού πλάνου παραγωγής, καθώς αμφότερα τα μέρη ήθελαν να επιτευχθεί άριστο αποτέλεσμα έναντι του τελικού αποδέκτη, που είναι η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου και φυσικά να ολοκληρωθεί με επιτυχία η δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στις αρχές του φθινοπώρου, θα μεταφερθούν τα πρώτα οχήματα στο εργοστάσιο Μάνδρας, με φροντίδα της Mi.Ma., οπότε και θα εκκινήσει η πιλοτική ανακατασκευή των πρώτων BMP-1, που θα συνεχιστεί με την έγκριση και παραλαβή τους από τις Αιγυπτιακές Αρχές»......................





πηγη 

Ζουραρις: Η Κυβερνηση πασχει απο μπατιρημενη κ@υλα...

Το οτι ειναι γελοιος, ειναι γνωστο σε ολους...
Το παραξενο ομως, ειναι οτι υπαρχουν τοσο πολλοι γελοιοι, που τον βγαζουν βολευτη...
Και τον θαυμαζουν....
Το σιγουρο ειναι ενα....ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ! ! !


Απίστευτες χυδαιότητες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο
Το χυδαίο σκηνικό προηγούμενων κοινοβουλευτικών περιόδων επανέφερε στην Ολομέλεια ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος χρησιμοποίησε απαράδεκτες εκφράσεις για να υποστηρίξει τα... πολιτικά του επιχειρήματα και να επιτεθεί στην κυβέρνηση.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην κατάργηση του ασύλου, μίλησε για βιαιότητα, την οποία απέδωσε σε "μπατιρημένη κ@@λα" της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ζουράρις είπε πως θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» (σ.σ. κοιτώντας προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας), ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη καύλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Στην ίδια τοποθέτησή του, σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά:
«φυλακές τυπου Γ´και αντε γ@@α».

Η τοποθέτηση του κυρίου Ζουράρι προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, ο  οποίος πήρε τον λόγο λέγοντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε και πως, αν το ξανακούσει, θα μετανιώσει. Απαντώντας ωστόσο στην ουσία της κατηγορίας για την κατάργηση του ασύλου τόνισε πως, όταν μια κυβέρνηση εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, τότε αυτό ονομάζεται δημοκρατία και όχι βιαιότητα.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ



πηγη 

Μαδαγασκάρη: Βρέθηκε ό,τι απέμεινε απο το πτώμα της Βρετανίδας που είχε πηδήξει από Αεροπλάνο εν ώρα πτήσης <ΦΩΤΟ>


Το πτώμα της Βρετανίδας φοιτήτριας που είχε πηδήξει από ένα αεροπλάνο, εν ώρα πτήσης, βρέθηκε την Τρίτη, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από έρευνες δύο εβδομάδων στο δάσος Μαχαντροντρόκα, στη βορειοδυτική Μαδαγασκάρη.

«Οι χωρικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της Αλάνα Κάτλαντ έπειτα από έρευνες 15 ημερών» εξήγησε ο διοικητής Σπινόλα Έντβιν Νομεντζαχάρι, που ήταν επικεφαλής της όλης επιχείρησης.

Φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, η Αλάνα Κάτλαντ, ηλικίας 19 ετών, βγήκε από το αεροσκάφος, εν ώρα πτήσης, πέντε λεπτά μετά την απογείωση του μικρού αεροδρομίου Αντζατζάβι, στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου στον Ινδικό Ωκεανό στις 25 Ιουλίου.


Ο πιλότος και μια συνεπιβάτισσά της μάταια προσπάθησαν να την εμποδίσουν να πηδήξει στο κενό.

Η οικογένειά της εξήγησε ότι η 19χρονη είχε πάει για πρακτική στη Μαδαγασκάρη στο πλαίσιο των σπουδών της στις φυσικές επιστήμες. Δεν έδωσε καμία εξήγηση για την ενέργεια της κοπέλας, την οποία περιέγραψε ενθουσιώδη και γεμάτη από δίψα για μάθηση.


Πηγη       




Ικαρία: Όλα τα σενάρια για τον θάνατο της αστροφυσικού...Τι Φανερώνουν οι πρώτες Ενδείξεις και πώς ανακάλυψαν το Πτώμα μέσα στην Χαράδρα <ΒΙΝΤΕΟ>


Το απόγευμα της Τετάρτης γράφηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης 35χρονης .

Ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της βρέθηκε νεκρή η άτυχη αστροφυσικός.
Εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ της Ικαρίας, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από όπου είχε καταλύσει με τον σύντροφό της. Ο ίδιος, συγκλονισμένος, την αναγνώρισε από τα αθλητικά ρούχα που φορούσε η 35χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός, τα οποία που έδειξαν οι αστυνομικοί.

Η Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε ανάσκελα, καταπλακωμένη από βράχους, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα αποκολλήθηκαν κατά την πτώση της στη χαράδρα. Τη σορό της 35χρονης εντόπισε ένας εθελοντής πυροσβέστης. Η αστυνομία είχε στρέψει τις έρευνές της στη συγκεκριμένη περιοχή και τη χαράδρα, αναλύοντας στοιχεία από το σήμα που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της Αγγλίδας αστροφυσικού. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία geotagging είχαν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρισκόταν το τηλέφωνο της Κρίστοφερ και έπειτα από λίγο εντοπίστηκε η σορός της.

Τα πιο πιθανά σενάρια σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Από τις πρώτες ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί στην Ικαρία, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Νάταλι Κρίστοφερ επήλθε από δυστύχημα, έπειτα από την πτώση της στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Πιθανολογείται ότι η άτυχη αστροφυσικός είχε πάει στο σημείο για να κάνει αυτοσχέδια αναρρίχηση, χωρίς να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όσο προχωρά η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη Αγγλίδα απομακρύνεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι τα βράχια στο σημείο είναι πολύ απότομα και δεν ενδείκνυται για ελεύθερη αναρρίχηση ή καταρρίχηση. Πάντως, είναι πιθανόν να κληθούν και άτομα με γνώσεις στην αναρρίχηση, προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία.

Πριν από τον εντοπισμό της σορού της 35χρονης, αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φαινόταν να έχει κλείσει το βράδυ της Δευτέρας και ότι άνοιξε το πρωί της Τρίτης. Το τηλέφωνο βρέθηκε πάνω στην Νάταλι Κρίστοφερ, όταν εντοπίστηκε νεκρή στη χαράδρα. Το παράδοξο με τη λειτουργία που εμφάνιζε το κινητό της φαίνεται να δικαιολογείται από την πρόσκαιρη απώλεια σήματος.

Ο θάνατος της άτυχης 35χρονης στην Ικαρία φαίνεται πως ήταν ακαριαίος. Στο μεταξύ, έχει προκύψει κώλυμα, καθώς δεν υπάρχει ιατροδικαστής σε κοντινό νησί και θα πρέπει να ταξιδέψει από τη Σύρο. Προς το παρόν, οι αρχές δεν μετακινούν τη σορό της Νάταλι Κρίστοφερ και ο χώρος είναι αποκλεισμένος.

Πιθανόν, το σημείο θα φωτογραφηθεί, θα βιντεοσκοπηθεί- πιθανόν με drone- προκειμένου να καταγραφούν όλες οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία, ανάμεσά τους και τα σημεία αποκόλλησης των βράχων που καταπλάκωσαν την Αγγλίδα αστροφυσικό μετά την πτώση της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ
Πηγή 

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ικαρία: Η Αγάπη για την αναρρίχηση ηταν η αιτια που σκότωσε την ατυχη Αστροφυσικό <ΒΙΝΤΕΟ>


Έπεσε από ύψος 20 μέτρων και καταπλακώθηκε από βράχια - Τι λένε οι άνθρωποι που βρήκαν τη σορό της - Λεπτό προς λεπτό η διαδρομή της από τη στιγμή που έφυγε από το ξενοδοχείο μέχρι το σημείο του δυστυχήματος

Η αγάπη της για το τζόκινγκ και την αναρρίχηση την έστειλαν στο θάνατο... 'Όλα δείχνουν πως η Νάταλι Κρίστοφερ έχασε τη ζωή της από πτώση ύψους 20 μέτρων στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί ή να καταρριχηθεί από ένα απόκρυμνο σημείο στη θέση Κεραμέ Αγίου Κήρυκα για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Ο βράχος από τον οποίο κρατήθηκε αποκολλήθηκε, έπεσε στο κενό και μεγάλα κομμάτια τη χτύπησαν στο πρόσωπο. Πιθανότατα, όπως λένε οι πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ατύχημα, όμως οι έρευνες συνεχίζονται έτσι ώστε να αποκλειστούν πλήρως τα ενδεχόμενα της αυτοκτονίας ή της εγκληματικής ενέργειας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η 35χρονη αστροφυσικός από το Ηνωμένο Βασίλειο στάθηκε διπλά άτυχη. Από τη μία σύμφωνα με την εικόνα που έχουν αστυνομικοί και πυροσβέστες αποκολλήθηκε ο βράχος και έπεσε στο κενό και από την άλλη το σημείο είχε πολύ κακό σήμα κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα όταν συνέβη το ατύχημα η 35χρονη να μην μπορεί να επικοινωνήσει αλλά ούτε και να βρουν το σήμα τους οι διασώστες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ειδικές ομάδες που χτένιζαν την περιοχή πέρασαν τρεις φορές από το σημείο όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάτι. Τελικά, στις πέντε και δέκα το απόγευμα ένας εθελοντής πυροσβέστης βρήκε τυχαία το πτώμα της σε γκρεμό ύψους δέκα μέτρων καταπλακωμένο από βράχια.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη σύσκεψή των υπηρεσιών οι οποίες αναλύοντας τα έξι στίγματα του κινητού της τηλεφώνου οριοθέτησαν το σημείο εξαφάνισης για να εντείνουν τις έρευνες με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών που ήρθαν από την Αθήνα.

Το σημείο έχει από την πρώτη στιγμή αποκλειστεί, φωτογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί έτσι ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση του χώρου και των στοιχείων. Ο ιατροδικαστής της Σύρου που θα διενεργήσει νεκροψία και νεκροτομή, θα  εξετάσει εξονυχιστικά το πτώμα και θα αποφανθεί αν τελικά είναι ατύχημα ή ανθρωποκτονία.

Οι αστυνομικοί, έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τι έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με τα στίγματα του κινητού της τηλεφώνου, τη μαρτυρία του συντρόφου της αλλά και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου η Νάταλι Κρίστοφερ γύρω στις οκτώ έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια για να πάει για τζόκινγκ παίρνοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Δύο ώρες αργοτερα, ξύπνησε ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της, την αναζήτησε και την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο. Αυτή απάντησε και του είπε ότι έχει πάει για τζόκινγκ και ότι επιστρέφει. Λίγο αργότερα γίνεται το κακό... Στην προσπάθεια της πιθανότατα να κατέβει από ένα βραχώδες και δύσβατο σημείο στη θέση Κεραμέ Αγίου Κήρυκα, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο της, ο βράχος αποκολλήθηκε και η γυναίκα έπεσε στο κενό. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος...

Βρέθηκε ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της
Ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της βρέθηκε νεκρή η άτυχη αστροφυσικός στην Ικαρία. Με αυτή την εξέλιξη, ενισχύεται το σενάριο που την ήθελε να είχε πάει για αναρρίχηση ή καταρρίχηση, ωστόσο ένας βράχος αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να βρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο βράχος στον οποίο επιχείρησε να κάνει αναρρίχηση η Βρετανίδα, είναι πολύ απότομος και δεν ενδείκνυται για τέτοιου τύπου ενέργειες. Επιπλέον, από αυτό το σημείο φαίνεται πως εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα το κινητό της τηλέφωνο.

 Οι έρευνες της αστυνομίας έφτασαν στο συμπέρασμα πως το κινητό της άτυχης γυναίκας εξέπεμψε 6 σήματα, τα 2 εκ των οποίων ήταν πλασματικά, λόγω πιθανής απώλειας σήματος.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Φωφη Γεννηματα: Η κατάργηση του ασύλου, θα δημιουργήσει αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια....

 ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ…
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ?


Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος επιβεβαίωσε ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό one tv σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΙΝΑΛ, ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά.

Σε αυτή την επικοινωνία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε στον πρωθυπουργό τις θέσεις του κόμματός της για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Νωρίτερα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στη Βουλή συγκεκριμένη πρόταση που εξασφαλίζει την ακαδημαϊκή ελευθερία και αντιμετωπίζει την ανομία στα πανεπιστήμια .

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατά τη διάρκεια της παρέμβασή της υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει την προωθούμενη ρύθμιση υποστηρίζοντας ότι θα δημιουργήσει αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια, θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου» και δεν θα παράξει αποτέλεσμα.






πηγη 

<ΕΚΤΑΚΤΟ> ΙΚΑΡΙΑ: Βρέθηκε Νεκρή η 35χρονη Αστροφυσικός που είχε Εξαφανιστεί <ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>


Νεκρή εντοπίστηκε σε χαράδρα, πριν από λίγη ώρα η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ικαρία.

To σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της είναι δύσβατο ενώ πρόκειται για την περιοχή όπου συνήθιζε να τρέχει. Mάλιστα η απόσταση που απέχει το ξενοδοχείο, από το εν λόγω σημείο είναι 1,5 χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV Μαρίνο Αλειφέρη, σε επικοινωνία που υπήρξε με διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση του εντοπισμού της 35χρονης γυναίκας έχει εντοπιστεί μία σορός, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο σημείο ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού και θα προσπαθήσουν να ανασύρουν τη σορό προκειμένου να γίνει και η τυπική αναγνώρισή της από τον σύντροφό της.

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορείου Αιγαίου. Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Η αδελφή της μίλησε στο Open και έδωσε το δικό της μήνυμα.  «Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών.
Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφός της δήλωσε στους αστυνομικούς: «Ξύπνησα και δεν την βρήκα στο κρεβάτι μας. Αμέσως της τηλεφώνησα για να δω πού είναι. Μου απάντησε και μου είπε ότι έχει πάει για τρέξιμο. Μετά δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο, ανησύχησα και γι’ αυτό δηλώνω την εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κ. Θεοδωράκη, «την πρώτη μέρα, όταν έγινε η αναγγελία της εξαφάνισης, ο σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού ήταν πανικοβλημένος και στεναχωρημένος και αναρωτιόταν πού να πάει να ψάξει. Μάλιστα, στις πρώτες έρευνες που έγιναν, πήγε μαζί με την Πυροσβεστική». Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι τη δεύτερη μέρα ο 38χρονος σύντροφός της ήταν πολύ πιο ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος, ζητώντας από τις Αρχές να έρθουν σε επαφή με την Πρεσβεία.

O ιδιοκτήτης του καταλύματος ανέφερε οτι η αστυνομία είχε κλείσει το δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι για έρευνες και τότε ήταν που βρέθηκαν τα ματωμένα χαρτομάντηλα. Η είδηση της εξαφάνισης της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, της δεύτερης επιστήμονος που χάνονται τα ίχνη της ενώ έκανε τζόγκινγκ σε ελληνικό νησί, έκανε το γύρο του κόσμου με τα βρετανικά ΜΜΕ να δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για την υπόθεση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :
ΕΔΩ













Ο Συριακός Εθνικός Στρατός (made in Turkey), απο Τζιχαντιστες του ISIS, ετοιμάζεται για εισβολή...

Η Τουρκία έφτιαξε τον «Συριακό Εθνικό Στρατό» για να επιτεθεί στους Κούρδους...
Δεν εχουν τα κοτσια να επιτεθουν οι ιδιοι....
Θα το κανουν οι Τζιχαντιστες και αυτοι θα το παιζουν "αθωες παρθενες"....
Κατι αναλογο σε λιγο θα συμβει και στην Ελλαδα..


Ο λεγόμενος «Συριακός Εθνικός Στρατός», μια νέα τζιχαντιστική παραστρατιωτική οργάνωση που συγκροτήθηκε στη βορειοδυτική Συρία υποστηριζόμενη από την Τουρκία, έχει συγκροτήσει -σύμφωνα με εκπρόσωπό του- μια ισχυρή στρατιωτική δύναμη, έτοιμη να επιτεθεί στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανατολικά του Ευφράτη.

Ο εκπρόσωπος του «Συριακού Εθνικού Στρατού», ταγματάρχης Γιούσεφ Χαμούντ, φέρεται να δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η δύναμή του είναι 14.000 άνδρες, έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων σε μια εισβολή στα κουρδικά εδάφη στη βόρεια Συρία.

Ο «Συριακός Εθνικός Στρατός», που είναι ισοδύναμος με μια μεραρχία, είναι εξοπλισμένος με όλμους, τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε και εξοπλίστηκε από την Τουρκία, τελεί υπό τη διοίκηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος οποιασδήποτε τουρκικής επιχείρισης στη Συρία.

Πρόκειται για τους ίδιους άνδρες που προηγουμένως παρίσταναν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).

Ο υποστηριζόμενος από την Τουρκία Ελεύθερος Συριακός Στρατός (TFSA), μετονομάστηκε από τις 30 Δεκεμβρίου 2017 σε «Συριακός Εθνικός Στρατός» ή αλλιώς Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι.

Τα μέλη του είναι Άραβες σουνίτες ισλαμιστές και Τουρκμένοι της Συρίας.

Οι Τουρκμένοι είναι τουρκική φυλή που ζει στη βορειοδυτική Συρία και στο βορειοδυτικό Ιράκ. Η Τουρκία τους θεωρεί ομογενείς της.

Ο «Συριακός Εθνικός Στρατός» αρχικά αποτελούνταν από τρεις «λεγεώνες». Στις 15 Μαρτίου 2018 συγκροτήθηκε και μια τέταρτη «λεγεώνα».

Στις γραμμές του λέγεται ότι έχουν ενταχθεί και 1.000 Κούρδοι δοσίλογοι.

Οι μισθοί των ανδρών του «Συριακού Εθνικού Στρατού» πληρώνονται από την Τουρκία, δηλαδή από το Κατάρ.

Στον «Συριακό Εθνικό Στρατό» υπάγεται και η λεγόμενη «Ελεύθερη Αστυνομία», που φορά τουρκικές στολές και μπλε μπερέδες, ίδιους με των Τούρκων χωροφυλάκων.

Στις στολές τους έχουν ραμμένη την τουρκική σημαία και έλαβαν εκπαίδευση πέντε εβδομάδων στην Τουρκία.







πηγη 

Υπουργός Άμυνας: Σχεδιάζουμε μια τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας...(Λογια, λογια, μονο λογια)

Παναγιωτόπουλος: Σχεδιάζουμε μια τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας για όσους επιβουλεύονται οτιδήποτε εναντίον της πατρίδας...
Κυριε Υπουργε...
Απο λογια χορτασαμε....
Και μιλω ετσι γιατι ξερω οτι με σφεντονες και βελη δεν μπορεις να αντιμετωπισεις αεροπλανα...............
Αν θελεις να εισαι σοβαρος, ασε τις βολτες και εξοικονομησε λεφτα για εξοπλισμους....
Απο λογια και υποσχεσεις χορτασαμε...
Διαβαστε και θα με δικαιωσετε...


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε για πρώτη φορά την 1η Στρατιά στη Λάρισα
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παρέχουν μια ισχυρή, τρομακτική «ομπρέλα» ασφαλείας, τόνισε από τη Λάρισα στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την 1η Στρατιά στη Λάρισα, σημείωσε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού σχηματισμού.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σημείωσε στη συνέχεια ότι ««Ήρθαμε σήμερα το πρωί, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο Αρχηγείο της 1η Στρατιάς όπου και ολοκληρώνουμε ουσιαστικά τον πρώτο βασικό κύκλο ενημερώσεων για την κατάσταση, το σχεδιασμό και τις προοπτικές συνολικά των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα μήνα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ευχαριστώ τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχε και για την ενημέρωση που μας έκανε σχετικά με τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού Σχηματισμού, που στην ουσία αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο.

Ακολούθως, θα μεταβώ στο ΑΤΑ για ενημέρωση, για τα θέματα της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να αντιληφθούμε και να σχεδιάσουμε πού θα πρέπει να πάμε όσον αφορά την επόμενη ημέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να καταλάβουμε, με πλήρη επίγνωση, πού ακριβώς βρισκόμαστε. Γι’ αυτόν το λόγο άνοιξε αυτός ο κύκλος των ενημερώσεων, που είναι πάρα πολύ εντατικός και χρήσιμος.

Ευχαριστώ όλους για την πραγματική διάθεση να μας μεταφέρουν την εικόνα των πραγμάτων, έτσι ώστε από εκεί και πέρα, μαζί με την Στρατιωτική και τη Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μια πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα, για όσους επιβουλεύονται οτιδήποτε εναντίον της πατρίδας, «ομπρέλα ασφαλείας», σε όλο το εύρος της Ελλάδας, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο και από το δυτικότερο μέχρι το ανατολικότερο άκρο της».







πηγη

ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ: Η Δύση υποστηρίζει την Ελλάδα και όχι την Τουρκία....

Πολλα εχουν ειπωθει για το <Ξανθο Γενος>.....
Πολλα υπερ και πολλα κατα....
Και δυστυχως σημερα....


Ρωσική εφημερίδα επιχειρεί να αναλύσει τη στρατηγική της Τουρκίας, κάνοντας ιστορική αναδρομή από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης μέχρι την εισβολή στην Κύπρο, την οποία χαρακτηρίζει δικαιολογημένη και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» εκτιμά ότι η Τουρκία έχει αδικηθεί από τη Δύση σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες έχουν την εύνοιά της.

Η Τουρκία, ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΝΑΤΟ, επίσημα ως Τουρκική Δημοκρατία από το 1923, σχεδιάστηκε από τον ιδρυτή και τον πρώτο πρόεδρό της, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ως αδέσμευτο κράτος με το σύνθημα «Ειρήνη στο εσωτερικό, Ειρήνη σε όλον τον κόσμο!», γράφει η ρωσική εφημερίδα. Και συνεχίζει: Οι εδαφικές αξιώσεις που προέβαλε η Σοβιετική Ένωση αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σχετικά με τα Στενά, τον Βόσπορο και τα Δαρδανέλια, ανάγκασαν την Τουρκία το 1952 να επιλέξει τον διεθνή χώρο της δυτικής πλευράς, την ένωση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Η Τουρκία χρειάστηκε τη Δύση μερικές δεκαετίες, όταν σήκωνε το βάρος της αντιπαράθεσης με τη Σοβιετική Ένωση. Οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ, τουλάχιστον δημόσια, έδιναν την ψευδαίσθηση της «μεγάλης συνεργασίας». Η Τουρκία καταβάλλει τακτικά «εισφορές μέλους» στο ταμείο του ΝΑΤΟ και αναγκάστηκε να δεχθεί στο έδαφός της ξένα στρατεύματα αλλά και να στείλει τον στρατό της στο εξωτερικό.

Το πρόβλημα της Τουρκίας με Κύπρο και Έλληνες

Ωστόσο, το πρώτο πρόβλημα ξεκίνησε όταν η Τουρκία προσπάθησε να υπερασπισθεί τον εαυτό της για να μην θιγούν τα εθνικά της συμφέροντα. Έτσι, η κρίση της Κύπρου του 1974, κατά την οποία η Τουρκία έστειλε στρατό στο νησί για την προστασία του τοπικού πληθυσμού, αποτέλεσε την πρώτη έκπληξη.

Έχοντας «απόλυτο δίκαιο στις ενέργειές της», η Τουρκία αποφάσισε να μην συμβαδίσει με το ΝΑΤΟ και τη Δύση, αλλά επέλεξε το «μοντέλο εταίρος» με τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς καμία υποστήριξη. Αντίθετα, η Δύση, με όλη τη «συλλογικότητά της», πήρε την πλευρά του πραγματικού επιτιθέμενου, του άλλου μέρους του ΝΑΤΟ, της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων.

Η απομονωμένη «ΤΔΒΚ»

Από τότε και μέχρι σήμερα, η Τουρκία δεν κατάφερε να συμψηφίσει την Κυπριακή Κρίση, ούτε να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση για την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ)».  Παρότι έχει διακηρύξει την ανεξαρτησία της εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η διεθνής απομόνωση συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αλλά, φυσικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα με το ΝΑΤΟ άρχισε στην Τουρκία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και το τέλος του «ψυχρού πολέμου». Αποδείχθηκε ένα ακόμη γεγονός: Για το ΝΑΤΟ η Τουρκία ήταν εργαλείο για τη Σοβιετική ένωση. Αλλά με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, διαπιστώθηκε ότι εξέλειπε η «κομμουνιστική απειλή» και από τότε κανένας εταίρος της Δύσης δεν ενδιαφέρθηκε για τα τουρκικά συμφέροντα.

Το Μεγάλο Κουρδιστάν

Αυτό έγινε εμφανές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες αγνόησαν εντελώς της εκκλήσεις της Τουρκίας για τους Κούρδους του Ιράκ. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία Κουρδικής Αυτονομίας στο Ιράκ, και φήμες για το «Μεγάλο Κουρδιστάν», που σύμφωνα με τους δυτικούς ιδεολόγους θα πρέπει να περιέχει τους Κούρδους του Ιράκ, της Συρίας, του Ιράν και της Τουρκίας, κυρίως όμως της τελευταίας.

Το γεγονός ότι η Τουρκία δεν μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ σε περίπτωση εξωτερικής απειλής, οι Τούρκοι το αντιλήφθηκαν στο τέλος του 2015, κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «κρίσης του αεροπλάνου» με τη Ρωσία. (Την κατάρριψη από την Τουρκία ενός ρωσικού μαχητικού Su-24 στη Συρία).

Τότε, το ΝΑΤΟ επιδεικτικά αποσύρθηκε από τη ρωσο-τουρκική διένεξη, καλώντας τους Τούρκους να τα βρουν μόνοι τους με τη Ρωσία. «Όπως όλοι θυμόμαστε», σημειώνει το δημοσίευμα, «στο τέλος η Τουρκία ζήτησε “συγγνώμη” και κατέβαλε αποζημιώσεις προς τη Ρωσία για την κατάρριψη και η σύγκρουση…τελείωσε».

Η Δύση αρνείται παράδοση σύγχρονων όπλων στην Τουρκία

Σύμφωνα πάντα με την «Moskovsky Komsomolets», οι Τούρκοι συνειδητοποίησαν εδώ και πολύ καιρό ότι δεν μπορούν να προμηθευτούν από τη Δύση σύγχρονα οπλικά συστήματα. Ιδιαίτερα, μετά την κρίση στην Κύπρο το 1974, τέθηκε από τις ΗΠΑ εμπάργκο όπλων. Άλλωστε, εδώ και μια δεκαετία η Τουρκία προσπάθησε να αποκτήσει τους αμερικανικούς Patriot, αλλά οι ΗΠΑ αρνήθηκαν την παράδοση του αμερικανικού συστήματος αεράμυνας. Αυτό έστρεψε την Τουρκία στη Ρωσία και το 2017 υπογράφηκε συμφωνία για τους αντιαεροπορικούς πυραύλους S-400.

Το σύστημα των αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 δεν πρόκειται να παραμείνει σε κούτες μέσα σε σκονισμένες αποθήκες, όπως πιστεύουν ορισμένοι δυτικοί διανοητές, αλλά θα τεθούν σε λειτουργία τον Απρίλιο του 2020. Οι Τούρκοι πιλότοι στις αρχές του καλοκαιριού του τρέχοντος έτους εκδιώχθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τερματίζοντας το πρόγραμμα για τη χρήση των μαχητικών αεροσκαφών F-35. Αυτό ήταν ακόμη ένα πλήγμα από τη Δύση.

Η Δύση υποστηρίζει την Ελλάδα και όχι την Τουρκία…

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ από τη μία πλευρά και της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας από την άλλη, για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή. Και η εφημερίδα σημειώνει: «Το ερώτημα είναι: Ποια πλευρά υποστηρίζει η Δύση και το ΝΑΤΟ;

Παρά το γεγονός ότι η Τουρκία και η Ελλάδα είναι μέλη του ΝΑΤΟ, η Δύση βρίσκεται στην πλευρά της Ελλάδας». «Το σήμα εστάλη για άλλη μια φορά στην Τουρκία: Τα εθνικά της συμφέροντα δεν εξασφαλίζονται στη Δύση, όχι απλώς δεν λαμβάνονται υπόψη, αλλά και ανοικτά παραβιάζονται…», καταλήγει η «Moskovsky Komsomolets».



πηγη