Σελίδες

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τριζει η καρεκλα του Πρωθυπουργου της Αλβανιας, χαλαει ο κοσμος στα Τιρανα απο τις διαδηλωσεις...

Λιγες ειναι οι μερες του Ναρκοεμπορου Αλβανου Πρωθυπουργου...
Αντε να ξεκουμπιστει ο Ανθελληνας....
Αντε να παει στον αγυριστο ο φονιας του Λεβεντη Κατσιφα!

Σοβαρά επεισόδια, με συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών, δακρυγόνα και συνθήματα κατά της κυβέρνησης Ράμα έγιναν σήμερα  το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, κατά τη διάρκεια μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης.

Χιλιάδες Αλβανοί πολίτες, υποστηρικτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, επιχειρώντας αρχικά να εισβάλλουν  στο κτίριο που στεγάζεται η κυβέρνηση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους φράζουν το δρόμο.

Οι διαδηλωτές ζητούν από την κυβέρνηση Ράμα να παραιτηθεί και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, ώστε η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, να έχει τη νωπή λαϊκή εντολή.

Το κεντροδεξιό Δημοκρατικό κόμμα, κατηγορεί τον Σοσιαλιστή πρωθυπουργό Έντι Ράμα για διαφθορά και σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τον αστυνομικό κλοιό μπροστά στο κτίριο της κυβέρνησης, κατάφεραν να σπάσουν το ανθρώπινο τείχος, αλλά δεν επιχείρησαν  να σπάσουν τις πόρτες και να εισβάλουν μέσα.

Η ηγέτης των Δημοκρατικών, Lulzim Basha ζήτησε άμεσες πολιτικές εξελίξεις και δρομολόγηση πρόωρων εκλογών, ενώ χιλιάδες πολίτες από κάθε γωνιά της Αλβανίας, είχαν μεταβεί στα Τίρανα για τη μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση.



πηγη 

Ποντιος Δημαρχος Κωνσταντινουπολεως: Να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, οι πρόσφυγες από τη Συρία.

Και πριν ακομη αναλαβει ο Οποντιος ταραζει τα λιμναζοντα νερα...
Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε πως επιθυμεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους οι πρόσφυγες από τη Συρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Turkish Minute που επικαλείται δημοσίευμα του Diken News, την Παρασκευή, απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του, ο Ιμάμογλου είπε πως οι πρόσφυγες από τη Συρία θα πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και πως θα σχεδιάσει πολιτικές σε σχέση με το μέλλον των προσφύγων, μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του.

«Οι πρόσφυγες από τη Συρία που μεταφέρθηκαν στη χώρα, στην Πόλη, -3,5 εκατομμύρια- ως μέσω αλλαγής του πληθυσμού, αποτελούν κάτι παραπάνω από πρόσφυγες.

Αυτοί που το αποφάσισαν (να επιτρέψουν στους πρόσφυγες από τη Συρία να έρθουν στην Τουρκία) έχουν καταλάβει πλέον το λάθος τους. Εμείς θέλουμε οι πρόσφυγες από τη Συρία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους» είπε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Υπολογίζεται πως σχεδόν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες από τη Συρία ζουν στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώτη κίνηση του νεοεκλεγμένου Δημάρχου με το κόμμα CHP στην πόλη Bolu, ήταν να απαγορεύσει την παροχή βοήθειας από τον Δήμο στους πρόσφυγες από τη Συρία στην πόλη.

Για την κίνηση αυτή, ο Δήμαρχος δέχτηκε σφοδρή κριτική από ομάδες υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



πηγη 

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός μητέρας και του 7χρονου γιου της σε λούνα παρκ! Ξεκόλλησε τμήμα περιστρεφόμενης κούνιας...





Αξέχαστες θα είναι διακοπές για τουρίστες από τη Ρωσία στην Κύπρο – Πολύ σοβαρός τραυματισμός μητέρας και του 7χρονου γιου της σε λούνα πάρκ στην Αγία Νάπα – Ξεκόλλησε τμήμα περιστρεφόμενης κούνιας – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ο μικρός – Υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση η μητέρα

Το γέλοιο και η χαρά οικογένειας τουριστών από τη Ρωσία «πάγωσε» μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό μητέρας και του 7χρονου γιου της σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 45χρονη μητέρα και ο 7χρονος γιος της διέμεναν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και το βράδυ της Παρασκευής αποφάσισαν να πάνε σε λούνα παρκ της περιοχής για να διασκεδάσουν.

Ωστόσο η χαρά τους παρολίγο να μετατραπεί σε τραγωδία όταν γύρω στις 10:30 το βράδυ ενώ βρίσκονταν σε περιστρεφόμενη κούνια, τμήματα της κούνιας φαίνεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κόπηκαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, το αγόρι φέρει μεγάλο ανοικτό κάταγμα στο πόδι και καταβάλονται μεγάλες προσπάθειες να μην ακρωτηριαστεί ενώ η μητέρα υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο και κάταγμα στο δεξί χέρι.

Αρχικά και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όμως στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους διακομίσθηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.



Πηγή

Οχι μονο πυραυλους S400, αλλα και Ρωσικα αεροπλανα Su57, θελει να παρει η Τουρκια...

Δεν υπολογιζει τις Αμερικανικες απειλες η Τουρκια...
Νοιωθει σιγουρια απ την Ρωσικη στηριξη....
Ειναι ομως αληθινη, ή μολις καταφερει να την πεισει η Ρωσια να βγει απ το ΝΑΤΟ, θα αλλαξουν σταση; 
Ετσι λοιπον τωρα....




Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο τα οποία εμμέσως στοχεύουν  προς το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 ως εν δυνάμει αντικαταστάτη του F-35, που η ακύρωση ή όχι της παράδοσής του σε τουρκικό έδαφος, είναι αντικείμενο έντονου διπλωματικού παρασκηνίου.

Έτσι το πρακτορείο Anadolu το οποίο απηχεί τις απόψεις και τις θέσεις της Άγκυρας δημοσίευσε ένα πληροφοριογράφημα σύμφωνα με το οποίο το Su-57 κρίνεται ως απόλυτα ανώτερο από το F-35, επιχειρώντας να δημιουργήσει από τώρα το κατάλληλο  "κλίμα".

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι νέο.

Το μεν ρωσικό μαχητικό είναι αεροσκάφος εναέριας υπεροχής το δε αμερικανικό αεροσκάφος με πρωτεύοντα ρόλο την κρούση και κατά συνέπεια σε ότι αφορά βάρη επιδόσεις το τελικό προϊόν του προγράμματος PAKFA έχει ανώτερες επιδόσεις.

Το νέο είναι η επιλογή στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου όλα είναι ρευστά σε γεωστρατηγικό επίπεδο.

Αν και η Ρωσία μέσω διαρροών της στον Τύπο ανέφερε μόλις εχθές ότι είναι έτοιμη να προσφέρει το Su-35 στην Τουρκία και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο, εντούτοις οι Τούρκοι κοιτάζουν περισσότερο προς την κατεύθυνση του Su-57 παρά προς αυτή του Su-35 και με τέτοια δημοσιεύματα επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα. 

Όπως αναφέρει το Anadolu το ρωσικό μαχητικό έχει 1,5 φορά μεγαλύτερη ταχύτητα από το F-35, διπλάσια αυτονομία και μπορεί να φέρει μεγαλύτερο οπλικό φορτίο και με περισσότερες επιλογές όπλων.

Επιπρόσθετα σύμφωνα πάντα με το κυβερνητικό Αnadolu είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιεί μικρούς διαδρόμους για την απογείωση και την προσγείωση.

Αναφέροντας παράλληλα ότι και το F-35 διατηρεί τέτοια δυνατότητα με την έκδοση F-35B εντούτοις το Αnadolu επιμένει ότι το Su-57 έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα σε σχέση με το f-35.

Φυσικά παρατίθεται και η δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου αναφορικά με τη δυνατότητα της Τουρκίας να παραγγείλει μαχητικά αεροσκάφη από άλλες πηγές σε περίπτωση που δεν γίνουν τελικά διαθέσιμα τα F-35.


πηγη 

Γι"αυτο ξεφορτωνονται οι Ρωσοι τους αντιαεροπορικους πυραυλους S-400 και πανηγυριζουν οι Τουρκοι???

<<S-500>>O ΦΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:Εκσυγχρονιζoνται πλεον οι Ενοπλες δυναμεις της Ρωσιας με το προηγμενο συστημα αεραμυνας τους S-500 και τους S-350.Συμφωνα με δηλωσεις του Ρωσου στρατηγου Γιουρι Γκρεχοφ αποκαλυψε οτι μια νεα γενια αντιεροπορικων πυραυλων οι S-500 θα διαδεχτουν τους ηδη υπαρχοντες S-300 και S-400.Παραλληλα εχουν φτασει και νεα συστηματα αντιεροπορικων συστηματων οι S-350 καθως και νεα συγχρονα ρανταρ.
Συγκεκριμενα:Οι S-350 είναι επιφορτισμένοι με «την άμυνα διοικητικών-πολιτικών κέντρων, τα πιο σημαντικά σημεία και περιοχές της χώρας, ένοπλες ομάδες, από μαζικές αεροπορικές επιδρομές, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων» δήλωσε ο Γκρεχόφ, προσθέτοντας ότι το σύστημα έχει ήδη περάσει τα τεστ.
Οσο για τους S-500 προσθεσε οτι :Το σύστημα φέρεται να μπορεί να πλήξει στόχους σε απόσταση έως και 600χλμ., ενώ θεωρείται ότι μπορεί να εντοπίσει και ταυτόχρονα να πλήξει έως και 10 βαλλιστικούς στόχους κινούμενο με ταχύτητα έως 7χλμ/δευτερόλεπτο!!!
.Για τους λόγους αυτούς τείνει να εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για τα αμερικανικά μαχητικά stealth F-22 και F-35.

Κλείνουν οι ουρανοί! Έρχεται ο φονικός «Προμηθέας» – killer των F-22 και F-35 – Παρελθόν οι S-400

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα αρχίσουν σύντομα να λαμβάνουν αριθμό των νέων συστημάτων αεράμυνας, όπως δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας.

Μιλώντας στην επίσημη εφημερίδα των ενόπλων δυνάμεων Krasnaya Zvezda, ο αντιστράτηγος Γιούρι Γκρέχοφ αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη των S-500, διαδόχου των συστημάτων αερομάνυνας S-300 και S-400, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο, όπως έχουν φτάσει και σειρά συστημάτων ραντάρ.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις σύντομα θα αρχίσουν να λαμβάνουν και τα συστήματα S-350. Οι S-350 είναι επιφορτισμένοι με «την άμυνα διοικητικών-πολιτικών κέντρων, τα πιο σημαντικά σημεία και περιοχές της χώρας, ένοπλες ομάδες, από μαζικές αεροπορικές επιδρομές, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων» δήλωσε ο Γκρεχόφ, προσθέτοντας ότι το σύστημα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

«Κάθε οπλικό σύστημα που ανέφερε είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο και σχεδιασμένο να επιλύσει μεγάλη γκάμα αποστολών για να διασφαλίσει την αξιοπιστία της αεράμυνας της χώρας» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα οπλικά συστήματα αναπτύσσονται από ρωσικά εξαρτήματα και χαρακτηριστικά μέγιστου αυτοματισμού σε όλη τη διάρκεια της συναρμολόγησης με ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση.
Τα S-500, τα S-350 και τα νέα ραντάρ έχουν υψηλή κινητικότητα και είναι σε θέση να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν σε μη προετοιμασμένες θέσεις, ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για το ποσοστό των συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας στον ρωσικό στρατό, ο Γκρεκόφ απάντησε πως εκτιμά ότι θα είναι 70%, προσθέτοντας ότι πολλά τάγματα αεράμυνας θα μεταβούν στους S-400 εντός του έτους. Ωστόσο, το 90% των συστημάτων που χρησιμοποιούνται στην περιοχή της Μόσχας και την αεράμυνα της Κεντρικής Οικονομικής Περιοχής είναι μοντέρνα.

Παρότι οι λεπτομέρειες για τους S-500 παραμένουν απόρρητες, το σύστημα φέρεται να μπορεί να πλήξει στόχους σε απόσταση έως και 600χλμ., ενώ θεωρείται ότι μπορεί να εντοπίσει και ταυτόχρονα να πλήξει έως και 10 βαλλιστικούς στόχους κινούμενο με ταχύτητα έως 7χλμ/δευτερόλεπτο.Για τους λόγους αυτούς τείνει να εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για τα αμερικανικά μαχητικά stealth F-22 και F-35.

Το πανίσχυρο αυτό αντιαεροπορικό σύστημα αναμένεται να αλλάξει άρδην τη φύση του σύγχρονου αεροπορικού πολέμου.

Μετά από όλα αυτά γίνεται κατανοητό γιατί S -400 πηγαίνουν στην Τουρκία.

Η αγορά του ρωσικής κατασκευής αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από την Τουρκία, που προκαλεί ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας και της Ουάσινγκτον, είναι «κλεισμένη συμφωνία» και δεν μπορεί να ακυρωθεί, επανέλαβε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

πηγη

Κυκλοφορησε στην ΕΕ...Χαρτης, που δειχνει, ποιοι μισουν και ποιοι αγαπουν τους Τουρκους....

Καπως ετσι ειναι η αληθεια...
Αυτοι ειναι οι εχθροι και φιλοι της Τουρκιας....
Ο Εχθρος, σου φιλος μου, λεει μια παλια σοφη παροιμια...


Στον χάρτη που δεν προέρχεται από κάποιο επίσημο φορέα της ΕΕ, αλλά είναι έμπνευση κάποιου χρήστη, αποτυπώνεται γεωγραφικά, η στάση που έχει τηρήσει κατά καιρούς κάθε χώρα απέναντι στην Τουρκία.

Ετσι λοιπόν ο δημιουργός χρωμάτισε:

Με πράσινο χρώμα τις χώρες Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Κόσοβο που εύχονται στην αναγέννηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Με σκούρο μπλε χρώμα την Κροατία για την οποία ο δημιουργός του χάρτη «είδε» μία ψεύτικη αγάπη (Fake Love) αφού στην συγκεκριμένη χώρα κυριαρχεί η λογική ότι «κάθε εχθρός της Σερβίας είναι φίλος μας».

Με ανοιχτό μπλε χρώμα είναι την Ουκρανία με «ελεγχόμενη» ψεύτικη αγάπη στην λογική του «κάθε εχθρός της Ρωσίας είναι φίλος μας».

Με τιρκουάζ χρώμα τις χώρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης που έχουν περιορισμένο μίσος για την Τουρκία.

Με ανοιχτό κόκκινο εκείνες τις χώρες που έχουν «ελεγχόμενο» μίσος για την γειτονική χώρα.
Με κόκκινο χρώμα την Ουγγαρία με «αξιοσημείωτο» μίσος».

Με βαθύ κόκκινο χρώμα την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Αρμενία που τρέφουν «απόλυτο μίσος» για την Τουρκία και όπως σημειώνεται «δεν χρειάζεται να ρωτήσεις γιατί».





πηγη 

Περναει με υψωμενη την Γαλανολευκη τα Στενα του Βοσπορου και βγαζουν σπυρια τα Μεμετια....

Μοναδικο θεαμα...
Και μακαρι να το δουμε μια μερα να μπαινει οχι μονο σαν περαστικο απο τον 
Βοσπορο το πολεμκο μας !



Ευρεία έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ πήραν οι φωτογραφίες που δείχνουν το ελληνικό πολεμικό πλοίο HS Rıtsos με νούμερο P 71 να διέρχεται με αργή μεγαλοπρεπή κίνηση και με υψωμένη την ελληνική σημαία, τον Βόσπορο, απέναντι από τις ακτές της Κωνσταντινούπολης

Το πλοίο συνόδευαν πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής και όπως αναφέρεται επίστρεφε μετά από την περιοδεία του στην Μαύρη Θάλασσα πριν από 7 μέρες κάνοντας 1,5 ώρα να διέλθει τον Βόσπορο.

Η εικόνα αυτή σπάνια για τα χρονικά του Βοσπόρου προκάλεσε την έντονη προσοχή των Τούρκων και όπως αναφέρεται υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στρατιωτικών και ναυτικών που παρακολουθούσαν το ελληνικό πολεμικό πλοίο.

Δειτε βιντεο ΕΔΩ



πηγη

Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2019...





Ο Νοστράδαμος προέβλεψε το 2019 ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στο Αιγαίο. Η Ελλάδα θα πολεμήσει με την Τουρκία. Αυτά γράφει η τουρκική εφημερίδα «Sabah».
Με τίτλο «Τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της «Sabah» ανάρτηση στην οποία επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Επίσης, θα συμβούν θανατηφόροι σεισμοί.

«Σύμφωνα με τον ερμηνευτή των προφητειών του Νοστράδαμου, Τσαρλς Φόντμπραν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

»Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν», αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

Στη συνέχεια παρατίθεται στο τουρκικό δημοσίευμα το ακόλουθο τετράστιχο, το οποίο φέρεται να έχει σχέση με τα γεγονότα:

«Όταν ο Άρης, ο Ερμής και η Σελήνη είναι σε συζυγία προς τον νότο,

»θα υπάρξει μία μεγάλη ξηρασία.

»Ένας σεισμός θα αναφερθεί από τα βάθη της Ασίας,

»η Κόρινθος όσο και η Έφεσος θα είναι σε ταραγμένη κατάσταση». (ΙΙΙ-3)

Ο Νοστράδαμος -όπως οι περισσότεροι «προφήτες»- επέλεγαν να μιλούν πλάγια και ακατανόητα.

Μια εξήγηση λέει ότι το έκαναν για αυτοπροστασία. Μια άλλη ότι απλά έλεγαν ανοησίες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νοστράδαμος είναι από τους πιο δημοφιλείς παγκοσμίως «προφήτες».

Οι «προφητείες» που δεν «είδε» η «Sabah»
Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναρτημένα τετράστιχα που αναφέρονται σε πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας.

Έτσι τουλάχιστον ερμηνεύονται τα ακόλουθα που έγραψε ο Νοστράδαμος:

Τετράστιχο
«Το ξένο έθνος θα χωρίσει τα λάφυρα.

»Ο Κρόνος με φοβερή όψη στον Άρη.

»Φοβερός και ξένος στους Τοσκανούς, Λατίνους και

»Έλληνες που θα επιθυμήσουν να χτυπήσουν». (I-83)

Ερμηνεία:
«Το ξένο έθνος» αναφέρεται στη χώρα που σας είναι γνωστή ως Τουρκία και τις πολλές διαμάχες στο εσωτερικό της – «θα χωρίσει τα λάφυρα».

Γι΄αυτό και θα επιτεθεί εναντίον της Ελλάδας ώστε να αποσπάσει την προσοχή του λαού της από τα εσωτερικά της προβλήματα.

Επειδή η Τουρκία δεν διαθέτει προηγμένη πολεμική μηχανή, θα ζητήσει βοήθεια από τη Ρωσία, η οποία θα της την προσφέρει πλουσιοπάροχα.

Αντίθετα, η Ελλάδα η οποία θα στραφεί στις ΗΠΑ για βοήθεια, δεν θα βρει σύμμαχο στο πρόσωπό τους, καθώς επέλεξαν να παραμείνουν ουδέτερες σ’ αυτή την περίπτωση.

«Ο Κρόνος με φοβερή όψη στον Άρη» υποδεικνύει ότι ο πόλεμος αυτός θα συμβεί όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται στην κυρίαρχη θέση του στον Αιγόκερω και ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς.

Ο διαρκείας δύο μηνών πόλεμος θα κοστίσει εκτός των άλλων και μία μεγάλη πυρκαγιά στην πόλη των Αθηνών, χωρίς να κινδυνέψει ο Παρθενώνας.

Τετράστιχο
«Ο μεγάλος Σάτυρος και Τίγρης της Υρκανίας,

»δώρο δοσμένο στον λαό του ωκεανού:

»ο αρχηγός ενός στόλου θα εμφανιστεί από την Καρμανία

»και θα αποβιβαστεί στη Φώκεα της Τύρου». (III-90)

Ερμηνεία:
Κατά τον πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας, οι Έλληνες θα πέσουν θύματα της επιθυμίας των Τούρκων να ελέγξουν πολλά Ελληνικά νησιά του Αιγαίου πελάγους.

Τελικά, με την Ελλάδα θα συνταχθεί το Ισραήλ – ο «Τίγρης» αντιπροσωπεύει το Ισραήλ και ο «Σάτυρος» τη δόξα της αρχαίας Ελλάδας.

Η συμμαχία τους θα ακινητοποιήσει τόσο τους Τούρκους όσο και τους Άραβες, οι οποίοι προσπαθούν διακαώς να καταστρέψουν το Ισραήλ.

Η συνθήκη συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ θα υπογραφεί στη θάλασσα από το Ναυτικό των δύο χωρών, εξ ού και «δώρο δοσμένο στο λαό του ωκεανού».

Επίσης αναζητήστε το ιστορικό πρόσωπο Υρκανός, το οποίο αναφέρεται αναγραμματισμένο και την ιστορία της αρχαίας Τύρου για να αντιληφθείτε τις αντίστοιχες αναφορές.

Τετράστιχο
«Κοντά στην Ντούρο που κλείνεται από την Κυρηναϊκή θάλασσα,

»θα έρθει διασχίζοντας τα μεγάλα βουνά Πυρηναία.

»Το χέρι πιο κοντό και οι σημειώσεις του ανοιχτές

»θα οδηγήσει τους οπαδούς του στην Καρκασσόν». (III-62)

Ερμηνεία:
Η «Κυρηναϊκή θάλασσα» αντιπροσωπεύει την ίδια την εισβολή του Αντίχριστου στην Ευρώπη μέσω της Ισπανίας και της Ελλάδας.

Μόλις ο Αντίχριστος ανεβεί στην εξουσία θα φροντίσει να εξασφαλίσει δύο εξόχως στρατηγικά σημεία της Ευρώπης και κυρίως θα αφαιρέσει από την Τουρκία την κατοχή της Κύπρου.

Αυτό θα συμβεί ταυτόχρονα με την κατάληψη της αρχαίας πόλης «Καρκασσόν» στη νότια Γαλλία.



Πηγή

Καμένα Βούρλα: Άνδρας κρεμάστηκε από δέντρο στο δημοτικό πάρκο...

Κρίμα...
Καλό Παράδεισο...



Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί από το δημοτικό πάρκο των Καμένων Βούρλων στα «Φαλαρέικα» δίπλα στο λιμάνι, το πρωί του Σαββάτου. Ένας 60χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του κρεμασμένος από δέντρο.



Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, πατέρα δύο παιδιών, που αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, ενώ είχε μείνει και άνεργος. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο είχε βάλει τέλος στη ζωή του και ο πατέρας του πριν πολλά χρόνια.


Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των συγχωριανών του ο 60χρονος είχε πάρει το λεωφορείο την προηγούμενη μέρα το απόγευμα με προορισμό τα Καμένα Βούρλα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είχε στο μυαλό του να κάνει. Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Καμένων Βούρλων











Πηγή

ΗΠΑ σε Αλβ@νοκοσοβ@ρους: Δεν θα σας σωσουμε αν σας επιτεθει ο Σερβικος Στρατος, ξεχαστε τα αυτα ! ! !

Τρεχουν και δεν φτανουν οι Κατσαπλιαδες...
Αλλα συνεχιζουν να το παιζουν τσαμπουκαδες ενω δεν τους παιρνει πια...
Κι αν τους περιλεβουν οι Σερβοι, δυστυχως τα συνορα μας ειναι ανοικτα και εμεις θα την πληρωσουμε...
Θαρθουν ολοι εδω και θα τους ταιζουμε...



Συνέντευξη που ήδη έχει προκαλέσει σοκ σε Τίρανα αλλά και Πρίστινα έδωσε ο Τζέιμς Χούπερ, πρώην αξιωματούχος του State Department και γνωστός για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση Τραμπ, ο οποίος εξαπέλυσε "βόμβες" κατά των Αλβανών επιβεβαιώνοντας την αλλαγή στρατηγικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής βγήκε και έστειλε τελεσίγραφο στους Αλβανούς. Δεν είπε απλά ότι "η στάση των ΗΠΑ έχει αλλάξει με το Κοσσυφοπέδιο" αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως "Ο Ν.Τραμπ δεν είναι αφοσιωμένος στην άμυνα του Κοσόβου όπως ήταν οι Δημοκρατικοί"

Φυσικά η αιτία ή μάλλον η χώρα "κλειδί" των εξελίξεων είναι η Σερβία για δύο πολύ σημαντικούς ενεργειακούς λόγους: 

Πρώτον γιατί οι ΗΠΑ θέλουν να την αποσπάσουν από την Ρωσία και την Τουρκία κόβοντας την ροή του Turkish Stream και δεύτερον γιατί θέλουν μια δεύτερη εναλλακτική οδό σε περίπτωση που η Ιταλία συνεχίσει να απορρίπτει την διέλευση του East-Med.

Εφόσον οι ΗΠΑ βλέπουν πως οι Αλβανοί δεν θέλουν συμφωνία λόγω τουρκικής αβάντας τότε δεν αποκλείεται να κάνουν τα "στραβά μάτια" σε ενδεχόμενη σερβική επίθεση για εκ νέου διαμελισμό του Κοσόβου ώστε να επιλυθεί το ζήτημα, η Σερβία να πάρει αυτά που θέλει και μετά να μπει σε ΕΕ για αρχή.

Ας δούμε την συνέντευξη "κόλαφο" του Τζέιμς Χόουπερ στην "Φωνή της Αμερικής" με τη δημοσιογράφο Κέιντα Καστρέτσι.

"Οι σχέσεις μεταξύ Κοσόβου και ΗΠΑ είναι στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών μετά την κίνηση της Πρίστινας για επιβολή δασμών στα σερβικά προϊόντα.

Το σημαντικότερο είναι πως δεν βλέπω σημάδια αλλαγής προς το καλύτερο.

Οι Αλβανοί πρέπει να καταλάβουν ότι το 2016 στις ΗΠΑ δημιουργήθηκε μια νέα πραγματικότητα με τον πρόεδρο Ν.Τραμπ.

Οι ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Ν.Τραμπ δεν πρόκειται να γίνουν "ασπίδα" για τους Αλβανούς όπως ήταν οι Δημοκρατικοί και κάποιοι άλλοι Ρεπουμπλικανοί στο παρελθόν.

Εμείς δεν είμαστε δεσμευμένοι στην άμυνα του Κοσσυφοπεδίου.

Είναι πολύ σημαντικό για τους Κοσοβάρους να συνειδητοποιήσουν ότι το 2016, δημιουργήθηκε μια νέα πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εκλογή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι μια πιο επικίνδυνη κατάσταση για το Κοσσυφοπέδιο, επειδή είναι επικίνδυνο να έχουν έναν εχθρικό γείτονα στα βόρεια σύνορα, σε μια εποχή που δεν μπορεί να έχει την ίδια ασπίδα όπως στο παρελθόν, δηλαδή μια ομπρέλα ασφάλειας από τις ΗΠΑ.

Αυτή είναι, λοιπόν, μια εξαιρετική ευκαιρία, και εξαιρετικά αναγκαία για να τερματισθεί η εχθρότητα, ή τουλάχιστον, μια σημαντική μείωση της εχθρότητας, γιατί αυτή είναι η κατάσταση.

Εχουν παρεξηγήσει πολλά πράγματα οι Αλβανοί. Νομίζω δεν έχουν καταλάβει για το είδος των διαπραγματεύσεων που μιλάμε.

Αυτές δεν είναι διαπραγματεύσεις συναλλαγής.

Να μην νομίζουν οι Αλβανοί του Κοσόβου ότι θα πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από την Σερβία και ταυτόχρονα το Βελιγράδι θα πάρει ελάχιστα.

Δεν πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου έχει καταλάβει για το είδος των διαπραγματεύσεων που μιλάμε.

Το Κόσοβο θα κερδίσει αν η Σερβία σκεφτεί ότι έχει κερδίσει πολλά ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία και να εφαρμοστεί.

Αυτό που ακούω από όλους στην Ουάσινγκτον, το State Department, και παντού σχεδόν στην Κυβέρνηση, στον Λευκό Οίκο είναι ότι οι Κοσοβάροι εθνικιστές κατέσρεψαν την δομή της σχέσης μας. 

Αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα και το έκανε πολύ δύσκολο για εμάς. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Περιμέναμε κάποιο είδος συνεργασίας και εποικοδομητικής αντίδρασης και ανταπόκρισης αλλά αυτό δεν συνέβη.

Αν το "παράθυρο κλείσει", δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με το Βελιγράδι και ούτε συμφωνία.

Αν το Κόσοβο νομίζει ότι μπορεί να καθυστερεί και να αρνείται τότε να δει τι έγινε με τους Παλαιστινίους όταν απέρριπταν την μια συμφωνία μετά την άλλη με το Ισραήλ.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.

Οι διαπραγματεύσεις με τη Σερβία θα πρέπει να εξετασθούν με την προοπτική της οικοδόμησης μιας σχέσης και όχι μιας συναλλαγής.

Δεν έγιναν κατανοητά τα οφέλη

Πιστεύω ότι ο αναπληρωτής βοηθός Γραμματέας, Μάθιου Πάλμερ, προσπάθησε να ενθαρρύνει την κίνηση πριν από τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες έχουν κολλήσει τους τελευταίους μήνες λόγω της κατάστασης με τις δασμολογήσεις των σερβικών προϊόντων αλλά οι ΗΠΑ πιστεύουν πως είναι ιστορική ευκαιρία για συμφωνία με Σερβία.

Και αυτό δεν έγινε καλά κατανοητό γενικά από το Κοσσυφοπέδιο, ίσως, και από το λαό του Κοσσυφοπεδίου. 

Πρόκειται για διαπραγματεύσεις για μια συνολική συμφωνία, όπου το Κοσσυφοπέδιο και η Σερβία θα δημιουργήσουν μια σχέση που δεν υπήρχε ποτέ πριν.

Σκοπός δεν είναι η συναλλαγή

Νομίζω ότι ο λαός του Κοσσυφοπεδίου και πολλοί φορείς της χάραξης πολιτικής έχουν παρερμηνεύσει το είδος των διαπραγματεύσεων για τις οποίες μιλάμε.

Βλέπουν τις συνομιλίες με τη Σερβία ως συναλλαγή, δηλαδή, υπάρχει η πεποίθηση «να πάρει το Κοσσυφοπέδιο περισσότερα από τη Σερβία και αυτό θα είναι τόσο το καλύτερο με το Κοσσυφοπέδιο». Με αυτήν την οπτική γωνία βλέπουν το ζήτημα των συνόρων. 

Αλλά, η δημιουργία μιας σχέσης είναι διαφορετική. Για παράδειγμα, σε μια διαπραγμάτευση ως συναλλαγή, το έδαφος είναι αυτοσκοπός, αλλά σε μια σχέση περιφερειακή είναι ένα μέσο για να επιτευχθεί ο στόχος. 

Η ίδια η περιοχή δεν είναι ασφαλής,  και η διαπραγμάτευση μπορεί να προσφέρει εργαλεία για την ασφάλεια και τη νομιμοποίηση μιας κατάστασης με την αναγνώριση ως μέλος των Ηνωμένων Εθνών. Έτσι το Κοσσυφοπέδιο πρέπει αναμφίβολα να σκεφθεί να εξασφαλίσει τα οφέλη από τη συμφωνία.

Δεν το αντιλαμβάνεται ο Ραμούς Χαραντινάι

Δεν νομίζω ότι ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου κατανοεί τις διαπραγματεύσεις, όπως τις εξηγώ, ως τρόπο οικοδόμησης μιας σχέσης με τη Σερβία και όχι ως τρόπο για να κερδίσει κάτι».

Υπενθυμίζουμε   πως οι ΗΠΑ έχουν χοντρύνει το "παιχνίδι" και παίζουν τα "ρέστα" τους για ενσωμάτωση της Σερβίας στους ευρωατλαντικούς θεσμούς. 

Οι Αλβανοί του Κοσόβου βρίσκονται εκτός ελέγχου γεγονός που ανάγκασε τους Αμερικανούς να τους απειλήσουν με λουκέτο στην στρατιωτική βάση "Bondsteel" αν δεν επιτευχτεί συμφωνία με την Σερβία.

Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με παράδοση των Αλβανών και της περιοχής του Κοσόβου πίσω στον σερβικό Στρατό αφού επί της ουσίας οι αμερικανικές δυνάμεις είναι αυτές που έχουν αποτρέψει αρκετές φορές σερβικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Φυσικά οι Αλβανοί του Κοσόβου απέρριψαν τις αμερκανικές πιέσεις και το τελεσίγραφο λόγω Ερντογάν.


Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

Ρωσικα πολεμικα πλοια, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ, σε εμπορικα, κοβουν βολτες στις Αμερικανικες ακτες ! ! !


Πηγές από το ρωσικό τύπο αναφέρουν ότι οι  Αμερικανοί γνωρίζουν και ελέγχουν συνεχώς για την αποκάλυψη, ρωσικών «εμπορικών» πλοίων τα οποία πλέουν αμέριμνα στους ωκεανούς, εφοδιασμένα όμως με σύστημα πυραύλων cruise μεγάλου βεληνεκούς, «μεταμφιεσμένοι» σε κοινά εμπορευματοκιβώτια εντός του εμπορικού  πλοίου, αναμένοντας απλά την εντολή εξόντωσης των ΗΠΑ.

Όπως γράφει η εφημερίδα The Washington free Bacon, στο κόλπο έχουν μπει και οι Κινέζοι  και  «κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι αν για παράδειγμα ένα κινεζικό φορτηγό πλοίο που θα κουβαλά  πυραύλους μεταμφιεσμένους σε «εμπορευματοκιβώτια», εισέλθει σε οποιαδήποτε αμερικανικό λιμάνι, αποτελώντας μια τεράστια απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον άμαχο πληθυσμό».

Ο εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Κέντρου στρατηγικής  αξιολόγησης (ΗΠΑ) Rick Fisher, ανέφερε ότι μια πιθανή επίθεση ακόμα πιο εξελιγμένων πυραύλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα «Περλ Χάρμπορ» στις βάσεις των αμερικανικών πυρηνοκίνητων υποβρυχίων, που είναι εφοδιασμένα με πυρηνικά βλήματα «Trident».

Δεδομένου ότι ο κύριος σκοπός μια πιθανής  μαζικής πυρηνικής επίθεσης κατά των ΗΠΑ θα είναι αποκλειστικά έργο Κινέζων και  Ρώσων όμως, το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει βάλει σε ειδική λίστα  στόχους προτεραιότητας στο ρωσικό και κινεζικό έδαφος σε περίπτωση οποιασδήποτε μεγάλης σύγκρουσης.

Τότε  δεν θα έχει σημασία ποιος πύραυλος Κρουζ θα κτυπήσει και πού, διότι το κακό θα γενικευθεί σε χρόνο μηδέν.

«Η Ρωσία έχει ήδη προειδοποιηθεί για αυτά τα  αμερικανικά σχέδια», αναφέρει ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Vladislav Shurygin.

«Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα προληπτικών επιθέσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων, στο αμυντικό του δόγμα.

Δεδομένου του σημερινού υψηλού βαθμού ανοίγματος της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου, μπορεί να υποτεθεί ότι οι «Κινέζοι σύντροφοι» θα μας προειδοποιήσουν εκ των προτέρων σχετικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων τους σε αμερικανικούς στόχους.

Συνεπώς, θα υπάρξει χρόνος για να φέρουμε όλα τα συστήματα άμυνας και πυραύλων μας σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για μάχη, καθώς και τις Στρατιωτικές Δυνάμεις Πυραύλων, τον πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στόλο, το Πολεμικό Ναυτικό και την πολεμική αεροπορία.

Γενικά, είναι απίθανο να παρασυρθούμε. Εδώ και καιρό όμως, η γενική ρητορική των Αμερικανών πολιτικών και των στρατιωτικών είναι πιο ανησυχητική, σαν να βγήκε από την εποχή του ψυχρού πολέμου. 

Αλλά αυτό το «μαστίγιο» δεν τρομάζει πραγματικά τη Ρωσία και την Κίνα, ή ακόμα και τη μικρή Βόρεια Κορέα, που είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σκληρά σε οποιαδήποτε αμερικανική  επιθετικότητα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν αυτόν τον παράγοντα και ειλικρινά πιστεύουν ότι είναι σε θέση να «εκτοξεύσουν» τους κακούς στην σελήνη. Αυτό είναι τουλάχιστον  αφελές …», καταλήγει ο  Ρώσος ειδικός.

Έχοντας αποκαλύψει το «μυστικό» και των  κινεζικών πυραύλων Κρουζ τύπου «εμπορευματοκιβωτίων», οι οποίοι  εκσυγχρονίζονται με πυραύλους YJ 18C (κινεζική σχεδίαση), οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν ότι η βάση των κινεζικών συστημάτων, ήταν το ρωσικό σύστημα πυραύλων τύπου «εμπορευματοκιβωτίων» Club-K, το οποίο μπορεί να βυθίσει ξαφνικά ακόμα και αεροπλανοφόρο.

Το συγκρότημα πυραύλων Club-K, το οποίο μοιάζει με ένα κανονικό κιβώτιο από αυτά που κουβαλούν  φορτηγά πλοία, τροχοφόρα φορτηγά ή σιδηροδρομικές πλατφόρμες, μπορεί να μετακινηθεί  απαρατήρητο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, δημιουργώντας έναν σοβαρό λόγο ανησυχίας στην δύση.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τέτοιων εμπορευματοκιβωτίων (εξωτερικά δεν διακρίνονται) – σε λιμάνια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, και  είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστεί σε ποια από όλα αυτά βρίσκεται το ρωσικό συγκρότημα πυραύλων σε ολόκληρο το κόσμο.

Παράδειγμα δράσης του πυραυλικού συστήματος Club-K

Ένα συνηθισμένο φορτηγό πλοίο υπό σημαία, για παράδειγμα της Λιβερίας μπορεί να καταθέσει το δηλωμένο φορτίο του στις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ξαφνικά  δύο ή τρία εμπορευματοκιβώτια μέσα σε λίγα λεπτά  ανοίγουν και εκτοξεύουν πυραύλους στους προγραμματισμένους στόχους. Δεν υπάρχει αντίδοτο και δεν μπορεί να έχουμε δράση αντιπυραυλικών συστημάτων σε καμία περίπτωση.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ

«Η επίδραση της έκπληξης σε οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση, αποτελεί πάγια επιδίωξη στους σύγχρονους πολέμους», αναφέρει ο Ρώσος  στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Μπόρις Τζερελιέφσκι.

Τα  βλήματα Κρουζ, οι βαλλιστικοί πύραυλοι κα, είναι ευάλωτα ακριβώς λόγω των μεγάλων διαδρομών πτήσης τους, που τους επιτρέπουν  να εντοπίζονται και να  εξουδετερώνονται .

Το πυραυλικό συγκρότημα Club K είναι το ατού της Ρωσίας έναντι του ΝΑΤΟ ακριβώς λόγω της έκπληξης και της μη προβλεψιμότητας δράσης του.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα εμφανιστεί και τι θα κτυπήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αμερικανοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση σε όλο τον κόσμο.

Κατανοούν στην Ουάσιγκτον, ότι κάθε «αθώο» φαινομενικά  εμπορικό πλοίο σε περίπτωση εχθροπραξιών μπορεί να μετατραπεί σε βάση εκτόξευσης πυραύλων και να καταστρέψει στρατιωτικούς στόχους στις ακτές σε μια απόσταση 200-300 χιλιομέτρων.

Αυτές τις  ιδιότητες των πυραύλων «Club-K»  φοβούνται στο Πεντάγωνο. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με βλήματα για διάφορους σκοπούς, εμβέλειες και ισχύ.

Οι πιο ισχυροί από αυτούς,  δημιουργήθηκαν με βάση το πρότυπο πύραυλο «Granat», ο οποίος είναι σε υπηρεσία στον ρωσικό υποβρύχιο στόλο και προορίζεται για επιθέσεις  σε αεροσκάφη.

Η κεφαλή του πυραύλου περιέχει 400 κιλά εκρηκτικών. Ωστόσο, για να βυθιστεί κάποιο αεροπλανοφόρο, ένας τέτοιος πύραυλος δεν αρκεί. Απαιτείται το άμεσο χτύπημα τεσσάρων ή πέντε πυραύλων στο στόχο κάτι που είναι όμως εφικτό.

Με όλα αυτά εκτιμάται λοιπόν, ότι έχουμε ήδη εισέλθει σε μια άτυπη » σύγκρουση» ανάμεσα σε Αμερικανούς  και Ρώσους που οφείλουν να αλλάξουν ρότα άμεσα για το καλό όλων μας.


πηγη 

ΒΟΛΟΣ:Υπεβαλαν ψευδεις δηλωσεις και επαιρναν επιδοματα για παιδια που δεν εχουν!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!Υστερα απο ερευνα που εγεινε στον πρωην ΟΓΑ στον Βολο αποκαλυφθηκε οτι 17 γυναικες <<κατσιβελες>>εκαναν ψευδεις δηλωσεις οτι ειναι τριτεκνες η ακομα και πολυτεκνες και εισεπραταν επιδοματα!!!!Η υποθεση εξαπατησης αποκαλυφθηκε στο τελος του 2012 με αρχες του 2013.Κάθε μία από τις κατηγορούμενες ζημίωσε τον πρώην ΟΓΑ με ποσά που μπορεί να ξεκινούσαν από 600 ευρώ και να έφταναν και τις 6.484 ευρώ μέσα σε διάστημα από μερικούς μήνες μέχρι και μισό ή και έναν ολόκληρο χρόνο!!!!Οι συλληφθεισες οδηγηθηκαν στην δικαιοσυνη οπου τις βαρυναν οι κατηγοριες της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης!!!!

Βόλος: 17 γυναίκες Ρομά έπαιρναν επιδόματα για παιδιά που δεν έχουν.

Συνολικά 17 γυναίκες Ρομά δήλωναν ψευδώς ότι ήταν μητέρες παιδιών πλέον των πραγματικών που έχουν, προκειμένου να εισπράττουν επιδόματα παράνομα.

Στις 17 μητέρες που εμφανίζονταν σαν τρίτεκνες ακόμη και πολύτεκνες είχαν όμως λιγότερα παιδιά, δεν επιβλήθηκε απλώς στέρηση των επιδομάτων ακόμη και των νόμιμων από το 2015 και μετά. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε και ποινές φυλάκισης στις κατηγορούμενες.

Η υπόθεση εξαπάτησης του πρώην ΟΓΑ αποκαλύφτηκε στο τέλος του 2012, αρχές του 2013. Δεκαεπτά γυναίκες δήλωναν ψευδώς ότι είχαν περισσότερα από τα πραγματικά τους τέκνα και πετύχαιναν να ενισχύονται οικονομικά με επιδόματα τέκνων, ακόμη και τρίτεκνων ή πολύτεκνων οικογενειών επί σειρά μηνών.

Στα τέλη του 2012 η υπόθεση άρχισε να ξεσκεπάζεται καθώς ο πρώην ΟΓΑ νυν ΟΠΕΚΑ – Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαπίστωσε ότι υπήρχε διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι οι κατηγορούμενες υπέβαλαν ψευδείς δηλώσεις στον πρώην ΟΓΑ μέσω του TAXISnet.

Άλλοι από τους Ρομά έχουν ένα παιδί και ωστόσο δήλωναν ότι έχουν δύο τέκνα και άλλοι γίνονταν τρίτεκνοι, ακόμη και πολύτεκνοι. Κάθε μία από τις κατηγορούμενες ζημίωσε τον πρώην ΟΓΑ με ποσά που μπορεί να ξεκινούσαν από 600 ευρώ και να έφταναν και τις 6.484 ευρώ μέσα σε διάστημα από μερικούς μήνες μέχρι και μισό ή και έναν ολόκληρο χρόνο. Η υπόθεση ήρθε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Οι κατηγορούμενοι ήταν συνολικά 18, 17 γυναίκες και ένας άντρας, ο οποίος όμως δεν δικάστηκε, καθώς η υπόθεση διαχωρίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το taxydromos.gr, τις 16 από τις 17 γυναίκες βάρυναν οι κατηγορίες της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και την μία η κατηγορία της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Στην τελευταία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Στις 3 από τις υπόλοιπες δεκαέξι, ηλικίας 19 ετών αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών σε κάθε μία, ενώ σε κάθε μία από τις υπόλοιπες 13 επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και έφεση.

πηγη

Εγκεφαλικα απο ΗΠΑ: Ναι στην Ουδετερη Ζωνη, μεταξυ Κουρδων και Τουρκων, αλλα εις βαρος Τουρκικου εδαφους! ! !

Βρε πως αλλαζουν οι καιροι...
Γυρισε ο τροχος και ο Σουλτανος τρεχει και δεν φτανει....
Ευκαιρια συγκυρια καλη για μας αλλα δεν εχουμε Κυβερνηση...



Πρόταση "βόμβα" από think tank των ΗΠΑ "έσκασε" μέσα στην Τουρκία το οποίο πρότεινε να δημιουργηθεί μεν "buffer zone" όπως ζητούν οι Τούρκοι αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει εντός τουρκικού εδάφους ώστε να είναι υπέρ των Κούρδων YPG-PYD για να μην κινδυνεύσουν!

Και το ερώτημα πλέον είναι που το πάνε οι Αμερικανοί καθώς η αντίδραση της Αγκυρας ήταν οργισμένη ενώ άφηνε υπόννοιες για "κουρδικό κράτος". Ο Ρ.Τ.Ερντογάν μίλησε ξεκάθαρα για "απάντηση στο πεδίο της μάχης" άρα μάλλον σύντομα θα δούμε την έναρξη επιχειρήσεων στην περιοχή.

"Η προτεινόμενη "buffer zone" πρέπει να εφαρμοσθεί εντός τουρκικού εδάφους, μέσα στην τουρκική πλευρά των συνόρων.


Αν η Τουρκία θέλει μια "buffer zone" τότε η αμερικανική θέση πρέπει να είναι ξεκάθαρη:

Ο τουρκικός Στρατός να αποσυρθεί από την Συρία και να εκκενώσει 10 χιλιόμετρα τουλάχιστον από τα σύνορα με την Συρία ώστε να εγκατασταθούν διεθνεί παρατηρητές.

Μια "buffer zone" ώστε να ξεχωρίζει τουρκικό Στρατό και Κουρδικές δυνάμεις είναι καλή ιδέα, αλλά για να πετύχει στν σκοπό της και να μην το είναι η "κάλυψη" για μια ανανεωμένη τουρκική εθνοκάθαρση, πρέπει να εφαρμοστεί στην τουρκική πλευρά και όχι μέσα στην Συρία" πρόσθεσε ο  "γκουρού" Michael Rubin, μέλος του περίφημου και πασίγνωστου "think tank", American Enterprise Institute, και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι τώρα, οι ΗΠΑ- υπήρχε και τουίτ του Ν.Τραμπ- στήριζαν  μια "buffer zone" 20 μιλίων στην βορειοανατολική Συρία.

Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση μέσω του Ρ.Τ.Ερντογάν και του εκπροσώπου του κόμματος του Ομάρ Τσελί.

"Η Τουρία θα απαντήσει σύντομα στις ΗΠΑ στην γλώσσα που καταλαβαίνει

Η Άγκυρα είναι πλήρως έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αυτοί που θέλουν να διχάσουν τον λαό μας έστησαν διάφορα παιχνίδια. Παρόλο που έφτασαν στο σημείο να διοργανώσουν απόπειρα πραξικοπήματος δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα.

Με τα βήματα που κάναμε κατά αυτών που προσπαθούν να μας γονατίσουν με το διάδρομο τρομοκρατίας τους δείξαμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό».

Ομέρ Τσελίκ: "Το θέμα με τις ΗΠΑ δεν είναι οι S-400 αλλά οι Κούρδοι"

Tο βασικό ζήτημα στις αμερικανο-τουρκικές σχέσεις δεν είναι το ρωσικό αντι-πυραυλικό σύστημα S-400, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ.

«Δεν είναι οι S-400 το θέμα. Το θέμα είναι ότι ένας σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, όπως η Τουρκία, πρέπει να λάβει μέτρα ενάντια στις απειλές που δέχεται. Ζητήθηκε βοήθεια από τους συμμάχους στο θέμα αυτό, αλλά όταν δεν δόθηκε σημασία, τότε η Τουρκία κυρίαρχο κράτος κοίταξε για λύση.

Το θέμα που θα έπρεπε να συζητείται η υποστήριξη που παρέχει ένας σύμμαχος στο ΝΑΤΟ στέλνοντας όπλα σε εκείνους που απειλούν την εθνική ασφάλεια ενός άλλου συμμάχου στο ΝΑΤΟ.

Αυτό θα έπρεπε κυρίως να συζητείται.

Αλλά προκειμένου να το αποφύγουν, φέρνουν στην ημερήσια διάταξη άλλα θέματα. Χρησιμοποιώντας την εικόνα της Ρωσίας στη Δύση, κάνουν προπαγάνδα εναντίον της Τουρκίας», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ επικρίνοντας τις ΗΠΑ για την παροχή βοήθειας που παρέχουν στους Κούρδους της Συρίας, ενώ θα έπρεπε να στηρίζουν τη σύμμαχό τους, Τουρκία.

Αναφορικά με τα αμερικανικά μαχητικά F-35, ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ  δήλωσε ότι «αμφισβητώντας το πρόγραμμα των F-35 της Τουρκίας είναι σαν να αμφισβητούνται όλα τα κοινά προγράμματα στο πλαίσιο της κοινής ασφάλειας στο ΝΑΤΟ».


πηγη 

Σοκ στο Ηράκλειο: Θείος του μικρού αγοριού ο βιαστής που οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα...





Το μικρό αγόρι βίωσε την φρίκη για τρία συνεχόμενα χρόνια στα χέρια του 59χρονου θείου του
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 59χρονος Ηρακλειώτης, που κατηγορείται ότι από το 2016 βίαζε συστηματικά τον 9χρονο τότε ανιψιό του.

Η καταγγελία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν σοκαριστική.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.

Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.

Ο 59χρονος φέρεται να αρνείται την κατηγορία ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.





Πηγή

Τελικα Πασχα θα κανουμε η Χριστουγεννα??Κακοκαιρια με βροχες σε ολη την χωρα και την Κυριακη ακομα και χιονια!!!

<<ΠΑΕΙ....ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ>>!!!Συμφωνα με τις τελευταιες προγνωσεις και αυτο το Σαββατοκυριακο ο Χειμωνας δεν λεει να μας αφησει!!!!Θα συνεχιστουν οι βροχες σχεδον σε ολοκληρη την χωρα και μαλιστα απο την Κυριακη θα εχουμε και χιονοπτωσεις!!!!!Οχι βεβαια σε χαμηλα υψομετρα....<<αν και τιποτα πλεον δεν ειναι απιθανο>>....αλλα σε ορισμενες ορεινες περιοχες κυριως της Βορειας Ελλαδας!!!!Βελτιωση σταδιακη θα παρουσιασει ο καιρος απο Τεταρτη!!!!

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια! - Κακοκαιρία ενόψει.

«Οργισμένος» αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, αφού η αστάθεια των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί, με βροχές καταιγίδες – ακόμα και χιονοπτώσεις – σχεδόν σε όλη την χώρα.

Όλα αυτά φάνηκαν ήδη από την Παρασκευή, 12.04.2019, με τις σφοδρές βροχοπτώσεις να δοκιμάζουν τα νεύρα χιλιάδων οδηγών που πέρασαν έναν… Γολγοθά για να φτάσουν στα σπίτια τους.

Όπως δήλωσε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, στην Αττική βροχές αναμένεται να πέσουν κυρίως το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ορισμένες ορεινές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Σάββατο περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ισχυρότερες το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με νοτιάδες έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια από 5 έως 18 στα κεντρικά από 6 έως 20 και νοτιότερα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές ίσως πρόσκαιρη καταιγίδα, με βελτίωση από το απόγευμα, νοτιοδυτικούς ανέμους από 3 έως 5 μποφόρ ενώ το βράδυ θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς μέχρι και 6 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες, με νεφώσεις που θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά από το μεσημέρι και το απόγευμα. Ασθενής νοτιάδες στο Θερμαϊκό και την θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου».

Χιόνια την Κυριακή

Ο Τάσος Αρνιακός, συνεχίζει τονίζοντας πως «την Κυριακή περιμένουμε τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα κεντρικά τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και στα βουνά της Κρήτης. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλα υψόμετρα, δυτικούς ανέμους 4 με 5 στο Αιγαίο 6 μποφόρ και βορειανατολικούς στο βόρειο Αιγαίο μέχρι 4 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 στα κεντρικά από 6 έως 19 νοτιότερα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες με την αστάθεια να συνεχίζεται και τις βροχές να επιμένουν στα κεντρικά τα δυτικά και τα βόρεια, σταδιακά θα επεκταθούν σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα.

Λίγα χιόνια θα πέσουν και πάλι στα βουνά της κεντρικής και της Βόρειας χώρας, αλλά από την Τρίτη τα φαινόμενα θα αρχίσουν, από τα δυτικά σιγά-σιγά να εξασθενούν και θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λόγω των βοριάδων και θα κυμανθεί από 5 έως 17 στα βόρεια από 6 έως 18 στα κεντρικά και νοτιότερα από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου».

Βελτίωση από Τετάρτη

Για να καταλήξει: «Πιστεύω ότι από την Τετάρτη και μετά ο καιρός σιγά-σιγά θα ηρεμήσει, οι βροχές θα σταματήσουν και η θερμοκρασία θα αρχίσει να εξισορροπεί αλλά λόγω των βοριάδων δεν θα ξεπεράσει, από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου στις κεντρικές και νότιες περιοχές.

Όσον αφορά την εξέλιξη πιστεύω ότι από την Παρασκευή και το Σάββατο του Λαζάρου ο καιρός θα βελτιωθεί, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει και τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας τελικά θα έχουμε καλό καιρό, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σχεδόν ένα βαθμό την ημέρα.

Τώρα στην επίμαχη ερώτηση, για το τι καιρό θα κάνει το Πάσχα. Ακόμα δεν είμαστε απολύτως σίγουρη, πάντως θα είναι καλύτερος από τον καιρό που έχουμε τις τελευταίες ημέρες».

πηγη

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ....Ο Βλαδιμηρος Πουτιν εχει μικροτερο εισοδημα απο τους Ελληνες βολευτες ! ! !

Μικροτερο εισοδημα, ναι καλα ακουσατε....
Ο Τεραστιος Πουτιν παιρνει λιγοτερα απο τους Ελληνες χαραμοφαηδες βολευτες....
Διαβαστε τι παιρνει ο Πλανηταρχης...



Κατά μέσο όρο οι μηνιαίες απολαβές του Ρώσου πρόεδρου για το 2018 ήσαν 720.700 ρούβλια (περίπου 10.000 ευρώ).

Σύμφωνα με την φορολογική του δήλωση, δεν υπήρξαν αλλαγές σε ότι αφορά τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει στην ιδιοκτησία του ένα διαμέρισμα 77 τ.μ με χώρο στάθμευσης 18 τ.μ.

Επίσης κάνει χρήση ενός διαμερίσματος 153,7 τ.μ με χώρο στάθμευσης 18 τ.μ. Και τα δύο διαμερίσματα βρίσκονται στην Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να έχει δύο σπάνια πλέον μοντέλα αυτοκινήτων ένα «Volga GAZ M21» και ένα τζιπ Niva και μια μπαγκαζιέρα «Skif».

Το εισόδημα του Πούτιν το 2018 ήταν περίπου κατά 10.000.000 εκατομμύρια ρούβλια (137,479 ευρώ) μικρότερο από αυτό του 2017, που ήταν 18.728.268 ρούβλια (257,474 ευρώ)...

Ωστόσο στο ποσό αυτό είχαν ληφθεί υπ όψιν τα έσοδα από την πώληση ενός οικοπέδου 1500 τ.μ.

Μεγαλύτερο ήταν το εισόδημα του προέδρου Πούτιν το 2016, σχεδόν 8,86 εκ ρούβλια (121,806 ευρώ) και το 2015 σχεδόν 8,9 εκ ρούβλια (122,356 ευρώ).

Πριν το 2015 το εισόδημα του Ρώσου προέδρου ήταν μικρότερο.

Το 2013 το ετήσιο εισόδημα του Ρώσου προέδρου ήταν 3,6 εκ ρούβλια (49,492 ευρώ) και το 2014 μετά την αύξηση των μισθών του προέδρου και του πρωθυπουργού 7,6 εκ ρούβλια (104,484 ευρώ).


πηγη

Ψυχρος πολεμος, με ταξιδιωτικη οδηγια και κυρωσεις, κατα της Τουρκιας, απο τις ΗΠΑ ! ! !

Δυο τινα μπορουν να συμβουν μετα το ανοιγμα των Ασκων του Αιολου....
Ή να γονατισει η Τουρκια...
Ή να οδηγηθει στην αγκαλια της Ρωσιας...
Το δευτερο ειναι και το πιθανοτερο...
Ερχονται πολυ σοβαρες εξελιξεις....
Διαβαστε λεπτομερειες...



Αξιωματούχος του Πενταγώνου αποκάλυψε την λίστα κυρώσεων που θα επιβληθεί στην Τουρκία και η οποία περιλαμβάνει ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους καθώς και τουρκικές αμυντικές εταιρείες που εμπλέκονται στην σύμβαση προμήθειας του Α/Α συστήματος S-400.

Ο κυρώσεις όπως είπε θα επιβληθούν σε δύο "κύματα" και θα προκαλέσουν απώλειες ύψους 10 δισ. δολαρίων στην τουρκική αμυντική βιομηχανία.

Συγκεκριμένα αξιωματούχος των ΗΠΑ ανέφερε:

"Το άμεσο κόστος των αμερικανικών κυρώσεων στην τουρκική αμυντική βιομηχανία θα ανέλθει στα 10 δισ. δολάρια.

Αυτό περιλαμβάνει και τις έμμεσες απώλειες".

Οπως αναφέρει, "θύμα" των κυρώσεων θα είναι η τουρκική Αεροπορική Βιομηχανία (ΤΑΙ)  που κατασκευάζει το τμήμα κεντρικής ατράκτου του F-35, τμήματα της ατράκτου με σύνθετα υλικά, τις θύρες του εσωτερικού διαμερίσματος οπλισμού όπως και τμήματα των αεροεισαγωγών.

Αλλες τουρκικές εταιρείες είναι οι Alp Aviation, Ayesas, Fokker Elmo Turkey, Havelsan, Kale Aerospace, Roketsan, Tubitak Sage και Tusas Engine Industries.

Επιπλέον οι αμερικανικές κυρώσεις θα επιβληθούν σε ανώτερους αξιωματούχους και στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο συμβόλαιο υλοποίησης του αντιαεροπορικού συστήματος S-400.

"Αυτό θα προκαλέσει ένα δεύτερο "κύμα" κυρώσεων περιορίζοντας και σταματώντας όλα τα διεθνή προγράμματα και τις συμφωνίες όπου συμμετέχουν τουρκικές εταιρείες (μεταφορά τεχνογνωσίας) με μη-αμερικανικές αλλά δυτικές αμυντικές εταιρείες.

Εδώ μιλάμε για μια ακόμη μεγάλη ζημιά εκτός από την αποπομπή της από το πρόγραμμα των F-35" πρόσθεσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ.

"Επιπλέον οι ΗΠΑ θα διακόψουν το τωρινό και μελλοντικό εξαγωγικό πρόγραμμα της Τουρκίας όπως το πρόγραμμα επιθετικών ελικοπτέρων Τ129 που κατασκευάζονται από την ΤΑΙ με άδεια από την ιταλο-βρετανική εταιρεία AgustaWestland.

Το T129 βασίζεται στο A129 Mangusta, και διαθέτει δύο μηχανές LHTEC T800-4A. Η κάθε μία παράγει 1,014 kilowatts ισχύος.

Η μηχανή T800-4A είναι η εξαγωγική έκδοση της μηχανής CTS800 ένα κοινό αμυντικό πρόγραμμα μεταξύ της αμερικανικής εταιρείας  Honeywell και της βρετανικής Rolls-Royce.

Υπεθυμίζουμε πως πέρυσι η Τουρκία υπέγραψε συμβόλαιο με το Πακιστάν για την πώληση 30 Τ129. Συνεπώς η Αγκυρα χρειάζεται άδεια από τις ΗΠΑ για να παραδόσει τα επιθετικά ελικόπτερα στο Πακιστάν ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Αξιωματούχος τουρκικής αεροναυπηγικής εταιρείας παραδέχτηκε πως οι αμερικανικές κυρώσεις θα "πονέσουν" το τουρκικό αμυντικό σύμπλεγμα αλλά η ζημιά θα είναι "ελεγχόμενη".

"Η ζημιά περί 10 δισ. δολάρια που λένε οι ΗΠΑ είναι υπερβολική.

Προσπαθούν να αυξήσουν την πίεση στην τουρκική κυβέρνηση" πρόσθεσε Τούρκος αξιωματούχος σχολιάζοντας τις πληροφορίες.

Σήμερα όπως αποκάλυψε το pronews.gr, εγινε το πρώτο βήμα καθώς το αμερικανικό ΥΠΕΞ συμπεριέλαβε την Τουρκία στη λίστα με τις χώρες όπου οι Αμερικανοί πολίτες θα μπορούσαν να τύχουν απαγωγής ή να ληφθούν όμηροι και τους ζητάει να μην την επισκέπτονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί έναν νέο δείκτη «Κ» για να επισημάνει τον κίνδυνο απαγωγής στη χώρα που αναφέρεται στις ταξιδιωτικές του συμβουλές. Άλλες χώρες στην ίδια λίστα είναι η Ρωσία και οι Φιλιππίνες.

Η Τουρκία ήταν επίσης εισηγμένη στις 35 χώρες τις οποίες η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί περιοχές υψηλού κινδύνου.

Επίσης, το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποιεί, μέσω της αναθεωρημένου κειμένου, ότι «οι τρομοκράτες έχουν επίσης στοχεύσει στο παρελθόν τουρίστες που προέρχονται από τη Δύση και ομογενείς».

Συμπληρώνεται σχετικά ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας «έχουν κρατήσει δεκάδες χιλιάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΠΑ, για εικαζόμενες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, με βάση ελάχιστα ή καθόλου αποδεικτικά στοιχεία και λόγους που φαίνεται να είναι πολιτικά παρακινημένοι.

Οι υπήκοοι των ΗΠΑ έχουν επίσης υποστεί ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, που τους εμποδίζουν να αναχωρήσουν από την Τουρκία. Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις που δεν έχουν εγκριθεί ρητά από την κυβέρνηση της Τουρκίας, καθώς και οι επικρίσεις της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, μπορούν να οδηγήσουν σε σύλληψη».



πηγη 

Ιδρυση, Μουσειου Ερωτικου Προσανατολισμου, θελει να φτιαξει η Νοτοπουλα, αν γινει Δημαρχος Θεσσαλονικης ! ! !

Αν αυτη βγει Δημαρχος εγω θα γινω Αστροναυτης...
Ανοιγει το στομα της και τα τουβλα φευγουν κατα ριπας....
Προσεξτε Θεσσαλονικεις, για να μην κλαιτε μετα....



Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της «Θεσσαλονίκη Μαζί» για τον Πολιτισμό, ανακοίνωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την αυριανή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τίτλο: «Ανοικτός διάλογος για τον Πολιτισμό».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα τεθούν σε διαβούλευση οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για τον Πολιτισμό.

H κ. Νοτοπούλου προτείνει μεταξύ άλλων δημιουργία μουσείων και κέντρων διαλόγων, ανάδειξη μνημείων της πόλης, αναδιάρθρωση των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, μία σειρά από φεστιβάλ αλλά και αλλαγές στα Δημήτρια για την καλύτερη αξιοποίησης και λειτουργία τους.

Περίοπτη θέση στο πρόγραμμα των μουσείων και των κέντρων διαλόγου, όπου τα χαρακτηρίζει, καταλαμβάνει η ίδρυση «Μουσείου – Κέντρου διαλόγου ερωτικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου», σε συνεργασία με τις σχετικές συλλογικότητες της πόλης.


πηγη 


Φωτης Μεταξοπουλος: Δηλωσε οτι δεν ειναι γκέι και τον κατηγορουν για...ρ@τσισμο ! ! !

Το θρασος τους δεν εχει ορια...
Εφτασαν να κατηγορουν καποιον, γιατι δηλωσε οτι δεν ειναι γκέι....
Αν ειναι δυνατον....
Φτασαμε στο εσχατο οριο της παρακμης ! ! !



Μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Βινύλιο στον ΣΚΑΪ, ο Φώτης Μεταξόπουλος, δημιούργησε αντιδράσεις με μεγαλύτερη αυτή του διάσημου παλαιού χορευτή Ο γνωστός χορευτής που έχουμε θαυμάσει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η φράση του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή «Κανείς δεν φανταζόταν ότι εγώ ήμουν άντρας… Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί κάτι έχει δε γίνεται….
Υπήρχε προκατάληψη …..

Στην πρώτη εμφάνιση που έκανα σαν χορογράφος πια στο θέατρο Βέμπο, όταν τελείωσε η παράσταση, ο κόσμος έλεγε «να πάτε να δείτε ένα χορευτή ο οποίος πετάει, αλλά πιο πολύ απ΄ όλα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι είναι άντρας»!

Τα λόγια αυτά του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή ενόχλησαν τον Τάκη Σαγιόρ, ο οποίος ξέσπασε μέσα από το προφίλ του στο facebook, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ρατσισμό και τονίζοντας πως ο Φώτης Μεταξόπουλος πέτυχε όχι επειδή ήταν στρέιτ αλλά επειδή ήταν καλός χορευτής!


πηγη 

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ζούσα με προσευχές, σταυρούς, εξομολόγηση σε τέσσερις τείχους, να λέω συγγνώμη θα αλλάξω....

Ομολογουμενως αυτο που εζησε ηταν τρομερο...
Και το οτι την αφησαν οι Κινεζοι, σημαινει οτι ειναι 100% αθωα...
Οι Κινεζοι δεν αστειευονται σε τετοια θεματα...




Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ παραχώρησε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου η οποία διηγήθηκε τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε στη φυλακή της Κίνας.

Με κλάμα και προσευχή πέρασα τις δύσκολες στιγμές.

Πολλοί λένε ότι από θαύμα σώθηκα και όντως έτσι έγινε.

Πρωί μεσημέρι και βράδυ ζούσα με προσευχές, σταυρούς, εξομολόγηση σε τέσσερις τείχους, να λέω συγγνώμη θα αλλάξω.

Έλεγα σε παρακαλώ δώσε μου δυο τρία πράγματα που έχουν ανάγκη οι δικοί μου και εγώ, θα δεις ότι θα αλλάξω.
Πιο κοντά στο Θεό ήρθα όταν ήμουν μέσα στη φυλακή.

Οράματα έβλεπα.

Στο νησί μου έχουμε τον Άγιο Ταξιάρχη στον οποίο πιστεύουμε όλοι οι Έλληνες. Είπα παιδιά, έχω άγγελο τώρα, θα αποκτήσω άγγελο.

Πίστευα σε αυτόν, ερχόταν στα όνειρά μου, 7 Νοεμβρίου ήρθε και με ακούμπησε στη φυλακή ο Ταξιάρχης.
Για το συμβάν με τα ναρκωτικά:

«Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει, άνοιξα τα φερμουάρ, είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του.



πηγη 

Ποντιοι: Μας βριζετε και θελετε την ψηφο μας; Διωξτε τον υβριστη μας, αλλιως....

Την άμεση αποπομπή του Δημήτρη Καιρίδη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την διαγραφή του από το κόμμα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (Π.Ο.Π.Σ).

Αφορμή για την κίνηση αυτή της Π.Ο.Π.Σ στάθηκε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ο κ. Καιρίδης υποστηρίζει πως η Γενοκτονία των Ποντίων είναι μύθος.

Ειδικότερα, σε ομιλία του με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό» στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας ο καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καιρίδης είπε σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων:

«Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε…

Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία».

Η ομιλία του Δημήτρη Καιρίδη έγινε στις 5 Μαΐου 2018.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείωνχαρακτηρίζει τις δηλώσεις αυτές «κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες» και τονίζει πως «αποτελούν ύβρη για τον ποντιακό και εν γένει προσφυγικό ελληνισμό».

«Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε, δια της ψήφου μας, σε οποιονδήποτε κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας, να μας εκπροσωπήσει στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Π.Ο.Π.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων:

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, αποκαλεί «μύθο» τη Γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοί μας, καλούμε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο να αποπέμψει τον εν λόγω από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και να τον διαγράψει άμεσα από τα μητρώα μελών του κόμματός του.

Οι κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες αυτές δηλώσεις αποτελούν ύβρη για τον ποντιακό και εν γένει προσφυγικό ελληνισμό όπου γης.

Ενόψει της επικείμενης μαύρης επετείου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη της δεύτερης φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους, στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε, δια της ψήφου μας, σε οποιονδήποτε κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας, να μας εκπροσωπήσει στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».




πηγη 

Πληρώνεται νωρίτερα το Δώρο Πάσχα! Πότε θα το πάρετε; Σας αφορά!

Νωρίτερα από το καθιερωμένο θα μπει το Δώρο Πάσχα στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ! Δείτε πότε θα το πληρωθείτε!

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Νωρίτερα θα καταβληθούν το επίδομα ανεργίας και το δώρο Πάσχα στους άνεργους, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, το επίδομα του οποίου αυξήθηκε!

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) αστην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

Από την 18.04.2019, ημέρα Πέμπτη, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα 2019 στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από την 18.04.2019, ημέρα Πέμπτη, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 18.04.2019 μέχρι και 05.05.2019.

Επισημαίνεται πως ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.



Πηγή

ΟΡΓΙΑ στην Ροδο ! ! ! Καταγγελιες και μηνυσεις επι μηνυσεων...Τι συμβαινει στο νησι ;

Η μήνυση της νεαρής κοπέλας προκάλεσε σάλο. «Υπέκυψα από τις απειλές και έβαλα την υπογραφή μου, στο χαρτί που μου έδωσαν»…

Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η μήνυση μιας 31χρονης Αλβανής, σε βάρος τριών Ελλήνων, για εκβίαση και ομαδικό βιασμό.

Η Εισαγγελέας, που χειρίστηκε την υπόθεση έκρινε ότι δεν συντρέχουν αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Δύο εκ των καταγγελλομένων υπέβαλαν μηνύσεις εις βάρος της γυναίκας, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, που βρίσκονται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι μήνυση για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε εις βάρος και των τριών ένας τέταρτος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος προτάθηκε ως μάρτυρας από τον ένα και παρουσιάζεται να είχε σχέση με την 31χρονη σε καταθέσεις τους.

Η μηνύτρια διατείνεται μεταξύ άλλων στην προσφυγή της ότι τα όσα κατήγγειλε είναι απολύτως αληθή και διαμαρτύρεται ότι δεν έχει διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και δεν ελήφθησαν κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις.

Ζητάει να διενεργηθεί έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ανήρτησε τρία βίντεο στα οποία υποστηρίζει ότι απεικονίζεται η ερωτική της συνεύρεση με έναν εκ των καταγγελλομένων σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Το χρονικό της υπόθεσης που αναστάτωσε τη Ρόδο

Η 31χρονη, χωρισμένη, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν παντρεμένο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση.

Συνευρίσκετο ερωτικά στην οικία του και όπως υποστηρίζει, το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο Έλληνες φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις.

Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο αλλά της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη, ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του, θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός εκ των τριών.

«Έβαλα την υπογραφή μου για το ομαδικό όργιο»
Τα όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους.

Όπως ισχυρίζεται, ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση και η βιντεοσκόπησή της, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.

Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του.

Όπως υποστηρίζει, την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.

Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πορνό.

Οι απαντήσεις των κατηγορουμένων
Ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά την φερόμενη ως θύμα.

Ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του, του είχε δείξει στον χώρο της εργασίας του φωτογραφίες μιας γυμνής γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας δεν φαινόταν, για την οποία του είχε πει ότι είχε γνωρίσει μέσω του facebook.

Ενας εκ των καταγγελλόμενων κατέθεσε ότι τα στοιχεία που έδωσε η αλλοδαπή ως δήθεν δικά του είναι λάθος και ότι δεν την είχε δει ποτέ στο πρόσωπο, ούτε διέπραξε κανένα αδίκημα εις βάρος της, ούτε γνώριζε ποια είναι.

Τα χαρακτηριστικά της είδε για πρώτη φορά σε φωτογραφία της, που του επέδειξε αστυνομικός που διενεργεί την έρευνα, ενώ διαπίστωσε ότι κι εκείνη παρότι διατείνεται ότι είχε επαφές μαζί του και μάλιστα σε ομαδικό όργιο 50-60 φορές, δεν τον γνώριζε.

Έτερος καταγγελλόμενος, που καταμήνυσε την αλλοδαπή, υποστηρίζει ότι επειδή ο φίλος του ήταν παντρεμένος την επέπληξε για να διακόψει μαζί του με αποτέλεσμα να τον στοχοποιήσει και να του ζητήσει να μην τον κάνει παρέα. Οταν χώρισε μαζί του τότε, όπως είπε, τους επιτέθηκε και τους απείλησε ότι θα τους καταστρέψει.



πηγη 

Τηλεφωνημα: Βόμβα στην Βουλή. Θα υπάρξουν θύματα. Κανονίστε

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 08.08 π.μ. στα γραφεία του zougla.gr  προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας «και μέσα και έξω από τη Βουλή.

Θα υπάρξουν θύματα. Κανονίστε» είπε ο άγνωστος πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκια της αστυνομίας και έχει αποκλειστεί ο χώρος.
πηγη 



Τηλεφωνημα, για βομβα στην Βουλη...
Γιατι ομως, αυτο το τηλεφωνημα, εγινε στα γραφεια του zougla.gr και οχι καπου αλλου;
Αυτο, θα πρεπει να ψαξει πρωτα, η Αστυνομια...




Αναδρομικά: Ποιοι θα πάρουν μέχρι 25.000 ευρώ και πότε θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους πριν το Πάσχα...


«Κλείδωσαν» τα αναδρομικά συντάξεων από 2.500 έως 25.000 ευρώ για έξι κατηγορίες δικαιούχων, με επιστροφές παράνομων μειώσεων σε παλιούς συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

Τα αναδρομικά αφορούν επιπλέον ποσά στις συντάξεις απόστρατων και συμπλήρωμα «προσωπικής διαφοράς» για όσους βγήκαν στην σύνταξη μετά τις 13/05/2016



Οι κατηγορίες των συνταξιούχων που δικαιούνται αναδρομικά στις συντάξεις τους είναι οι εξής:

1. 1,5 εκατομμύριο παλαιοί συνταξιούχοι που προέρχονται από τα ταμεία: ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ – ΜΜΕ

Σε αυτούς πρέπει να επιστραφούν οι μειώσεις από τους νόμους 4051 και 4093 γιατί ο ΕΦΚΑ τις επιβάλλει παρανόμως από τον Ιούνιο του 2015 όταν κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ. Τα ποσά για ένα έτος αναδρομικών φτάνουν έως τα 6.620 ευρώ, ενώ για τα 3,5 χρόνια που επιδικάζουν τα δικαστήρια ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ.

2. 180.000 νέοι συνταξιούχοι που αποχώρησαν από 13/05/2016 έως 31/12/2018 και αποδεδειγμένα πήραν μικρότερη ή καθόλου προσωπική διαφορά με το νόμο Κατρούγκαλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

3. 80.000 συνταξιούχοι του ΝΑΤ οι οποίοι δικαιούνται έξτρα αναδρομικά από την μείωση 7% που επιβλήθηκε με υπουργική απόφαση τον Ιούνιο του 2012 ανεξαρτήτως ύψους σύνταξης και με ισχύ των περικοπών αναδρομικά από 1/1/2012.

Η περικοπή αυτή κατέπεσε ως αντισυνταγματική στα δικαστήρια και επίκειται η έκδοση τελεσίδικης απόφασης Εφετείου καθώς έχει βγει πρωτόδικη απόφαση που δικαιώνει συνταξιούχους του ΝΑΤ με επιστροφές έως 9.500 ευρώ!

4. 80.000 συνταξιούχοι διαδοχικής και παράλληλης ασφάλισης που αποχώρησαν από 13 Μαΐου 2016 και μετά, οι οποίοι με νέα εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, έχουν εκ νέου επανυπολογισμό σύνταξης και δικαιούνται αύξηση ως και 110 ευρώ το μήνα. Η νέα εγκύκλιος θα εφαρμοστεί όπως λέει ο ΕΦΚΑ αναδρομικά από 13/05/2016 στις συντάξεις με διαδοχική η παράλληλη ασφάλιση.

5. Απόστρατοι οι οποίοι πήραν λιγότερα ή και καθόλου αναδρομικά στις πληρωμές του Δεκεμβρίου με το νόμο 4575/2018. Εκεί, καθ’ ομολογίαν των υπηρεσιών έγιναν λάθη τα οποία διορθώνονται.

Οι απόστρατοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά ή πήραν ελάχιστα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην διεύθυνση στρατιωτικών συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου που υπάγεται πλέον στον ΕΦΚΑ.

6. 200.000 έως 400.000 συνταξιούχοι με επικουρική από τα ταμεία του ΕΤΕΑΕΠ οι οποίοι δικαιούνται αναδρομικά από δυο μεριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αναμένεται να εγκριθούν και να μπουν στους λογαριασμούς μέσα στους επόμενους δύο μήνες.



Πηγή

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ξηλωνει ο Σαλεμενος οποιον δημαρχο θελει, εστω κι αν πηρε 70% στις εκλογες...

Δεν υπολογιζει τιποτα και κανεναν...
Καθαιρει οποιον Δημαρχο δεν ειναι του κομματος του....
Θυμηθητε με...
Κακο τελος θαχει αυτος !



Ξεσηκώνονται οι Κούρδοι της Τουρκίας: Διαδηλώσεις στο κουρδική πόλη Ντιγιαρμπακίρ – Αντιστέκονται στο καθεστώς Ερντογάν

Βράζει η κουρδική κοινότητα της Τουρκίας μετά από την καθαίρεση των εκλεγμένων Κούρδων αυτοδιοικητικών του HDP από το καθεστώς Ερντογάν. Ομάδες πολιτών συγκεντρώθηκαν στη μεγαλύτερη κουρδική πόλη της Τουρκίας και κατήγγειλαν το αυταρχικό καθεστώς της Άγκυρας για την πολιτική και κοινωνική «παγίδα» κατά των Κούρδων.

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής (YSK) να ακυρώσει την εκλογή ορισμένων δημάρχων που ήταν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές με το φιλοκουρδικό κόμμα HDP.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν πρώτα να μπουν στο δημαρχείο της πόλης αλλά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καθιστική διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με το HDP η απόφαση της YSK αφορά πολλές περιοχές όπου οι υποψήφιοι του κόμματος κέρδισαν με μεγάλη διαφορά τους αντιπάλους τους. Για παράδειγμα, στο Μπαγκλάρ ο Ζεγιάτ Τζεϊλάν απέσπασε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%. Ωστόσο δήμαρχος θα ανακηρυχθεί ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος AKP, που ήρθε δεύτερος με ποσοστό 25%.

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 δεκάδες φιλοκούρδοι δήμαρχοι καθαιρέθηκαν και αντικαταστάθηκαν από άλλους, διορισμένους από το υπουργείο Εσωτερικών. Στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων απολύθηκαν από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους θεσμούς περισσότεροι από 140.000 άνθρωποι ενώ πολλά στελέχη του HDP έχουν συλληφθεί με την κατηγορία ότι σχετίζονται με Κούρδους «τρομοκράτες», δηλαδή με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).


πηγη 

Διαβασαν Νοστραδαμο και περιμενουν πολεμο με την Ελλαδα, εντος του 2019 οι Τουρκοι !

Μιλουν για πολεμο οι εφημεριδες τους....
Δεν μιλουν ομως για το αποτελεσμα που ειναι καταστροφικο γι αυτους....



Ενα περίεγο δημοσίευμα κάνει την εμφάνιση του σε γνωστό τουρκικό ΜΜΕ το οποίο μιλά για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2019! Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα συνοψίζει το συμπέρασμα αυτό στον πρόλογο του άρθρου της.

Πού το βασίζουν οι Τούρκοι αυτό; Σύμφωνα με την "Sabah" η πηγή είναι ο Νοστράδαμος καθώς όπως λέει "ο γνωστός αυτός "προφήτης" έχει πέσει μέσα σε πολλές προβλέψεις. Πολλές από αυτές αφορούν την Τουρκία".

Ο τίτλος του τουρκικού δημοσιεύματος είναι «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019»  στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah, το οποίο παρουσιάζει μια πλειάδα από προβλέψεις του Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου και αποκρυφιστή, περιλαμβάνοντας μάλιστα και προφητείες της «Μπάμπα Βάνγκα», μιας γηραιάς κυρίας από την Βουλγαρία που πολλοί πιστεύουν ότι είχε "προφητεύσει" πολλά γεγονότα.

Η εφημερίδα στον πρόλογο του άρθρου τονίζει μεταξύ άλλων πως, σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως "σύμφωνα με το αποκωδικοποιητή των προφητειών του Νοστράδαμου, Φοντμπρούν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα και «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή η δεύτερη προφητεία είναι το τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου…

"O λόγος για τον οποίο ο Νοστράδαμος είναι τόσο γνωστός είναι γιατί πολλές προβλέψεις του έχουν ήδη υλοποιηθεί" λέει το τουρκικό άρθρο.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι πρόσφατοι σεισμοί στην Ινδονησία προξένησαν μια διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τους μισούς να ισχυρίζονται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και τους άλλους μισούς να ισχυρίζονται πως ο σεισμός αυτός έχει γίνει ήδη.

Μάλιστα η Sabah εμφανίζεται αρκετά σίγουρη για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο εντός του 2019 καθώς όπως λέει ο Νοστράδαμος έχει "πέσει μέσα" σε πολλές προβλέψεις του!

Μάλλον οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο έχουν κάνει τους Τούρκους να ανασύρουν μέχρι και... "προφητείες"!



πηγη